Gość: to ja Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.gl.digi.pl 17.11.07, 17:42 Dlaczego piszecie, że w artykule są bzdury? To nie jest reprtaż o Pracodawcy Roku ! Nawet nie jest o FIRMIE !!! Czasami tak bardzo chce się kogoś zaatakować, że nieważne co - byle coś napisać, anonimowo, bezkarnie, super. Jest dużo prawdy w Waszych słowach o nadużyciach i złych warunkach pracy, wysokości wynagrodzenia. Ale pracując w M* widzę jak często współpracownicy są "sobie wilkiem" i dużo lepiej mogłoby się pracować gdybyśmy mieli wobec siebie więcej szacunku, WSZYSCY. Może będziemy kiedyś wszyscy sobie równi, tak po ludzku, zwyczajnie. Pozdrawiam wszystkich, życzę bonów, podwyżek i dnia pracy, który trwa 8 godzin i jest wynagrodzony wprostproporcjonalnie do wysiłku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.pyskowice.jota.digi.pl 18.11.07, 11:42 Ty naprawde nie wiesz o czym piszesz i nei wiesznic o zasadach panujących w tej firmie. Zasada bycia sobie wilkiem to podstawowa zasada w wewnętrzym regulaminie pracy. Firma wychodzi z założenia, że jeśli pracownicy sa skłóceni to mniej z sobą rozmawiają. Człowieku jak dyrektor firmy może mówić komuś by nie zabierał do samochodu tej i tej osoby bo nie chce by w drodze z pracy i do pracy rozmawiali m.in o firmie???? Kogo to obchodzi z kim jeździsz i rozkładasz koszty paliwa??? Jak można zwolnić pracownika za to że przyjechal do rpacy mercedesem a dyrektor tylko fordem??? TO stare czasy ale fakty!!!!! Zwolniono pracownika za to, że przyjechał mercedesem i widocznie lepiej się mu powodzi niż dyrektorowi. A co samego karierowicza Juana...... Facet od samego początku jak sie przyjał stracił szacunek wszystkich.... POtrafił w czasie wizyty "wyższej władzy hiszpańskiej" nadawać na wszystkich wkoło. Przyszedł do firmy i w pierwszy dzień powiedział, że będzie dyrektorem i nie osiągnał tego umiejętnościami i zdolnościami tylko jawnym podpier...... Nie zna się na niczym, jak coś złego to nie on a jak cos dobrego to pierwszy pierś wystawiał do odznaczenia..... Firma ta nie daje nic poza stresem i papierami bo satysfakcji i spokojengo snu napewno nie. opisy w WC i komiksy malowane od lat na ścianach świadczą co ludzie myslą o cąłym ścisłym kierownictwie firmy...... Ale co mozna sądzić po ludziach dobieranych z przypadku...... np kierownik zmiany (taksówkarz), Awanse za łądne oczy, a nie za zaangazowanie i tyle........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIEDALUX Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:13 A co myślicie o obcinaniu drzwi w połowie ich wysokości w WC by zobaczyć ilu ludzi jest wewnątrz? /pomysł J.S/. Albo kamera włączajaca się nad naszym WC ? Woda do picia podłączona do ..... HYDRANTU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZZZZZygmunt Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: 83.238.73.* 19.11.07, 15:41 A co powiecie o ludziach pracujących w oddziałach handlowych ??? Siedzą sobie na ciepłych krzesełkach i realia znają tylko z waszych postów. Nie mają pojęcia co się dzieje. Marni handlowcy wożą się służbowymi samochodami wypalając firmowe paliwo. NA pewno nie ma nikt nad nimi kontroli. Skoro M... wcześniej sobie radził to po co Oni jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek normalny Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: 213.227.74.* 19.11.07, 15:45 jezeli tak wszyscy narzekacie to dlaczego cos nie zrobicie w tym kierunku zeby sie coś zmieniło w tej firmie to spotkjmy sie jakoś i sprubujmy coś zrobic z tym a jak bedziemy płakac do poduszki to nas nikt nie usłyszy dlaczego nie mamy pracowac w tej firmie ,firma nie jest zła tylko ludzie są zli moze trzeba zmienic przedstawiciela załogi a może związki zawodowe tylko zjednoczmy sie to nie są lata ze niema pracy teras ludzi z firmy M wszędzie przyjmom nie dajmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez normalny Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 19:29 To gdzie i kiedy sie spotykamy,zeby nie plakac do poduszki? Chetnie z Toba podyskutuje,szczegolnie nad zmiana przedstawiciela zalogi,ale mam mizerna nadzieje,ze taka zmiana cos nowego i dobrego przyniesie.Pozrowienia dla wszystkich zdolowanych,wkurzonych i sfrustrowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.antsatgor.pl 21.11.07, 09:14 a co powiecie o dziale spawalnia i profilarki.spawalnia dostała podwyżki 500 zł a profilarki nie,spawalnia dostała nadgodziny 100%(od 14 do 18) a profilarki nie,czy my na dziale profilarki jesteśmy gorsi od tych nierobów(jeden z kierowników zmiany nazwał ich ŚWIĘTYMI KROWAMI) ze spawalni którzy ściemniają jak chcą i gdzie chcą i ciągle im mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.pyskowice.jota.digi.pl 21.11.07, 16:45 hmmmm....... skoro Ci kierownicy zmian są tam przez wybryk kierownika produkcji (szczególnie jeden J.S) to nigdy nie będzie sprawiedliwości. Spawalnia zawsze robila więcej bubli niz pozostałe działy....... Ale spawać trzeba umiec, a spawacze wyjechali do Irlandii, a ludzie z Profilarek nie sa niezastapieni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 19:32 Popatrzcie wy się wszyscy najpierw na swoje "podwórko" czy tak naprawde sie nie obijacie i czy całą swoją wiedzę i siłe wkładacie w rzetelną pracę a potem popatrzcie na czyjeś podwórko, a czy pan taki jest za kierownika czy taki to nie ma znaczenia i tak rządzi kto inny a wszyscy jesteśmy marionetkami. Zawsze mozna się zwolnić i poszukać innej pracy, w M.........nie trzymają za kołnierz ani też nie przykuwają kajdankami do miejsc pracy więc po co te narzekania- Weźcie sie do roboty bo polak potrafi tylko narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedalux Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 19:48 zawsze można zwolnić J.S - wróci wozić pijaczków nocami.Łatwe,proste i jakie praktyczne......tylko czy humanitarne????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.chello.pl 21.11.07, 20:00 Ludzie ten wątek nie powstał po to żeby sie obrzucać błotem!!! Jak solidarność ma pomoc w lepszych warunkach skoro sami na siebie nadajecie ! robicie to to firma chce! Własnie jak marionetki. Sami sie skłócacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:22 to nawieksza jest s----a biega po zakładzie robi fotki i nadaje na wszystkich on bez tego żyć nie umie. nienawidze go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:20 Ciekawy kim jesteś {pracowniku jesteś jakimś marnym kierownikiem działu lub produkcji.napewno kariere zrobiłeś na oszczerstwach i kablowaniu dobrych ludzi.życze ci wszystkiego naj gorszego i to się sprawdzi ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.antsatgor.pl 22.11.07, 09:09 spawalnia robiła buble i dalej robi a mimo tego dostaje podwyżki, spawaczem to może być każdy, wystarczy tylko zrobić sobie kurs i sprawa załatwiona i też nie są niezastąpieni więc w czym problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.zabrze.net.pl 28.11.07, 15:09 no to zrob i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.zabrze.net.pl 28.11.07, 15:06 to zapraszamy na spawlnie przeciez mozesz sie donas przeniesc i jak stwierdzisz ze niema roznicy miedzy naszymi robotami to gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydro Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.mironet.pl 28.11.07, 16:14 och gościu z zabrza jutro sie przenosze ale za taka kase jak ty masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.zabrze.net.pl 01.12.07, 08:12 och hydronauto niema sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były ale obecny Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:16 pracowałem na profilarkach ,wyzysk totalny ,normy coraz wyższe totalne bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grapamen Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.limes.com.pl 22.11.07, 09:11 O co wam chodzi ???? Biadolicie jak stare zrzędy, zamiast zabrać się do roboty. Ja nie mam tego, Oni maja a JA nie, itd. cioty z was i tyle :) Ja tam jestem zadowolony ;) nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSTROWSKI Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.mironet.pl 22.11.07, 10:29 LUDZISKA NIE DENERWUJTA SIE SWIETA IDA MOZE BEDA BONY PO 500,P.MAMPEL PRZYJECHAL MOZE COS ODPALI LUDZIOM Z M...,ZA DOBRA PRACE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śWISTAK Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.07, 11:26 a świstak siedzi i wiesza bombki na choince... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedalux Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 13:48 J.Mampel przyjechał a T.B więcej ćpa i ogniem sra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beblok Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: 213.227.74.* 22.11.07, 14:27 bony będom ale na węgiel i na sranie w kiblu bo sie za często hodzi do kibla ludziska nie płakac na wigilie będzie ryba a oni nieh sie najedzom tym wszystkim nawet tymi pierogami a J.S tak kiedys krew zaleje a my bądzmy sobom a ten co nie narzeka to hyba kolega J.S. a i tak są pahołkami hiszpanów TRZYMAJMY SIE RAZEM A NIE ZGINIEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireland Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 16:35 Wróciłem , koń /J.A./ chciał mnie z powrotem dać na kate.Ale jak zobaczyłem drącego się cygana przeszło mi.Firma przez te ostatnie lata zeszła na psy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygan Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: 213.227.74.* 22.11.07, 18:34 bo moze jestes tak głupi ze musiałem na ciebie krzyczec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireland Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 12:57 Do Cygana : Nigdy nie odważyłeś się nawet na mnie podnieść głosu , kiedy pracowałem byłeś tak samo popychadłem na lini jak ja .M oparł sie na takich jak ty i dlatego zszedł na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znasz mnie Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:31 jesteś Cyganek super gościem zawsze cię lubiłem i szanowałem jak pracowałem i umnie też mogłeś wszystki załatwić jak brakowało na kacie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuMbOx Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.zabrze.net.pl 23.11.07, 09:32 Pie..ć Biedaluxx ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 10:11 Mobbing jest to bezpodstawne, ciągłe i długotrwałe dręczenie, zastraszanie, prześladowanie, szykanowanie człowieka w pracy nie tylko przez przełożonego, ale czasem także przez współpracowników, powodujące poczucie bezsilności, upokorzenia i krzywdy, prowadzące w konsekwencji do ogólnego złego samopoczucia i pogorszenia stanu zdrowia ofiary. Od 1 stycznia 2004 r. pojęcie mobbingu zostało wprowadzone do kodeksu pracy, zgodnie z którym pracodawca ma obowiązek zwalczania mobbingu w swoim zakładzie pracy, a mobbowany (dręczony) pracownik może dochodzić odszkodowania od pracodawcy [Ustawa o zmianie ustawy – Kodeks pracy oraz o zmianie niektórych innych ustaw z dnia 14 listopada 2003 roku (Dz. U. 2003 nr 213 poz. 2081)] Krajowe Stowarzyszenie Antymobbingowe 50-237 Wrocław, ul. Ołbińska 18/5 Telefon: 0 606 37 19 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:35 kim jesteś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony ziom Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.ip-p15.gni.pl 27.11.07, 20:47 parę słów nt nowego brygazisty ze spawalni ("pan" Wojciech B.) to najlepszy przykład jak z "dziada" robi się "pan". Kolesiowi nieźle odwaliło.Jest brygadzistą 2 tygodnie a kolejka do wybicia mu zębów stale rośnie. Dlaczego tacy zostają brygadzistami a ludzie którzy naprawdę się starają dostają po dupie... Panie "B" HCWD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygadzista Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 17:59 a wal się na łep i tak bede swoje robić, a jak będziesz poskakiwał to wylecisz.Już ja się o to postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedalux Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 19:47 Opiszcie jak ten pajac wygląda bym mógł go przejechać wózkiem !!!! Tak się już raz na spawalni stało z brygadzistą pare lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
gigi-only Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków 02.12.07, 20:04 Biedalux lepiej nikogo niechciej przejechać bo to do przyjemnych rzeczy nie należy,a konsekwencje sa nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 19:47 Konsekwencje nie ciekawe ale za to jednego ch..ja mniej. tyle tylko że takich ch..ów jest więcej i nie wiem czy wózkowych by wystarczyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedalux2 Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.hers.cable.ntl.com 04.12.07, 03:41 apropos, a basara to jeszcze tam jest ?? ten to tez byl kawalek .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pra IP: *.sileman.net.pl 05.12.07, 11:56 jak tam bony u was dalej macie taki syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek [...] IP: *.ip-p15.gni.pl 10.12.07, 19:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzeenek Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pr IP: 83.238.73.* 12.12.07, 10:09 Jaaaaakie BONY !!!!!!!11 O czym ty mówisz. ??? Czy coś takiego istnieje w ogóle w tej firmie ???? Pracuję tu może krótko ale na tyle aby się przekonać, że takich rzeczy nie ma !!! Chyba że GÓRA (biurowce) dostają albo handlowcy za WYNIKI. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEX Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pr IP: 212.106.165.* 12.12.07, 23:47 BEDA BOMBONY A NIE BONY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bplatew Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pr IP: *.sileman.net.pl 13.12.07, 08:14 co tam u was drogie belki??? słyszalem ze macie nowego brygadziste pan matrix. co o nim myslicie nadaje sie????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:54 a co sadzicie A.L brygadziscie ze spawalni? I o staraniu sie Jarzabka na brygadziste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:38 ale ten gościu przejechany był spoko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony ziom Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.streamnet.pl 28.11.07, 19:27 Straszyc to sobie mozesz swojego starego pedale!!! jak bym tylko mugł to bym Ci napie..ł na juz dawno. niestety nie moge ale na szczescie istnieja takie fora gdzie mozna Ci powiedziec co sie o tobie myśli i mowi na spawalni:jestes chyba najwiekrzym kapusiem na zakładzie,wygladasz jak zywcem wyciety z filmu o kosmitach a od włazenia w dupe centralnemu az sie roji na spawalni od wazeliny ty buraku popaprany mudl sie zebym cie nie spodkał poza zakładem bo łykniesz swoje zeby świniopasie.Zal mi twojej starej ,jat jestes podobny do niej to musi z niej być niezły paszczur!!!! ch.. ci w ryj paskudo mam nadzeje ze na łeb ci spadnie bobina i bedzie świety spokuj konfinencie za..y !!!!!!.. BITNERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.sileman.net.pl 29.11.07, 18:25 normalni ludzie nie piszą takich głupot jak wy jestescie pracownikami więc dobrze wykonujcie swe zadania może i do was los sie uśmiechnie i dostaniecie awans anie piszcie takich głopot pan W.B jest spoko kto mu podpadnie ma przerąbane jest oki dlatych któży go szanuja i suchaja jak kazdy inny brygadzista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 18:43 Kolego szanować to można psa lub szmate ale nigdy nie najwiekszego kapusia i konfidenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 17:20 hehe dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik [...] IP: *.nexus.gliwice.pl 04.12.07, 04:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten Który Pracuje Re: Bidalux IP: *.godula.net 06.12.07, 14:37 Heja ludzie . W ogule porażka i dno ... ale szczerze w |-| |_| | winy w tym z waszej strony. Jak popełniłem jeden z większych błędów w życiu i zatrudniłem sie w MECALOBOZIE nie moglem uwierzyć w ogóle co tam sie dzieje ... url . na żądanie nie można załatwić na tel. traci sie jakieś 70 pln , itd - normalnie zgroza- Brakuje tylko Furera. Co prawda po jakimś czasie sie już przyzwyczaiłem do wszelkich zboczeństw tego zakładu - ale to nie znaczą że sie z nimi zgadzam. Jak widzę tu na forum jak bumerang wraca sprawa podwyżek itp miłych akcentów. Sprawa pierwsza to to ze w końcu jakiś el Hispaniol ruszył tym swoim kwadratowym pustakiem [ głową ] i coś sie ruszyło w tej materii. 500zł podwyżka spawaczy i ich pomocników to dobry krok ? nie wiem po kij tyle zazdrości i zawiści. Gdy ty sobie stoisz w krótkim rękawku i coś tam zakrzywiasz profilujesz wybijasz czy co tam. To oni sa non stop wystawienie na działanie promieniowania [ które powoduje na dłuższa metę bezpłodność i rozpad wapna w kościach]wysoką temp. i to nie mowa o samych odpryskach skaczących po głowie plecach noga i wszędzie tam gdzie sie da ale tez o elementach które potem trzeba przenieś batach bez chłodzenia itd.. Poza tym pany z brygadzistami tam tez nie mają lekko :P Wiec panowie bez zawiści bo coś sie chłopakom należy za taką poronioną robotę. Druga sprawa to historia , ba legenda o Bonach ... jak to jest ? W normalnej firmie pracownik ba dostaje je przynajmniej raz w roku - i to nie zależnie od wielkości firmy. Od co taki mili prezent od pracodawcy który podnosi morale... a u nas co dostajemy dniówkę w wigilie [ w 99,9% zakładów na strefach dzień 24 , 27,28 i 31 jest wolny - normalnych zakładów] No i powiedzcie mi jak w ogule my mamy sie czuć jak dzieci gorszego boga ? Jak muzułmanie czy joniści ? ] Czy el Komendante JSMV wie co to morale ? No bo coś mi sie zdaje ze to albo pieprzony poganin albo nie wie co to morale. A teraz mały poradnik jak zostać brygadzistą: a) nic nie rób , jak już musisz cos zrobić to to zrób żle b) podpier***aj kolegów , nie kolegów i w ogolę wszystkich. c) Liż dupska każdemu kto wystaje ponad to bagno - nie zapomnij o połyku. d) Używaj pomocy technicznych czyli wazeliny kitu ciulyctwa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSTROWSKI Re: Bidalux IP: *.mironet.pl 06.12.07, 15:29 BIDALUX,DOBRZE SIE WYPOWIADASZ ALE TWOJA PISOWNIA TO PORAżKA !!!!POLECAM TOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY,KALECZYSZ JęZYK POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Bidalux IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 18:56 wpełnim zgadzam się z Tobą kolego wszystko jest prawdą ja jeszcze widze to na codzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wózkowy Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 10:32 tak to prawda sam byłem świadkiem jak zde.....k kazał mi wywozićmateriał z profilarek pod jego samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków byly pr IP: *.centertel.pl 17.12.07, 18:40 Tak to prawda Kr....yk nadal wywozi złom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FERDEK Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.stk.vectranet.pl 23.12.07, 15:17 POZDROWIENIA DLA CALEJ BRYGADY ZE SLITERA I WSZYSTKICH WOZKOWYCH JESTESCIE OK .......ZAJAC NA KATE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSTROWSKI Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.mironet.pl 30.12.07, 18:54 DO SIEGO ROKU,ZEBY 2008 BYL LEPSZY OD TEGO.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Z UTRZYMANIA RUCHU.JESTESCIE NAJLEPSI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrowski Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.sileman.net.pl 06.01.08, 11:26 nie may utrzymania tylko zatrzymanie ruchu. są daremni nic nie umia na nic czasu nie maja U R. Wielkie nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk......... Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.mironet.pl 06.01.08, 23:17 dobrze ze sie podpisales masz odwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrowski Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.sileman.net.pl 08.01.08, 15:37 a dlaczego ma sie czaic mam racje nic zrobic nie umia tylko pogadac zapalic gadac gadac i jeszcz raz gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk......... Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.mironet.pl 09.01.08, 12:52 gosciu plytki jestes jak bytomka,a jesli jestes taki gieroj to przyjdz na UR i powiedz w twarz,a nie pisz na forum cwaniaku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrowski Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.sileman.net.pl 09.01.08, 17:00 to sie przectaw to ci powiem w twarz co otobie mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIEDALUX Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 18:23 Po pierwsze "pstrowski" - ćwicz ortografię !!! Po drugie cieniasie nie psuj to U.R naprawdę będzie mogło sobie odpocząć !!! Jesteśmy z wami chłopaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrowski Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.sileman.net.pl 09.01.08, 19:20 huja umią i na niczym sie nie znają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIEDALUX Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 19:37 JEŚLI TY UMIESZ I SIĘ ZNASZ CZEMU PSUJESZ MASZYNĘ ??? ZACZNIJ OD ALFABETU - TO TAKIE ZNACZKI KTÓRYMI MĄDRZEJSI OD CIEBIE NAPISALI INSTRUKCJE OBSŁUGI TWOJEJ MASZYNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.stk.vectranet.pl 20.01.08, 18:10 A co sie zmieniło od nowego roku w MECALUXIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały ninja Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: 212.106.165.* 20.01.08, 18:25 nic sie nie zmieniło dalej to samo czyli ...... ,a zapomniałem kata ma isc 7 dni w tygodniu :) ALE JAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felcio Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.sileman.net.pl 25.02.09, 14:02 Gó... sie zmieniło ,tyle ze też 220 ludzi poleci na bruk od nowego roku.Nie dajcie sie ludzie piszcie pisma odwołania ,żeby wam w papiery nie nasrali.a jak nie to sąd pracy,.pisza bzdury tylko żeby wyprawki niedac.Wcale sie nie bójcie to wasze zycie i kariera zawodowa.Świadomośc ludzi wzrasta ,PIP też jest nieodpłatnie w Katowicach na Granicznej 29,wiem bo byłem porady prawne udzielają nieodpłatnie .Napiszcie skarge do PIPU o sprawie takiej i takiej związanej z firmą,a oni ich przetrzepią na prawo i lewo!!!!Telefon dodam do PIP-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków IP: *.c9.msk.pl 28.01.08, 19:00 Zająca tylko na kate.. Odpowiedz Link Zgłoś
gigi-only Re: Śląsk przyciąga młodych Europejczyków 30.01.08, 20:24 nieudacznicy i tyle,tylko potrafią opinie na innych pisać-frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Baran ... IP: *.chello.pl 04.03.08, 19:12 i tak Was wszystkich dojade z moim nowym kolegą psim ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: ...Sam sie dojedziesz baranie IP: *.sileman.net.pl 25.02.09, 13:49 Łykasz tyle amfy ze ci telefon z tyłu zosteje.Chodzisz jakbyś miał zaduże buty pewnie od tego śniegu co wciągaż z robotyki.Zamów se lepiwj tira na pół i podziel sie z długowłosym bedzie taniej.!!! Odpowiedz Link Zgłoś