Gość: Seba IP: *.silesialan.pl 30.07.08, 22:14 Nie jestem jednym z 7 000. Próbowałem to oglądnąć kilka razy, nie udało mi się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanys Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:26 Lepiej jak by Silesia kupioła jakoś niemiecko telewizja bo TVN to gorole ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Aż 7 tys. ogląda to badziewie? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:56 Rany julek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciek Niemców Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 193.151.49.* 31.07.08, 12:13 Ja i coby godoli po niemiecku a nie po gorolsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 23:47 No jasne, lepiej dać się germanizować niż polonizować. Ech ludzie, ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Farmazony idz bazgrac kaj indziej IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 16:08 A niemieckia to co moze Hanysy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Całkiem fajna stacja. IP: *.ekspres.net.pl 30.07.08, 23:34 Jej niewątpliwym plusem jest ten 'swojski' telewizji za płotu. Można dowiedzieć wiele o regionie, w przeciwieństwie do okienek TV Katowice. Moim ulubionymi programami jest poranna audycja Radio Silesia, O nóm się to podoba, Silesia Informację, Podróż za 5 zł, za to irytuję mnie Lista Śląskich Szlagierów (nie ze względu na muzykę, ale na irytującego prowadzącego) oraz S2 Śląsk. 7 tys. to nie jest źle na początek. Wyrobiona markę telewizyjną robi przez lata, taki TVN-owi zajęło to 5 lat. Wiele stacji przez ten czas zbankrutowało. Jeśli Hołda dotrzymie obietnicy o tym, że stacja ma zarabiać o siebie za 5 lat, powinno być dobrze. Co do współpracy z TVN, to TV Silesia ostatnio udostępniła materiały TVN-u z konferencji prasowej PiS-u, a Durczok, szef Faktów pochodzi z Górnego Śląska i jest bliskim znajomym Czyża, więc nic dziwnego, że są dobre stosunki między obydwoma telewizjami. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Już się nie sil - bo ta stacja to kiła i mogiła... 31.07.08, 13:20 Już się nie sil - bo ta stacja to kiła i mogiła... Gość portalu: RR napisał(a): Jej niewątpliwym plusem jest ten 'swojski' telewizji za płotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Jeżeli to ma być prowadzone przez TVN to pasuje... IP: *.chello.pl 30.07.08, 23:48 już wolę Niemców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania.Giery 50/50 IP: *.kliknet.pl 31.07.08, 00:19 Jest różnie Ja oglądam tylko te programy, które mają jakiś sens i misję Kuklok Kulturalny, Podróż za 6zł, Tajemnice Śląska albo Na Przełaj. No i informacje. Bo tym właśnie t TV może zwojować rynek, a nie papką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 00:55 TVS jest niezła a ma dopiero kilka miecięcy!! Popatrzcie na TV Katowice...!!! Ośrodek ten zatrudnia za nasze podatki bądź abonament setki "niedojdów" a w TV ogólnopolskiej wogóle ich nie widać! Bo co poza "Aktualnościami" można zobaczyć z ośrodka TVP Katowice? Jedne i te same twarze z lat 80, 90-tych? O wielu z nich to już zapomnieliśmy a tu... wracają jak "błyskawica"??? Np. ten Pan od pogody?! No foakt musi przepracować te parę lat jeszcze do emerytury! A pamiętacie te inne twarze z TVP Katowice - oni ciągle tam siedzą ale juz jako ... PRODUCENCI!! Żałosne!!! A TV Silesia - raptem pare miesięcy - a ile sie dowiedziałem o Śląsku!!!! To nie ważne , że nie zawsze jest dobry prowadzący ( medialny) ale ile ........ potrafili przekazać!! Np. czy kiedyś widzieliście jak zrobić "rolady" na Trójce....? A TVS to pokazał! Przykładów można mnożyć dziesiątki!! TVS jest ciekawą stacją i mam nadzieję , że się wyrobi na jeszcze bardziej ciekawą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyta Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 01:03 Trzymam za TVS z całych sił !! Super program, ambitny, edukacyjy. Taka powinna być moja TV i TVS taką jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.07.08, 01:12 Hej lebki: ile za ta PR kasujecie ? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 01:25 sam sobie odpowiedz na to pytanie!!!! No chyba , że jesteś jedną z tych "niedojdów" z "Trójki" na etacie!!! Co boli jak prawdę piszę??? Zapomniałeś o jednym! Jest wolny rynek i ... i oglądam to co lubię! Jak ci się TVS nie podoba to.... to przerzuć sobie pilotem na BBC, CNN czy HBO!!! Zawsze jeszcze jest TV Kurdyjska czy TV Białorusia bądź TV Asia :-) Myślę , że to podobny poziom co TVP Katowice Przecież to takie proste!!!! A przy okazji to się czegoś nauczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.07.08, 02:14 A ja mysle, ze jak oni maja az 7 tys., to potrzebuja takich naganaczy i klakierow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.ekspres.net.pl 31.07.08, 02:31 > A ja mysle, ze jak oni maja az 7 tys., > to potrzebuja takich naganaczy i klakierow. To, że mają 7 tys. to wina dużych kablówek ze Śląska np. Vectry, która ma gdzieś zdanie widzów, za to widzów satelitarnych nie liczy się w takich statystykach. Jest twojej wiadomości TVS jest dostępna w małych kablówkach poza Śląskiem. Widać, więc że są osoby, które to oglądają. I jak ktoś powiedział. Wreszcie wiem, co się dzieje w mojej okolicy z telewizji, a nie tylko z Warszawy. Życzę innym regionom, żeby dostali taką szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN S-ec 0,15-proc. udziały w rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:49 Gość portalu: krzyś napisał(a): > sam sobie odpowiedz na to pytanie!!!! No chyba , że jesteś jedną z > tych "niedojdów" z "Trójki" na etacie!!! Co boli jak prawdę piszę??? Piszesz jakbyś był u nich na etacie. 0,15% udziału w rynku, mam nadzieję że cię nie boli jak prawdę piszę? To naawet osiedlowe kablówki maja wiekszą oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: 0,15-proc. udziały w rynku IP: *.ekspres.net.pl 31.07.08, 10:43 > Piszesz jakbyś był u nich na etacie. > 0,15% udziału w rynku, mam nadzieję że cię nie boli jak prawdę piszę? To naawet > osiedlowe kablówki maja wiekszą oglądalność. Nie kompromituj się. Tylko osiem rynku ma ponad 1% oglądalności. Tak, więc TVS jest aktualnie w granicy średniej stacji tematycznych, co jest niezłe dla telewizji regionalnej. Jak już pisałem do statystyk nie zalicza się właścicieli anten satelitarnych. Sądząc po nicku jesteś jednych z tych zadziornych Zagłębiaków, co na słowo Śląsk jeży się głowa. Muszę cię uszczęśliwić: właścicielem TVS jest rodowity Sosnowiczanin, a w stacji chodzi o województwo, a nie robienie z Zagłębia drugiego Górnego Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:48 tak jest - dobra telewizja - ciekawa , spontaniczna Koledzy kiedyś wrogowie śląska znienili zdanie o śląsku i ludności śląskiej . Teraz muszę tłumaczyć z naszego na polskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenua Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:28 Chciałbym Cię zobaczyc półgłówku, bo pewnie tak wyglądasz jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 89.25.148.* 31.07.08, 22:43 Drogi kolego ! Ty chyba nie oglądałes TVP Katowice, bo większość programów TV Silesia jest ściagniętych z TV Katowice, Rolady były setki razy pokazywane w Trójce, Szołtysek zaczynał w publicznej programem Sląsk jest piękny współpracując z Beata Smaga, Ginał pracowała u Stępniewicz w Raporcie z Akcji teraz robi Akcje Kryminalną, Królikowski robił chyba lepsze reportaże w publicznej , tu tez były bardzo fajne programy Szukamy Skarbów i Szlakiem zabytków Techniki, były tez fajne formaty Eweliny Tomasik i Donaty Chruściel i sporo innych. Bardzo łatwo jest zaczynać ściagając od konkurencji najlepsze wzory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś ćd. IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 01:16 Chodziło mi o to , że przy takim potencjale finansowym i osobowym TVP Katowice to powinień nadawać dziesiątki godzin programu! A nadaje...? Sami sobie Państwo odpowiedźcie! I niech TVP Katowice się nie usprawiedliwia, że "Trójkę" zmieniono na TVP Info, że to były zmiany odgórne (czytaj: polityczne....) Rzezcz w tym , że w tym Ośrodku nic się nie robi i.. i nic się nie będzie robiło! A etat to etat! Bo i po co? Wg mnie jest to marnotrawienie publicznych pieniędzy! TVP Katowice ma budżet i go realizuje!! A nie dla widzów! Co do TVS to oni mają budżet, muszą go zrealizowaś i ... i są z niego rozliczani! Przecież to takie proste! Więc dziś nie obawiam się o przyszłość TVS-u czy go sprzedadzą, czy kupi go Niemiec, Hiszpan czy TVN - bo on będzie nadawać ciekawe programy z naszego regionu! Regionu szeroko pojętego Górnego Śląska a więc Katowic, Opola, Częstochowy i Bielska. Bo jest nisza dla klienta tak jak ja... a TVS ją wypełnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyta Re: ćd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 01:23 Nikt nie płaci ośle ! Czy jak coś lubie oznacza, że jestem na czyichś usługach PR? Płytko rozumujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rehtoor Re: ćd. IP: 83.17.148.* 31.07.08, 13:05 Częstochowa nie leży na Górnym Śląsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: cd. IP: *.c201.msk.pl 01.08.08, 15:32 Regionu szeroko pojętego Górnego Śląska > a więc Katowic, Opola, Częstochowy i Bielska Ciekawe, czy ktoś z B-B czy Częstochowy to ogląda. Pewnie nawet nie wiedzą, że coś takiego jak TVS istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 08:10 Większego szajsu nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArcinoo Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 195.116.67.* 31.07.08, 08:18 Szkoda tylko że nie wszystkim na Śląsku jest dane oglądać TVS. Nie wiem dlaczego TVS nie ma w ofercie programowej Vectry byłej Śląskiej Telewizji Kablowej. Z miłą chęcią dołączył bym do tych 7 tysięcy widzów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antgy-tvn Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 81.168.254.* 31.07.08, 08:52 no mam nadzieje ze nie bedzie to kolejny szmatlawiec firmowany logiem tvn bo szkoda by bylo .... tvp katowice to poprostu brak komentarza a szkoda ze tvs nie ma w rudzie slaskiej sfera sileman czy jak sie to gowno zwie niestety nie posiada ludzi myslacych juz i mam nadzieje ze padnie w koncu a wtedy nowa kablowka z silesia sie tam pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaq Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 08:57 Włączyli mi tą stację w kablówce - uwaga! - w Szczecinie;) Ale co przełączę to lecą "szlagiery" i nie da się tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agregat Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.chello.pl 31.07.08, 09:03 Mozna ogladac równiez w Warszawie jak sie ma cyfrówke w upc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m TV Silesia czyli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:25 Disco polo - już od rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 212.160.172.* 31.07.08, 09:25 TVS oglądam chętnie ze względu na wiadomości które niemal wyłącznie skupiają się na lokalnych sprawach. Szlagiery, gotowanie no i ta zmysłowo piękna Aneta Legierska ! Dobry montaż oraz to że nadają w HD też ma swoje atuty. Mogłyby być jakieś transmisje sportowe z Regionu ! Generalnie fajnie się ogląda TVS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:26 tvs nie da sie ogladac,to dno dna ! moze tvn zrobi z tego cos sensownego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN z Sosnowca TV Silesia = śląska propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:43 Nie ogladam tego chłamu bo nie lubie jak ktoś nazywa S-ec śląskim miastem , to jest dla mnie obrażające więc dobrze że ta żałosna stacyjka bankrutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: 195.94.209.* 31.07.08, 09:59 Ty Gorolu nawet nie rozumiesz co pisze? I mosz recht Sosnowiec to je ,,aldreich" bardzi po polsku Ci już tego nie napisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślazak-Polak Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: *.chello.pl 31.07.08, 10:14 TV Silesia pokazuje nie tylko jak to ujeto szlagiery ale i ciekawe historie zwiazanych z Górnym Śląskiem ,kulture ,gware i specyfike tego regionu który jest znany juz od wieków w przeciwieństwie do kawałka Galicji który ,oprocz tego ze była wylegarnia komunistów i sprzedawczyków a obecnie zwane zagłebiem nic do pokazania oprczo brudu PS moglbym pisac gwara ale ja nie bede sie napinał bo tak moga godac z moja babką albo starzykiem a Góny Ślask to nie tylko godanie ale i zwyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 23:38 tez miałem wczoraj zamiar temu MN ( czytaj: gnojowii) odpisać ale.... czytając to wyłączyłem komputer! To fajnie , że moje wczorajsze dwa wpisy - tak myslę - spowodowały ozywienie na tym forum! Masz rację Zagłębie nic Polsce nie dało oprócz komuchów i cwaniaków! Zero tradycji, zero kultury a jeszcze się obrażają na Śląsk- chociaż połowa tych Zagłębiaków u nas pracuje!!! Nawet te G.. obrażają się jak w TVS Silesia puszczają program o przygotwaniu rolad!!! A Oni mają przynajmnie jedną chrakterystyczną potrawę....? NIe nie mają!!! A dwa to ch... im w dupę i tak tego nie zrozumieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: *.ekspres.net.pl 31.07.08, 11:10 > Nie ogladam tego chłamu bo nie lubie jak ktoś nazywa S-ec śląskim miastem , to > jest dla mnie obrażające więc dobrze że ta żałosna stacyjka bankrutuje. Po pierwsze TVS to stacja o województwie, nie o Górnym Śląsku. Po drugie właścicielem jest gorol z Sosnowca i nie widzi głupich podziałów, nie robi z Zagłębia Śląska, po trzecie o to, że Zagłębie jest uważane za Górny Śląsk w całej Polsce możecie podziękować swoim lokalnym politykom. Zwalanie tego na telewizje, zamiast podziękować, że promuje wasz region jest doprawdy idiotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: *.domainunused.net 31.07.08, 11:35 A po czwarte kolo co to prowokował jest ze śląska. W sosnowcu ludzie nie zamykają się w swoich głowach tak ja na śląsku, nie mają kompleksu "brynicy" czego dowodem jest pan Hołda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: 213.139.155.* 31.07.08, 13:47 Tak, nie maja - niczego: tozsamosci, korzeni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: *.domainunused.net 01.08.08, 10:11 Każdy ma jakąś tożsamość i korzenie. Niektórzy szukali nowej, np tak jak ty na siłę, dla kasy chcieli zrobić z siebie Niemca, ale im się nie udało i nie mogło udać. Michael Jackson zawsze będzie czarny, ty nie będziesz Niemcem chociaz starasz się być bardziej niemiecki od papieża. Nie pozdrawiam cię panie Wojtzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISmaker Re: TV Silesia = śląska propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 15:30 Ty koleś to jesteś chyba ostatnia emigracja z wiochy pod Kielcami. Nikt z Sosnowca na takie głupoty nie zwraca uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiwojażer A zobaczcie se Kocham Śląskie albo Podróż za 6 zł" IP: 83.14.128.* 31.07.08, 19:01 To naprawde spoko programy. Zawsze mi tego brakowało Dowiedziałem sie tyle ile przez 25 lat TVP by mi nie powiedziała i co najwazniejsze zawsze wyraźnie jest rozróżnione "Śląsk Górny", "zaglebie Dabrowskie", Małopolska itd szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? 31.07.08, 10:37 Gość portalu: Seba napisał(a): > Nie jestem jednym z 7 000. Próbowałem to oglądnąć kilka razy, nie udało mi się > ... Pierwszy krok, to kupno telewizora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToWeLiE Dostępna w sieciach kablowych w USA IP: 83.136.224.* 31.07.08, 10:52 Ha ! Stacja dostępna w sieciach kablowych w USA. Ciekawe kiedy będzie dostępna w sieciach kablowych na Śląsku ?!?! Bo np. TK Vectra próżno szukać ich sygnału :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 212.160.172.* 31.07.08, 11:03 Pomysł i realizacja dobra, ale... nazwali telewizję Silesia, a sporo materiałów jest z Beskidów, Zagłębia, miast małopolskich (Jaworzno, Żywiec) czy Częstochowy. Pokutuje debilna nazwa województwa, wg. której wszyscy mieszkańcy woj. śląskiego to Ślązacy. I tym sposobem sporo ludzi (nawet mieszkańców województwa)nie identyfikuje się z tą telewizją, bo jednych odstrasza śląskie gadanie, a innych materiały z Sosnowca. Trzeba było się zdecydować i albo jak już śląska telewizja, to skupić się na Śląsku historycznym od Wrocławia do Mysłowic, albo skupić się na południu polski i całym tworzącym się tam megalopolis od Gliwic do Tarnowa, ze szczególnym uwzględnieniem obszaru Kraków-Katowice. Rynek odbioru dużo większy. Populacja znacząca w skali kraju. Czas przejazdu niewielki, a sporo ludzi jeździ na imprezy pomiędzy tymi miastami. Ale nie ma to jak promować śląskość w woj. śląskim, gdzie Ślązacy stanowią mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolpin Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:25 Panie Arkadiuszu Hołda, błagam Pana wręcz by Pan nie uległ - przynamniej na razie namowom innych na sprzedaż TV Silesia !!! Jest To wreszcie naprawdę śląska telewizja z prawdziwego zdarzenia a nie jakis "elzac" jak chociażby TV Katowice. Prawie co dziennie ogladam WASZE programy i to różne. WRESZCIE można się dowiedzieć naprawe ciekawych rzeczy , w tym o ciekawych ludziach , instytucjach , które tu działają - na Górnym Śląsku !! Od dawna brakowało mi takiej właśnie stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: 213.139.155.* 31.07.08, 13:49 > naprawdę śląska telewizja A Ty wiesz, co to Slask, prawdziwy Slask ? Odpowiedz Link Zgłoś
synowie2 Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? 31.07.08, 14:56 a świstak na to niemożliwe 7.000 ludzi? NIe da się oglądać ani TV3 ani TVS.Potworne dno. Może i TVN zajęło 5 lat aby stać się oglądalną telewizją, ale TVS zajmie to lata świetlne, nie mówiąc już o TV3, ale która ma przynajmniej fajne aktualności. Tragizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Jak się puszcza durne zice, i ma takich expertów.. 31.07.08, 12:55 Jak się puszcza durne zice, i ma takich expertów.. P.S. 7000? Czemu tak dużo??? Gość portalu: Seba napisał(a): > Nie jestem jednym z 7 000. Próbowałem to oglądnąć kilka razy, nie udało mi się > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz z Zabrza Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:47 Jak wygrom w totka to zainwestuja cołko kasa w telewizja i radio Silesia bo to nojlepszy nasz śląski skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Aż 7 tys. ? IP: *.chello.pl 31.07.08, 14:03 Ta telewizja nie nadaje się do oglądania, mnie nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silezja kaput Tylko 7 tys. IP: *.privacyfoundation.de 31.07.08, 14:22 Co to jest 7 tysięcy na tak wielkim rynku? słabi sa to ich nikt nie ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to kwestia czasu zdechła TV Silesia ------- zdechnie i cała Silesia IP: *.gnupg.org 31.07.08, 16:26 Tak kończą hybrydy, czechosłowacja też zdechła bo mieszańcem była Wiecie już jak tu kiedś będzie? Brynica to Granica, nie ma innej opcji. Zagłębie Dąbrowskie nigdy nie będzie śląskie bo nie chce nim być i nic sie tu nie poradzi. Tak samo Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: zdechła TV Silesia ------- zdechnie i cała Si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:49 Jak chcesz twoja wola Panie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: zdechła TV Silesia ------- zdechnie i cała Si IP: *.domainunused.net 01.08.08, 10:20 Granica na Śląsku przechodzi przez Ostrawę, Zgorzelec, Bielsko- Białą, Cieszyn. Taki staż granicznych miast jaki ma Śląsk to na całym świecie pewnie nie znajdziecie. Dlatego i w GOP granica jest i zostanie pokonana i będzie zgoda. Mimo osób próbujących lać ferment, mimo nornic ten wspólny ogród będzie kwitł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Pozytywy od ludzi TVS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:31 Ponoć w TVS jest specjalna komórka, która odpowiedzialna jest za pisanie pozytywnych komentarzy pod zamówionymi tekstami w różnych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIO Re: Pozytywy od ludzi TVS IP: *.d2.com.pl 31.07.08, 20:50 ponoć Polacy to sami pijacy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pozytywy od ludzi TVS IP: *.chello.pl 31.07.08, 22:12 Wcale by mnie to nie dziwiło, ten tłum dzieci, które tam awansowały na redaktorów, musi się jakoś wykazać. Najśmieszniej jest na ich własnym forum, a może "forumie", kiedy ta sama czelodka ogłasza, kto wśród nich jest najlepszy, komu prezesi powinni dać częściej prowadzić studio, albo i program osobny i tym podobne farmazony. Trafiłam i na pogróżki względem szefów, że po taki asortyment gwiazd zapewne wkrótce sięgną inne media, jako, że u Hołdy tak wybitne talenty są marnowane! Czekam z utęsknieniem, hi, hi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.gprs.plus.pl 01.08.08, 00:04 Po przeczytaniu tego forum przychodzi mi jedno na myśl: ci co lubia TVP Trójka to niech ją dalej lubia i oglądaja, ci co nie lubia Śląska niech sobie w Sosnowcu stworzą swoją telewizję - i nich ją sobie oglądają po 12 godzin dziennie! A fakt faktem , że jest nowa telewizja regionalna - nie do końca jeszcze rozwinięta ( czy pamiętacie jak się Polsat "rozwijał" czy TVN??? To sobie przypomnijcie! Dla mnie nazwa TVS jest dobra - chociaż nie do końca nawiązuje do rzeczywistości, gdyż Śląsko to - Górny i Dolny! A więc linia Wrocław - Katowice! A administracyjnie to: Bielsko - Katowice - Częstochowa ( no niestety z Sosnowcem :-) ) Szkoda, że Opole się "wyrwało" byłoby całkiem nieźle! Dajcie im czas a coś z tego będzie! Za 5 lat ta TVS będzie całkiem inna TV niz dzisiaj i jednym się będzie podobać a innym nie! I takie jest życie! A jak im nie wyjdzie to ją po prostu zamkną i tyle! pozdrawiam wszystkich Krzys! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.chello.pl 01.08.08, 01:18 No tak, rodzice zapracowani, szkoła nie nadąża za programami, to i o wychowaniu małoletnich szkoda gadać. Merytorycznie też raczej antyreklama dla stacji, ale dla Krzysia zapał mierzony jest liczba wykrzykników, jak widać. Dziecięce rozumowanie, stąd przekornie zapytam: a co się proszę Krzysia tak bardzo zmieni za 5 lat w tej tv? Przestanie być prymitywna w sensie realizacyjnym i treściowym? Trzy kamery pojadą w teren na obsługę tematu, wreszcie klipa ktoś przypnie rozmówcy, jakiś muzyk z prawdziwego zdarzenia zastosuje sensowny podkład muzyczny? A Masztalscy wymyślą nowe dowcipy, Szołtysek zamieni się w Kolberga i nauczy wreszcie tej gwary, zaś szlagiery będą komponowane i grane przez braci Skrzeków? A pan prezes przez następne 5 lat ma utrzymywać tę szkółkę amatorów w nadziei, ze ich olśni i za 10 lat to już może oglądalność całe 10 tysięcy przeskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZN Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.lostinthenoise.net 01.08.08, 06:41 Gość portalu: krzyś napisał(a): > Dla mnie nazwa TVS jest dobra - chociaż nie do końca nawiązuje do > rzeczywistości, gdyż Śląsko to - Górny i Dolny! A więc linia > Wrocław - Katowice! A administracyjnie to: Bielsko - Katowice - > Częstochowa ( no niestety z Sosnowcem :-) ) Szkoda, że Opole > się "wyrwało" byłoby całkiem nieźle! Oj głupiutki "krzysiu" nie tylko w Sosnowcu was nie znoszą. W Czestochowie także forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=34681186 W Bielsku-Białej toże. Ślązak generalnie w Polsce jest nielubiany, pewnie nie wiesz dlaczego głupiutki "krzysiu", ja ci tego nie powiem bo za mały masz rozumek aby pojąć nawet tak oczywiste rzeczy T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Oglądalność: 7 tys. TV Silesia na sprzedaż? IP: *.d2.com.pl 01.08.08, 10:12 Pewnie wiesz że polaków Ślązacy też nie lubią, i pewnie wiesz za co, bo masz wielki rozum chyba że, masz tylko wielki mózg?? Odpowiedz Link Zgłoś