Dodaj do ulubionych

Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 23:56
sprzedaż hut Mittalowi to jeden gigantyczny przekręt!
Te sk... które są temu winne powinny oddać cały swój (ukradziony zresztą)
majątek by zmniejszyć straty Skarbu Państwa.
Jedno wielki k.restwo. Polska nierządem stoi.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:14
      tępi hutnicy ktorym dano akcje... mysleli ze to papier toaletowy?
      • Gość: M Re: Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.08, 08:49
        "Miałeś chamie złoty róg"

Buuuuaaahaaaaaa
        • Gość: patipa Mittal IP: *.180.stk.vectranet.pl 28.03.08, 09:45
          Rozmawiałam kiedyś z osobą pracującą na wyższych szczeblach w Mittalu..Kiedy
          prywatyzowano huty,ludzie reprezentujący Skarb Państwa cieszyli się jak małe
          dzieci że udało im się sprzedać coś na co nikt w Polsce,kompletnie nie miał
          pomysłu i pieniędzy.Nikt nawet we snach nie wyobrażał sobie to co zrobił Mittal
          z tymi zakładami ale to tylko i wyłącznie zasługa Hindusów.Mieli kasę,mieli
          odwagę zrobić wielkie zamiatanie,wprowadzili normalne biznesowe zasady to tych
          skostniałych tworów i co najważniejsze mieli kontrakty. Bez zleceń i kontraktów
          nikt nie miałby szans "rozruszać" ten biznes,a teraz to wszystko kwitnie.Nawet
          nie zdajecie sobie sprawy jakie oni mają nadwyżki cash flow..tylko na razie nie
          mogli ich ruszyć bo obowiązywały ich ustawy prywatyzacyjne w których Skarb
          Państwa jako udziałowiec zastrzegł sobie że nie wolno wypłacać ewentualnych
          zysków na rzecz udziałowców..Ten kto to ustalił nie przypuszczał jakie zyski
          może wygenerować taki Mittal,SP myślało ewentualnie o niewielkich pieniądzach a
          tu takie upppsss..Kasa płynie strumieniami na konta i sobie czeka..
        • Gość: z_ukosa Re: Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.hutapokoj.com.pl 29.03.08, 06:38
          masz jakieś kompleksy M ?
    • Gość: Posiadacz Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 10:03
      Ja nie poddałem się agitacji żeby pozbywać sie akcji w 2004 roku A
      agitowali wszyscy dyrekcja na łamach swojego pisma STAL związki
      zawodowe w swych biuletynach Naj aktywniejszym w tej propagandzie
      był OPZZ Coś mi się w tym nie podobało i akcji nie sprzedałem bo
      wiedziałem że coś z tym muszą zrobić
    • polsz Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi 28.03.08, 11:20
      i znów wszyscy biedni, sprzedali a teraz płaczą, że mogliby sprzedać drożej

Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087
      www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_view.php?type=photo&page=234&id=2867&from=gallery
    • Gość: syn Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 18:08
      a gdyby państwo nie sprzedało hut w niekorzystnym dla hutnictwa
      okresie - to też by zarobiło.
      • airborell Re: Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi 28.03.08, 19:00
        Gość portalu: syn napisał(a):

> a gdyby państwo nie sprzedało hut w niekorzystnym dla hutnictwa
        > okresie - to też by zarobiło.

Bardzo wątpię. Już widzę kolesiów z PiS/PO przeprowadzających skuteczną
        restrukturyzację. Ile państwowych dużych firm udało się skutecznie na dłuższą
        metę zrestrukturyzować?
    • Gość: SZOSZON69 Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.cable.quicknet.nl 30.03.08, 11:32
      TO CHYBA COS JEST NIE TAK JEZELI KTOS CHCE ODAMNIE CZEGOS CZEGO JE
      NIECHCE SPRZEDAC!TAK POSTEPUJA TEPAKI Z MAFII !!!!!
    • Gość: szoszon69 Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.cable.quicknet.nl 31.03.08, 22:46
      masz racje!!!!!! banda zlodzieji i darmozjadow w bialych
      kolnierzykach!!!! cuchnie lajnem z daleka!
    • Gość: Cyntia Re: Kto nie sprzedał akcji hut ten na nich zarobi IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.08, 20:32
      Ja im nie oddam akcji na tacy, muszą mi je wyrwać. I wtedy będzie jasna
      sytuacja, że mnie ograbili, a nie że ja im sprzedałam.
      Ponoć ktoś w Krakowie zaskarżył wycenę do sądu gospodarczego. Nic o tym nie
      wiecie, szukam kontaktu na tel: 012/294-73-06
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka