Dodaj do ulubionych

Lekarze ginekolodzy z Katowic

25.05.07, 15:04
Witam :)
Planuję dziecko nie mam jeszcze wybranego lekarza, który prowadziłby mnie
podczas ciąży. Czy któraś z Was zna może dobrego, sprawdzonego ginekologa -
położnika z Katowic? Chodzi mi specjalistę, który naprawde orientuje sie w
temacie, który bedze wiedział, co robić w razie ewentualnych problemów,
orientuje się w specjalistycznych badaniach typy cytomegalia, toxoplazmoza, a
nie takiego, co to tylko bierze pieniądze jak jest dobrze, jak ciąża
właściwie sama się prowadzi, a jak się coś dzieje to rozkłada ręce.
Słyszałam, że lekarze pracujący w klinice na Ligocie są dobrzy, że szpital
jest godny polecienia? Czy któraś z Was tam rodziła? Dziewczyny, proszę o
radę i Wasze doświadczenia :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamulka9 Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic 25.05.07, 15:15
      ja chodziłam do Jerzego Świtały
      popatrz na biała liste ginekologow.
      tego moge polecic w 10000000000000000%:))
      pozdr
      • Gość: magdzia72 Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.chello.pl 25.05.07, 15:25
        a jak mogę znaleźć tę białą listę?
      • Gość: laila Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 21:12
        O! Potwierdzam razy 3!!! Tyle mam "jego" pociech własnych. Trzy razy byłam
        super zadowolona, z oddziału i położnych również.
    • mamulka9 Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic 25.05.07, 15:36
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090

prosze;)
    • magdzia72 Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic 25.05.07, 16:27
      Bardzo dziękuję :)
      • Gość: AnnaG Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:56
        Mam pytanie - gdzie przyjmuje dr Świtała i ile kosztuje wizyta?
        • Gość: xxx:)) Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 14:46
          w superjednostce
          ceny zalezy co robi ,ale nie nalezy do najtanszych,ale polecam w 1000%:))
          • Gość: majka Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 20:53
            witam

a ja polecam też Małgorztę Kurkowską. Przyjmuje na ul. Kościuszki. pracuje w
            klinice na ligocie. Zna się na tox (doświadczyłam empirycznie), jest dobra, ale
            specyficzna.

pozdrawiam
            • Gość: Elżbieta Re:Profesor Sikora Jerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:28
              Witam.Ja osobiście polecam Dr.N.Med. Profesor Nadzwyczajny śAM w katowicach
              Jerzy Sikora.Nie należy do tanich lekarzy 200 zł za wizyte z USG,ale jest wart
              swojej ceny.Chodziłam do niego całą ciąże,rodziłam w Klinice W LIGOCIE śAM
              .JESTEM bardzo zadowolona
              • Gość: Pacjent skandal !!! IP: 62.233.185.* 06.06.07, 21:19
                Jestem pacjentem. Tylko tyle powiem: w Polsce 4% PKB, Czechy, Węgry ok. 7%, Inne
                państwa Uni od 9% wzwyż (Słowacja 14% !!!). Tak nasze zdrowie wycenia Państwo i
                nie mówię, że to ma być na podwyżki dla lekarzy. Weźcie pod uwagę, że tam PKB
                jest wyższe niż u nas, co sprawia, że rzeczywiste wydatki na opiekę nad
                pacjentami są wielokrotnie wyższe niż u nas.
                Łatwo oskarżać lekarzy, właściwie najłatwiej ale myślę z własnych doświadczeń,
                że to w jakim stopniu odstajemy od pozostałych Państw jest wiekrotnie mniejsze,
                właśnie dzięki ich pracy biorąc pod uwagę nakłady na opiekę nad naszym zdrowiem
                jakie Państwo przeznacza. I nie odpisujcie, że ich stać - Przeczytacie uważnie
                CZECHY, WĘGRY, SŁOWACJA. My wolimy te pieniądze wydać na socjal.
                • martynika74 Re: skandal !!! 07.06.07, 17:01
                  A ja polecam dr Danutę Bełkowską- Śliż. Była przy moim porodzie, a rodziłam w
                  szpitalu kolejowym w Katowicach
    • beniocek Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic 04.09.07, 11:19
      Witam ja polecam specjalista ginekolog położnik-cytolog Witolda Nowaka
      przyjmuje na ul.Dworska 4 (okolice obi)w Katowicach trzeba sie umówić
      telefonicznie na wizytę tel.(032)251-21-21.
      wizyta kosztuje 100zl godny polecenia ja tez do niego trafiłam dzięki koleżance
      która do niego chodzi.Super lekarz naprawdę polecam Dorota
    • Gość: Misia2007 Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:37
      Moja mama pracuje w prywatnej klinice na Ochojcu, godna polecenia :), super
      warunki i wogule...ja chodzę do dr Wieczorka ( sa jeszcze inni ginekolodzy np.
      dr Slęczka, Koza ) Wizyta kosztuje 100 zł. Polecam !!!!

www.narodziny.com.pl/
    • Gość: stasia.zibi@wp.pl Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic IP: *.waldex.net 05.09.07, 18:12
      witam ,polecam doktora Marka Bielewicza naprawde jest super.Przyjmuje na ul.
      Koszarowej .pozdrawiam.Jest to lekarz naprawde z prawdziwego zdarzenia.
    • ankatymka Re: Lekarze ginekolodzy z Katowic 22.03.21, 11:22
      Ja polecam z lekarza pracującego w klinice
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka