Dodaj do ulubionych

dobra restauracja lub catering

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.03.07, 14:54
Witam...mam pytanko: czy znacie w poblizu Koszutki i Bogucic jakas fajna i
niedroga knajpke lub macie namiary na firme cateringowa...cel chrzciny.
Dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pe Re: dobra restauracja lub catering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:02
      Ja znam, ale na Ligocie ... w sumie niedaleko
      • Gość: ewik Re: dobra restauracja lub catering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:20
        moze jakiś namiar na Ligote. To catering czy resturacja. Tez jestem
        zainteresowana
        • Gość: Pe Re: dobra restauracja lub catering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:49
          Restauracja, u której można kupić rzeczy na wynos z ich dowozem.

restauracja-stajer.webpark.pl/
    • Gość: beck Re: dobra restauracja lub catering IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.03.07, 17:19
      Wiejska Chata przy Grunwaldplatzu. Albo poszukaj na www.nawidelcu.pl
    • skania77 Re: dobra restauracja lub catering 23.03.07, 14:57
      Tego Stejera ci polecam- mają bardzo smaczne i jedzenie i niedrogie. Chciałam
      tam zrobić impreze "przyjęcie-ślubne" to za ekstra menu (obiad z kilkoma
      mięsami i surówkami, dwie zupy, frytki, ziemniaki; zimna płyta bajerzasta;
      ciasta i tort) policzyła mi kierowniczka (b.miła) 80 zł/osobę. Mają kilka sal,
      klimatyzowanych. Polecam naprawdę! Catering też robią.
      Jak chcesz naprawdę tanio i bardzo smacznie (ekstra sernik i snikers, pyszne
      paszteciki do barszczyku i inne mniam mniam)- moja szwagierka (gastronom ;-)
      robi catering ale w Dąbrowie Górniczej (jest możliwość dowiezienia). Jakby coś
      spytaj mnie na maila gazety- dam ci namiary.
      • jagodzianka4 Re: dobra restauracja lub catering 23.03.07, 15:26
        ja narazie czesto bywam u zakonnikow:)))) kolo placu wolności.
        i jestem bardzo zadowolonona!
        pozdrawiam
      • Gość: anonimek Re: dobra restauracja lub catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:55
        gdzie to jest?
        • Gość: anonimek Re: dobra restauracja lub catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:56
          pytanie bylo do skani
          • Gość: honey Re: dobra restauracja lub catering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 20:24
            Ligota,ulica Panewnicka koło Bazyliki Franciszkanów. Też polecam, brat miał tam
            komunię :)
          • skania77 Re: dobra restauracja lub catering 24.03.07, 10:22
            Stejer jest zaraz przy Bazylice Franciszkanów na Ligocie, ul. Panewnicka, 50 m
            od skrzyżowania z Kijowską chyba...jest mały parking za restauracją
            • Gość: anonimek Re: dobra restauracja lub catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:05
              dziekuje za adres :)
            • Gość: aga Re: dobra restauracja lub catering IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.03.07, 20:45
              Wielkie dzięki za namiary:) pozdrawiam
    • michal.wandzik Re: dobra restauracja lub catering 06.03.14, 00:45
      Halo catering katowice na wolnego na załężu obsługuje wiele cateringów na chrzciny, dają duże smaczne porcje, więc może sprawdź ich ofertę.
      • em_zetka Re: dobra restauracja lub catering 07.03.14, 13:20
        :) Teraz to już będzie chyba na Komunię:)))) Wątek jest sprzed siedmiu lat
        • michal.wandzik Re: dobra restauracja lub catering 02.04.14, 14:10
          hehehe komunie Halo Catering Katowice też obsługują ;)
    • kamilk46 Re: dobra restauracja lub catering 07.05.14, 12:11
      ja Ci mogę śmiało polecić dobrą cukiernię, gdzie można zamówić super torty w przyzwoitej cenie: cukierniatortykatowice.pl/
    • Gość: paulina1234 Re: dobra restauracja lub catering IP: *.naszasiec.net 19.02.20, 11:12
      Ja polecam z całego serca Catering Arts, zamówiliśmy catering na komunie córki i jedzenie było pyszne a przekąski robiły furrorę. Jadły nawet najbardziej wybredne dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka