madzialenka82 26.09.06, 10:57 Na osiedlu są 4 fretki, wiem, że gdzieś jest jeszcze jedna. Chyba w okolicach ulicy Okrzei. Czy ktoś coś wie o tej fretce? Kim są jej właściciele itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz Re: fretki na osiedlu 26.09.06, 13:11 madzialenka82 napisała: > Na osiedlu są 4 fretki, wiem, że gdzieś jest jeszcze jedna. Chyba w okolicach u licy Okrzei. Czy ktoś coś wie o tej fretce? Kim są jej właściciele itd? Jakoś nigdy nie widzałem. Za to ostatnio na pętli Słonecznej wyskoczył mi przed autem przepiekny zając :))) a pod blokiem wieczorami widuję jeża :) Jak na wsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: fretki na osiedlu 26.09.06, 19:02 Ja mam dwie, koleżanka też ma dwie:P Więc są 4. Zające to pewnie z Alp wyskakują bo wiosną było ich tam troszkę. Jeżyki też widuje. Nawet jednego ratowałam, bo biedy na drogę prosto szedł. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: fretki na osiedlu 27.09.06, 00:56 Ja kiedyś jeża spotkałem wieczorem tuż przy Pekao, tym przy Rondzie. W ostatnich latach, a nie w jakiejś tam prehistorii:) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: fretki na osiedlu 27.09.06, 11:54 Jeszcze troche i Koszutka zostanie rezerwatem przyrody ;) Nie jestem fachurą od fauny i flory, ale skoro jeże patrloują dzielnice to chyba jeszcze nie jest tak tragicznie... ja jeże spotykam regularnie na Morcinka :D Teraz czas wypatrywać futrzaków :) Pozdrawiam, SA Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: fretki na osiedlu 28.09.06, 08:56 Jeżów Ci u nas pod dostatkiem:) Ale temat miał byc o fretkach:P Jak widzę jednak nikt ich nie widział, co oznacza, że za mało lansuje się z nimi na powietrzu. Trzeba to zmienić:D Chociaż my poruszamy się po Iłłakowiczowny a gdy tylko pogoda pozwala uciekamy na Alpy, tam są dobre tereny dla ogonków. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Dzisiaj widziałem 2 :) 30.09.06, 19:29 Dzisiaj na skrzyżowaniu Oblatów i Korfantego widziałem dziewczynę z 2 fretkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Dzisiaj widziałem 2 :) 30.09.06, 23:31 hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Dzisiaj widziałem 2 :) 05.10.06, 08:53 mokry_pociej napisał: > A może to były frytki? W sumie może... No ale takie kudłate? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Dzisiaj widziałem 2 :) 05.10.06, 10:26 głodnemu chleb na mysli:P Chcesz frytki, kup sobie kilo ziemniorów i zrób:P Odpowiedz Link Zgłoś
furetti Re: fretki na osiedlu 09.10.06, 20:33 Ja tez mam fretkę od ponad roku - mieszkam na Wierzbowej... Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: fretki na osiedlu 09.10.06, 20:57 to może się poznamy????????????????? Zapraszam też na froum fretkowe w sieci. Masz samca czy samiczke? Odpowiedz Link Zgłoś
furetti Re: fretki na osiedlu 10.10.06, 20:52 Na fretkorum bywam bardzo często... "Frelka", samiczka (po zabiegu....hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: fretki na osiedlu 10.10.06, 23:10 a;e czy jestes tam zarejestrowana jako kto? Nie bywasz na naszych fretkospotkaniach i ogniskach na alpach? Odpowiedz Link Zgłoś
furetti Re: fretki na osiedlu 11.10.06, 20:45 jestem jak Juka, ale na forum pisze mało, jestem z tych głównie czytających. Na fretkospotkaniu chodze rzadko, ale bywam tam czasami, wiec całkiem możliwe, że juz się znamy. Na ognisku nie miałam okazji być jeszcze, choc Esiol stale namawia. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: fretki na osiedlu 12.10.06, 00:24 Ciekawe kogo to Esiol nie zna:P Teraz ognisk już raczej nie będzie, bo za zimno. Ja jestem tam Inez. Odpowiedz Link Zgłoś