Gość: :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:24 gdzie moge znalesc tani pokoj na noc? zostałam wyzucona przez pijanego meza i pobita:((pojechal z kolega gdzies tam i jak wroci mam spier...:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: pokoj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:30 Noclegownia dla Kobiet Rodzaj: noclegownia Miejsc: Adres: 40-019 Katowice ul. Jacka 13 Telefon: 0-32 255-10-37 Specjalizacja: kobiety Prowadzący: Zgromadzenie S. Misjonarek Miłości ---------------------------------------------- Schronisko dla Kobiet i Dzieci Rodzaj: schronisko Miejsc: 18 Adres: 40-553 Katowice ul. Orkana 7a Telefon: 0-32 203-12-60 Specjalizacja: kobiety, kobiety z dziećmi Prowadzący: OPS tu jest więcej: www.bratalbert.org.pl/informator/slask.html#k jeżeli piszesz poważnie, a nie jest to głupi żart, to nawet nie myśl o jakimś "tanim noclegu" - idź tam, gdzie oprócz noclegu dostaniesz ewentualnie jakąś pomoc prawną, poradę... może ofertę pomocy na przyszłość. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: pokoj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:33 niestety to nie zart:((((boje sie strasznie ,zadzwonil i powiedzial,ze jak mnie zobaczy to mi twarz(morde)obije:(( dzieki za podanie adresu a gdzie to jest?w centrum gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: pokoj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:58 Nie uciekaj ! Zadzwoń na policję teraz i zgłoś to ! Dlaczego ty, jako ofiara napaści masz uciekać ? Jak teraz uciekniesz zawsze będziesz uciekać ! ZADZWOŃ na policję ! Odpowiedz Link Zgłoś