Gość: nikt ważny IP: *.starnettelecom.pl 23.02.07, 21:11 Kto będzie kapitanem Włókniarza?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 SEBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:24 Seba do konca we Włóniarzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: SEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:43 Do końca we Włókniarzu???Seba zastanów się co piszesz!Potzebne są nam następne konflikty w drużynie??????Skąd wiesz czy Ułamek za pare miesięcy nie pokłóci się,np.z Drymlem czy Toninho?On ma konflity i wode sodową we krwii.a to,że punktuje nie jest najważniejsze,najważniejsza jest dobra atmosfera w teamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobbson Re: Możemy sprawić dużą niespodziankę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:45 gowno mnie to obchodzi ze ulamek szykuje sie do sezonu.... walic ulamka i walic wlokniarz!! czestochowa niezasluguje na wlokniarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Możemy sprawić dużą niespodziankę IP: *.apus-net.pl 25.02.07, 17:46 a gó.. kogo obchodzi AZS czy (R)KS ? zanim ktos znów napisze taki gniotasty komentarz niech się najpierw z 3 razy jebnie w łeb o kant stolika a potem sprawdzi czy nie za mało... CKM-RKS-AZS czy jak kto woli w tej kolejnosci RKS-AZS-CKM albo AZS-CKM-RKS! Nieważne w jakiej kolejnosci je wyminie, to te zespoły są dumą częstochowy na całą polske i wierze głęboko w to że kiedyś każdy będzie myślał podobnie do mnie. Ale narazie wiem ze to niemożliwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Możemy sprawić dużą niespodziankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:05 Seba jest mocnym punktem ma charakter i walke w krwi nikt nie jest idealny(seba nieprzejmuj sie tymi komentarzami tak pisza nieudacznicy co nie osiagneli nic.) Odpowiedz Link Zgłoś