Dodaj do ulubionych

Paparazzi podglądają kąpiące się studentki

• Gość: ///////////////\\\ [...] IP: *.chello.pl 13.12.07, 14:18
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Witek Dajnowicz: tak sie to robi! IP: *.sbs.de 13.12.07, 14:22
      Sa zamki, ktore moga byc otwierane kilkoma roznymi kluczami.
      Wystarczy zabezpieczyc te jedne drzwi wejsciowe, i juz. Kazda
      dziewczyna bedzie mogla wtedy wejsc, niezaleznie od oblozenia. Ale
      trzeba miec checi...!
    • svetomir Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 14:31
      jak mieszałem w akademiku, to wszelkiego rodzaju robotnicy robiący
      remonty etc. zawsze robili problemy. Pili, klęli, hałasowali,
      wchodzili do pokojów bez pukania, a do studentów pałali wręcz
      nienawiścią. Chamy skończone. Kierowniczka skargi ignorowała, bo
      sama tez nas nienawidziła, bo studiów nie miała, za to miała
      kompleksy.
      • Gość: AZAZEL Bzdura!__________________Studentk i sie nie myja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 14:43

Tylko sie ucza, pija i ryćkają!
      • wymiatator1 Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 17:04
        To norma wśród robotników. Moja uczelnia na szczęście ma własną brygadę
        remontową. Wszyscy ich znają bo widzi się ich co dzień i nie mamy z nimi problemów.
    • Gość: delargo Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.07, 14:50
      nie widze w czym jest problem
      • Gość: g.suss Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.chello.pl 13.12.07, 15:02
        Bo jesteś palantem.
    • Gość: komintuska Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 14:57
      Pewna rada - zakwaterujcie tam Piterę, albo Magdalenę Środę. Daję gwarancję, że mężczyźni z daleka będą obchodzić ten akademik.
      Na maerginesie - te panienki chyba poprosiły GWno o ponsorowany artykuł - może chcą pracować w agencji? Oczywiście artystycznej :-)
      • Gość: g.suss Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.chello.pl 13.12.07, 15:04
        Po błyskotliwości dowcipu wnoszę, że kolega też robotnik?
    • organmaster Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 14:58
      kształcenie...kosztuje
    • liber444 Chwalebne to to nie jest, ale z drugiej strony 13.12.07, 15:01
      bardzo purytański się zrobił narodek studencki. U mnie w akademiku nie dość, że
      też były ceraty to jeszcze były przezroczyste, łazienki koedukacyjne. Nikt nigdy
      problemów nie robił.
      • Gość: kk Re: Chwalebne to to nie jest, ale z drugiej stron IP: *.net.upc.cz 14.12.07, 01:08
        a w moim akademiku, USl w Katowicach, w ogole nie bylo cerati z
        tego, co wiem, dalej nie ma!!!
        (Ale byl (i jest) zamek)
    • Gość: student Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:07
      to już nie mają o czym pisać, tylko z byle czego robią sensacje. Widać ze GW
      brakuje topiców do opisania i chwytaja sie takich tematow. Kogo to obchodzi?
      Takie rzeczy dzieja sie na codzien, chyba nie ma takich zajsc jakie nie
      zdarzylyby sie w akademiku.

przeciez dziewczyny zawsze moga sie wyprowadzic i zamieszkac na stancji, jak sie
      komus wspolne zycie nie podoba. wiedzialy na co sie piszą, wiec nie wiem po co
      ten rozglos..

pozdrawiam
    • Gość: student [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:08
      • ready4freddy Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 15:24
        jak wynajmuje pokoj w hotelu, tez sie zgadzam na "wspolne mieszkanie" z innymi
        goscmi. i co, mam akceptowac wszystko, co robia?
        • Gość: student Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:32
          no dobra ale nie myl akademika (gdzie czasem lazienki sa wspolne) z hotelem,
          gdzie łazienka jest osobno, pokoje na klucz i ludzie najczesciej sie nie znają.

nie porownywalbym domu studenckiego do hotelu bo to zupelnie dwie inne rzeczy
          • ready4freddy Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 20:35
            mozliwe, w akademiku mieszkalem tylko raz, i to niedlugo, podczas wakacji. w dodatku na Wegrzech. jednym slowem na hotelach znam sie nieco lepiej. ale miedzy wspolna lazienka, a wlazeniem tam burakow robiacych fotki jest spora przepasc. jesli tego nie widzisz, to tylko wspolczuc.
    • waclaw_grzyb [...] 13.12.07, 15:21
      • Gość: R Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.era.pl 13.12.07, 15:41
        W moich studenckich czasach w akademiku była jedna łazienka na całe
        piętro... oczywiście koedukacyjna.
        Nikt nie robił z tego problemu.
        Ceraty zasłaniające kabiny były szczątkowe i nikt zbytnio nie
        kombinował, aby je szczelnie zasłaniać.

• Gość: wf Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 137.191.228.* 13.12.07, 15:38
      niech dziewczyny nie presadzaja. Kazdy wie co sie dzieje w
      akademikach - kazda sie bzyka z kazdym, a te dwie to jakies pewnie
      cnotliwe i brzydkie, chca zrobic kariere na swoich zdjeciach, i
      pewnie same nie wiedza o co im chodzi
      • Gość: kizior [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:42
    • Gość: kidzio Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:42
      a jak ja dziewczyny fotografuje to same sie rozbieraja....i bedz tu człeku
      humanista:)
    • Gość: ja Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.chello.pl 13.12.07, 15:43
      Panika to chyba nieco naciagane określenie. Chyba, że ze względu na zbyt mała ilość natrysków. A konkurencja modelek wielka!
    • Gość: Astrid Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:52
      Czy żadna z dziewczyn nie pomyślała ,że wystarczy postawić koleżankę na czatach?
      Zawsze się tak robi jak łazienki są niedostatecznie zabezpieczone przed ciekawskimi.
      • Gość: marta Chyba sobie żartujesz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:58
        Na czatach to ja moge zostawić kolezanke jak do WC ide w jakims miejscu
        publicznym, a nie jak na kilka(nascie) minut pod prysznic.
        • Gość: Astrid Re: Chyba sobie żartujesz :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:07

> Na czatach to ja moge zostawić kolezanke jak do WC ide w jakims miejscu
          > publicznym, a nie jak na kilka(nascie) minut pod prysznic.

Kilka-kilkanaście minut to nie wieczność, koleżanka może poczekać. (z resztą i
          tak się cały czas w takim momencie z koleżanką gada więc na pewno jej się nudzić
          nie będzie).
          Zawsze tak robiłam z przyjaciółką. Raz ja pilnowałam raz ona. I żadna z nas
          jakoś nie narzekała.
          • Gość: Kasia Re: Chyba sobie żartujesz :) IP: *.foebud.org 13.12.07, 16:52
            > Zawsze tak robiłam z przyjaciółką. Raz ja pilnowałam raz ona. I żadna z nas
            > jakoś nie narzekała.

ciekawe czy dałybyście radę we dwie stadku kibiców .... wątpię
            • Gość: Polka-galopka Re: Chyba sobie żartujesz :) IP: *.aster.pl 13.12.07, 17:03
              Gość portalu: Kasia napisał(a):
              > ciekawe czy dałybyście radę we dwie stadku kibiców .... wątpię

jeśli normalne, nowoczesne dziewczyny to by dały, a nawet kibice by wcześniej
              odpadli
    • Gość: marek Ale "problem". Czy "Gazeta" nie ma o czym pisać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:54
      Zastanawiam się czy czytam "Gazetę", czy też "Fakt" albo "SuperExpress".
    • Gość: in Co za idiotyczny artykul IP: *.rwe.com 13.12.07, 15:54
      zupelnie tego nie rozumiem. Jaki paparazzi? student wpadl do
      lazienki i afera...
    • Gość: johnny Straciła cnotę bo ktoś jej foto zrobił <lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:55
      Też mi afera :)
      • Gość: Muzyczka Nie straciłam , bo krzyknęłam jak ta głupia, ehhh IP: *.aster.pl 13.12.07, 16:55
    • Gość: AGAtka Najlepiej się nie myjcie ;) IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 15:55
      Najlepiej się nie myjcie ;)
    • ma.jun.ja D.S. Bydgoska 13.12.07, 16:05
      Takie rzeczy nie dziwią i nie są jednostkowe...
      Zapraszam do akademika UJ "Bydgoska" [a zwlaszcza do-na szczescie-wlasnie
      remontowanego bloku D] w Krakowie...
      Przebywając w nim nawet minute mozna zdementować wspaniała opinię o tej
      renomowanej Uczelni...
      • Gość: Kwadryga Re: D.S. Bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:22
        Mieszkałem na krakowskiej "Bydgoskiej D" i śmiem twierdzić, że to miejsce
        wyjątkowe. Surowy klimat ogrzewali ludzie ciepłym stosunkiem do siebie. Na
        portalu nasza-klasa ta społeczność ma własną grupę, choć nie są rokiem czy klasą!
      • Gość: Kwadryga PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:28
        A z kąpielą radziliśmy sobie różnie, koleżanki najczęściej pilnowały się
        wzajemnie. Jeden zaś z kolegów notorycznie nie zasuwał nędznej plastikowej
        zasłonki, bo jak mówił "do d... mu sie przylepia". Nie raz dziewczyny krzyczały
        na całą piwnicę (tam są prysznice), żeby zasłonił swój goły biały tyłek...
      • Gość: Zenek To się mogło skończyć gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 23:30
        Jakieś półtora roku temu w Krakowie na miasteczku studenckim, w takich źle
        zabezpieczonych łazienkach znajdujących się w piwnicy czy w byłej suszarni,
        zostały zgwałcone dwie studentki. Napastnik zastraszał ofiary nożem, tą drugą,
        która się broniła pociął. Dobrze znał rozkład pomieszczeń w akademiku, bo
        wcześniej pracował w ekipie wykonującej remont w budynku. Wg. relacji świadków
        pomimo krzyków ofiary wybiegł głównym wejściem i tylko jeden z obecnych na
        korytarzu studentów próbował go zatrzymać. Pomiędzy gwałtami było kilka tygodni
        odstępu, a policja po pierwszym "dla dobra śledztwa" zabroniła administracji
        ostrzec mieszkańców.

Pisała o tym m.in Wyborcza. Autor komentowanego artykułu pewnie nie korzystał z
        archiwum własnej redakcji, bo może wtedy przemyslałby tytuł.
    • Gość: X-M Tyko pijany by poodlondaal takie pikne studentki ! IP: *.gliwice.msk.pl 13.12.07, 16:08
      Toz ta studentka wchodzi w ubraniu ...
      a do tego gabaryty to mam wieenksze niz nie jedeen pan ... hrhr ...
      wiele haalasooo o nic ...
      a gazeta coraz czescieej pisssssssszee o peeerdolaaaaaaach ...
      porazka ...

czirsss ...
    • Gość: Tomek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:21
    • Gość: maniek Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.zar.vectranet.pl 13.12.07, 16:24
      Też mi coś! Pewnie studentka nie miała nic do pakazania :-))))
    • Gość: Polka-galopka Kurcze, prawdziwy dramat, wciąż się trzęsę IP: *.aster.pl 13.12.07, 16:31
      ktoś podejrzał goły tyłek jakiejś dziewuchy, SZOK
    • Gość: redownia Pismaki nie mają się czym zająć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:34
      Jeden incydent i od razu wielkie halo... W całej Polsce jest pełno takich
      miejsc. Głupoty...
    • co.ty.powiesz Czyżby miała coś wstydliwego? 13.12.07, 16:39
      Jeśli wszystko u niej w porządku, to nie ma czego się wstydzić.
      Pomijam drobiazg, że niejedna sama by zapłaciła, gotówką lub w
      naturze, żeby ktoś ją sfotografował. Może niekoniecznie robotnik...
      Ale początki zawsze są trudne ;-)

No, chyba, że coś nie tak z nią i chce to ukryć - w takim wypadku
      rzeczywiście trzeba współczuć i radzić, żeby poszła do odpowiednich
      medyków: medycyna dzisiaj cuda potrafi robić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka