gocha500 16.04.07, 22:50 prosze powiedzcie mi jakim autobusem z centrum katowic dojechac do ul.Żelaznej????chosdzi mi konkretnie o klinike PROVITA!!!!zakladam ze to bedize jakis autobus spod dworca kolejowego ale jaki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: jak dojechac do...???bardzo prosze o odpowied 16.04.07, 22:59 na zelzana to z buta potraktuj dystans :) to niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: jak dojechac do...???bardzo prosze o odpowied 16.04.07, 23:23 dzieki za odpowiedz!!! hihihih a na mapie wydaje sie to dosc daleko:)ale moze sie myle. moze jakos sobie poradze :) Odpowiedz Link Zgłoś
soho_nyc Re: jak dojechac do...???bardzo prosze o odpowied 17.04.07, 00:10 spo ddworca to raczej tramwaj a nie autobus. tramwaj nr 11 ktory jedzie w strone chorzowa, w stronę Tysiąclecia, w stronę Silesia City Center. jak wyjdziesz z dwora pkp, schodzisz z estakady i lądujesz prosto na przystanku tramwajowym. wsiadasz w 11 a wysiadasz przed SCC. musisz przejsc podziemnym przejsciem i bedziesz na Żelaznej. 11 jedzie tak: - wsiadasz - Rondo - przystanek przy Sokolskiej - przystanek na Koszutce - przystenk PRZED SCC - tu wysiadasz a ja z buta na żelazną to będzie jakieś 20 minut góra. Odpowiedz Link Zgłoś
soho_nyc jeszcze jedno 17.04.07, 00:14 aha - zapomniałam że możesz jeszcze jechać tramwajem w stronę świętochłowic (przystnek po przeciwnej stronie niż ta 11). jedziesz wtedy tak: - dworzec (wsiadasz) - przystnek przy placu Andrzeja - wysiadasz (nie pamietam jak sie przystanek nazywa). no i musisz się z 5 minut przejśc w stronę Żelaznej (jak zapytasz to Ci powiedzą). tak może nawet prościej bo 11 jedzie "naokoło". Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: jeszcze jedno 17.04.07, 08:00 dzieki za odpowiedz. tamten przystanek to ks.pawla pospiecha i ta ulica laczy sie z zelazna.jedzie tam jeszcze tramwaj 13,7 i 40.wydaje mi sie ze te tramwaje jada przez gliwicka wiec zelazna jest odnoga gliwickiej zatem bedzie bliziutko. Odpowiedz Link Zgłoś