sebastian64 23.06.08, 21:23 Podnieść podatki dla obywateli żeby TIR-y miały autostrady za darmo i dopłaty do paliwa. Firmy płaczą, że im się działalność nie opłaca a póki co biznesu w Polsce nie zamykają a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżepetto Re: Kierowcy tirów blokowali drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 23:14 > Podnieść podatki dla obywateli żeby TIR-y miały autostrady za darmo i dopłaty > do paliwa. > Firmy płaczą, że im się działalność nie opłaca a póki co biznesu w Polsce nie > zamykają a wręcz przeciwnie. Frankiewicz (FRANCOwaty) w Gliwicach sprzyja firmom transportowym, i dlatego chciał chłopina poświęcić centrum reprezentowanego miasta, poświęcić na ołtarzu ofiary. Chciał chłopina- skory do poświęceń cudzym kosztem, poświęcić cudze NIESZCZĘŚCIE (gadzina jedna), ale pokazano mu gest Kozakiewicza w postaci REFERENDUM i doniesienia do prokuratury, o popełnieniu przestępstwa! Jakim prawem - może taki przestępca jak frankiewicz- zarządzać czymkolwiek prócz własnom dupom, i krzywymi- pinokia- nożkami? Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Kierowcy tirów blokowali drogi 24.06.08, 00:05 Francowaty jest nierobem wysłać go na mistrzostwa świata w odpoczywaniu do gdyni. ZF zająłby 2 miejsce bo niechciałobymu się starać o pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca a gdzie była policja?? IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.08, 11:41 Też miałem to szczęście, że jechałem, a właściwie stałem w korku na drodze w kierunku Wisły. Ja rozumiem że każdy chce w jakiś sposób walczyć o swoje, bo w Polsce inaczej ię nie da, ale dlaczego zawsze kosztem zwykłych ludzi, którzy i tak im nie pomogą? Niech blokują do skutku Warszawę i tych wszystkich darmozjadów tam zasiadających, bo to oni moga cokolwiek w ich interesie zrobić. Zastanowiło mnie jednak gdzie była w tym czasie policja? Jeden jedyny radiowóz był dopiero w Żorach i od razu się rozluźniło. Wystarczyło ściągać tych jadących lewym pasem do zwykłej kontroli drogowej, nawet nie karać, choć na pewno by się coś znalazło, ale pozwoliło by to na rozładowanie co jakiś czas korków. Może dlatego że to tylko Śląsk?? Odpowiedz Link Zgłoś