ewtro 25.01.09, 18:05 gdzie znajdują się na śląsku tory gokartowe ? Nie chodzi mi o tory przy dużych marketach... coś bardziej konkretnego... Chcę zakupić w prezencie karnet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koonitz Re: tor gokartowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:41 Ale ten tor zabrzański (przy M1) jest naprawdę niezły, w każdym razie zdecydowanie dłuższy niż tory krakowski czy tarnowski. Swego czasu działały też tory halowe w Chorzowie i Bielsku, niestety już śladu po nich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewtro Re: tor gokartowy 25.01.09, 19:14 no właśnie chyba lepszy by był taki w hali tor... pełno niby ich ale wszystko poza zasięgiem śląska... Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: tor gokartowy 28.01.09, 20:09 ewtro napisała: > no właśnie chyba lepszy by był taki w hali tor... pełno niby ich ale wszystko > poza zasięgiem śląska... pozornie lepszy. temperatura w hali jest moze o 3 stopnie wyzsza niz na zewnatrz, co nie czyni wiekszej roznicy. poza tym trasy halowe sa znacznie krotsze, maja raptem 200-300 metrow (przy zabrzanskim centrum handlowym tor ma ponad 500 metrow). przy 10 okrazeniu daje to kolosalna roznice w jakosci zabawy. istotna roznica wystepuje podczas opadow, w hali jest wowczas sucho, jednak ograniczona przyczepnosc zwiazana z mokrym podlozem ma powazna zalete- wowczas liczy sie technika jazdy. na suchym torze przy 7 konnym silniku gokarta liczy sie przede wszystkim masa kierowcy, lzejszy o mniejszych umiejetnosciach zawsze wygra ciezszym i sprawniejszym technicznie- w takiej sytuacji mokre podloze obiektywizuje rywalizacje :) dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqł Re: tor gokartowy IP: *.chello.pl 28.01.09, 17:03 podbijam, bo też mnie to bardzo interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewtro Re: tor gokartowy 29.01.09, 21:28 :) dzięki za odzew... to nie dla mnie karnet... nie znam się na torach... ale te argumenty zapaliły światełko że może jeszcze coś wyjdzie z tego prezentu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickewazowsky Re: tor gokartowy IP: 93.179.216.* 14.06.09, 11:35 chciałem zabrać synka na gokarty, ma 5 lat, jeździlibyśmy razem, gdzie w okolicy Tychów jest taka możliwość? Czy wogóle jest taka opcja bym wziął synka na kolana do gokarta? czy może ze względów bezpieczeństwa nie ma takiej możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Re: tor gokartowy IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 17:02 Pogranicze Katowic i Chorzowa koło stadionu śląskiego CH AKS bardzo fajny tor! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moon Re: tor gokartowy IP: *.telpol.net.pl 12.07.09, 10:22 Vega, jesteś zorientowana w cenach chorzowskiego toru kartingowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: tor gokartowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 15:17 cennik podaja na stronie www.gokarty.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: tor gokartowy IP: *.chello.pl 09.07.09, 09:43 w Gdyni jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś