gloria79 28.06.07, 20:12 Jak sie tam mieszka? Kto tam mieszka? Czy jest bezpiecznie, czy nie... czekam na opinie mieszkancow. Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marika Re: Nikiszowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:23 nie jest bezpiecznie... ale fajne budownictwo...duzo zieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
peacock79 Re: Nikiszowiec 29.06.07, 09:03 Gość portalu: Marika napisał(a): > nie jest bezpiecznie... > ale fajne budownictwo...duzo zieleni... Dość enigmatyczny opis jednego z nojpiękniejszych miejsc w Europie,kerym zachwycajom sie wszyscy turyści i architekci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberszlezjer_ss Re: Nikiszowiec IP: 217.153.83.* 29.06.07, 09:29 Najpiękniejszych? Śląska robolska dzielnica familoków ze zbieraniną pijaczków ex-grubiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria79 Re: Nikiszowiec 28.06.07, 20:44 Hm... tego sie wlasnie obawialam, chociaz z drugiej strony zastanawiam sie dlaczego jest tam niebezpiecznie, skoro mieszkaja tam w wiekszosci starsi ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Nikiszowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:36 myślę że jak wszęzie w Katowicach wieczorem może być niebezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Nikiszowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:22 mieszkałam w poblizu 2 lata, powiem tak...w dzien jest przyjemnie:)ludzie mili...ale tam duzo mieszka też osób z rodzin patologicznych...ktorzy wieczorem "buszuja";)ale pare razy zdarzyło mi sie isc z Nikisza na Janów i nie było zle...pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Nikiszowiec 29.06.07, 12:08 Buszujom potomkowie tych co niydowno oderwali sie od roli. Jusz na poczontku XXw zasiedlany byl Nikisz tymi ludzmi, potym bolo ino gorzij, a lata 60-70te, istny nawal wulcow. Niy dziwcie sie, ze tak tam teraz wyglondo Odpowiedz Link Zgłoś