willi2 09.05.03, 22:42 Kto wygra mecz ? KS KSG KS GORNIK ZABRZE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold17 Re: Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) 09.05.03, 22:46 No ulubiony temat kibola williego Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) 09.05.03, 22:49 -lon je ze ROW-u, na Gieksie ni lubia toc` cio`oliko`w Odpowiedz Link Zgłoś
arnold17 Re: mrw chodz sie zalozymy kto wygra 09.05.03, 22:53 Willi nie zapomnij wziac na mecz siekiery ,noza i innych narzedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: mrw chodz sie zalozymy kto wygra 09.05.03, 22:59 -jo zawszy bylech, byda i byda za Gieksom a ty si we tym ROW-ie schowej gorolu! -Gornik bol tyz S`lonskim klubym i nikaj nie widziolym by si kiery ze nimi ciepol! -to bydzie mycz dobry i na pywno zacienty - jo je za Gieksom jok Gornik wygro to tyz sie byda cieszol Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: mrw chodz sie zalozymy kto wygra 09.05.03, 23:01 To zakladamy sie ,czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: mrw chodz sie zalozymy kto wygra 09.05.03, 23:20 builder napisał: > -jo zawszy bylech, byda i byda za Gieksom a ty si we tym ROW-ie schowej gorolu! > -Gornik bol tyz S`lonskim klubym i nikaj nie widziolym by si kiery ze nimi > ciepol! > -to bydzie mycz dobry i na pywno zacienty - jo je za Gieksom jok Gornik wygro > to tyz sie byda cieszol --- www.onlinewahn.de/samkuh.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: mrw builder ,boi sie zalozyc hahahaha IP: *.proxy.aol.com 09.05.03, 22:57 jak to wto? Gornik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibol7 Zawsze i wszedzie Row Rybnik z Gornikiem bedzie !! 09.05.03, 23:02 Ka! eS! Ka! eS! Gie! Ka! eS! Gornik! Zabrze! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zawsze i wszedzie Row Rybnik z Gornikiem bedz 09.05.03, 23:30 -kto..! GKS! -kto.....!! GKS!!!!! -Do boju., do boju.., do boju..., GKS!!!!!! - mistrzem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Zawsze i wszedzie Row Rybnik z Gornikiem bedz 09.05.03, 23:33 mRw chodz sie zalozymy hm = maly zaklad ale nie o kase ! Jak wygra KSG to napiszesz ty na forum = " Willi jest mistrzem a ja cipka" Natomiast jak wygra Gieksa to ja napisze . Wchodzisz w to ,czy peniasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Zawsze i wszedzie Row Rybnik z Gornikiem bedz IP: *.rednet.com.pl 09.05.03, 23:37 GKS GKS GKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zawsze i wszedzie Row Rybnik z Gornikiem bedz 09.05.03, 23:44 willi2 napisał: > mRw chodz sie zalozymy hm = maly zaklad -OK! > ale nie o kase ! -nie ma dla mnie znaczenia, moze byc o kase! > Jak wygra KSG to napiszesz ty na forum = " Willi jest mistrzem a ja cipka" -OK zgadzam sie! > Natomiast jak wygra Gieksa to ja napisze . - to napiszesz, ze: "PRZYSIEGAM UROCZYSCIE, ZE NIGDY, PRZENIGDY NIE BEDE OBRAZAL LUDZI NA FORACH POLSKICH A SZCZEGOLNIE W GAZECIE WYBORCZEJ" -OK? > Wchodzisz w to ,czy peniasz ? -jasne, ze wchodze, bo z toba to trzeba jak z dzieckiem! -a przy remisie to chcialbym bys sie odp...., OK? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Zaklad 09.05.03, 23:48 Jak wygra KSG to : To TY napiszesz "Willi2 to mistrz ,a mrW - builder to cipka" Jak bedzie remis to dam ci spokoj Jak wygra GKS to ja przeprosze i juz nie bede obrazal ludzi na forum gazeta.pl Wchodzisz w to ? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zaklad 10.05.03, 00:02 willi2 napisał: > Jak wygra KSG to : > To TY napiszesz "Willi2 to mistrz ,a mrW - builder to cipka" > Jak bedzie remis to dam ci spokoj > Jak wygra GKS to ja przeprosze i juz nie bede obrazal ludzi na forum gazeta.pl > Wchodzisz w to ? -i jeszcze jedyn warunek: chca wiedziec z kad piszesz (byl bych pewny co to ty), musisz zniszczyc wszystkie swoje nikii i ni mozysz zakladac nowych, poza tym mosz pisac ze swoigo orginalnego servera -jezeli do ukladu dojdzie to jeszcze muszemy ustalic termin owego tekstu, by zweryfikowac nosz uklad mysla, ze c`i misionce je OK lod rozpoczencia meczu Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Zaklad 10.05.03, 00:08 ok Napisz tekst jaki mam napisac po przegranej mojej. Zgadzam sie na twoje warunki = wszydstkie nicki ulegna destrukci. Jesli ja wygram to napiszesz: "Willi2 to mistrz ,a mrw builder to cipka" Zalozysz taki temat po meczu. Niech niklot przebije i bedzie nadzorowal zaklad Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zaklad 10.05.03, 00:27 willi2 napisał: > ok > Napisz tekst jaki mam napisac po przegranej mojej. > Zgadzam sie na twoje warunki = wszydstkie nicki ulegna destrukci. > Jesli ja wygram to napiszesz: > "Willi2 to mistrz ,a mrw builder to cipka" > Zalozysz taki temat po meczu. > Niech niklot przebije i bedzie nadzorowal zaklad -przeczytaj jeszcze raz ten tekst:-i jeszcze jedyn warunek: chca wiedziec z kad piszesz (byl bych pewny co to ty), musisz zniszczyc wszystkie swoje nikii i ni mozysz zakladac nowych, poza tym mosz pisac ze swoigo orginalnego servera -jezeli do ukladu dojdzie to jeszcze muszemy ustalic termin owego tekstu, by zweryfikowac nosz uklad mysla, ze c`i misionce je OK lod rozpoczencia meczu -i zweryfikuj kazde slowo - chyba sie nie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
gebels25 Re& & #35 8226; Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) 10.05.03, 08:32 Gornik napewno wygra TROJKOLOROWI BIAŁO-NIEBIESKO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEG Re: Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) IP: pc72:* / 192.168.1.* 10.05.03, 00:16 GÓRNIKU JESTEŚMY Z TOBĄ NIE OPUŚCIMY CIE NIGDY CIE NIE ZDRADZIMY BO MY KOCHAMY CIE GORNY SLASK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) IP: *.rednet.com.pl 10.05.03, 21:26 YNO GIEKSAAAAAAAAAAAA, DO BOJU CHOPCY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Zapytanie do mrW - buildera 10.05.03, 22:43 I jak ? jestes czy uciekles ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) 10.05.03, 22:45 Kto wygra mecz? KSG! Kto? KSG! Kto? KSG! KSG! KSG! Do boju! Do boju! Do boju Gornik Zabrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Derby Slonska KSG i GKS (Niedziela) IP: *.rednet.com.pl 10.05.03, 22:53 A VIVAAAAAAAAAAAAAAAA A VIVAAAAAAAAAAAAAAA A VIVAAAAAAAAAAA GKS!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś