Dodaj do ulubionych

Kibice GKS-u niezadowoleni z ochroniarzy

IP: 213.158.197.* 07.05.07, 20:21
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: nieDlaPilki Kibice GKS-u niezadowoleni z ochroniarzy IP: *.icm.edu.pl 07.05.07, 21:02
      Nie przepadam za tępymi ochroniarzami ale myślę, że w tym wypadku swój trafił na
      swego. Tylko dlaczego GW pisze o takich pierdołach - dylematach bandy kiboli?
      • Gość: Niebieski II Re: Kibice GKS-u niezadowoleni z ochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:12
        Od ponad50 ciu laty jestem sympatykiem niebieskich.chodziłem na mecze jak grali Cieślik Suczczyk Bartyla Nierobai oczywiście Antek i Patyk.Mam 2-ch synów i 3ch wnuków oczywiście sympatyków GKS-u.Często się sprzeczamySynowie powiedzieli mi że zaproszą mnie na mecz GKS-Ruch.Jestem ciekawy reakcji kibiców na bukowej kiedy "dziadek stanie między synami i będzie kibicował Ruchowi.A może jest więcej takich sympatyków i kibiców.Może się który odezwie.Pozdrawiam miłośników piłki na naszym terenie.
        • Gość: 1964 to to na swój sektor proszę:) IP: *.chello.pl 07.05.07, 22:39
          Znam takie przypadki w obie strony,w naszą częściej - Syn naprawia błędy ojca
          :)! Tylko GieKSa!
          • Gość: noRmalny Re: to to na swój sektor proszę:) IP: *.telpol.net.pl 10.05.07, 22:40
            To że twój ojciec chodził na IZOLATOR BOGUCHWAŁA to nie znaczy że twoja GejKSa
            jest lepszym klubem! No cóż czasy się zmieniają i każdy może spotykać się gdzie
            mu się podoba!GEJE na Bukową MARSZ! 19niGdy64!!!
            • Gość: katowiczanin O/S Re: to to na swój sektor proszę:) IP: *.welnowiec.net 12.05.07, 14:08
              podpisales sie jako "normalny" a jednak twoj post wskazuje na to ze jest
              zupelnie inazcej , no chyba ze to dla ciebie normalne komus ublizac .....
            • Gość: ZE STOLICY SLASKA Re: to to na swój sektor proszę:) IP: 194.82.37.* 23.05.07, 11:18
              UZYJ MYDLA!!!!! CICHA.HA.HA ;-)
        • Gość: ZE STOLICY SLASKA Re: Kibice GKS-u niezadowoleni z ochroniarzy IP: 194.82.37.* 23.05.07, 11:17
          ZABIJ DZIADKA !
          UZYJ MYDLA ! :-)
      • Gość: wiaRa Re: Kibice GKS-u niezadowoleni z ochroniarzy IP: *.telpol.net.pl 10.05.07, 22:27
        jeden tam przesadził - z tymi badami! to są ochraniaże a wy swoje marzenia
        seksualne kierujcie raczej w stronę BANICKA hehehe!
    • Gość: ruch I liga? IP: 195.39.217.* 08.05.07, 09:46
      klub z aspiracjami I-ligowymi? bardzo przepraszam, ale same aspiracje nie
      wystarczą. z trzeciej do pierwszej po drodze jest druga liga, a ta się powoli
      oddala. myślę, że stadion, kadrę z jej umiejętnościami, budżet macie co
      najwyżej na poziomie 3 ligi i tam sobie grajcie jak najdłużej.przynajmniej jest
      frekwencja, bo jak w drugiej lidze będziecie dostawać baty np. od kmity
      zabierzów czy innej unii janikowo to połowa lub więcej tych, którzy dzisiaj
      przychodzą na stadion zostanie w domu. teraz na ruch chodzi 6 do 10 tysięcy
      ludzi. ale jak nie wzmocnią drużyny i w pierwszej lidze przegrają kilka meczy z
      przeciętniakami będzie chodziło 2 do 3 tysięcy. założę się o wszystkie
      pieniądze.
      • Gość: niebieski Re: I liga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:08
        Pewnie nie masz pieniędzy he he jak większość kiboli tego śmiesznego tworu gks
        to złodzieje i doliniaże a ha i dzieciaki przyjezdne z kieleckiego mieszkające
        na nowych osiedlach.
        A kibiców takich jak ma RUCH to nigdy nie będzie na Bukowej bo to drużyna bez
        tradycji.
        Grajcie sobie w tej 3 lidze bo na tym poziomie macie kibiców i drużyne.
        NIEBIESCY w Orange Ekstraklasie
        • Gość: Krzyś Re: I liga? IP: *.pke.pl 08.05.07, 10:13
          kibice sukcesu buehehehehehehee

Ile was chodziło jak "rządziliście" w II lidzę, hę? Po półtora kafla!

Widzisz, tak samo moge pisać i pisać, panie niebieski, z krwi i kości
          oberszlezier:)
        • Gość: Ruch Re: I liga? IP: 195.39.217.* 08.05.07, 13:39
          widzę, że czytasz bez zrozumienia, bo z mojej opinii jasno wynika że jestem
          kibicem Ruchu, a pieniędzy mam pewnie więcej od ciebie i dalej obstaję przy
          swoim. jeszcze dwie takie szopki i kpiny z kibiców jak w meczu z piastem i na
          cichej więcej jak 2 tysiące nie zobaczysz nawet w pierwszej lidze
        • Gość: ZE STOLICY SLASKA Re: I liga? IP: *.students06.blackburn.ac.uk 23.05.07, 11:27
          UZYJ MYDLA !!
          SMIESZNY ruch! OE NA CICHA.HA.HA !!!
      • Gość: Krzyś Re: I liga? IP: *.pke.pl 08.05.07, 10:09
        to się załóż, ja jestem pierwszy:)

za to Ruch jest pewniakiem w I lidze. Wy tam możecie nieźle "porządzić" z tymi
        obecnymi piłkarzami :) I stadionem bez murawy podgrzewanej ...
        • Gość: Ruch Re: I liga? IP: 195.39.217.* 08.05.07, 13:45
          murawy podgrzewanej rzeczywiście nie mamy, ale mamy stadion z drugoligową
          licencją. wy nie macie ani stadionu, ani murawy podgrzewanej, ani sponsora, ani
          drużyny. macie za to jedną bramkę w Chorzowie, drugą w Katowicach. tym się nie
          może pochwalić żaden klub na świecie.
          • Gość: Krzyś Re: I liga? IP: *.pke.pl 09.05.07, 06:02
            no właśnie, II ligową licencją ....
            A co do drugiej części Twojego postu, to fakt, jeśteśmy wyjątkowi :)))

Pozdro
            • Gość: ZE STOLICY SLASKA Re: I liga? IP: *.students06.blackburn.ac.uk 23.05.07, 11:44
              POPIERAM KRZYS!!!1
              1,2, 3 LIGA ! TO NIEWAZNE DLA NAS JEST !!!!
              NAJWAZNIEJSZY JEST GKS !!!!!
              POZDRO !!!
        • Gość: S Re: I liga? IP: 194.82.37.* 23.05.07, 11:38
          CICHA.HA.HA.HA TRUDNO NAZWAC STADIONEM!!!!!
          W BYTOMIU TO SAMO ,ADOLF ARENA TAKZE !!!!
      • Gość: ZE STOLICY SLASKA Re: I liga? IP: 194.82.37.* 23.05.07, 11:25
        UZYJCIE MYDLA !!!
        PRZYJDZIE WIECEJ !!!! NA CICHA.HA.HA !!!!
    • Gość: ypo aut IP: *.altec.pl 08.05.07, 11:56
      chorzowscy znajdźcie sobie inne miejsce na wyładowywanie swoich frustracji litości
      • Gość: adas 1,2,3 liga ........ IP: *.c9.msk.pl 08.05.07, 14:10
        Przez 40 lat jedno sie nie zmieniło GieKSa ma kibicow na ktorych moze
        liczyc.Strzala
        • Gość: henryksg Re: 1,2,3 liga ........ IP: *.elsat.net.pl 08.05.07, 15:25
          jesli chodzi o tego smiesznego sponsora ruchu to on jest biedny jak mysz koscielna
          i jestm pewien ze za niedługo zwinie zagle z klubu
          • Gość: wiaRa Re: 1,2,3 liga ........ IP: *.telpol.net.pl 10.05.07, 22:31
            Poczekaj żabolku jeszcze 2 miesiące a zamienimy się miejscami! choć szkoda że
            spadniecie. gejksy nie licze bo oni są tam gdzie być powinni!!!!
            • Gość: Krzyś Re: 1,2,3 liga ........ IP: *.pke.pl 11.05.07, 06:13
              ech, i znów te kompleksy ;/
              • Gość: wiaRa Re: 1,2,3 liga ........ IP: *.telpol.net.pl 11.05.07, 18:06
                Jakie kompleksy? Macie tą samą firme ochraniarską co my i co się okazuje? U nas
                chłopcy grzecznie stoją(bez kominiarek) i za dużo nie furgają! Ale wy tylko
                umiecie podskoczyć naszej młodzieży- czytaj 15-latkom hehehe! Jak nabędziecie
                troche honoru to i ochrona nie odważy się wam rak do majtek wkładać hehehe!
    • Gość: BLUFANATIC ochrona ręce w batki ????? IP: *.wifi-networks.pl 13.05.07, 12:58
      ciekawe co was tak dziwi CHCIELI SIĘ UPEWNIĆ ŻE NA BUKOWĄ CHODZĄ SAME KOBIETY !!
      Następnym razem już tego robić nie będą - JUŻ MAJĄ PEWNOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Krzyś Re: ochrona ręce w batki ????? IP: *.devs.futuro.pl 13.05.07, 13:47
        czyli jednak kompleksy:)

cały czas o nas! Tylko ten GKS i GKS. Wy macie chłopcy obsesję ROFTLLL
    • Gość: Patryk Bzdura IP: *.wifi-networks.pl 20.05.07, 19:58
      Uważam iż Ochrona Skorpion rzetelnie i sumiennie wywiązuje się ze swoich obowiązków
    • Gość: Justyna ochrona Scorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:17
      Janse oni tylko wykonują swoje obowiązki... macanie itd itp i hasła do lasek w
      typie " po co tu dzi**o przyszlaś to są ich obowiązki?? No przepraszam bardzo!!
      Precz z tą ochroną z naszego stadionu! TYLKO GIEKSA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka