Dodaj do ulubionych

dlaczego polowa tematow na forum Katowice dotyczy

IP: *.chello.pl 07.04.07, 01:33
Warszawy??? ahh te kompleksy :P Przyjemnie jest wstac rano ze swiadomoscia ze nie mieszka sie w katowicach. Potem otworzyc okno i nie wciagac smogu gorszego niz przy paleniu opon. Cale szczescie ze nie mieszkam na slasku, skoro najwieszkszym problemem dla was jest Warszawa. To pewnie dla was "ziemia obiecana":

Jeden hanys pyta drugiego:
-byles kiedys w Warszawie?
-nie, ale znam kogos, kto ma wujka, ktory ma znajomego, ktorego siostra kiedys byla.
-szczesciarz z ciebie
Obserwuj wątek
    • Gość: no dlaczego Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.07, 01:47
      po nocach te bezety plodzisz,goroliku podziubany
    • iberia.pl Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 10:43
      Gość portalu: dlaczego napisał(a):

> Warszawy???

a ja myslalam, ze os.Paderewskiego...

>ahh te kompleksy :P

tak to sobie gorolku tlumacz....

>Przyjemnie jest wstac rano ze swiadomoscia ze nie mieszka sie w katowicach.
      Potem otworzyc okno i nie wciagac smogu gorszego niz przy paleniu opon.

no widac trollu, ze Śląsk to ty znasz tylko z tvp.
      Odpowiem tak:"jak to dobrze obudzic sie rano w Katowicach i miec te swiadomosc,
      ze w ktorym kierunku sie nie pojedzie to jest choc kawalek dobrej drogi a nie
      to co u Was na mazowszu....":-DDDDDDDDD

>Cale szczescie ze nie mieszkam na slasku,

dla nas za pewne:-P

>skoro najwiesz kszym problemem dla was jest Warszawa.

no widzisz tak sie sklada, ze stolyce to my mamy w nosie....boli, prawda, ze
      sie juz nie jest pepkiem Polski?

>To pewnie dla was "ziemia obiecana":

no wlasnie po raz kolejy potwierdzasz teorie z epoki slusznie minionej....
      • Gość: dlaczego Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot IP: *.chello.pl 07.04.07, 11:46
        >
        > a ja myslalam, ze os.Paderewskiego...
        To wjedz na strone glowna forum Katowice i policz posty dot Warszawy

> tak to sobie gorolku tlumacz....
        tak sobie tlumacze. I chyba we wlasciwy sposob

> no widac trollu, ze Śląsk to ty znasz tylko z tvp.
        > Odpowiem tak:"jak to dobrze obudzic sie rano w Katowicach i miec te swiadomosc,> ze w ktorym kierunku sie nie pojedzie to jest choc kawalek dobrej drogi a nie > to co u Was na mazowszu....":-DDDDDDDDD

No tak, u nas na Mazowszu to tylko kocie lby.

> no widzisz tak sie sklada, ze stolyce to my mamy w nosie....boli, prawda, ze
        > sie juz nie jest pepkiem Polski?
        Wlasnie widze ze Warszawa budzi u was wieksze zainteresowanie niz Katowice

> no wlasnie po raz kolejy potwierdzasz teorie z epoki slusznie minionej....
        to czemu o niej ciagle mowicie w takim konteksicie. Niby jej nie cierpicie, ale kazdy z was by chcial w Warszawie mieszkac
        • arnold7 Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 11:54
          Pitej do swojij Wsiawy pieronski goroliku.
        • iberia.pl Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 12:13
          Gość portalu: dlaczego napisał(a):

> To wjedz na strone glowna forum Katowice i policz posty dot Warszawy
          no chyba jestem i....?

> tak sobie tlumacze. I chyba we wlasciwy sposob

tak, z twojego punktu pepkowego widzenia :-DDDD

> No tak, u nas na Mazowszu to tylko kocie lby.
          tego nie napisalam, ale moze spojrz prawdzwie w oczy: jadac z Katowic do
          Krakowa, Wroclawia, Bielska czy nawet w kierunku Wawy mamy dosc dobra
          droge....pomysl na drugi raz zanim cos napiszesz-to naprawde nie boli.

> Wlasnie widze ze Warszawa budzi u was wieksze zainteresowanie niz Katowice
          marzenie twojej scietej glowy...

> to czemu o niej ciagle mowicie w takim konteksicie. Niby jej nie cierpicie,
          ale kazdy z was by chcial w Warszawie mieszkac
          buhahahahha wytlumacz mi dlaczego mialabym chciec mieszkac w Wawie?Sa naprawde
          inne PIEKNE miasta w tym kraju.
          • sss9 Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 13:01
            iberia.pl napisała:

> tego nie napisalam, ale moze spojrz prawdzwie w oczy: jadac z Katowic do
            > Krakowa, Wroclawia, Bielska czy nawet w kierunku Wawy mamy dosc dobra
            > droge....pomysl na drugi raz zanim cos napiszesz-to naprawde nie boli.

to ta zła Wawa Ślązakom drogi finansuje, a sobie nie? widać, jednak nie taka ona
            zła.

> buhahahahha wytlumacz mi dlaczego mialabym chciec mieszkac w Wawie?Sa naprawde
            > inne PIEKNE miasta w tym kraju.

np. Katowice, Chorzów, Bytom...
            • Gość: Beobachter Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:33
              Strasznie musisz siebie nie lubić.
              Wawa siebie świetnie sama dofinanowuje z budżetu państwa, wystarczy wspomnieć o
              nowym podatku od gier na sfinansowanie stadionu.
            • iberia.pl Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 14:11
              sss9 napisał:

> to ta zła Wawa Ślązakom drogi finansuje, a sobie nie? widać, jednak nie taka
              ona zła.

Wawa a moze UE?

> np. Katowice, Chorzów, Bytom...

nie sieroto:Wroclaw, Gdansk,Nowy Sacz.Naprawde na Wawce sie Polska nie konczy.
              • sss9 Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 14:22
                iberia.pl napisała:

> Wawa a moze UE?

aaa tak, do naszego wejścia do UE dróg nie było.

> nie sieroto:Wroclaw, Gdansk,Nowy Sacz.Naprawde na Wawce sie Polska nie konczy.

no tak córko pułku - Nowy Sącz, to zaiste miasto po byku. zapomniałaś o
                Tykocinie, Mławie, Rudzie Śl, i pasującym do zestawu Poznaniu.
                • iberia.pl Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 15:40
                  sss9 napisał:

> aaa tak, do naszego wejścia do UE dróg nie było.

tez byly, ale czy chcesz nam powiedziec, ze Stolyca jest taka wspaniolomyslna,
                  ze zrezygnowala z wlasnej obwodnicy tylko po to zeby drogi wylotowe z K-c
                  pobudowac???

> no tak córko pułku - Nowy Sącz, to zaiste miasto po byku. zapomniałaś o
                  > Tykocinie, Mławie, Rudzie Śl, i pasującym do zestawu Poznaniu.

jak rozumiem dla ciebie miasto to tylko Wawka-reszta to wsie pomniejsze-i czyje
                  kompleksy wychodza?
                  • sss9 Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 15:50
                    iberia.pl napisała:

> tez byly, ale czy chcesz nam powiedziec, ze Stolyca jest taka wspaniolomyslna,
                    > ze zrezygnowala z wlasnej obwodnicy tylko po to zeby drogi wylotowe z K-c
                    > pobudowac???

to nie ja twierdziłem, że Stolyca wszystko Śląskowi kradnie/zabiera, etc. :)

> jak rozumiem dla ciebie miasto to tylko Wawka-reszta to wsie pomniejsze-i czyje
                    >
                    > kompleksy wychodza?

a gdzie to wyczytała?
                    z kompleksów, to ewidentnie wyszły twoje histeryczne posty w tym wątku.
                    zresztą, nie w tym jednym. kilka osób ze śląskiego forum nadzwyczaj emocjonalnie
                    traktuje wszelkie relacje Śląsk-reszta świata i daje się łatwo podpuszczać, tak
                    jak autorowi tegoż wątku. a później, to już tylko śmiech. :D
                    • iberia.pl Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 16:49
                      sss9 napisał:

> to nie ja twierdziłem, że Stolyca wszystko Śląskowi kradnie/zabiera, etc. :)

a ja?

> a gdzie to wyczytała?

w tym co piszesz.

> z kompleksów, to ewidentnie wyszły twoje histeryczne posty w tym wątku.

???buahahha, powiedz mi w cyzm jestes lepszy, ze mieszkasz w Wawie?Czy to cie w
                      jakikolwiek sposob czyni lepszym czlowiekiem?Nie czuje sie od ciebie gorsza, ze
                      mieszkam w Katowicach ale ty sie czujesz lepszy bo jestes ze stolycy - i tym
                      sie wlasnie roznimy .

> zresztą, nie w tym jednym. kilka osób ze śląskiego forum nadzwyczaj
                      emocjonalnie traktuje wszelkie relacje Śląsk-reszta świata i daje się łatwo
                      podpuszczać, tak jak autorowi tegoż wątku. a później, to już tylko śmiech. :D

masz racje smiech na sali z takich zagorzalych warszafiakow jak ty.
                      • sss9 Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 16:58
                        iberia.pl napisała:

> w tym co piszesz.

chyba między wierszami. ale nie czytasz, tylko sobie imaginujesz.

> ???buahahha, powiedz mi w cyzm jestes lepszy, ze mieszkasz w Wawie?Czy to cie w
                        >
                        > jakikolwiek sposob czyni lepszym czlowiekiem?Nie czuje sie od ciebie gorsza, ze
                        >
                        > mieszkam w Katowicach ale ty sie czujesz lepszy bo jestes ze stolycy - i tym
                        > sie wlasnie roznimy .

a gdzie szanowna wyczytała, że mieszkam w stolycy? szanowna bierze mnie za
                        autora wątku, który zapewne podobnie jak ja w niej nie mieszka?

> masz racje smiech na sali z takich zagorzalych warszafiakow jak ty.

a nie pisałem, że śmiech? pisałem. no to śmiech: :DDD
                        • iberia.pl Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot 07.04.07, 17:14
                          sss9 napisał:
                          >
                          > a gdzie szanowna wyczytała, że mieszkam w stolycy?

moze i nie mieszkasz ale widac tamte regiony sa ci bliskie....skoro trzymasz
                          ich stroen.

>szanowna bierze mnie za autora wątku,

nie, akurat nie mam problemow z rozroznianiem interlokutorow.

>który zapewne podobnie jak ja w niej nie mieszka?

skad to zalozenie?

Szkoda czasu na jalowe dyspute.zegnam.
        • Gość: Side Taaaaa..... :) IP: *.chello.pl 07.04.07, 14:27
          > Niby jej nie cierpicie, ale kazdy z was by chcial w Warszawie mieszkac
          muahahahahahahahahaha!!!!!!!!!
          Sie na plery wypie.. zaraz !!!! :D:D:D

pzdr
    • Gość: Pyjter Szkoci.... IP: *.aster.pl 07.04.07, 11:05
      Młody Szkot pyta dziadka ..skąd jesteśmy?...Synku my som Ślunzoki ze Sosnowca,
      co nas wysiedlili za Niemca do gorolskiej guberni krakówek,a za Stalina do
      obłasti warszawka, skąd - po zbudowaniu licznych mostów, odbudowie Zamku i
      Starego Miasta oraz notorycznych awanturach i bijatykach z warsia-wsiokami
      spod Ryczywołu i Ryków....wyeksmitowali karnie do Angoli ... a Ci, za mordy
      podobne do bandytów IRA ...zesłali do tego Szkotowa. Pyrsk w pysk, stolicznej
      obłsti.
    • Gość: jean alesi Re: dlaczego polowa tematow na forum Katowice dot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:35
      tacy jak ty dostali dziś 1:0 w Zabrzu. masz dlaczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka