Dodaj do ulubionych

Nieudana manifestacja Samoobrony

IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 02.10.06, 01:12
Tylko nowe wybory mogą pomóc wyjść z tego bagna.
Obserwuj wątek
    • Gość: mateusz a Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: *.acn.waw.pl 02.10.06, 01:22
      Mam nadzieję, że nowe wybory pozwolą wejść do Sejmu Unii Polityki Realnej. Może
      wtedy jej członkowie będą mieli częściej szansę wypowiadać się w TV, ludzie
      lepiej poznają ich program (dostępny na www.upr.org.pl) i zrozumieją, że
      jest to partia każdego myślącego człowieka. Nieważne, czy Katolika, czy ateisy.
      Nieważne, czy patrioty, czy kosmopolity. Geja, czy heteryka. Bogatego, czy
      biednego. Kobiety , czy mężczyzny. Ze wsi, czy z miasta. Każdego.
      • Gość: mateusz a poprawka linku IP: *.acn.waw.pl 02.10.06, 01:26
        gdyby ktoś miał problem z klikaniem w link w powyższym poście:
        www.upr.org.pl i www.pjkm.pl
      • Gość: figunia Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: *.tor.primus.ca 02.10.06, 03:31
        Ja tez ich popieram. Popieram liderow w osobach Mikkego i Michalkiewicza.
        Robia publicystyke na najwyzszym poziomie. Umia do siebie przekonac
        czytelnikow, bo sa szczerzy, logiczni, patriotyczni i piszac maja dobre
        intencje. A to jest sztuka. Maja moj glos w nastepnych wyborach.
      • ak813 R:Zgadzm sie:UPR to b. dobra i niedoceniana partia 02.10.06, 03:57
        Gość portalu: mateusz a napisał(a):

> Mam nadzieję, że nowe wybory pozwolą wejść do Sejmu Unii Polityki Realnej.
        Może
        > wtedy jej członkowie będą mieli częściej szansę wypowiadać się w TV, ludzie
        > lepiej poznają ich program (dostępny na www.upr.org.pl) i zrozumieją, że
        > jest to partia każdego myślącego człowieka. Nieważne, czy Katolika, czy
        ateisy.
        > Nieważne, czy patrioty, czy kosmopolity. Geja, czy heteryka. Bogatego, czy
        > biednego. Kobiety , czy mężczyzny. Ze wsi, czy z miasta. Każdego.
        • Gość: jola_dywity ******Samoobrona naprawia Sejm********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:24
          Oczywisty nieprzemyślany artykuł !
          To Samoobrona ujawniła PISowską korupcję.
          I tylko mało inteligentni ,mogą mieć pretensje że ujawnienie patologi i
          przekupstwa skutkuje ostracyzmem .
      • mirmat1 Gdzie Rokita nie moze tam Beger posle. 02.10.06, 04:11
        Korwin-Mikke zgrywa Bolka-Walese czyli jest za a nawet przeciw. To jest juz
        zgrane szczegolnie ze kiedys staral sie isc razem z Platformusami.
        Od afery Begergate widac, ze potrzeba popierac PiS a nie jakiej himeryczne
        wynaturzenia w rodzaju UPR.
        Afera ta tez uzmyslowila wspolny interes jaki maja Platformusy i Lepperowcy w
        zniszczeniu rzadu Kaczynskiego. Stare powiedzenie sie potwierdzilo: gdzie
        diabel nie moze tam babe posle.
      • Gość: ja Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: *.lanet.net.pl 02.10.06, 08:29
        mateuzu, ty sobie chyba kpisz.

Ja wiem, że oni sa werbalnie krytyczni wobec pisu. Ale ja czytuje publicystykę
        upr od lat i wobec np. ateistów, kosmopolitów, gejów etc jest ona zazwyczaj
        napastliwa i wulgarna. Różnica z publicystyką typu nasz Dziennik wydaje się co
        najwyżej kosmetyczna.

Publicyści typu Ziemkiewicz, że nie wspomne o Łysiaku - głosza poglądy czysto
        pisowskie. Wiem wiem, zazwyczaj protestuja przeciwko "polactwu i rozdawnictwu"
        ale co to daje w praktyce, skoro w konkretnych punktach juz mają opinie takie
        same. upr niech pozostanie kanapą, bo drugiego pisu nie potrzebujemy.
        • palestrina2005 Drugiego PiSu ???? 02.10.06, 08:47
          Widzę że sprawy gospodarcze są dla Ciebie drugoplanowe skoro nie wiedzisz
          różnic miedzy UPR i PiS.

Najważniejszy jest dla Ciebie stosunek do aborcji, gejow i kary śmierci ?? I to
          będzie główny motyw Twojego głosowania ????

No cóż dla mnie najwazniejsza jest gospodarka i walka z korupcją.
          Widać bardzo różnimy się od siebie.
        • darr.darek jak mały Kaziu wyobraża sobie LIBERalizm 02.10.06, 10:01
          Gość portalu: ja napisał(a):
          > Ale ja czytuje publicystykę
          > upr od lat i wobec np. ateistów, kosmopolitów, gejów etc jest ona zazwyczaj
          > napastliwa i wulgarna.

To przytocz te rzekomo wulgarne nawiązania publicystyki UPR do ludzi nie
          wierzących w Boga, do ludzi nie poczuwających się do więzi narodowych bądź do
          sfery płciowej zwykłych ludzi. No, "oczytany" przytaczaj ową wyimaginowaną
          krytykę ze strony UPR, jeśli tyle razy czytałeś ową publicystykę i wiesz jaka
          jest "zazwyczaj".

Aby naświetlić rzekomą niechęć do gejów u normalnych ludzi (nie lewicowców),
          podpowiem tylko, że należy odróżniać lewicowy ruch polityczny (oparty na modzie
          gejowskiej) od sfery poszanowania dla człowieka, jaki by ten cżłowiek nie był,
          jeśli wpisuje się w przestrzeganie prostych i niezmiennych norm sołecznych.

Kulturalni ludzie wychodzą z założenia, że sfera zachowań płciowych jest
          intymną sprawą każdego człowieka i nie tylko nie ma potrzeby, aby ludzie
          organizowali się w partie impotentów, homoseksualistów, lesbijek czy
          niezaspokojonych seksualnie, ale wręcz ta konserwatywna kultura wymaga, aby ową
          sferę intymną, płciowych zachowań, każdy zostawiał do siebie i nigdy nie
          epatował nią publicznie.

Dla czerwonej hołotoy z kolei, to następna wykreowana moda nastawiona na
          ściągnięcie zwolenników lewicy. Nieważne, że jeszcze kilkadziesiąt lat temu
          nietypowe zachowania seksualne w krajach rządzącej lewicy mogły być źródłem nie
          lada problemów bądź skończenia w obozie. 30-40 lat temu, zachodnioeuropejskie
          lewactwo uznało, że to dobry sposób na ściąganie zwolenników lewicy i dobry
          sposób na odżegnywanie się od poczynań lewicy bolszewickiej i ... taka tera
          moda lewicowa jest i basta. No i jeszcze ogłupia się zwykłych, prostych ludzi,
          że to jest bardzo "cool" powiedzieć publicznie, ile razy wydym..ło się kolegę.
          Nieważne, że niektórzy ludzie po takich publicznych wynurzeniach dostają
          odruchów wymiotnych - pokazywać palcem i gonić zaplute karły reakcji, należy im
          się za wiekowe gnębienie uciśnionych, prawda lewicowcy ?

• cyberrafi Re: jak mały Kaziu wyobraża sobie LIBERalizm 02.10.06, 13:01
            Utożsamianie mniejszości seksualnych z "lewactwem" jest durne i wymownie
            świadczy o partii UPR. Przeświadczenie o niezmienności norm społecznych nasuwa
            nieuchronne skojarzenia z poglądami "Ojca Dyrektora".
            Poglądy na gospodarkę zawarte w programie UPR są dobre ale głoszący je ludzie
            jakoś nie budzą mojego zaufania. Sądzę, że nie uda się zbudować liberalizmu
            ludziom, których stosunek do poszanowania praw jednostki jest conajmniej
            niechętny. Konserwatyzm sam w sobie jest sprzeczny ze słynną zasadą "wolność
            mojej pięści jest ograniczona bliskością twego nosa" a tym samym w ogóle z
            liberalizmem.
      • bernard.gui UPR bez JKM!! 02.10.06, 08:40
        > Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR?

nie ma już czegoś takiego jak "Platforma JKM" (mam nadzieję).
        a sam JKM nie jest już prezesem UPRu (całe szczęście).
        więc proszę tu nie promować tego śmiesznego tworu jakim była "Platforma JKM",
        już lepiej promować UPR!!

--
        ONLY CAPITALI$M

• Gość: Ogłupiony Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 08:50
        Głosuję na UPR od początku, mimo że jak czytam Michalkiewicza (czasem JKM), to
        mi się flaki przewracają. Na innych głosuję dopiero w drugiej turze lub gdy nie
        ma kandydata UPR.
        Prawdopodobnie głosuję dlatego, że "urzekła mnie historia" burmistrza Kamienia
        Pom., przynajmniej w początkowym okresie kadencji.
        Uważam czołówkę UPR za zdrowo palniętych na umyśle, ale wolę takie odchylenia z
        minimalną choćby szansą na realizację programu konserwatywnego liberalizmu, niż
        podobne ale z hasłami jakiejś-tam "Polski solidarnej".
        Jestem za wolnością w gospodarce i maksymalnym uproszczeniem prawa i podatków.
        Więc, mimo że rzygam debilnymi felietonami Michalkiewicza, uparcie głosuję na
        UPR.
        Może też mam źle w głowie?
        • bernard.gui Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR 02.10.06, 09:08
          > Głosuję na UPR od początku, mimo że jak czytam Michalkiewicza (czasem JKM), to
          > mi się flaki przewracają.

to fakt :D
          nikt tak nie potrafi zniechęcić do UPR jak jego najbardziej znane twarze.
          michalkiewicz przesadza z manią antyżydowska (choć w sprawie "przedsiębiorstwa
          holocaust" ma rację).
          a JKM... to szkoda gadać :(
          jakby miał lepszą dykcję to mógłby prowadzić jakieś show... kuźwa cyrkowiec
          jeden :-/

--
          ONLY CAPITALI$M
      • Gość: Jacek zarazek Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: *.lodz.mm.pl 02.10.06, 09:42
        Jak można wierzyć UPR, skoro jej zwolennicy kłamią. Bo kłamiesz mówiąc, że jest
        to partia dla każdego. Nie jest to partia dla gejów i szczególnie, nie jest to
        partia dla zwolenników demokracji, której Mikke jest fanatycznym wrogiem.
        Według niego, zwolennika wolności, wolność jest wtedy, kiedy wszyscy go
        słuchają. A według mnie i nie tylko, nie ma wolności bez demokracji.
        • bernard.gui Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR 02.10.06, 09:55
          eee... z tą demokracją to trochę przesadziłeś.
          problem jest właśnie w osobie Pana Janusza Korwin-Mikke, przedstawia on swoje
          poglądy (prywatne) w ten sposób jakby to był program partii!!!
          mi też się demokracja nie podoba, ale nie jestem za dyktaturą czy monarchią
          (demokrację można by troche "podrasować" - pozwolić głosować tylko tym co płacą
          podatki, mają przynajmniej średnie wykształcenie lub wprowadzić opłaty za
          głosowanie).

mnie od jedynej nie socjalistycznej partii w kraju jakiś tam Korwin-Mikke nie
          odstraszy! :D

--
          ONLY CAPITALI$M
      • Gość: JANOSIK Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:52
        PROGRAMY TO WSZYSCY MACIE SUPER DO CZASU JAK DOSTANIECIE SIE DO KORYTA A PóżNIEJ
        TO WIDAć!!!!!
      • Gość: Ja Re: Platforma Janusza Korwin-Mikke czyli UPR IP: 217.116.110.* 02.10.06, 10:01
        Też głosowałem za UPR ale w obecnej sytuacji oddam głos na PiS.
        Ludzie nie są jeszcze przygotowani do wolnej gospodarki. Musi upłynąć jeszcze
        nieco wody w Wiśle. Natomiast prawdy trzeba bronić bo inaczej staniemy się
        stadem baranów prowadzonych na szaszłyki.
    • zwiatrem1 Nieudana manifestacja Samoobrony 02.10.06, 01:22
      Chlopcze po wyborach znów bedzie to samo. Bo jesli nawet wygra PO z pewnoscia
      nie zdobedzie wiekszosci wiec znów do koalicji i z kim???? z Leppperkiem i
      renatka a moze znów to zmijowate sld.
      • a.k.traper Ostatnie podrygi oszustów.Przed wyborami juz widać 02.10.06, 08:26
        że wyborcy naciskaja na PO i PIS o zmiane priorytetów, jak będzie zobaczymy?
        Teraz powinni uchwalic ustawe o kandydatach, czyli osobach prawnie
        czystych.Immunitet ma słuzyc wykonywaniu obowiazków posła a nie do osłony przed
        kara za czyny pospolite.Ulgi także nalezy znieść, nie może tak byc by
        bezrobotny nie mógł jeździć za praca a poseł o duzych dochodach jeździł za
        darmo. Jest oderwany od rzeczywistości.
      • tusiak79 po wyborach to samo... 02.10.06, 09:36
        Oczywiscie, ze po wyborach bedzie to samo.. tylko nie dlatego, ze zmieni sie
        uklad sil w parlamencie - ludzie zaglosuja dokladnie tak samo jak ostatnio i
        bedzie powtorka z rozrywki. Aktualnie mamy w sejmie to, co zamieszkuje
        wiekszosc kraju - wiec jak ma sie to zmienic po ewentualnych wyborach? Poki co,
        Polacy maja mentalnosc niewolniczo-panszczyzniana i demokracji sie beda jeszcze
        dlugo uczyc...
    • Gość: J Polak Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.dyn.optonline.net 02.10.06, 01:23
      Brawo PiS
      POLACY zaczynaja rozumiec sytuacje w Polsce i nie daja sie nabrac na
      demastracje anty PiSowskie
      Tylko PiS moze doprowadzic do sytuacji kiedy bedziemy czuc sie dumnymi z
      naszego kraju
      Brawo PiS
      • Gość: jacek z kraju Re: Nieudana manifestacja Samoobrony IP: 217.153.142.* 02.10.06, 01:36
        jak jesteś taki dumny daleko od Polski, to przyjedź tu. Ciekawe, jak długo będziesz dumny z rządów PiS będąc ich ofiarą tutaj na miejscu ?!
      • Gość: ivulspirit Re: Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 01:37
        mam pomysł - wyjadę do USA i też będę pieprzył takie głupoty
      • pe1 Re: Nieudana manifestacja Samoobrony 02.10.06, 01:38
        Brawo PIS? Jesteś żałosny!

"Po owocach ich poznacie" - a jakie mamy owoce?
        Parę kartofli utytłanych w szambie korupcji, ot co.

Nadciąga pora wykopków!
      • Gość: zawisza ciemny Re: Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 02.10.06, 03:01
        Kretynstwo. To przeciez PiS zaprosil do wspolpracy Samoobrone, a dla tych co
        pamiec maja krotka i nadal wierza w klamstwa PiS dla przypomnienia:

Jarosław Kaczyński, 16 lutego 2004, PR3:
        "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do
        władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że
        kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te,
        które były w poprzedniej kadencji i mamy do czynienia z Samoobroną
        przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju."

Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl:
        "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów.
        Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą
        też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno
        się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD."

Jarosław Kaczyński, 15 listopada 2002, Trójka:
        "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy
        niż ten austriacki."

Marzec 2005 rok / antena RMF FM:
        RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja, kiedy
        partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem?
        Lech Kaczyński: Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi
        praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z
        wyrokiem sądu lub, przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest
        sprzeczne z ideałami PIS.
        RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej
        Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe?
        Lech Kaczyński: Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie
        muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma
        za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PIS u dla tego
        polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne.

W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem
        posłem
        Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on:
        "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który
        był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego
        wynikało,
        że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej
        czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony
        tego
        nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego
        nieporządku.
        To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają
        kwalifikacje do kopania rowów".

• eva15 to moż być zły omen dla demonstracji PO 7.10. 02.10.06, 01:44
      Zdaje się, że Kaczki jest lepsza w gromadzeniu gniewu ludu wokół siebie.
      Czyli, co?
      Tak pięknie ohydna antykacza prowokacja na nic? Taki "mundry" podstęp psu na
      budę? PO i Samoobrona te dwie patriotyczne partie ratujące ojczyznę podstępem,
      prowokaacją i szantażem przewrotu nie osiągną i na koniec farsy odśpiewają
      patrząc na Beger - "Po co nam to było"?

Jeśli tak się stanie, to znaczyć będzie, że polskie społeczeństwo jest dużo
      dojrzalsze niż jego "elyty" polityczne.
      • eva15 Re: to może być zły omen dla demonstracji PO 7.10 02.10.06, 01:45

Zdaje się, że Kaczki są lepsza w gromadzeniu gniewu ludu wokół siebie.
      • ak813 Re: Byc moze Ewa, twoje slowa sa prorocze. Dobrze 02.10.06, 04:02
        zeby tak bylo.

eva15 napisała:

> Zdaje się, że Kaczki jest lepsza w gromadzeniu gniewu ludu wokół siebie.
        > Czyli, co?
        > Tak pięknie ohydna antykacza prowokacja na nic? Taki "mundry" podstęp psu na
        > budę? PO i Samoobrona te dwie patriotyczne partie ratujące ojczyznę
        podstępem,
        > prowokaacją i szantażem przewrotu nie osiągną i na koniec farsy odśpiewają
        > patrząc na Beger - "Po co nam to było"?
        >
        > Jeśli tak się stanie, to znaczyć będzie, że polskie społeczeństwo jest dużo
        > dojrzalsze niż jego "elyty" polityczne.
    • amanasunta53 Niech spróbują na Śląsku..... 02.10.06, 01:54
      Tam nie dostaną ,,monetami'',tylko z garści po świńskich ryjach.,,Obrońcy
      demokracji z ku..kami w oczach''.
      • Gość: gosc Re: Niech spróbują na Śląsku..... IP: *.wa.westnet.com.au 02.10.06, 02:08
        hahah, ale sie usmialem ale demonstracja owsa, hahha
        a faktycznie za odwazni nie sa aby na Slasku wystapic, haha
        • Gość: Sosnowiec Re: Niech spróbują na Śląsku..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:28
          Ty fajo szlakowa.
          Na śląsku wolą Samoobronę od tych waszych POPISów.
          A odemnie to z flaka w żyć dostaniesz.
      • Gość: zawisza ciemny Re: Niech spróbują na Śląsku..... IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 02.10.06, 03:05
        Wyjatkowy refleks, nie przypuszczalem, ze krakowskie "damy" maja tak
        niewybredny jezyk. Miesiac temu kur...iki byly OK - prawda?
      • Gość: ginger123 Re: Niech spróbują na Śląsku..... IP: *.pool80180.interbusiness.it 02.10.06, 06:03
        gornicy sami wyjda,bo oni zawsze wychodza,wiecznie im malo!
        a jak im sie nieda to rozpie..ja wszystko !
    • Gość: marek centrum handlowe = inwestycja ? hahahahahah!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 02:06
      ..to jest gulag 21 wieku a nie inwestycja.
      • Gość: ben ale sobie Tusk kumpli zmontowal, haha IP: *.wa.westnet.com.au 02.10.06, 02:11

ale sobie kolesi Tusk zmontowal swinskich ryjow, haha
        ale reakcja ludzie swietna! brawo!
        • Gość: zawisza ciemny Re: ale sobie Tusk kumpli zmontowal, haha IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 02.10.06, 03:10
          To twoj miniaturowy idol rzadzil z Samoobrona przez 6 m-cy. Kto powolal Lepera
          na stanowisko wicepremiera Kaczynski czy Tusk? Niezwykla szczerosc ciemniaka
          ktory historyjki Kurskiego kupuje?
      • Gość: tami hahahahahah!! IP: *.wa.westnet.com.au 02.10.06, 02:12
        wlasnych jaj nie mogli pokazac bo ich nie maja, hahha
    • Gość: andi Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.chello.pl 02.10.06, 02:22
      z POmroków bagna nikt nie wyjdzie czysty.
      • pmonroe Lepper - najlepszy koles Tuska 02.10.06, 02:41
        Samoobrona o krok od rozkladu wewnetrznego, ale Tusk
        zapalal do Leppera dziwna miloscia.

Z niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek serialu:
        "Nieoczekiwana milosc Tuska do Leppera "
    • Gość: Vera Nieudana manifestacja Samoobrony IP: 209.89.159.* 02.10.06, 02:58
      Skonczcie wreszcie z manifestacjami,wiecami,strajkami,a zajmijcie sie rzetelna
      praca. Pokazcie calemu swiatu,ze nie jestesmy glupim narodem i potrafimy sie w
      pore opamietac.
      Jedna partia zrzuca wine na druga,a nic lepszego nie ma do zaproponowania.
      Wezcie sie wszyscy politycy do takiej pracy,ktora przynosi krajowi korzysci,bo
      z pustego gadania nic nie wynikalo i nic dalej nie wynika,a narod polski coraz
      mniej was slucha;czeka,az wreszcie skoncza sie bezproduktywne spory.
      Marze,by w mediach przestana pokazywac twarze,ktore sie juz nam opatrzyly i
      nigdy wiecej nie chcielibysmy ich ogladac.
    • Gość: polonus klepacz powinien poklepac leppera po jajach .... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 02.10.06, 02:58
      albo renatke po dupie........... a jest po czym ... . klepacz ty czerwony
      smieciu jestes i tak skonczony....Kiepurze klapa opada jak widzi taka mache jak
      twoja tow.sekretarzu klepacz..... . ze tak zapytam chamie z jakiej to wsi
      jestes w kieleckim?
    • Gość: figunia Re: Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.tor.primus.ca 02.10.06, 03:27
      Nowe wybory nic nie zmienia, bedzie ten sam syf. Wiekszosci parlamentarnej nie
      uda sie wylonic, to po co zmieniac to klebowisko zmij. Kupe budzetowych
      pieniedzy sie tylko zmarnuje. Lepiej je przeznaczyc na inne cele. Jak Kaczory
      dluzej porzadza to wiecej wyborcow bedzie popierac UPR. To najlepsza patria, i
      mam nadzieje, ze wygra nastepne wybory.
      • pmonroe Zbliza sie koniec Samoobrony 02.10.06, 03:34
        lepper byl na Bialorusi by przygotowac sobie miejsce gdzie uciekac,
        jak wszystkie jego szwindle wyjda na jaw.
    • Gość: zawisza ciemny Re: Kilka osob-ot i cale poparcie dla SO,PO,SLD i IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 02.10.06, 04:07
      Nic nie napiszesz o tych, ktorzy mianowali Leppera viceministrem?
      • dla_dobra_polski Re: Kilka osob-ot i cale poparcie dla SO,PO,SLD i 02.10.06, 04:26
        Mianowanie Leppera ministrem bylo bledem i PiS przyznal to,
        jednoczesnie naprawil blad wyrzucajac Leppera z rzadu.

Kazdy moze zrobic blad, wazne jak pozniej sie to naprawia.

Ale widocznie Lepper nie smierdzi PO , bo juz PO ( Partia Obrazalskich )
        chce leppera przyjac pod swoje skrzydla.
    • Gość: Malgosia Sami aktywisci pikietuja ulice i demonstruja IP: *.tor.primus.ca 02.10.06, 04:47
      Szara masa nie widac zeby popierala zadymiarzy. Ludzie wiedza,ze g.wna sie nie
      popiera. Cos mi sie wydaje, ze demonstracja bedzie sie skladala z tych
      wszystkich co maja nadzieje na wskok na stolki, gdy je zwolni obecna wladzunia.
      Zwykli zjadacze chleba nic nie zyskaja tylko beda nadal waleni po krzyzu.
      Wybory - kosztuja, a czorty nadal rzadza. To juz lepsze Kaczory. Przynajmnije
      obiecuja rozwa;oc zlodzieji.
    • Gość: kris Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 06:45
      żenada
    • Gość: Emeryt Nieudana manifestacja Samoobrony IP: 212.122.223.* 02.10.06, 06:49
      Dokad brna polscy politycy?Czekam na nowe wybory do Sejmu.Na "samorzadowe" nie
      pojde.To niema sensu po zmianie ordynacji,przed nia zreszta tez.Ja chce
      wybierac swoich "faworytow" a nie partie Kaczynskiego czy Leppera,jedynie
      slusznych.Koniec demokracji w Polsce.Po wczorajszym przemowieniu w Gdansku nie
      mam juz watpliwosci w jakim kierunku wladza zmierza.Panowie to juz bylo.
    • Gość: z kawą Sosnowiec miast inwestycji IP: *.crowley.pl 02.10.06, 06:55
      Pan Klepacz ,bardzo majętny człowiek z SLD(informacje z BIP)zawiesił
      działalność firmy budowlanej przynoszącej wielkie zyski.Czyżby się obawiał,że
      PiS przyjrzy sie tym wrszystkim inwestycjom w Sosnowcui i temu co komu skapło?
    • oregano błazenada... 02.10.06, 07:00
      ... ale czegóż dobrego spodziewać się po mieszkańcach Sosnowca?? a człowiek
      Samoobrony urodzony w Sosnowcu całkiem mnie niepokojem napawa i szyderczym
      uśmieszkiem - pod warunkiem, że oglądam go z pewnej odległości. jest taki dowcip
      porównujący Sosnowiec do Las Vegas ale nie nadaje się na publicze forum hehehe -
      ale Ślązacy doskonale go znają
      • Gość: oczko Re: błazenada... IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 07:15

Kazdy rzad ma taki narod, na ktorym moze zarobic...

A ze w polsce kazdy szybko i mozliwie bez pracy chcialby sie dorobic, dlatego
        zmiana rzadu co pare miesiecy to raczej regula a nie wyjatek

• Gość: Grisza Re: Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.bb.online.no 02.10.06, 07:11
      Chodzi o to, ze bardzo udana, bo pokazuje, co bedzie z manifestacja PO.Wbrew
      rzeczywistosci tworzonej przez GieWu, ludzie nie daja sie oglupic.Czy juz
      zamkneliscie w redakcji gabinet oficera prowadzacego?
    • olias wyjdziesz z bagna - do chlewu 02.10.06, 07:20
      myśl trochę, nie wierz elitom z tv i gazet. Oni już swoje zrobili, niech
      spieprzają, dziady. Co chcesz? Premiera Rokity? Wicepremiera Komorowskiego?
      Pełnej władzy dla PO? Koalicji rządzącej Tusk - Lepper?
    • palestrina2005 "Wielka" demonstracja - kilkunastu denomstrantów 02.10.06, 08:00
      Niedługo GW będzie pisać że Maciuś z Wojtkiem idąc koło Sejmu "siarczyście"
      zaklęli przeciw PiS.
      I ten temat proponuję jako kolejny news na pierwszą stronę Wyborczej.
    • grzesiekgrzesiek Następna demonstracja pod innymi budynkami 02.10.06, 08:05
      Bod budynkami Samoobrony,SLD, PO. Obrzucone budynki
    • Gość: SyBiR Nieudana manifestacja Samoobrony IP: *.ew.pl 02.10.06, 08:06
      ... choć zamieniliście się miejscami wszyscy jesteście dokładnie tacy sami.
      [KNŻ]
    • Gość: krzyhoo PiS tez by został pognany 'do gnoju', ale uciekł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 08:14
      do stoczni 'pod ochronę policji'
    • spiderr01 Gdzie chcecie mieszkać? 02.10.06, 08:25
      Gdzie chcecie mieszkać w Ubeskistanie, Kaczorgrodzie czy w PO(lsce)?
    • Gość: eL A jednak ludzie myślą! IP: *.ecclesia.pnet.com.pl 02.10.06, 08:27
      Już miałem wrażenie, że media i politycy skutecznie manipulują społeczeństwem.
      • Gość: Tadek Re: Ale dlaczego nie myśli Widstein ? IP: *.magma-net.pl 02.10.06, 09:52
        Odpowiedzialny za to co wyrabia TVP.
        Albo moze myśli, tylko "inaczej".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka