Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:43 Nie wiem, po raz pierwszy w życiu nie wiem jak można to skomentować. Nic tylko załamać ręce. Co za chory kraj... czy ateiści i innowiercy będą pozbawieni obywatelstwa? Bo chyba o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadeusz Chrystus jest królem Świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:21 Chrystus jest królem Świata, sprowadzanie Go do roli króla Polski jest podobne do "awansowania" Dyrektora na portiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu i teraz Re: Chrystus jest królem Świata IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.06, 04:31 Chrystus nie jest krolem niczego. To bajeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m8 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:16 wiesz jak fajnie by było jakby pozbawili innowierców obywatelstwa.... jak dla mnie marzenie chciałabym aby ktoś odebrał mi obywatelstwo tego chorego kraju. a tak w ogóle... to może wprowadzimy obowiązkowe badanie psychiatryczne dla tych wieśniaków z wiejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 08:04 Polska zaczyna sie za Brynica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaa?? Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:01 taaaa??? to ciekawe jak będą głosować wybrani na Śląsku, nie-Polscy (według ciebie) posłowie PiSu i LPRu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 16:22 To, ze czesc Slaska jest pod polska administracja, nie oznacza, ze Slask zamienil sie w Polske. Takie sezonowe panstwa pojawiaja sie i znikaja, a Slask jest, byl i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodowiczmaryla Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 12:19 Spoko - Swieta Heduigis (Jadwiga,Hedwig) K R Ó L O W A S L A S K A :) Odpowiedz Link Zgłoś
zywy63 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 16:13 Pycha tych 46 "wybrańców" narodu nie ma granic! Może by tak zechceli wpierw zapytać Chrystusa czy skorzysta i ich "wspaniałomyślności". Oto mój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek995510 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 23:26 arnold7 22.12.06, 16:22 + odpowiedz To, ze czesc Slaska jest pod polska administracja, nie oznacza, ze Slask zamienil sie w Polske. Takie sezonowe panstwa pojawiaja sie i znikaja, a Slask jest, byl i bedzie. Brawo arnold, Polska sezonowe panstwo, sama finezja. Odpowiedz Link Zgłoś