Dodaj do ulubionych

Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:56
az ciarki przechodza jak sie czyta ten artykul:)
byle nie bylo wszystko przedwczesnie napisane
tak jak po meczu ze slaskiem wroclaw , a pozniej przegranej z sosnowcem:(
powiem tylko tyle
atmosfera zarowno w druzynie, jak i na trybunach jest pierwszoligowa.
wole jednak studzic zapaly, a potem mile sie rozczarowac.....
zeby niebiescy kazdy mecz grali tak jak w sobote!
gryzli trawe,nawet do straconych pilek startowali i probowali je odzyskac.....
zeby tak w kazdym meczu grali.....
a propos frekwencji
ostani taki mecz na ktorym stawilo sie wiecej niz 10 tys widzow na Cichej to
pamietam wtedy gdy ruch walczyl z polonia warszawa o majstra
zeby takich meczy bylo wiecej
pozdrawiam wszystich sympatykow ruchu
lagiewniki z ruchem:)
Obserwuj wątek
    • Gość: 1964 GieKSa Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera IP: 195.67.18.* 02.10.06, 08:38
      Brawo Niebiescy, gratulacje i powodzenia w dorodze do OE. Dla dobra ślonskiej
      piłki - powodzenia
      • Gość: ikar duuuuuuużżżżżżżżżżżaaaaaaa przesada IP: *.bph.pl 02.10.06, 10:26
        Ruch był lepszy, ale gdyby teraz przyszło mu grać w OE to byłby na ostatnim
        miejscu (podobnie jak Hydrocośtam). Łęczna, Zabrze czy Płock to na razie
        nieosigalne wyżyny dla chorzowskich.
        Zawisza zagrał słabo i rozczarował. Zejście Klatt'a w 20 minucie spowodowało
        spadek wartości siły rażenia o 50%. Tak naprawdę tylko Mioduszewski pokazał
        wysoką klasę (co ten typ robi wciąż w II lidze???
        o kibolach ruchu lepiej się nie wypowiadać - wszyscy mają przed oczami lincz
        sędziego w meczu z KSZO, wypadki z meczu z ŁKS albo rozróby w Bytomiu.
        Nie miną trzy tygodnie i znów będą artykuły na temat zamknięcia stadionu
        • Gość: Pyjter Re: Wiecej takiej gali IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 10:58
          tak trzymac!
        • Gość: Gliwiczanin Re: duuuuuuużżżżżżżżżżżaaaaaaa przesada IP: *.gliwice.msk.pl 02.10.06, 11:12
          a z ciebie duuuuuuuuuuży jełop i zazdrością leczysz swoje kompleksy.Szkoda mi
          takich frustratów ,którzy niepowodzenia swoich klubów wyrażają poprzez negacje
          sukcesów innych.Ale mnie to nie przeszkadza ,dla mnie jesteś zwykłym kiblomyjcą.
          • Gość: BlauWeiss Wielki I Ruch ChoRzów:) IP: *.chello.pl 02.10.06, 13:26
            WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA E(R)KA:) nawet bezhonorowa hydrobudowa RUCHu CHORZÓW Niepokona Kto niewierzy niech zobaczy jak RUCH CHORZÓW WALCZY:)
        • Gość: R Re: duuuuuuużżżżżżżżżżżaaaaaaa przesada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:23
          Ikar przezuc sie na szachy bo na piłce sie w ogole nie znasz ...

Łeczna , Zabrze i Płock nieosiagalne ... dawno sie tak nie usmialem

Posluchaj wypowiedzi fachowcow na temat szans Ruchu w ekstraklasie na chwile obecna
          Zreszta niedlugo sie przekonasz tylko wtedy zamilkniesz
          Tak to juz z takimi jest ...
          • Gość: Byno Re: Prask! IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 13:36
            borok myslec nie moze,tyz bys myslol o czm innym jak do rzyci kopajaBuhahaha
            • Gość: Fan R Re: Prask! IP: *.pzuzycie.pl 02.10.06, 13:55
              Byłem w sobotę na tym meczu, chłopcy grali super, te podania,walczyli o kazdy
              metr boiska,mam nadzieje ze przekonali przyszłych sponsorów którzy pomoga
              Niebieskim wypłynać na szerokie wody,Niebiescy tak trzymac , gratuluje
              zwycięstwa i gry ,
        • Gość: Jarek Re: duuuuuuużżżżżżżżżżżaaaaaaa przesada IP: *.ssnet.pl 02.10.06, 14:13
          A mi sie wydaje ze Ruch bez problemu ogralby teraz druzyny ktore wymieniles
          • Gość: Zawiszanin Zawisza jest wielki... IP: 83.238.146.* 02.10.06, 14:58
            ... i nic tego nie zmieni. Teraz niebiescy walnijcie Jagiellonię i sam wam
            podziękuję, nawet jeśli do Orange wejdziemy z 2. miejsca. Nasze życie jest
            niebiesko-czarne!
            • Gość: BlauWeiss Re: hydronowotwór.. IP: *.chello.pl 03.10.06, 10:37
              zawisza jest w 4 lidze a twój hydronowotwór bez honoru moze jeszcze zapłakać. Narazie macie lidera ale już niedługo stracicie go na rzecz Niebieskiej E(R)KI:) RUCH JAGA PIAST DO EKSTRAKLASY!!! W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM:)
    • Gość: Kaj ty idziesz? Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera IP: *.c9.msk.pl 02.10.06, 15:08
      Wiysz kaj?Idzie Ruch idzie......do orenżady
    • Gość: Żabol Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 15:56
      Gratulacje! Miejsce Ruchu jest w OE! Już czekam na derby!!! Żebyśmy się tylko
      nie tłukli między sobą.....ale na to nie mam wpływu choć mam wielu znajomych na
      Cichej...:)
      Powodzenia!!!
    • Gość: Texan Nie tylko cala Polska ogladala IP: 65.248.81.* 02.10.06, 17:49
      Nie tylko cala Polska ogladala, dzieki TVP3 transmisja byla tez przez satelite
      w USA. Jestem naprawde mile zaskoczony poziomem II ligi.
      Niebiescy!!!
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 18:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: \SK/ Ruch Chorzow pokonal lidera. IP: *.proxy.aol.com 02.10.06, 19:34
      • Gość: \SK/ Ruch Chorzow pokonal lidera. IP: *.proxy.aol.com 02.10.06, 19:47
        Cieszy mnie to zwycienstwo. Ale i nie tylko, na czacie bylo spokojnie , nawet
        kibice GKS-u Piast, i wielu innych chcieli aby Ruch wygral. A po meczu wiele
        bylo gratulacji wlasnie z takich druzyn z ktorymi kibice sa na " stopie
        wojennej". Uwazam ze to bylo bardzo przyjemnie z ich strony. "Widac ze wielu
        uwaza ze Ruch Chorzow powinien grac w 1.szej lidze. Ja tez osobiscie pamietam
        wielkie derby slaskie, Gornik , GKS Katowice ROW Rybnik Polonia Bytom
        Szombierki Bytom. Juz nie wspomne Zaglebie Sosnowiec. Mecze o wielkiej juz
        legedzie tradycji. Dzisiaj to niestety strach pomyslec. O przepraszam nie w
        sabote. Ten dzien mozna nazwac "Dzien jednosci" To bylo bardzo fajne i
        przyjemne.
        • Gość: Starzik Re: Ruch Chorzow pokonal lidera. IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 20:17
          Tja synek lza sie w oku kreci,wponiedzialek naprzod sie Liga Derbow w Sporcie
          kukalo a potem reszta,na derbach(srogich)na Cichej bylo 25 tys chopa,jak jedyn
          kichnol to byla tako fala ze meksykanceskryc sie moga.Tja adzisioj
    • Gość: dyh kiedy ten obiecany sponsor w Ruchu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:01
      jelsi nawet sie pokaze trzeba przyznac ze nie zrobił tego z miłosci do barw
      tylkoz czytej karkulacji pieniędzy inaczej tego wytłumaczyć się nieda. teraz
      kiedy potrzeba pieniędzy i wsparcia sponsor czeka na wyniki by wskoczyć na
      gotowe miejsce w pierwszej lidze...
    • Gość: ku(R)wy Re: Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera IP: *.cable.mindspring.com 03.10.06, 16:34
      psinco bedzie a nie oe
      • Gość: kRól Idzie Ruch idzie... do orenżady IP: *.c9.msk.pl 03.10.06, 19:39
        Zol ci ciulu z GEJKSY! wy sie kiście w tyj III lidze.
      • Gość: BlauWeiss Re: Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera IP: *.chello.pl 04.10.06, 10:23
        cy(G)anku niepodniecaj sie i tak Bedziewmy w Ekstraklasie a wy zgnijecie w 3 lidze:) Porządek musi być!!!:)
        • Gość: Krzyś Re: Piłkarska II liga: Ruch Chorzów rozbił lidera IP: *.pke.pl 04.10.06, 11:02
          DOBRA!

;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka