absurd 06.05.03, 19:12 Zastanawia mnie, dlaczego na forum Katowice panuje taka duszna atmosfera. Czy ludzie tu są z inne gliny? Większość wątków zakładają jacyś maniacy i ksenofobi. Czy nie ma tu ludzi z dobrym smakiem i poczuciem humoru? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: ksenofobiczne forum Katowice 06.05.03, 19:15 No ja tez niewiem ,co sie dzieje z forum ? Kiedys szlo sobie pozartowac i dowcipkowac a teraz ? Wszyscy sie obrazaja ? czy jak ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thunderbolt Re: ksenofobiczne forum Katowice IP: *.echostar.pl 06.05.03, 19:29 willi2 napisał: > No ja tez niewiem ,co sie dzieje z forum ? > Kiedys szlo sobie pozartowac i dowcipkowac a teraz ? > Wszyscy sie obrazaja ? czy jak ? :))) JAK NIE BYŁO WILLIEGO I TYLU FOLKSDOJCZÓW BYŁO JAKOŚ SPOKOJNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: ksenofobiczne forum Katowice 06.05.03, 19:33 Wiem,ze sama moja obecnosc na tym forum denerwuje co niektore osoby. Nawet jak pisze w a'konfliktowy sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: ksenofobiczne forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 19:39 willi2 napisał: > Wiem,ze sama moja obecnosc na tym forum denerwuje co niektore osoby. > Nawet jak pisze w a'konfliktowy sposob. "a'konfliktowy" taaaaaa.. Niedługo na szczęście jak dobrze wszystko pójdzie i region się rozwinie będą tu przyjeżdżali ludzie z całego świata i znikną głupie podziały i ksenofobia a wszyscy ludzie będą braćmi... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: ksenofobiczne forum Katowice 09.05.03, 14:15 Gość portalu: mamut napisał(a): > Niedługo na szczęście jak dobrze wszystko pójdzie i region się rozwinie będą tu> > przyjeżdżali ludzie z całego świata i znikną głupie podziały i ksenofobia a > wszyscy ludzie będą braćmi... Jednak ktoś tu dowcipkuje i żartuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ksenofobiczne forum Katowice IP: *.kat.cdp.pl 09.05.03, 21:22 Jak mozna zartowac, jezeli tak niewinny watek jak kawaly o Slazakach zostal usuniety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ksenofobiczne forum Katowice IP: *.kat.cdp.pl 09.05.03, 21:35 Cos mi oczy mgla zaszly. Watek jednak pozostal. Odpowiedz Link Zgłoś