Gość: f/x Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:26 Do policji ida chyba ludzie z malych miasteczek albo ze wsi.Gdzie jest problem z robota.Bo pracy jest teraz w miastach duzo.Kasa tez duzo lepsza niz w policji .No i nie trzeba sie uzerac z przelozonymi i menelami. Mieszkania juz nie dadza,a to emeryture po 15 latach (40%) to mozna sobie w d.. wsadzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.chello.pl 11.11.07, 19:49 Zapewniam Ciebie że w Twoim interesie jest aby ci młodzi z małych miasteczek chcieli jednak iść do pracy w Policji bo w przeciwnym przypadku za jakiś czas nie wyjdziesz na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekmc Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 11.11.07, 21:50 Widać z tego jak inteligentnych ludzi potrzeba w Policji.Gratuluję doboru kadr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.pronet.lublin.pl 11.11.07, 21:59 Policjant ma dobrze operować pałą, a nie mózgiem. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Wierny czytelnik GW też nie ma operowac mózgiem :) 12.11.07, 01:24 Tu na tym forum widać to jak na dłoni :-). Gość portalu: aaa napisał(a): > Policjant ma dobrze operować pałą, a nie mózgiem. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Doszliśmy w tym kraju do granic urzędowej głupoty! IP: 217.153.82.* 11.11.07, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Dalej jest już przepaść!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: 217.153.82.* 11.11.07, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomiqu Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: 81.15.132.* 11.11.07, 22:53 Współczuję tym, którzy pracują już w policji i przechodzili multiselekt. Bo pewnie ich samopoczucie nie jest dziś najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 00:20 MATRIX - komputer rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonik Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: 195.187.251.* 12.11.07, 00:34 Osobiscie zgadzam sie z tym, ze program ten jest kompletnie do bani!! Sam zaczynalem kandydacka 2lata temu, wtedy sie nadawalem, po zakonczeniu sluzby zlozylem dokumenty w KWP Kielce i tam po tescie MultiSelect okazalo sie, ze juz sie nie nadaje;/ po roku ,,odsiadki'' zlozylem dokumenty do Wa-wy i znowu sie nadaje ;];] co za ironia!! ;) A co do powiadmomienia o przyjeciu do sluzby to jest faktycznie przegiecie!! sam dowiedzialem sie w piatek ze mnie przyjeli a w czwartek zaczynam ;/;/ moje szczescie, ze nie pracowalem nigdzie na umowe o prace.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz G. Re: Polska nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: 78.41.24.* 12.11.07, 05:22 Czy jest jakaś dziedzina funkcjonowania naszego ukochanego państwa, w której problemy nie zostałyby przez ostatnie 2 lata pogłębione, a zapaść powiększona? Że co? Że był przyrost gospodarczy mimo, a nawet na przekór Kaczyńskim? Strach pomyśleć, co byłoby, gdyby nie idiotyczna prowokacja w Ministerstwie Rolnictwa, gdyby zgraja PC-manów nie poślizgnęła się na własnym łajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Po co policji inteligentni? 12.11.07, 07:35 Policjanci powinni działać wg. procedur i schematów oraz być stabilni psychicznie o sprawności fizycznej nie ma nawet co wspominać. W końcu każdy kiedyś może być petentem. Nie rozumiem w czym problem? Jest chyba normą że pracodawca dobiera sobie pracowników. Przecież wszędzie są kastingi a jak kto się nie nadaje to jego szczęście a ich pech.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loader Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych. 12.11.07, 08:09 gazeta schodzi na psy. raczy nas wiedzą ogólnie dostępną która jest aktualna jeszcze od czasów milicji... ----------------- nie dla wrażliwych: bombek.blox.pl/html dla wrażliwych: shock-block.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 09:38 POLSKA PARANOJA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxa Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 11:18 A gdzie można sie "przetestować"? Ja też chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Policja sama nie wie,czego chce IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 12:57 Eee dupuś pierdoła.. Policja najpierw zachęca kobiety do wstępowania w jej szeregi, potem zaś źle, bo jednak woleliby napakowane byki, niekoniecznie mądre. Za dużo kandydatów, więc policja stroi fochy i przebiera w nich jak w ulęgałkach.. specjalny program komputerowy, liczne testy.. Mało kto je zalicza, i jak już, to ci "niepożądani". Teraz znowu wam brakuje ludzi. No już ręce opadają.. POLICJO!! nie wiesz czego chcesz, strzelasz fochy, to ludzie w końcu się zniechęcili. Za dużo kobiet, za mało, za dużo kandydatów, a to nie tacy, a to program be.. Grymasicie jak 4-letnie dziecko. Kto poważny teraz do was przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnulf Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:59 Wiadomo, że do policji najlepiej nadają się tępole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzący Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 16:35 Skoro tak uważasz, to musisz wstąpć !!! Czytając twój tekst, twierdzę, że nie jesteś bez szans a wręcz angaż masz w ręku !!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonik Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: 195.187.251.* 12.11.07, 16:37 Sam jestes TEPOL!!!!! Idz do tej roboty to sie przkonasz czym to pachnie. Srasz w pieluchy w tesco to sraj dalej. A co do obecnej rwkrutacji. Chca sie teraz zesrac z naborami bo ludzi nie ma, wczesniej niestety tylko nieliczni mogli sie dostac-synowie, pociotkowie- czyli same PLECAKI!!! I niech sie nie dziwia ze nie ma ludzi, jak wczesniej tylko znajomosci decydowaly o tym kto sie dostanie. Pomysl czlowieku jakich wtedy tepoli!! Odpowiedz Link Zgłoś
stanley_fish Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 12.11.07, 17:54 Cóż tam braki! Chodzi o sam WIZERUNEK policji, w której służyć mogą tylko niezbyt inteligentni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 Re: debile komputerowe 13.11.07, 04:28 w psiarni to same webile i tumany bez szkoły s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegoroczniak Re: debile komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 04:36 TEN ARTYKUL to kompletna BZDURA Tak jak ktos wspomnial tylko nascie pytan z 292 ocenia inteligencje, a reszta predyspozycje. Wszystko jest potem dzielone na 4 obszary i w kazdym kandydat musi miec +50% inaczej odpada. Ja mialem multiselect w pazdzierniku i jesli ktos mysli ze ne warto sciemniac bo maszyna jak nie na 20 to na 120 wychwyci klamstwo to jest NAIWNY i wierzy tym co konstruowali ten program. Ja z natury jestem pesymista, wole pracowac sam(od razu psycholog wyklucza jak sie o tym dowiaduje), mam pewne fobie, mysle o III wojnie swiatowej(niedlugo wybuchnie), jestem introwertykiem, boje sie wielu rzeczy, jestem niekonsekwenty i jeszcze by troche wymieniac. Mam tez oczywiscie zalety, w tym najlepsza: inteligencja, dzieki ktorej skonczylem studia. I myslicie ze z takim profilem psychologicznym bym przeszedl? BUAHAHA Ale przeciez wystarczy pomyslec - wyobrazic sobie idealnego kandydata do policji - i odpowiadajac na pytania nie patrzec w siebie ale w ten ideal. I co? I sie okazalo ze jestem zajeb.. kandydatem, w kazdej sferze powyzej 60% i spokojnie przeszedlem dalej. Inna sprawa ze moge nie wytrzymac psychicznie ale coz - najwyzej odejde a sprobowac moge :) Konkludujac - inteligencja tylko POMAGA a nie przeszkadza w takim tescie. Wystarczy nieco pomyslec ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: debile komputerowe IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:48 naprawdę żal mi cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesgrzes debile komentujacy IP: *.244.156.132.ip4.tnp.PL 13.11.07, 12:32 co ty m wiesz o zyciu komentujac rzeczy o ktorych nie masz zielonego pojecia i z tego co zauwazylem komentujesz tylko tych co maja jakies pojecie o tym, poczytalem twoje komentarze i moge stwierdzic ze to ty jestes zalosny, a zreszta pracuj nadal jako przedstawiciel handlowy to takie ekscytujace!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.compower.pl 13.11.07, 08:18 Ja tu czegoś nie rozumiem - ponadprzeciętna inteligencja, dwa doktoraty, ponadprzeciętna sprawność fizyczna, etc. i co roboty w Policji taki gość szuka, żeby co robić, lumpów do izby wytrzeźwień odwozić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:57 "Policja nie widzi problemu. Oficer komendy wojewódzkiej w Katowicach: - Kandydat sam musi zdecydować, co jest dla niego lepsze i ważniejsze. Praca w policji nie jest przymusem." No, tego program przepuścił, inteligencja nie za wysoka, jak widać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sierżant Dowództwo nie potrzebuje inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 11:28 To nie policja, ale - dowództwo policji nie potrzebuje inteligentnych. Poczucie zagrożenia wyższej kadry jest oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 13.11.07, 13:34 Rekrutację do policji zdecydowanie trzeba zmienić. Testu z wiedzy ogólnej nie zdawali kandydaci, którym brakowało wiadomości z WOSu, test sprawności fizycznej przechodzą zwłaszcza kobiety, a na teście MultiSelect i rozmowie z psychologiem odpada masa nadających się do tej pracy ludzi i przechodzi wielu, którzy nigdy nie powinni się tam znaleźć. Nie zgadzam się z twierdzeniem, że wszyscy policjanci to tumany i głupki. W policji pracuje mnóstwo bardzo inteligentnych i życzliwych ludzi. Coś jednak jest niedobrego z tą obecną rekrutacją. Znam młodych policjantów (i policjantek ;) ), którzy pracują w firmie nie dłużej niż 2-3 lata, a nie znają podstawowych przepisów, nie wspominając o podstawach kultury. Najbardziej zatrwożył mnie policjant z drogówki, który podczas kontroli najpierw nie umiał się dobrze przedstawić, a później świadomie nakazał złamanie przepisu. Takie przypadki świadczą o tym, że MultiSelect i cała rekrutacja do doskonałych nie należą. Na koniec dodam, że inteligencja w tej pracy bardzo się przydaje. Jak wszędzie zresztą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Też chciałem zobaczyć jak wygląda multiselect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 13:45 Chciałem z ciekawości zobaczyć jak wygląda multiselect, ponieważ kilku moich kolegów ze studiów prawniczych go nie przeszło i kompletnie nie rozumiem dlaczego. Złożyłem więc papiery w powiatowej za tydzień dostałem telefon, że mam się stawić w wojewódzkiej. Do wojewódzkiej w Radomiu (położonej w drugim końcu województwa Mazowieckiego) spóźniłem się. Na nic zdały się tłumaczenia, że spóźniłem się przez Warszawskie korki. Jedyną odpowiedź jaką usłyszałem "to trzeba się postarać". Przypuszczam, że pani z doboru nigdy w Warszawie nie była w godzinach porannych? Zrezygnowałem. Straciłem tylko 70 zł na bilety. Teraz to się nie dziwię dlaczego im tylu ludzi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejo Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 14:13 Krotkie te spodniczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 13.11.07, 14:22 Jak świat światem nie było nie nie ma w policji miejsca dla intelektualistów! W każdej armii przechodzi się przez okres rekrucki, którego celem jest "odmóżdzenie" delikwentów. W kolejnym, etapie tak przerobiona masę szkoli się w mechanicznym wykonywaniu rozkazów. I tak musi być, bo w sytuacjach bojowych nie ma czasu na myślenie - działanie musi być błyskawiczne tzn. automatyczne. To samo dotyczy większości szarż policyjnych. Od myślenia są nieliczni, ale na tych stanowiskach mają już mało z policjantów. To tak trochę jak lekarze w wojsku, niby są żołnierzami ale tak naprawdę lekarzami-cywilami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witosol Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.c149.petrotel.pl 14.11.07, 12:33 ja tez staralem sie do policji , mam wyzsze mgr, trenuje aikido, jestem niezle wysportowany i.. odpadlem u psychologa. obecnie pracuje w strazy miejskiej (przeszedlem testy psychologiczne i psychiatre i inne zdrowotne) i jestem b. zadowolony z pracy, po prostu kocham i lubie to co robie, pozdrawiam policje ktora stracila wg mnie dobrego pracownika w postaci mojej osoby. pozostawiam, ps. w 2005 r. (za pierwszym rzazem) w naborze do policji odpadlem tylko dlatego, ze mialem na tescie sprawnosci, nakrywajac sie nogami przy dlabinkach lekko ugiete kolano. wtedy na tym odpadlo 90% zdajacych egzamin. nadmieniam iz do chwili obecnej potrafie zrobic szpagaty we wszystkie strony, niczym jean cloude van dammme- hahahahha. nabor do policji bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś