jolanta8 25.05.08, 22:12 Witam, chciałabym zorganizować imprezkę w tym klubie Czy ktoś był, widziła i ma jakieś opinie na jego temat ? Plac wolności bodajże, w Katowicach dzięki z akazde info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Klub Enigma Katowice IP: *.chello.pl 25.05.08, 22:41 Byłem, widziałem. Towarzystwo prawie spiżowe...Jeśli byłaś kiedykolwiek w Spiżu to już wszystko wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Klub Enigma Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 08:41 to znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Klub Enigma Katowice IP: *.chello.pl 27.05.08, 19:24 To znaczy, że dominują napakowani faceci i dziewczęta w skąpych strojach i z taką samą zawartością głowy. Oczywiście nie wszyscy i nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miiiii Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 10:23 To może podasz przykład lokalu,gdzie tak nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka0 Re: Klub Enigma Katowice 16.06.08, 20:27 A ty (gregu) to niby wielki gościu,co? Proponuję do Grzecholi i do Genezis, tam właśnie jest miejsce dla ludzi zadzierajacych nosa jak ty.Niedobrze się robi od takich gogusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka0 Re: Klub Enigma Katowice 16.06.08, 20:31 Jeżeli w enigmie jest towarzystwo spiżowe to idz do tych zadzierających nosa,ważniaków , cwaniaków w Grzesznikach i Genezis. a tam niby klasa co? He,he, bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutka Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 10:15 Byłam w Enigmie i muszę przyznać,że jest to naprawdę bardzo fajny klub,warto do niego pójść,atmosfera jest super,barmani i barmanki bardzo miłe!!!Nie masz się nad czym zastanawiać tylko zrób sobie tam imprezkę - napewno nie będziesz żałowała:) Pozdrowionka Agata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 06:34 jak najbardziej polecam ten klubik jest super atmosfera muzyczka house i pochodne,r'n'b,black,komercja,disco 70'80'90 mozna niezle sie zabawic Odpowiedz Link Zgłoś
lolka0 [...] 30.05.08, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj crewo Re: Klub Enigma Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:09 Szanowni Forowicze, plisss...Klub jest urządzony "powiedzmy" gustownie- widać ze ktoś tam wpakował kupe kasy, szkoda tylko ze brakło na inwestycje w ludzi. Bywam w tym klubie (z czystej ciekawości) dosyć często i co się rzuca w oczy: Primo - kelnerki i barmani czasami jeszcze się gubią chociaż co raz szybciej wydają wszelkie napoje, po drugie Primo - czy ktoś widział Menagera tego klubu - PORAŻKA - gościu powinien komponować się z dobrze urządzonym lokalem jako jedność a tu jak nie sweterek w paski z poprzedniej epoki to obuw porażka i najwazniejsze - wieczne niezadowolenie na twarzy! Po trzecie Primo;)) - Muza w piątki ok , w soboty już trąci myszką....Kto nie był polecam aby przekonał się sam !DJ CREWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 06:28 Witam,heh co do barmanek to przyznam racje niemiłe bez uśmiechu,co do menagera hm,jest na sali cały czas o co się poprosi to się dostaje a co do ubioru to każdy ma swój gust,muzyka w piątki ostro niech bedzie ale soboty nie rozumiem jest muzyczka każda i dla każdego pół na pół i dobrze każdy ma to co chce a nie JAZDA!!!. Dobrze by było żeby nie zmieniali muzyki niech zostanie tak jak jest a tym co sie nie podoba to niech zmienią lokal a nie narzekają Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka0 Re: Klub Enigma Katowice 16.06.08, 20:23 Po pierwsze , co ty tak często robisz w klubie który ci się niepodoba, Załosne, szkoda twojego cennego czasu,dj -ju, drogi. Po drugie skoro bywasz często w piątki i w soboty pewnie sam jesteś do bani jako dj, bo inaczej grał byś w swoim klubie co weekend, a nie wędrował po innych klubach( zwyczajnie niemiałbyś wtedy czasu).Co do managera, to gość ma więcej kontaktów wśród gwiazd muzyki estrady niż ty mógłbyś sobie wyobrazić,wystarczy wspomnieć że prawdopodobnie po wakacjach wystąpi Dj Adamus, w Enigmie.( wystarczy?). Obuwie nosi sportowe ale markowe, a ty niestety nieznasz się na nowościach w modzie.Jeżeli przeszkadza ci jego mina to się nie patrz na niego, a jeżeli nielubisz u menagerów sweterków to przypominam to nie korporacja międzynarodowa tylko KLUB MUZYCZNY. A tak dodatkowo skoro nielubisz sweterków to idz na dancing , tam mnóstwo ludzi pod krawatem i nietylko.Czytając ciebie, odnosłam wrażenie że tam właśnie grywasz. Cześć.Ps. Lepiej nie zaszczycaj tego klubu swoją obecnością bo jeszcze ci zaszkodzi.Może sam chciałbyś tam pracować za konsoletą? Możesz zapomnieć, dla Dj Crewo miejsca nie ma.Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu Re: Klub Enigma Katowice IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.08, 15:29 Słuchajcie - Enigma - fajna, ale uważam że ma słaby klimat, nie wystarczy wywalić kupe kasy aby coś było fajne, ekipa to mieszane środowiska, można spotkać dużo małolatów, napakowanych typów, ale pojawiają się też normalni ludzie, jeśli chodzi o mnie to the best jest garage na opolskiej, koło spiża, kapitalny klimat, ekstra imprezy, bardzo fajna ekipa na barze, i kumaty menadżer , a i zajebista kuchnia za dobre pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 16:40 Witam,ja tam jeszcze małolatów nie widziałam jestem tam co tydzień w sobotę i musze powiedzieć że jest exstra Dj-e na konsoli graja klimaty house,r'n'b,klubowo i jest exstra,najlepiej jak by tak zostało,z tego co wiem w piątki grają ostrzej i są młodsi ludzie może i małolaty,polecam wszystkim ten klub tam jest exstra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaja Re: Klub Enigma Katowice IP: *.chello.pl 08.11.08, 21:09 smierdzi ci moje futro?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elope Re: Klub Enigma Katowice IP: *.3s.pl 12.11.08, 10:06 hahah trochę mnie rozśmieszyłaś, po pierwsze aby kogoś zaprosić do klubu to wystarczą pieniądze, znajomości nie są potrzebne, żadna "gwiazda" nie przyjedzie z powodu ZNAJOMOŚCI tak na prawdę, a co do Dj Adamusa to nie bądź śmieszna to nie jest żadna gwiazda, jak dla mnie polski grajek. Pozdrawiam serdecznie p.s. to że ktoś ma firmowe obuwie czy ciuchy to też o niczym nie świadczy bo nadal może się ubierać jak "wieśniak" i zupełnie nie pasować do otoczenia p.s2. Dj Crew może nie jest Dj tylko ma taka ksywę, a może jest dopiero młody i zaczyna, a może gra taką muzykę której nie puszcza się co weekend w knajpach, zresztą co to za dj który gra regularnie co piątek/sobote po knajpach, ŚMIECH NA SALI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 13:57 Witam,widze następnego któremu nie pasi i wypisuje swoje mądrości kim ty jestes zeby oceniac innych ludzi jak ci nie pasuje to tam nie przychodz a grajki to grają na weselach a nie w klubach jestes ze wsi? co zazdrosć? moze ty jesteś grajkiem i nie umiesz się dostac do jakiegoś klubu,spróbuj w remizie moze ci sie uda.Śmiesza mnie takie wypowiedzi ludzie nie traćcie czasu na takich bo to nie ma sensu mają urojone cos w głowie i będą tak pisać i pisać niech sobie idą na event na DJ-A jakiegoś tam i im ulży moze a dla bramki która stoi przed wejscie pełen szacun spoko goście szkoda ze niewiedza którzy to tacy co mają takie wszechwiedzące mniemanie o wszystkim bo zaraz takich na bok żadnego wejścia.Klub jest ok dj-e super zabawa przednia pozdro dla wszystkich klubowiczów Enigmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elope Re: Klub Enigma Katowice IP: 89.25.208.* 22.02.09, 19:15 Bolo wez użyj mózgu i przeczytaj to co napisałem, po pierwsze nie jestem żadnym Dj-em, po drugie pisząc nie odnosze sie do samego klubu tylko wypowiedzi poprzedniczki, to jaki jest klub ani jacy chodzą tam ludzie ani razu nie skomentowałem . Po trzecie napisałem że Adamus jest grajkiem bo taka jest prawda, jakies sukcesy jego ogromne, swiatowa kariera ??? To że Adamus grał w Enigmie nie czyni klubu od razu "zajebistym" na super wysokim poziomie itd. A może zajbeisty Adamus jest bo u Wojewodzkiego siedzi jak jakiś ciec i nic tam nie robi ? Dode też lubisz? Co ty nie potrafisz przyjac krytyki ? Zakochałes sie w Enigmie? A apropo grajków skoro ty tak sie bulwersujesz na tą nazwe to może ty jestes jakims Djem który sobie nie radzi albo może zagrałes pare razy w klubie jakimś i od razu jesteś GOŚĆ, DJ wielka GWIAZDA ? ;) Wez się zrelaksuj i wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błazej Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 06:50 Hm,tak to czytam i widze straszne poruszenie tymi piątkami osobiscie byłem i w piątek i w sobote i musze powiedziec ze tak zachwalacie tego dj-a piątkowego Jarro tak ,gość nie ma pojęcia o graniu klepie wszystko jak leci konie takie wali ze szok a ludzi mniej to sie nie dziwie bo osobiscie w piątki juz tam nie zawitam bo jest tragicznie dj do bani za to soboty mi sie podobaja bardzo dobrze dobrane kawałki electro-house oraz disco-house to co lubie dj od czarnej tez daje rade dobrze dobiera czarne kawałki i wiecej ludzi a dlaczego to się domyslcie dobrze graja to i ludzi mają jak dla mnie kazdy ma swój ulubiony dzien w którym moze poszalec wiec moze niech tak zostanie po co te obrazliwe komentarze kazdy ma inny gust.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj odpowiedź dla Błażeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:14 Witam Haha jesteś smieszny Błażejku- ja jestem dj-em od 5 lat i czasami jak tylko czas mi pozwala przychodze w piątki do enigmy i jest swietnie- Dj Jarro gra rewelacyjnie- w żdnym klubie w tym mieście nie ma nawet nic podobnego- co do techniki to chciałbym grać tak jak on- a ty Błażejku musisz się wiele nauczyć, a własnie apropos skakania po róznych klimatach- to jak bys nie wiedział w takim lokalu jak enigma nie możesz sobie polecieć w jednym rodzaju i np. jechać set progressivem, bo na parkiecie nikt nie zostanie... chodzą tam ludzi posłuchać dobrej muzyki i nie patrzą na to jaki to rodzaj housu... gra się tak, żeby ludziom sie podobało i tyle... ja duzo się nauczyłem chodząc na piątkowe imprezy dzięki temu mam zdecydowanie bogatszy repertuar i lepsze wyczucie na co moge sobie pozwolić. Ty Błażejku pewnie jesteś jednym z Dj-i którzy do enigmy się nie dostali i zapewne nigdy nie dostanie, bo jesteś za słaby a to co piszesz na forum wątpie czy pomoże ci w tym :D sądze, że nie tak że sobie dajuj, bo jeszcze w dodatku nie masz o tym zielonego pojęcia... a co do koni to idź do zoo sobie pogłaskać- bo tak jak mówie nie masz o tym najmniejszego pojęcia, albo starasz się coś osiągnąć wypisując bzdury na forum... jeszcze tylko 4h pracy i bawimy sie dzisiaj piątek- zaprzaszam do enigmy...<jupi> :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: odpowiedź dla Błażeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 06:13 Witam,no ktoś tu grubo przesadził z tymi koniami no ale bez przesady dj piątkowy gra dobrze ,sobotni dj-e tez grają dobrze a Błażejek to na kurs Dj-ski niech się zapisze i bedzie dobrze.Enigma żadzi w mieście i taka jest prawda od kiedy jest otwarta ludzi mają wciąż pełno czy to piątek czy sobota takze po co te tandetne wypowiedzi niektórych jaki dj jak gra jeżeli by grali do kitu ludzi by nie było a jeżeli mają to wiadomo że się wszystkim podoba ja np.lubie soboty i czekam już tylko do jutra i imprezka do rana.Gorąco pozdrawiam dj sobotniego tego od mocnych bitów pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:20 Widzisz, bo nie masz o tym jak widać zielonego pojęcia :D haha. Ludzie go chwala i piatkową imprezę, bo jest wybitnie lepsza od wszystkiego co dzieje sie w tym mieście od dawna, a ty albo zazdrościsz, albo nie puscił twojego kawałka a teraz płaczesz na forum :D ale cóż tacy ludzie tez zawsze się znajdą 0 pojęcia o graniu!!!Ty chłopcze zostaw sobie takie komentarze dla siebie, bo jwsteś naprawde żałosny!!! Pozdrawiam Jarro i do piatku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dancer Re: dj adamus IP: *.centertel.pl 02.02.09, 18:10 dj adamus?przecież to nie dj tylko pe d ał i lamer .Jego pierdniecia nie można nawet dźwiekami nazwać... Frajer na prochach i tyle.Jego pani od musyki pewnie w grobie sie obraca jak on rzęźi... kawał lesera i tyle a ni d'j z resztą co wy wiecie o d;j;a;c;h;.............. F.I.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Klub Enigma Katowice IP: *.sanetja.pl 28.10.08, 19:52 Może i klimat fajny i ludzie ale obsługa tragiczna. Jeżeli chcesz aby ukradli ci kurtkę z szatni ( ja dałem numerek z szatni a oni mi dali nie moją kurtę i wamawiali mi że to musi być moja i tyle i abym opuścił lokal) i jeszcze hamsko sie zachowywali wobec Ciebie w tym także bez żadnej kultury pan menadżer to jak najbardziej możesz zrobic tam urodziny aby goście zastali wyrzuceni przez bramkarzy bez kurtek w krótkim rękawku o 6 rano przy temp. -2C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinqa Re: Klub Enigma Katowice IP: 217.153.254.* 10.11.08, 12:35 ja pracuje w spizu i polecam ;)) fajne imprezki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: security Re: Klub Enigma Katowice IP: 91.90.73.* 01.12.08, 19:13 Pełen szacun dla tych no ...ochraniaczy z klubu.......goście podobno mają mityngi raz w miesiącu (płaci pracodawca) i spotykają się w Wesołym Miasteczku w salonie krzywych luster i muszą ćwiczyć groźne miny- mocno się przy tym naprężając (jednemu nawet szczeliła kiedyś żyłka pierdząca) no i teraz wyglądają przynajmniej groźnie. Bójcie się ..Skąd ci kolesie się urwali????? W klubie raz gonili gościa to po 2 kółkach wokół parkietu jednemu tak skoczyło ciśnienie że wzywali pogotowie a reszta stała i k®eciła montrymi głufkami o co chodzi koledze i czemu się wygłupia. A tak jest spoko – selekcja przy wejsciu pt.,,ty laska masz zapłacić twarzowe”!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Klub Enigma Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 11:15 polecam bardzo fajny lokal,idealny do imprez zorganizowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 15:25 Witam niektóre wasze wypowiedzi są naprawde śmieszne, ale nie będę tego komentowała. Moje zdanie jest takie- impreza piątkowa czy sie komus podoba czy nie jest to najlepsza impreza w miescie jaka jest!!! Swietna muzyka, fajny klimat i ludzie, co do sobót to mam niestety mieszane uczucia muzyka mi sie osobobiście zbytnio nie podoba a w tym lokalu muzyka odgrywa wielką rolę bo sam lokal mimo że jest super zrobiony to jest troche sztywny i surowy, ale lokal się rozwija nawet jak ma jakies braki to je koryguje- on działa dopiero rok i jestem pewna, że z czasem wszystko będzie super!!! Jak dla mnie piątki sa już prawie idealne i nie sensu jeździć już do Krakowa i za to dziękuję ;) POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 15:26 Zgadzam sie piątki wymiatają ;) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Klub Enigma Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 09:11 Klub całkiem fajny. Ludzi zawsze dość dużo więc biba się kręci. Tak jak zawsze lubiłem tam chodzić tak się zdziwiłem. Do kolegi podszedł właściciel (lub manager. Taka wysoka pipa w koszuli) rzucając jakiś kiepski tekst do znajomego. Ten go spuścił z ripostą, po chwili wyprosił nas ochroniarz twierdząc że jego szef powiedział że się awanturujemy... Ochroniarz z kulturą powiedział że wie o co chodzi ale to ten gość mu płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYwalec Adamus dj hehehehhe IP: *.centertel.pl 18.05.09, 20:29 Adamus to pedał i lamer jak to już ktos napisał ta ciota nigdy nie bedzie djem.... PEDAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ i tyle ,kto go lubi ten też jest częścią od roweru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volco Re: Adamus dj hehehehhe IP: *.cable.smsnet.pl 23.05.09, 14:46 hahaha bo kosmopolityczne "panienki", wielbicielki przemko-watych zaraz Cie zjedza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Klub Enigma Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 11:53 wszystko fajne procz kosmicznych cen i chorej na glowe bramki wyrzucili mnie za to ze bylem w bezrekawniku jak tak dalej pojdzie to beda wyrzucac za kolor koszulki bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
parco Re: Klub Enigma Katowice 14.06.09, 01:38 Jeżeli chodzi o muzyke w piątki - straszna monotonia i przede wszystkim komercja; szczególnie jeżeli chodzi o czarny klimat - przewidywalna i pozbawiona jakiejkolwiek kreatywności zmiana utworów co 5 minut. Tak zwany DJ nie czuje w ogóle muzyki której gra - w jego wykonaniu najlepiej puścić utwór i 5 sekund przed jego końcem puścić następny, żeby pijani goście nie usłyszeli żadnej ciszy. A wszystkie utwory żywcem wzięte z radia eska. Moim zdaniem mieszanie wszystkich stylów muzycznych, może mieć miejsce na weselach czy 18-tkach, a nie na regularnych imprezach w klubie w tak dużym mieście. Enigma może być synonimem idealnego klubu, ewentualnie dla ludzi którzy każdy dzień tygodnia spędzają w Spiżu przy grillu ze Świnią, zagryzając chlebem ze smalcem metr piwa, który przed chwilą kupili z kolegami na spółkę. Oczywiście nie chcę tutaj urazić bywalców tego klubu - wystarczy spędzić chociaż jeden weekend poza Katowicami i wielu klubach widać ogromne różnice pod kątem granej muzyki(jeżeli nikt nie chce daleko szukać, polecam chociażby Tokarnię w piątki). Jeżeli chodzi o Adamusa, to próbuję jeszcze Panu managerowi, skoro ma takie znajomości zadzwonić chociażby po Norbiego, albo K.A.S.Ę. - w końcu to też gwiazdy polskiej sceny muzyki klubowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 06:15 Witam,no fakt piątki się popsuły i to strasznie przeżuciłam się na soboty jest ostrzej i bardziej mi się podoba a co do czarnej to masakra jak wchodzi dj od czarnej to wiem co zaraz poleci on gra szablonowo już ten drugi od mocniejszej strony mi się podoba co tydzien cos nowego i fajnie gra muszę przyznac(dykcja przez mikrofon pierwsza klasa).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:53 To fakt Dj Kodi chyba już wszystkim się przejadł!!!! Klepie co impreze to samo i w piątek i w sobote ja mam juz dość!!! Dj Jarro w piątek gra bardzo dobrze, Dj Speedo też spoko w sobote, ale tej pseudo czarnej (radio eska) mam już dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koles Re: Klub Enigma Katowice IP: *.tys15.1000lecie.pl 18.06.09, 10:03 Dykcje przez mikrofon ? O lol ;P Klub ladnie zrobiony, ale: - drogo!!! Faceci wstep 20zl, sztania 4 zl, a o drinkach nie wspomne.... - ochrona prowokuje... - No i najwazniejsze.....wpuszczaja za duzo ludzi jak na taki lokal.Nie mam gdzie tanczyc. Z miejscami siedzacymi tez jest ciezko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 06:41 Witam,to fakt Kodi przynudzanie jak nic ale Speed'o super podoba mi się jak gra sobota udana będę za tydzien napewno.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: Klub Enigma Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 09:46 Czyli podsumowujac, w Katowicach nie ma ani jednego dobrego klubu, no troche szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpcio Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:35 Miałbym wiele obiekcji co do organizowania imprezy w ENIGMIE, chyba żę planujesz zaprosić na twoją imprę 3 misków jako prywatną ochrone przed bramką, że względu na brak miejsca proponuje zabrać krzesełko wędkarskie, w kieszeniach wnieść wódeczke do drinków - ceny kosmiczne/niemające nic wspólnego z jakością, dodatkowo można zabrać ipoda chyba że kochasz radio Eska - chociaż czasem zdarza się usłyszeć nowy kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpcio Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:40 Z drugiej strony Enigma spełnia wymagania klubowiczów katowickich, miasto umiera. Mam cichą nadzieje, że dzięki takim opisom trochę się zmieni przynajmniej w Enigmie Odpowiedz Link Zgłoś
parco Re: Klub Enigma Katowice 22.06.09, 21:34 widze ze w koncu kilka sensownych i szczerych komentarzy. Nie chce tu robic reklamy, ale jezeli ktos chce blisko w piatek posluchac naprawde dobrej czarnej muzyki to niech wpadnie do Mega Clubu (czasami mozna trafić tam na dosyć młode towarzystwo, ale muzyka swietna jak na Katowice), albo do Tokarni - jak dla mnie najlepsza Czarna impreza na Śląsku w każdy piątek, co tydzień gra DJ Black, a nierzadko uzupełniają go inni DJ'e z Polskiej elity Czarnej muzyki (niestety dojazd tylko samochodem, ale rekompensuje to darmowe wejście). Szczerze powiedziawszy po wizycie w Tokarni albo nawet we wspomnianym Mega Clubie (oczywiście oba kluby w piątki), możemy być jeszcze bardziej zniesmaczeni słuchając czarnej muzyki we wspomnianej Enigmie. Albo nie przyjdziemy wcale. Oczywiście nie chce tu robić nikomu reklamy, ale kto był w tych klubach to przekonał się jak wyglądają imprezy w tym klimacie. Do tego wjazd - enigma=20zl, mega club=5zl, tokarnia=0zl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Music Agency Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 06:34 Hehe tak patrze , czytam i smiech na sali ludzie czy wy umicie sie rozglądac ,wiecie jak sie nazywają imprezy w danym dniu? chyba nie. Wisi plakat przed wejsciem do Enigmy i pisze, chocby "clubbing night" hm no troche niedostosowują dj-e sie pod ten dzien grają kiche a nie clubbing, ale sobota i "gorączka sobotniej nocy" to chyba zrozumiałe grają stare kawałki albo w remixach lub jakies nowe od czasu do czasu ,jak by zagrali lata 70siąte to tez by było dobrze w koncu gorączka ..... nie.Pisze w piatek w mega czarny piatek czy ktos tam gra techno albo house lub hs?????????????.I teraz widac kto tu wypisuje głupoty i bez sensowne komentarze.DO SZKOŁY!!!!!!!Widac jakie macie pojęcie o muzyce.Pozdrowienia dla całej Enigmy robicie super imprezy Dj-e rewelacyjni.Lokal fajny,duzo ludzi i oto chodzi.Muzycznie też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
parco Re: Klub Enigma Katowice 23.06.09, 06:50 Wystawiając sobie nick music agency i pisząc na takim forum sam chyba dałeś sobie świadectwo swojego poziomu. Chodzi mi tu o to, że jeżeli ktoś tak wychwala dj kodiego jak w postach wyżej, to niech sobie zobaczy jak czarna muzyka jest grana w innych klubach, szczególnie w tych gdzie mają o tym jakieś pojęcie. To że to jest clubbing night i grają różne gatunki, to nie zwalnia ich to od grania chłamu. Jak mają reprezentować taki poziom na arenie miasta, to lepiej niech zostaną przy samym housie, electro, a ten cały HH grają w środku tygodnia i się uczą Wydaje mi sie ze ten post pojawil sie tutaj z ramienia kogoś z tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus M-ce Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 06:52 Hehe parco skąd ty jestes naucz sie czytac jak juz to hs harstyle a nie hh harcore hahahaha co za pajac, ty chyba tez jestes reprezentant jakiegos klubu ze tak zachwalasz dj blacka tokarnie czy mega idz sobie na kinder highschool mają tam teraz bikini party w mega wstep od 15stu i jedni z najlepszych dj-i boogie i promill (hahahahahahahahahahahaaaaaa),normoalnie nie moge jestes moze dj i nieumiesz sie dostac do Enigmy i wypisujesz takie bzdety wsiadłes na tego kodiego jak mucha na lep jak ci sie nie podoba jak gra to baw sie w innym klubie hahaha PARCO.Pozdrawiam Dj's Crew Enigma tak trzymac super gracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: Klub Enigma Katowice IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.06.09, 12:56 Parco masz rację dobra muza w mega a w zestawie sami hip hopowcy w wieku 16 lat i piwo w plastku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuch Re: Klub Enigma Katowice 08.07.09, 20:53 byłem w czwartek i było całkiem fajnie ale ceny są z kosmosu! Nie ma piwa 0,5 tylko 0,33!!!!! Co chwila trzeba latać do baru po piwko. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 13:36 Witam,no to fakt ceny z kosmosu nieopłaca sie piwka już lepiej jakiś drink a co do czwartków to rzeczywiscie muzyka super ,fajna imprezka z tym disco, dobry pomysł pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 19:20 Tak z tymi piwami to faktycznie kiepsko bo nie ma nawet butelek 0,5L ale nic ja i tak piwa nie pije... Co do czwartków to nie wiem o czym wy piszecie, bo jest mega kapa zarówno frekwencyjna jak i muzyczna... Chciałam jak już sie nie bawić to posiedziec i porozmawiac ze znajomymi, ale nie dało się to nie były żadne stare kawałki to zwykła sieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Klub Enigma Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 02:13 porazka bywam czasem w tym klubie ogolnie spoko klimat ale dzis wchodze sobie po jednym drinku i tu selekcjonerka z tekstem ze nie wejde w tych butach ripostuje ten tepej cipie ze niby w czym mam przyjsc mowie jej ze to sa buty zimowe bo chyba w trampkach nie przyjde czy lakierkach w taka pogode pozatym buty te kosztuja 700 zl (salomony polecam dobrze sie trzymaja ) a ona zaczelka sie jekac sciagam kurtke zimowa za tysiaka z alpinusa a ta mi ze koszulke mam sportowa a to byla normlana elekgancja koszulka z 50 zl i w sumie tyle wpienilem sie i poszlismy do spiza ogolnie slabo bo nic nie pomacalem pozdrawiam i sorka dla tych co bledy spr a przyjdzie nastpeny w adidasach i wpusci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Klub Enigma Katowice IP: *.chello.pl 17.10.09, 18:19 feniks..Ty do klubu chcesz wejść w butach z salomona i kurtce alpinusa..matko....dopóki sie to nie zmieni na ślądku dopóty nie bedzie tu takich klubów jak w w-wie...tam nikomu nawet takie rzeczy do głowy nie przychodzą. W takim stroju to w góry a nie na parkiet. Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: Klub Enigma Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.09, 01:41 Dlatego trafił do spiża :)Co za pusty gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Klub Enigma Katowice IP: 67.159.5.* 18.10.09, 12:03 Ja myślałem, że tam przychodzą tylko ludzie na kawalerski, żeby kurew do boxu wynająć, a wy tam chodzicie ot tak sobie? Buahaha, żałość. Te ponapinane karki, mafijna atmosfera i bramkarze prosto z podmiejskiej siłowni :D Jest wiele znacznie ciekawszych miejsc i znacznie naturalniejszych, gdzie człowiek nie musi się obawiać nasterydowanych pajaców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Klub Enigma Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 06:14 Witam,no gościu nie zgadzam sie z tobą chciałbym aby wytrzepali ci pysk za to co tu napisałeś,a w sprawie tej imprezki piatkowej ludzie jaka porazka dajcie sobie spokój juz z tym djem Timo Higs i Giorgiem co za nie wypał obłęd jak zobacze reklame ze oni tam bedą to mnie tam nie ma i całej reszty ekipy ci co tam grają tzn rezydenci stali dje wystarczają w 110% i jak dla mnie sobota jest super pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś