Dodaj do ulubionych

Człowiek z samego jądra

IP: 62.89.80.* 30.03.07, 19:53
Mieszkańcy Zatoki Cz.Ś.Mogą zacierać ręce i czuć się zadowoleni.Maja super
śąsiada,ktory na wszystko ma oko i nie pozwoli sąsiada skrzywdzic.Miłośc
Kutza do czerwonego jest przeogromna.Jak już nie mógl chadzać do komitetu
wojewódzkiego bo dzieki Bogu go zlikwidowali,to stal się glównym budowniczym
pomników partyjnych aparatczykow,teraz gdy czerwoni sami się gryzą mówiac o
tym co wiekszosc ludzi wiedziała[oprocz Kutza i paru szmatlawcow]Kutz zamiast
być oburzonym broni tow.Ze to niby pijani[Jego koleś Kwas w Charkowie byl
trzeżwy],że oszołomy boją sie skompromitowanego Olka i w odp. czasie
wykorzystują paplanine Józka.Co innego inny przyjaciel czerwonych i Kutza
Michnik on po nagraniu Rywina też od razu tasmami się nie pochwalil,ale on
wiedzial kiedy je pokazać on znal jedynie słuszny i o0dp.moment na
to.oszolomy mogli go zapytac.Może po tej mszy co ktoś tam za Kutza dał
poprawi mu się.Panie Kutz dużo zdrowia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkt O czym Kutz jeszcze nie fanzolił ? IP: *.tsi.tychy.pl 30.03.07, 22:18
      Michnikowi wyjęto tasiemkę, postbolszewickim prominentom wyjęto tasiemkę, a Kutzowi pękła tasiemka w gaciach i pokazała się goła d... .
      I słusznie Kutz zauważa, bo swój ostatni mini-domek w "GW" zaprawia wyłącznie łajnem !
    • Gość: Gnom Człowiek z samego jądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 02:57
      jeżeli kogoś interesuje co czuje czytając komentarze w rodzaju jak te wyżej,
      to smutno mi Boże i wstyd za niektórych rodaków.Moje środowisko i ja również,
      nigdy nie mieliśmy nic wspólnego z t.zw. komuna, ale teraz gdybyśmy musieli
      wybierać kolory,to wybralibyśmy czerwony,przynajmniej zrobiłbym to ja. Nie wiem
      już które świnie są bardziej świńskie, te czerwone, często wymieniane, wydaje mi
      sie jednak,ze te białe są bez porównania gorsze.
    • Gość: pikuś Człowiek z samego jądra IP: 62.89.80.* 31.03.07, 12:17
      Panie Gnom,wstyd to ludzka rzecz,pana wstyd za rodaków co piszą na tym forum,za
      to co wypisuje Kutz wstydu pan nie czuje.Mnie n.p.za opinie zwykłych ludzi
      wstyd nie jest,za pana też go nie odczuwam.wstyd jest mi natomiast za Kutza
      osobę publiczną,piszqacą o wladzy demokratycznie wybranej,o wladzy mojego kraju
      że to ZOO.,jednoczesnie broni[fakt że w głupi sposob]spadkobiercow
      komunistycznego systemu,ktorzy jak sami o sobie mowią mój kraj mają w dupie[tak
      mówil Oleksy],a niezyjacym funkcjonariuszom zbrodniczego systemu stawia pomniki.
      • Gość: Banita Re: Człowiek z samego jądra IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.07, 20:36
        Pikuś,tyś jest od wczoraj(19.53)naprany.
      • amoremio Re: Człowiek z samego jądra 03.04.07, 20:50
        > piszqacą o wladzy demokratycznie wybranej,o wladzy mojego kraju że to ZOO.

Facet: piszesz niby po polsku, ale myslisz po RUSKU.
    • Gość: rePikuś Re: Jesteś człowiek ..bez lub z... jądrami??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 21:18
      Tak konkretnie: napraw dworce PKP stary i nowy), zmodernizuj te pokomuchowate ulice, parki....asfalt na DK1... wybudowne w tamtych czasach kościoły,bloki zburz i wybuduj nowe na naszych osiedlach...no,choćby haźliki na Dworcowej i Pl. Andrzeja uruchom ! Zrób coś konkretne, do cholery a nie pierd..ooool , jak pofyrtany Zeflik na rynku w Koziegłowach lub Strumieniu, w szabas. A jak uyskasz sukces...to zaproś,przyedziemy z gartulacjami, wypijemy szampana, na nasz koszt.
      • amoremio Re: Jesteś człowiek ..bez lub z... jądrami??? 03.04.07, 20:55
        To Ty fanzolisz, pieprzysz, smolisz.

Kuc nie pisze tu jako senator, rezyser, budowlaniec itd.
        Pisze tu jako publicysta polityczny.
        I robi to dobrze, madrze i ciekawie.

W aktualnej, smutnej sytuacji tego kraju,
        do którego Górny Slask (aktualnie) niestety nalezy,
        jest to bardzo wazny, cenny, wartosciowy przyczynek.
        Bo media, to tzw. czwarta wladza.
        Pod warunkiem, ze rozumieja on slowo "korrektyw".

A co do osiagniec, to On juz w swym zyciu dokonal.
        A Ty ?
        • amoremio Re: Jesteś człowiek ..bez lub z... jądrami??? 03.04.07, 20:57
          > A co do osiagniec, to On juz w swym zyciu dokonal.

mialo byc: niejedno dokonal.
    • Gość: SPOKOJNY Człowiek z samego jądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 01:11
      Kutz ma rację, ludzie chcą żeby było normalnie. Policyjno-wyznaniowy model
      państwa proponowany przez koalicję nie przejdzie. Kwachu faktycznie ze dwa razy
      chlapnął, ale przecież kaczory i ich mafia kompromitują Polskę codziennie. Wiele
      osób teraz dopiero odczuło czym jest skrajna prawica. Rydzykowi wolno atakować
      mniejszości seksualne czy obcokrajowców ( no chyba, że akurat ślą mu na konto),
      a o życiu lub śmierci kobiet w zagrożonej ciąży decydować chce Marek Jurek. Taki
      powiew grozy dobrze zrobił części moherów i przy kolejnych wyborach nie będzie
      już wygłupów. Nowa demokratyczna lewica ma ogromne szanse, bo większość ludzi
      nie chce wracać z prawicą do średniowiecza.
    • Gość: pikuś Do repikusia IP: 62.89.80.* 01.04.07, 11:14
      Jak ktoś pie.. to chyba ty,o jakich kosciolach ty mówisz,chyba nie o tych
      kaplicach ktorych ludzie dzień i w nocy mosieli pilnować by władza ludowa ich
      nie rozwalila.A władza byla silna wiec je rozwalala.tak było w
      mikolowie,jastrzębiu,Myslowicach,Rybniku i wielu innych miastach.Działo się to
      gdy wladzę sprawowali ci z pomników Ziętek i Gierek.To za ich czasów cieżko
      pracujący ludzie [pracowali na okrągło]nie mieli gdzie ,lub musieli kilometry
      isć do koscioła..Piszesz o budowie kosciołów ,a ci aparatczycy partyjni,nawet
      do tych istniejacych już bali się pod koniec lat sześdziesiątych wpuścić obrazu
      Matki Boskiej Czestochowskiej podczs peregronacji.Myśleli że ludzie nie przyjdą
      doi koscioła,pomylyli się jak zwykle bo przyszlo ich więcejNie było w polsce
      regionu gdzie katolikom tak utrudniano by życie.O parkach ,szkolach i drogach
      ktorych piszesz nie wypowiadam sie,bo nie wiem o co ci chodzi.To co oprócz
      walki z kosciolem czerwoni mieli już nic nie robic?Ty chłopie jeszcze chodzisz
      po drogach,może chodziłes do szkoły,lub mieszkasz w obiektach zbudowanych za
      czsów panowania Hitlera i co za to mamy go chwalić ,pomniki mu stawiac.Sam
      widzisz że jak ktoś pie.. to ty.teraz możesz mi mówić mocher.
      • amoremio Re: Do repikusia 03.04.07, 20:59
        > peregronacji
        ...gry...
    • Gość: sqro Re: Człowiek z samego jądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:25
      cóż panie Kazimierzu nic dodać nic ująć. Na szczęście operetkowość rządzącego
      'układu' aż bije w oczy także przetrwac dalej niż do najbliższych wyborów nie
      mają oni szans - znikną w niesławie jak ich AWSowscy protoplaści. Wszytsko to
      byłoby nieskończenie śmieszne gdyby to nie była rzeczywistość a film na
      przykład "dyktator" Chaplina - zakompleksione buce, faszyzujący troglodyta i
      cham wystawiają cenzurki moralności ot taki rok 1984 w polskim wydaniu.
    • Gość: rePikus Re: Człowieku.... z samego jądra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 13:09
      Pikuś napisał,<..ci z pomników Ziętek i Gierek.To za ich czasów cieżko
      pracujący ludzie [pracowali na okrągło]nie mieli gdzie ,lub musieli kilometry
      isć do koscioła..Piszesz o budowie kościołów ,a ci aparatczycy partyjni,nawet
      do tych istniejacych już bali się pod koniec lat sześdziesiątych wpuścić obraz..>.
      Za komuny był największy przyrost naturalny ( lata 1980 -85),karano nierobów i
      pasożytów uchylających sie od pracy i włóczęgów bez stałego
      zameldowania...wybudowano 9 tyś kościołów ( najwięcej w dziejach Polski), 1000
      szkół na 1000 lecie a teraz ?.. zlikwidowano te 100 szkół na ...2000 lecie
      ...chłopy wolni są od pracy, mogą swobodnie lewitować w okolicach pośredniaków,
      lub... wylegiwać się spokojnie pod pierzyną z babami i uprawiać nieróbstwo
      tragicznie zaniżając przyrost naturalny..., oglądać obrazki całkiem nieświęte
      pregrynujące z filmików ...telewizorków i innych rekwizytów.. ,nie muszą
      ...dawać po 100 zł na tacę, wystarczy 2 złote,... ich dzieci znają smak
      prałackich całusów....badać dno w poszukiwaniu ...ojca, słuchać najważniejszego
      ojca wszystkich moherów...( to twój tatuś, pikuś?)..itd.itp. Pikuś: nie bądż
      aparatczykiem... zacznij naprawiać ul. Gliwicką , bo kierowcom jest ciężko jak
      cholera pregrynować... po Załężu!Pyrsk w dziób.
    • Gość: pikuś Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: 62.89.80.* 01.04.07, 14:50
      musialo w ludziach pozostawic ślad.Zdecydowana wiekszosc poradzila sobie z tym
      problemem,niestety nie wszyscy czego przykladem jest rePikus.Lenin ,Stalin i
      Bierut mogą sobie pogratulowac.
      • Gość: roro68 Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:30
        Pikuś, jestem twardo po Twojej stronie. Na normalniejszych forach bylibyśmy w
        większości, tu tymczasem stajemy się przedmiotem wyzwisk, bo czerwona hołota już
        tylko pod parasolem GW może ulżyć swoim frustracjom. Niech tęsknią do Gierka i
        Ziętka, niech szykują akentasze z czerwonymi broszurkami i przypinają pod
        wyłogami ancugów znaczki PZPR (tak, tak, "pod" żeby żona nie widziała, przed
        wejściem do komitetu przekładali sobie na wierzch rozglądając się na boki).
        Takie typy, jak te, co tu pier... o państwie klerykalno-policyjnym itp. za
        komuny na ochotnika latały w pochodach i na masówki. Normalne czerwone krzykactwo.
        • Gość: roro68 Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:29
          Reakcja Kutza na taśmy Oleksego uzmysławia, że na starość ludzie nie tylko tracą
          wzrok ale i myślą coraz wolniej. Co się Kutzowi narzuca na myśl po wysłuchaniu
          Oleksego? 1) Że rząd to ZOO, 2) Że Gudzowaty nie zasługuje na "pan" 3) Że jest
          agentem PiS 4) Że nagrania spreparowano. 5) Że Oleksy się skompromitował (co
          stoi w sprzeczności z poprzednimi punktami, ale Kutz - jak typowy absolwent WUML
          - rozumuje dialektycznie, więc logika nie ma tu wiekszego znaczenia).
          Trudno, każdy wyciąga takie wnioski, na jakie go stać. Ale tak się składa, że
          Oleksy - jakby specjlanie w kontekście zaangażowania Kazia po stronie Lewicy
          Polskiej - wypowiedział fundamentalne oskarżenie pod adresem tejże lewicy: że
          partia, w której zanika wspólnota idei, przestaje być partią a staje się
          towarzystwem geszefciarzy i karierowiczów.
          Towarzyszu Kutz! Oleksy powiedział o Was w nagraniu a Wy przemilczacie?!
        • Gość: SPOKOJNY Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:49
          Panie roro68!
          Na masówki nie biegałem, bo urodziłem się zbyt późno... na tyle późno, żeby
          przyzwyczaić się do wolności. GW jest wg Pana dla czerwonej hołoty, zapewne
          uważa Pan także TVN za telewizję żydowsko-masońską itd.itd. Prawdy objawiane
          Panu w Radiu Maryja, Telewizji Trwam itp. są jedyne i właściwe, a to forum jest
          nienormalne. Może Pan tak myśleć. Ale radzę jednak spytać kilka młodych osób,
          może studentów, czy podzielają Pańskie poglądy. Czy żyje im się lepiej teraz pod
          rządami inkwizytorów? Chwała Bogu, że Kwach zdążył prowadzić nas do Unii ( bo
          teraz, przy paranoi kaczorów za cholerę byśmy nie weszli) i można zarobić za
          granicą. Ale wasz moherowy czas zakończą najbliższe wybory, więc rozumiem skąd w
          Panu tyle wściekłości:)
          • Gość: roro68 Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:04
            Panie SPOKOJNY,
            rzeczywiście nie można odmówić Pana szanownej formacji (mam na myśli
            postępowo-lewicowo-intelektualno-demokratyczno-wolnościowo-lepszą część
            ludzkości) niezachwianej pewności, że tym razem zwyciężycie w cuglach.
            Proponowałbym jednak nieśmiało skupić się raczej na wynikach wyborów niż na ich
            prognozach. Zwłaszcza, że te drugie jak wiadomo ostatnio zawiodły;-) Myślę, że
            prawdziwym problemem Pana szanownej formacji nie powinno być radio Maryja, lecz
            zdolność do pogodzenia się z faktami.
            • Gość: SPOKOJNY Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 00:24
              Panie roro68!
              Po cóż te eufemizmy?
              Postępowo-lewicowo-intelektualno-demokratyczno-wolnościowo-lepsza część
              ludzkości ( można dorzucić do niej także obcokrajowców, mniejszości religijne i
              seksualne) to w Waszym języku "wykształciuchy" i "łże-elity". Uważam jednak, że
              Radio Maryja powinno być problemem naszej formacji, podobnie jak Młodzież
              Wszechpolska i cała reszta prawicowej patologii. A co do ostatnich wyborów i
              sondaży, o ile się nie mylę PiS obiecywał chyba nieco innego koalicjanta.
              Dopiero po wyborach okazało się, że ciągnie swój do swego, czemu zawdzięczamy
              aktualny policyjno-wyznaniowy model państwa ( jeszcze nie oficjalnie,
              Żydomasoneria przeszkadza wprowadzać dowolnie poprawki do konstytucji). Jak
              rozumiem Pan uważa, że znaczna część narodu da się nabrać ponownie. Ciekawe
              jakąż to koalicję obiecają kaczuszki tym razem...może właśnie SLD? Co prawda
              zarzekali się, że z SLD nigdy, ale przecież pamiętamy, co mówili o swoim druhu
              Lepperze. Tylko czy ludzie znów się nabiorą...ehh:)
              • Gość: roro68 Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 02:05
                Panie SPOKOJNY,
                nie chciałem odbierać Panu satysfakcji z samodzielnego odkodowania, dlatego też
                do opisana Pańskiej formacji użyłem wyłącznie jej epitetów nasiębiernych.
                Wyłożył Pan przyczyny niepowstania PoPisu tak przejrzyście, że można by sądzić,
                iż znane były one Panu jeszcze przed wyborami! O zdrowie Pana jestem spokojny, z
                racjonalizacją na takim poziomie dysonans poznawczy nie zagrozi dopływem gołych
                wniosków, które mogłyby Panem wstrząsąć.
                Sam preferuję przyziemne obserwacje i bliskość faktów. Z najświeższych
                odnotowałem ten, że "prezydent Tusk" tak bardzo chce - jak obiecywał - znieść
                immunitet poselski, iż zagłosował (jak cała Pana formacja) za jego utrzymaniem u
                tow. Ostrowskiej. Ta żelazna konsekwencja wybitnego lidera opozycji wynagradza
                mi przykrości płynące ze sprzeniewierstwa partii rządzącej braci Kaczyńskich,
                którzy jak wiadomo od wyborów nie zrealizowali jeszcze ani jednej obietnicy
                składanej "milionom Polaków", za co spotka ich niechybnie zasłużona kara.
                PS. Oczywiście ma Pan rację, że żydomasoneria bardzo utrudnia nam życie, ale
                wyznam, że mamy plan, jak załatwić ten problem od środka za pomocą premiera
                Dorna, pomocna będzie też umowa z jesieni 2006 o współpracy IPN z Yad Vashem.
                Aktualnie bardziej niż Żydzi i masoni kłody rzucają nam pod nogi zwykli esbeccy
                kapusie, których znane grono powiększyło się dzisiaj o dwóch liderów moralnej
                kontestacji na wyższych uczelniach.
                • Gość: SPOKOJNY Re: Ponad pół wieku komunistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:35
                  Panie roro80.
                  Bardzo dziękuję za troskę o moje samopoczucie, jest zbędna, ale doceniam
                  intencje. Wyniku wyborów oczywiście przed rozstrzygnięciem nie znałem, ale
                  ponieważ jak się Pan zapewne domyśla i tak nie głosowałem na radykalną prawicę,
                  więc nie mam do siebie żadnych pretensji. A znam osoby, które teraz mają. Co do
                  immunitetów diabeł tkwi w szczegółach, więc żałuję, że Pańska znajomość
                  najświeższych faktów nie idzie w parze z głębokością ich poznania. Z drugiej
                  strony rozumiem Waszą irytację faktem, że nie można aresztować całej Polski i
                  zwalniać pojedynczo tych, którzy udowodnią swoją skrajnie prawicową lojalność.
                  Co do obietnic wyborczych - być może Pan dostał np. jedno z 3 mln obiecanych
                  mieszkań albo żyje w tanim państwie, ja tego szczęścia nie mam.
                  PS. Bardzo się cieszę, że osoby osoby współpracujące z SB poniosą tego
                  konsekwencje. Mam jednak nadzieję, że współpracujących z esbekami wykładowców,
                  dziennikarzy, artystów itd. obejmie takie samo prawo jak np. agenta Wielgusa.
                  Podobnie jak pedofil gwałcący dziecko powinien trafiać do więzienia, nawet
                  jeżeli jest księdzem gwałcącym ministranta. A niestety w rzekomej IV RP kiedy
                  niemiecki dziennikarz napisał niepochlebny kaczorom artykuł, wysłano za nim list
                  gończy i domagano się niemal spalenia nastosie. Ale kiedy Ojciec Dyrektor
                  Pierwszą Damę i elitę polskich kobiet wysyła do szamba, kaczor pomrukuje tylko
                  coś nieśmiało pod noskiem, oficjalnie nie wyciągając żadnych konsekwencji. To
                  nie są zalążki państwa wyznaniowo-policyjnego? To, że ktoś nie jest skrajnie
                  nawiedzonym prawicowcem nie oznacza, że jest esbekiem. Jest pośrodku sporo
                  miejca dla normlanych.
    • Gość: Hołota Re: Hołota su tu tu tu...fanzolenie IP: 195.187.134.* 02.04.07, 11:39
      Panowie, roRo i jakis tam pan pikuś czy pimpuś:: to jak z tą Gliwicką i
      haźlami w Katowicach, gierkówką do Sosnowca... zrobimy kapitlkę ???
      pomożecie??? - czy czekamy na Ziętka , Edzia ... betonowego łeba Zdzicha...
      lub na Wasze głupawe teksty ?
      • Gość: PyjterRoRo Re: Hołota sru tutu, nabiał z drutu IP: 195.187.134.* 03.04.07, 11:55
        Sprzątanie miasta, malowanie fasad magitrackich i przykościelnych będzie w
        tym roku ...skuli 1-go czy 3-go Maja w czynie społecznym ...na pochody
        dziewic jerychońskich z kwiotkami, szturmówkami i innymi ...feretronami z
        serafinami 6 skrzydłymi , niesionyymi przez byłych sb/ubeków ,obecnei zacnymi
        koscielnymi sługusami...w czerwcu...?
    • amoremio Człowiek z samego jądra 03.04.07, 20:48
      > Pod naszą szerokością geograficzną, w państwie UE,
      > łajno nie jest właściwą zaprawą do budowania domu.

BRAWO SENATOR BRAWO KUTZ !!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka