Gość: metropolitanin IP: *.chello.pl 25.01.09, 20:27 www.tvs.pl/informacje/6098/ gdzieś około 1,15 minuty. Po prostu "Łubu dubu, łubu dubu..." paść można ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hann-a Re: Bojarun chwali Uszoka w tv, boki zrywać! IP: *.centertel.pl 25.01.09, 20:57 nie udało mi się znaleść, tylko jakieś stare z listopada ub.r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Bojarun chwali Uszoka w tv, boki zrywać! IP: *.centertel.pl 25.01.09, 21:17 odsłuchałam, przeczytałam i zaniemówiłam. Czy Katowice to scena kabaretu? czy też miasto w którym mieszkam to dom wariatów? Ten pan przekuwa wszystko w czyn?mało miał czasu i publicznych pieniedzy,które marnotrawi? To jest jego reklama, kto TVP SILESI za ta reklamę zapłacił. Uszok z własnej kieszeni, czy z miejskiej tj. naszych podatków? Odejdż Waść wstydu oszczędż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier W PRL była cenzura w IIIRP kasa IP: 195.16.90.* 29.01.09, 17:55 Dziennikaże i inni pismaki pisali tak jak i m dyktowała cenzura. Dzisiaj piszą,mowią w zalezności ile kasy dostana. Wytlumaczcie mi jaką to wolnośc wywalczono przy tz.okrągłym stole,kto ją wywalczyl i dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed do Kosyniera Re: W PRL była cenzura w IIIRP kasa IP: *.cust.tele2.pl 30.01.09, 01:56 Lekarz psychiatra ci wytłumaczy. Jeśli nie widzisz różnicy, to twój stan umysłu jest beznadziejny. Do specjalisty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Kosynier do ED IP: 195.16.90.* 30.01.09, 14:44 Jeśli widzisz rużnice to jesteś jeden z tych co roztrwonili Polske. W roku 1980 mieliśmy zadłużenia 18 miljardów dolarów i cały majątek znajdujący się w kraju był własnością Państwa. Dziś mamy 250 miljardów zadłużenia i czły majątek jest w rękach zagranicznych a więc zyski,dywidendy,podatki idą poza granice kraju. Robotnikowi żyła się niewspólmiernie lepiej,emeryci żyli godnie,niebyło ludzi żyjących ze śmietników,niebyło ludzi bezdomnych. A więc de fakto widze rużnice bez psychiatry tylko ta rużnica to upokożenie Polaka mającego ukończone studja ucierającego tyłek za granicą za pare groszy albo awans społeczny dla kobiet praca w burdelach.ED umyj oczy. Odpowiedz Link Zgłoś