Dodaj do ulubionych

Możemy sprawić dużą niespodziankę

IP: *.starnettelecom.pl 23.02.07, 21:11
Kto będzie kapitanem Włókniarza?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: abiks1981 CKM!!! IP: *.prenet.pl 23.02.07, 23:09
      MISTRZ!!
      • Gość: asasa Re: CKM!!! IP: *.ds.ae.wroc.pl 24.02.07, 12:23
        Sławiczek Drabiczek
        • Gość: 123 SEBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:24
          Seba do konca we Włóniarzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Jakub Re: SEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:43
            Do końca we Włókniarzu???Seba zastanów się co piszesz!Potzebne są nam następne konflikty w drużynie??????Skąd wiesz czy Ułamek za pare miesięcy nie pokłóci się,np.z Drymlem czy Toninho?On ma konflity i wode sodową we krwii.a to,że punktuje nie jest najważniejsze,najważniejsza jest dobra atmosfera w teamie!
    • Gość: jacobbson Re: Możemy sprawić dużą niespodziankę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:45
      gowno mnie to obchodzi ze ulamek szykuje sie do sezonu.... walic ulamka i walic
      wlokniarz!! czestochowa niezasluguje na wlokniarza
      • Gość: ... Re: Możemy sprawić dużą niespodziankę IP: *.apus-net.pl 25.02.07, 17:46
        a gó.. kogo obchodzi AZS czy (R)KS ?
        zanim ktos znów napisze taki gniotasty komentarz niech się najpierw z 3 razy
        jebnie w łeb o kant stolika a potem sprawdzi czy nie za mało...

CKM-RKS-AZS czy jak kto woli w tej kolejnosci
        RKS-AZS-CKM albo
        AZS-CKM-RKS! Nieważne w jakiej kolejnosci je wyminie, to te zespoły są dumą
        częstochowy na całą polske i wierze głęboko w to że kiedyś każdy będzie myślał
        podobnie do mnie. Ale narazie wiem ze to niemożliwe.

pozdrawiam
    • Gość: kibic Możemy sprawić dużą niespodziankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:05
      Seba jest mocnym punktem ma charakter i walke w krwi nikt nie jest idealny(seba
      nieprzejmuj sie tymi komentarzami tak pisza nieudacznicy co nie osiagneli nic.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka