Dodaj do ulubionych

tor gokartowy

25.01.09, 18:05
gdzie znajdują się na śląsku tory gokartowe ?
Nie chodzi mi o tory przy dużych marketach... coś bardziej konkretnego...

Chcę zakupić w prezencie karnet...
Obserwuj wątek
    • Gość: Koonitz Re: tor gokartowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:41
      Ale ten tor zabrzański (przy M1) jest naprawdę niezły, w każdym razie
      zdecydowanie dłuższy niż tory krakowski czy tarnowski. Swego czasu działały też
      tory halowe w Chorzowie i Bielsku, niestety już śladu po nich nie ma.
      • ewtro Re: tor gokartowy 25.01.09, 19:14
        no właśnie chyba lepszy by był taki w hali tor... pełno niby ich ale wszystko
        poza zasięgiem śląska...
        • settembrini Re: tor gokartowy 28.01.09, 20:09
          ewtro napisała:

> no właśnie chyba lepszy by był taki w hali tor... pełno niby ich ale wszystko
          > poza zasięgiem śląska...

pozornie lepszy. temperatura w hali jest moze o 3 stopnie wyzsza niz na
          zewnatrz, co nie czyni wiekszej roznicy. poza tym trasy halowe sa znacznie
          krotsze, maja raptem 200-300 metrow (przy zabrzanskim centrum handlowym tor ma
          ponad 500 metrow). przy 10 okrazeniu daje to kolosalna roznice w jakosci zabawy.
          istotna roznica wystepuje podczas opadow, w hali jest wowczas sucho, jednak
          ograniczona przyczepnosc zwiazana z mokrym podlozem ma powazna zalete- wowczas
          liczy sie technika jazdy. na suchym torze przy 7 konnym silniku gokarta liczy
          sie przede wszystkim masa kierowcy, lzejszy o mniejszych umiejetnosciach zawsze
          wygra ciezszym i sprawniejszym technicznie- w takiej sytuacji mokre podloze
          obiektywizuje rywalizacje :) dobrej zabawy!
    • Gość: qqł Re: tor gokartowy IP: *.chello.pl 28.01.09, 17:03
      podbijam, bo też mnie to bardzo interesuje :)
      • ewtro Re: tor gokartowy 29.01.09, 21:28
        :) dzięki za odzew... to nie dla mnie karnet... nie znam się na torach... ale te
        argumenty zapaliły światełko że może jeszcze coś wyjdzie z tego prezentu ;)
        • Gość: mickewazowsky Re: tor gokartowy IP: 93.179.216.* 14.06.09, 11:35
          chciałem zabrać synka na gokarty, ma 5 lat, jeździlibyśmy razem, gdzie w okolicy
          Tychów jest taka możliwość? Czy wogóle jest taka opcja bym wziął synka na kolana
          do gokarta? czy może ze względów bezpieczeństwa nie ma takiej możliwości?
          • Gość: Vega Re: tor gokartowy IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 17:02
            Pogranicze Katowic i Chorzowa koło stadionu śląskiego CH AKS bardzo
            fajny tor! Polecam!
            • Gość: moon Re: tor gokartowy IP: *.telpol.net.pl 12.07.09, 10:22
              Vega, jesteś zorientowana w cenach chorzowskiego toru kartingowego?
              • Gość: kotek Re: tor gokartowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 15:17
                cennik podaja na stronie www.gokarty.slask.pl
    • Gość: Miki Re: tor gokartowy IP: *.chello.pl 09.07.09, 09:43
      w Gdyni jest super:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka