Dodaj do ulubionych

Zakład fryzjerski Hanna Łuszcz - Wieszała

05.09.08, 12:38
Witam, czy ktoś korzysta/ł z usług Jaka obsługa, warto tam pójść?
Z góry dziękuję...
Obserwuj wątek
    • Gość: Mania Re: Zakład fryzjerski Hanna Łuszcz - Wieszała IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 12:54
      Zaraz Hania pod innym nickiem odpowie sama sobie że jest super.
      • Gość: śięta racja Re: Zakład fryzjerski Giszowiec IP: *.chello.pl 05.09.08, 14:16
        ale na to chyba juz nikt się nie nabiera, w końcu od czego google i hasło
        fryzjer? Ja polecam małe zakłady, najlepiej z 1 fryzjerem=włascicielem, chodzę
        na Kolistą do tej samej Pani, która była na Józefowskiej. Ale może ktoś poda
        inne, podobne zakłady z dobrymi fachowcami i umiarkowanymi cenami?
        • Gość: Mania Re: Zakład fryzjerski Giszowiec IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 14:22
          śięta racja = ta sama Pani która kiedyś na Józefowskiej a teraz na Kolistej.
          • Gość: kaska Re: Zakład fryzjerski Giszowiec IP: *.chello.pl 05.09.08, 17:18
            ja chodze na os.Kukuczki w Katowicach Bogucicach na Wrocławska. Super fryzjerka
            i super ceny.
            • Gość: Mania Re: Zakład fryzjerski Giszowiec IP: 77.114.166.* 05.09.08, 17:48
              Super fryzjerka, nick kaska.
              • Gość: Ania Re: Bez fryzjera IP: *.chello.pl 05.09.08, 20:16
                Maniu, a Ty nie używasz fryzjera? Jesteś może tą kobietą, co ma 2-metrowe włosy,
                bo nigdy nie obcina?
                • Gość: Mania Re: Bez fryzjera IP: 77.112.235.* 05.09.08, 20:36
                  Najlepszy jest fryzjer Patryk na św. Jana. Wprawdzie na św. Jana w ogóle nie ma
                  fryzjera ale Patryk jest najlepszy.
                  • Gość: akcagob@gazeta.pl Re: Bez fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 21:09
                    Ja poważnie pytałam o ten zakłaad i naprawdę zależało mi na
                    obiektywnej ocenie...
                    • Gość: Mania Obiektywnie IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 21:33
                      Dno!

Top!
                      • Gość: Ania Re: Obiektywnie IP: *.chello.pl 06.09.08, 08:39
                        Sądzę, że czytający to Patryk już zaczął szukać lokalizacji zakładu na Jana.
                        • Gość: Mania Re: Obiektywnie IP: 77.115.113.* 06.09.08, 08:57
                          Patryk jest jedyny.
                          • Gość: magdalena Re: Obiektywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:44
                            jesli chodzi o ten salon na Kosciuszki to nie polecam;bylam raz obsluga
                            wprawdzie bardo mila ale cena jaka przyszlo mi zaplacic zawrocila w glowie:0 z
                            pewnoscia jakosc uslugi nie byla tego warta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka