goosip 21.07.08, 12:57 Czy ktoś moze polecic dobrego fryzjera w bedzinie? (; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlerka Re: Dobry fryzjer 21.07.08, 13:24 Polecam salon fryzjerski na ul. Partyzantów (pawilon), a szczególnie Panią Kasię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarbka Re: Dobry fryzjer 14.12.08, 23:34 W bloku przy Chrobrego 12 jest salon (mnie b. dobrze obieła, nie można do niej wejść z ulicy, trzeba sie umówić na 2-3 dni do przodu), polecam. Ta sama Pani ma gabinet przy Zwycięstwa (chyba to ta ulica) . Mogę nr telefonu do gabinetu spisać i podać. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Dobry fryzjer 03.01.09, 23:57 Polecam Fanaberie na Piłsudskiego i Agnieszkę Zając:) Ma dziewczyna wyczucie i nawet z moich nieciekawych włosów cos czaruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
angelaewa Re: Dobry fryzjer 06.03.09, 20:19 Czy to tam niedaleko przystanku autobusowego? Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Dobry fryzjer 09.03.09, 22:39 Dokładnie przy przystanku. Starsi mieszkańcy nazywali go "na Szolca" :) Teraz to ulica 11 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina-e12 Re: Dobry fryzjer 29.03.09, 13:11 Olinka, skorzystałam z Twojego namiaru i jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka super mnie obcięła ! Dziękuję za namiar. Fajnie też obcinała druga dziewczyna, blondynka z włosami prostymi do połowy pleców. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Dobry fryzjer 29.03.09, 15:33 Ciesze się, ze moglam Ci pomóc. Pozdrawiam kolejna klientke Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
humournoir Re: Dobry fryzjer 14.07.11, 08:23 Ja nie polecam Fanaberii byłam tam 3 razy i za każdym razem byłam niezadowolona. Panie obcinają bez polotu i umiejętności, nie potrafią dobrać odpowiedniej fryzury do rodzaju włosów i kształtu twarzy. Podejrzewam, że pracodawca oszczędza na szkoleniach. Jeżeli chodzi o farbowanie to ja miała dzięki pani z fanaberii włosy z ZIELONYMI refleksami a pani która siedziała wtedy na fotelu obok mnie wyszła z salonu z pasemkami o grubości ok. pół centymetra. Nie mówiąc już o tym, że mój chłopak był obcinany tępą maszynką, która wyrywała mu włosy. PORAŻKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0partner2 Re: Dobry fryzjer 20.03.12, 00:28 Jeżeli byłaś niezadowolona to po co poszłaś tam aż trzy razy????Jakie Panie obcinają bez polotu???Świetna jest Kasia i Justyna!!!Zielone włosy to ci mogła zrobić koleżanka w klasie!!!Zlituj się i nie pisz głupot!I czy twój chłopak obcinany był maszynką i nie uciekł jak wyrywała mu włosy????Ile Ty masz lat???Ty ,,humournoir" ,ale masz humor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alka142 Re: Dobry fryzjer 06.07.15, 11:26 Odpisuje po 3latach, ale trudno. Weź ty idź na yoge (albo moze mogłaś wtedy iść) albo coś i sie troche odstresuj, bo warczysz i plujesz na nią jak szurnięta. Była 3 razy bo moze miala nadzieje, że za którymś razem w końcu dobrze wyjdzie, różni są ludzie. "ile ty masz lat ?" Chyba ty ! Wychodzi na to,że są tak idealne, że nie mają prawa źle obciąć. I dałabyś spokój z wykrzyknikami :/ Może przez te 3 lata coś zrozumiałaś, chociaż wątpie.. tacy ludzie jak ty już sie nie zmieniają. No chyba, że tam pracujesz czy pracowałaś, że bronisz ich jak szalona. Styl pisania jak u niezrównoważonej nastolatki. Dlatego żadko sie zdarza, że wchodzr na to forum bo pełno tu takiej dziczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1kasia1980 Re: Dobry fryzjer 21.11.10, 13:20 POLECAM SALON FRYZJERSKI " NOWE SPOJRZENIE" BĘDZIN UL 35-LECIA PRL NAPRZECIWKO BLOKU 9 MŁODE DZIEWCZYNY ALE ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY! ! ROBIŁAM U NICH PASEMKA WYSZŁY SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA MOJĄ KOLEŻANKĘ OBCINAŁY- TEŻ FAJNIE I MAJĄ CAŁKIEM PRZYSTĘPNE CENY ! POLECAM, JA NA PEWNO JESZCZE SKORZYSTAM . Odpowiedz Link Zgłoś
angelaewa Re: Dobry fryzjer 13.02.11, 20:57 Polecam Anie Wierzchowska na Syberce salon na 9 Maja Fajnie i niedrogo Angi Odpowiedz Link Zgłoś
jestemeco Re: Dobry fryzjer 13.02.11, 23:58 1kasia1980 napisała: ROBIŁAM U NICH PASEMKA WYSZ > ŁY SUPER pasemka to od kilku lat są nie na czasie. Jakieś te panienki są niedouczone? Hmm, może dawno nie były na profesjonalnym szkoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
humournoir Re: Dobry fryzjer 14.07.11, 08:28 Ja również polecam salon "nowe spojrzenie". Młode dziewczyny poprawiły mi to, co zniszczyły te z "fanaberii". No niestety musiały się przy tym napracować. Poza tym są miłe, sympatyczne, szczere i znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkawiki Re: Dobry fryzjer 17.02.11, 00:13 JESLI SZUKASZ DOBREGO FRYZJERA W BEDZINIE TO POLECAM Z CALEGO SERCA SALON NA NOWYM WARPIU NA UL.35 LECIA PRL OBOK BLOKU 9 NAZYWA SIE "FABRYKA CIECIA" CHODZE TAM I JESTEM W PELNI USATYSFAKCJONOWANA A DO TEGO MAJA NAPRAWDE KONKURENCYJNE CENY AZ DZIW ZE TAKIE NISKIE ZA TAK DOBRZE WYKONANE USLUGI LUBIE TAM CHODZIC BO TAM PANUJA SWOJSKIE KLIMATY NAPIJESZ SIE KAWY POSMIEJESZ POGADASZ ZE AZ MI SIE WYCHODZIC NIE CHCE A WOGOLE JEST FAJNIE ZAWSZE MAJA CZAS ZEBY CI COS ZROBIC JA TO SIE SMIEJE ZE JAK KTOS MA ZLY HUMOR TO POWINIEN TAM ISC BO TAM CIE TAK POZYTYWNIE NAKRECA ZE ZARAZ MASZ CHECI DO ZYCIA I WYCHODZISZ USMIECHNIETA... A TAKICH MIEJSC JEST NAPRAWDE MALO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vintagemaniak Re: Dobry fryzjer 03.10.11, 10:45 A na zamkowym? Macie coś sprawdzonego na osiedlu zamkowym, niedawno się przeprowadziłam i nie wiem gdzie zaryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
dafre Re: Dobry fryzjer 04.10.11, 21:37 Na zamkowym (nowym) polecam bardzo salon Anny Zachariasz na przeciwko banku:) dziewczyna ma podejscie do klienta, potrafi wyczarowac cuda z włosów;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta13sar Re: Dobry fryzjer 24.07.12, 12:19 zaryzykowałam i poszłam do fryzjera z "grupera". Miałam wykupioną opcję z koloryzacją. Dawno nie wyszłam od fryzjera tak zadowolona. Kolor bardzo fajny zaproponowała, fryzurę super stworzyła. W między czasie, gdy u mnie działała farba, przyjęła 2 osoby, panie w średnim wieku. Fryzury wyczarowała świetne, panie dużo zyskały. Jestem z S-wca, ale wiem, że będę jeździła teraz tylko do Będzina. Zakład działa podobno dopiero od lutego br. Acha, najważniejsze, nazywa się Beta na Małachowskiego 43, w tym budynku w którym znajduje się Dom Kultury, tylko wchodzi się schodkami w dół. Naprawdę polecam (chociaż byłam jak na razie jeden raz) Odpowiedz Link Zgłoś
velvinek Re: Dobry fryzjer 26.03.13, 11:58 Ja byłam w Salonie Gracja w Będzinie, taki duży przy Małachowskiego. Poszłam tam bo koleżanka mnie namówiła - wyczytała na FB, że robią OmbreHair. Poszłam z drżącymi nogami, bo do Ombre przykładam się od 4 miesięcy. Wystrój salonu nie powala na kolana, ale powiem wam, że Ombre zrobiły mi rewelacyjnie.... jestem mega zadowolona. mam kolor mocca z miedzią i nie ma osoby, której by się nie podobały. Obiecałam Paniom, że polecę i polecam bo fajnie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
nina886 Re: Dobry fryzjer 05.11.13, 14:53 a słyszałyście o studiu urody Prestige !! nawet nie wiedzialam ze w bedzinie jest cos takiego jak Galeria Primus , no to wlasnie tam jest fryzjer i mają tez kosmetyke. Podobno poszerzyli oferte o zabiegi na twarz. wybieram sie w najblizszym czasie na zluszczanie gdyz dostalam tam wlasnie bon na 30% wiec jak juz bede po to opowiem jakie byly moje wrazenia;)Na szczescie maja duzy parking wiec nie bedzie problemu z zostawieniem auta i to bez obaw.. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :) Odpowiedz Link Zgłoś