Gość: Żana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:49 czy w tym roku bedzie sylwester organizowany na rynku? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cza_arna Re: Sylwester na Rynku 27.12.06, 13:13 Dobre pytanie, takie samo chciałam zadać. Szukałam na stronie miasta ale nic nie znalazłam, tzm znalazłam ale informacje dotyczące sylwestra w zeszłym roku i w 2004r;/ Jak ktoś coś wie na ten temat, to niech zapoda co za "artyści" mają wystąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Sylwester na Rynku 27.12.06, 15:02 Przylaczam sie do pytania. Nigdzie nie mozna znalezc informacji na ten temat. Jezeli Krakow nie organizuje zbiorowego sylwestra to czy ktos wie czy jest jakies inne miasto w poludniowej Polsce ktore go organizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Sylwester na Rynku 27.12.06, 17:25 W Polsce poludniowej Krakow, na Slasku Wroclaw, a w Katowicach (tez na Slasku) mamy Uszoka, dla ktorego wazniejsza jest promocja Uszoka od promocji miasta, ktorego [ci slabiej akurat myslacy, ale bedacy wiekszoscia] mieszkancy wybrali tego sztajgra na prezydenta: rajza.home.pl/uszok/indexuszok.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Sylwester na Rynku IP: *.chello.pl 27.12.06, 18:40 Z tym Uszokiem to racja, jak wybraliście sobie takiego prezydenta to Sylwester przy TV z transmisją z innych miast Odpowiedz Link Zgłoś
ametyst5 Re: Sylwester na Rynku 28.12.06, 18:35 To prawda.Dzisiaj widziałem w Gliwicach i Zabrzu billboardy zapraszające mieszkańców do spędzenia nocy Sylwestrowej z gwiazdami na rynku Krakowa lub Wrocławia.Tak wygląda promocja miast.Plac zwany rynkiem w Katowicach bardziej przypomina zajezdnię tramwajową.I gdzie się tu bawić-gdzie atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Sylwester na Rynku 28.12.06, 19:33 W Katowicach jest dosc miejsca z atmosfera do zorganizowania dobrej zabawy. Ale mamy jeszcze Uszoka po drodze:( Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_k Re: Sylwester na Rynku 28.12.06, 20:40 Ale może jednak coś organizują, jakieś chociaż rzucanie w siebie butelkami po wcześniejszym opróżnieniu. Ot taka atrakcja jak nie ma lepszej. Znowu trzeba będzie do Krakowa jechać ----------- Szkoda życia na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Sylwester na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:08 dzisiaj cos w radio słyszałem ze nic nie bedzie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Sylwester na Rynku 28.12.06, 21:13 Co innego, jakby Sylwester byl przed wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:57 buuu szkoda ,ze nic nie bedzie:(((ale macie racje pan uszok <specjalnie napisane małymi literami>ma w dupie Katowice,a co sie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś