Dodaj do ulubionych

Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:43
Nie wiem, po raz pierwszy w życiu nie wiem jak można to skomentować. Nic tylko
załamać ręce. Co za chory kraj... czy ateiści i innowiercy będą pozbawieni
obywatelstwa? Bo chyba o to chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: tadeusz Chrystus jest królem Świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:21
      Chrystus jest królem Świata, sprowadzanie Go do roli króla Polski jest podobne
      do "awansowania" Dyrektora na portiera
      • Gość: tu i teraz Re: Chrystus jest królem Świata IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.06, 04:31
        Chrystus nie jest krolem niczego. To bajeczki.
    • Gość: m8 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:16
      wiesz jak fajnie by było jakby pozbawili innowierców obywatelstwa.... jak dla
      mnie marzenie chciałabym aby ktoś odebrał mi obywatelstwo tego chorego kraju. a
      tak w ogóle... to może wprowadzimy obowiązkowe badanie psychiatryczne dla tych
      wieśniaków z wiejskiej?
    • arnold7 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 08:04
      Polska zaczyna sie za Brynica.
      • Gość: taaaaa?? Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:01
        taaaa??? to ciekawe jak będą głosować wybrani na Śląsku, nie-Polscy (według
        ciebie) posłowie PiSu i LPRu ???
        • arnold7 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 16:22
          To, ze czesc Slaska jest pod polska administracja, nie oznacza, ze Slask
          zamienil sie w Polske. Takie sezonowe panstwa pojawiaja sie i znikaja, a Slask
          jest, byl i bedzie.
    • rodowiczmaryla Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 12:19
      Spoko - Swieta Heduigis (Jadwiga,Hedwig)
      K R Ó L O W A S L A S K A :)
    • zywy63 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 16:13
      Pycha tych 46 "wybrańców" narodu nie ma granic! Może by tak zechceli wpierw
      zapytać Chrystusa czy skorzysta i ich "wspaniałomyślności". Oto mój komentarz.
      • jacek995510 Re: Sejm chce ogłosić Chrystusa Królem Polski 22.12.06, 23:26
        arnold7 22.12.06, 16:22 + odpowiedz

To, ze czesc Slaska jest pod polska administracja, nie oznacza, ze Slask
        zamienil sie w Polske. Takie sezonowe panstwa pojawiaja sie i znikaja, a Slask
        jest, byl i bedzie.
        Brawo arnold, Polska sezonowe panstwo, sama finezja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka