bartoszcze 27.11.06, 23:33 Byłem wieczorem na spacerze z psem. Widoczność 20-30 metrów, widoczność źródeł światła ok. 80 metrów (mierzone do latarni). Weszliśmy do tej Unii i zaraz mamy angielskie mgły:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Katowice, England:)) 27.11.06, 23:37 Hm:),i to w poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Katowice, England:)) 27.11.06, 23:47 to fakt, dzisiejszy poniedzialek jest do d... skomasowana ilosc problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Katowice, England:)) 27.11.06, 23:58 Trochę mgły i problemy?:),proste,Bartoszcze niedowidzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:08 nie wiem jak bartoszcze, ja bez breli slepy jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Katowice, England:)) IP: *.icm.edu.pl 28.11.06, 00:03 > Widoczność 20-30 metrów, Pomrocznosc jasna pewnie. > widoczność źródeł światła ok. 80 metrów (mierzone do latarni). Jak na takim zakuprzu Katschowitz mieszkasz to sie nie dziw boroku:) > Weszliśmy do tej Unii i zaraz mamy angielskie mgły:))) Eee tam, kurzoki wietrza mieszkania i stad taka siekiera, ze nozem ja kroic. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:06 No,a psy ciągną do latarni,to jakby magnes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:10 Gość portalu: van deer napisał(a): > > Widoczność 20-30 metrów, > > Pomrocznosc jasna pewnie. A miałem aparat zabrać;) > > > widoczność źródeł światła ok. 80 metrów (mierzone do latarni). > > Jak na takim zakuprzu Katschowitz mieszkasz to sie nie dziw boroku:) A co, w centrum abo w Rudzie latarnie jaśniej świecą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Katowice, England:)) IP: *.icm.edu.pl 28.11.06, 00:14 > A co, w centrum abo w Rudzie latarnie jaśniej świecą?:) Wszedzie ino nie na Lewych Kopaninach;) Dobrej nocy panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:21 Gość portalu: van deer napisał(a): > > A co, w centrum abo w Rudzie latarnie jaśniej świecą?:) > > Wszedzie ino nie na Lewych Kopaninach;) > Na Prawych ni ma jaśniej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:38 Tja,jest jeszcze Róża Wiatrów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:05 Mgła jest w pytę, straszą mnie choinki za oknem. Czasem fajnie jest nie widzieć Tauzena z okna...:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:06 gdybys codziennie nie widzial tauzena zza okna, pewnie posmutnialbys :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:19 brak Tauzena wynagradza nadzieja, że od jutra zaczną nam płacić w funtach. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 00:21 a mnie to ryba czy placa w funtach, byle na rzyć(ie) stykło ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Katowice, England:)) 28.11.06, 23:28 dzisiaj widoczność tak ze dwa razy lepsza, bo widziałem po 2-3 latarnie więcej w każdą stronę:) ale i tak jadący ulicą samochód najpierw słyszałem, a potem dopiero widziałem, mimo że jechał na światłach, a między nami nie było namacalnych przeszkód terenowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: Katowice, England:)) 29.11.06, 00:53 Dojś tak, sam we Wrocławiu feste mgła była w niedziela wieczorym, i poniedziałek rano...bardzo bardzo gynstou, choby śmietonka :) Odpowiedz Link Zgłoś