Dodaj do ulubionych

Na derby najlepiej tramwajem

IP: 194.126.165.* 27.02.09, 23:16
Ruch ruch HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo ruch ruch chorzowskie psy IP: *.chello.pl 27.02.09, 23:45
    • Gość: niebieski Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.09, 00:27
      stare"11"najlepsze
      • Gość: swoboda_t Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 12:45
        Gość portalu: niebieski napisał(a):

> stare"11"najlepsze

Konstale 102 już u nas nie jeżdżą :P
    • Gość: noRmalny Na derby najlepiej tramwajem IP: *.telpol.net.pl 28.02.09, 00:55
      Stachursky osobistością... Gratuluję redaktorowi poczucia humoru.
      Wczoraj snił mi sie wynik 1:1, ale mam nadzieje ze jednak wygrają NIEBIESCY
    • Gość: :) Na derby najlepiej tramwajem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 10:39
      Z tego co mi wiaodmo bilety zostały wczoraj wszystkie wyprzedane, taka
      oficjalnei dostlai informacje Ultrasi Ruchu:) No ale jak jzu wiadomo bilety i
      tak w kasach bęa bo trzeba jak zwykle cos zarobić (kumaci wiedza o co chodzi),
      więc smaiło przyjezdzajcie na szpil bo bez wachania kupicie jeszcze jakies
      bilety;P AHA I DO WSZYSTKICH! sIADAC NA SWOICH MIEJSCACH tak zeby nei było
      pustek na stadionie widac, bo ostatnio to kurcze stałem z 2 kolesiami na jednym
      miejscu w młynie i ścisk jak ch... był a gdzie indziej pusto było! Ruch WYGRO
      • Gość: olin Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 28.02.09, 10:51
        fajnie bydzie jak żabole bydom chodzić w niebieskich pelerynach
    • Gość: egon Na derby najlepiej tramwajem IP: 88.220.124.* 28.02.09, 15:49
      Uffff na szczęscie niczego nie musze redaktorki. Piłka to bagno.
    • settembrini Na derby najlepiej tramwajem 01.03.09, 01:35
      Taa, najlepiej tramwajem... Szkoda tylko, ze co najmniej od 15 do 16 z
      minutami z ronda nie jechał ani jeden tramwaj w kierunku stadionu. Cały
      odcinek byłem zmuszony iść pieszo :/
      • Gość: Michał Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: 195.116.246.* 02.03.09, 11:22
        Za to w drugą stronę śmignęło w czasie marszu 11 pustych. Małe Kazie to wszystko
        organizują. Policja każe jechać tramwajem. Tramwajarze wolą nie jeździć wcale,
        bo się boją. Tak, Euro w Chorzowie ma przyszłość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka