Gość: zluzl IP: 194.126.165.* 27.02.09, 23:16 Ruch ruch HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niebieski Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.09, 00:27 stare"11"najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 12:45 Gość portalu: niebieski napisał(a): > stare"11"najlepsze Konstale 102 już u nas nie jeżdżą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noRmalny Na derby najlepiej tramwajem IP: *.telpol.net.pl 28.02.09, 00:55 Stachursky osobistością... Gratuluję redaktorowi poczucia humoru. Wczoraj snił mi sie wynik 1:1, ale mam nadzieje ze jednak wygrają NIEBIESCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Na derby najlepiej tramwajem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 10:39 Z tego co mi wiaodmo bilety zostały wczoraj wszystkie wyprzedane, taka oficjalnei dostlai informacje Ultrasi Ruchu:) No ale jak jzu wiadomo bilety i tak w kasach bęa bo trzeba jak zwykle cos zarobić (kumaci wiedza o co chodzi), więc smaiło przyjezdzajcie na szpil bo bez wachania kupicie jeszcze jakies bilety;P AHA I DO WSZYSTKICH! sIADAC NA SWOICH MIEJSCACH tak zeby nei było pustek na stadionie widac, bo ostatnio to kurcze stałem z 2 kolesiami na jednym miejscu w młynie i ścisk jak ch... był a gdzie indziej pusto było! Ruch WYGRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 28.02.09, 10:51 fajnie bydzie jak żabole bydom chodzić w niebieskich pelerynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Na derby najlepiej tramwajem IP: 88.220.124.* 28.02.09, 15:49 Uffff na szczęscie niczego nie musze redaktorki. Piłka to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Na derby najlepiej tramwajem 01.03.09, 01:35 Taa, najlepiej tramwajem... Szkoda tylko, ze co najmniej od 15 do 16 z minutami z ronda nie jechał ani jeden tramwaj w kierunku stadionu. Cały odcinek byłem zmuszony iść pieszo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Na derby najlepiej tramwajem IP: 195.116.246.* 02.03.09, 11:22 Za to w drugą stronę śmignęło w czasie marszu 11 pustych. Małe Kazie to wszystko organizują. Policja każe jechać tramwajem. Tramwajarze wolą nie jeździć wcale, bo się boją. Tak, Euro w Chorzowie ma przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś