Gość: Mysław IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 17:36 Radny był początkiem czystek. Mimo uchwały, nie mógł dziś podjąć pracy. Czym zakończą się bezprawne poczynania czerwonej sitwy w Mysłowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysław. Re: Coś mi nie wyszło. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 17:39 Chciałem tu umieścić artykuł o bezprawnym zwolnieniu radnego opozycji, ale nie wiem jak to się robi. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysławek Re: Czystki w Mysłowicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 19:31 A gdzie jest ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysław Re: Czystki w Mysłowicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 09:41 www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1641395.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysławeczek Re: Czystki w Mysłowicach IP: *.crowley.pl 31.08.03, 21:48 ten artykuł jest juz cytowany w poście wyżej, jak chcesz dać linka, to po otwarciu strony z artykułem kliknij prawym przyciskiem na adres strony aż zrobi sie na niebieskim tle, nastepnie z rozwinietej listy kliknij "kopiuj" a w oknie w którym piszesz tekst na forum kliknuj "Wklej". Odpowiedz Link Zgłoś