Gość: ppp Straszny gniot IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 09:55 Jakos szczegolnie urody w nim sie nie doszukalem. A ksztaltami bloczek nawiazuje do poznego gierka. ... No ale skoro przyznano juz tyle nagrod to "musi" byc piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Szkło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:01 Ja tam się może nie znam na ekologii, ale z czego są zrobione szyby w tym domu? Z plastiku który ulegia biodegradacji? Odpowiedz Link Zgłoś
m0cna komórka 18.03.09, 10:05 Może to po prostu kiepskie foto, ale na tym zdjęciu Dom Ekologiczny przypomina komórkę na narzędzia. Czy Ekologiczny nie może być też ładny? Na odbiór nie wpływa też dobrze otoczenie domu. Warto by je zagospodarować ładnie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała O tym domu pisała już prasa na całym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:12 Nic dziwnego,że jeżdżąc po Polsce ogląda się coraz wiecej koszmarków pod tytułem "rezydencja" z wieżyczkami, podcieniami i obowiązkowymi ozdobnymi tralkami,skoro i na tym forum przeważają zwolennicy takowych.Uważam,że ten dom jast bardzo ładny,nawet pomijając kwestie ekologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ciekawe jak długo te surowe deski wytrzymają :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:38 A nie lepiej byłoby po prostu wykopać ziemiankę? Byłaby jeszcze bardziej ekologiczna. Czego to ludzie nie zrobią, aby zwrócić na siebie uwagę :). Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 O tym domu pisała już prasa na całym świecie 18.03.09, 10:54 Jak mozna takie trujące ochydztwo "architektoniczne" propagować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łąka O tym domu pisała już prasa na całym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:32 Po pierwsze dom jest zbudowany we wsi Łąka ( w której mieszkam ) w powiecie pszczyńskim! A po drugie to tylko tyle chciałem powiedzieć. .......................Często przejeżdżałem obok niego ale nigdy bym nie pomyślał, że jest to tak znany na świecie projekt.:) tylko się zastanawiałem, kto mieszka w tak brzydkim domu:) Ale jak się okazuje wygląd nie jest najważniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl O tym domu pisała już prasa na całym świecie IP: 195.47.201.* 18.03.09, 12:46 Wybitnie szpetny i nieudany projekt. 1. wygląd - taki rozdeptany, nieforemny karaluch. Szaro-bury i ponury jak deszczowa pogoda. 2. te przeszklone, automatyczne drzwi to też niby eko (cały czas pod zasilaniem)? 3. no i punkt główny - otoczenie. To tak jak by powiesić Van Gogha w kiblu dworcowym. Mała działka, zupełnie niezadbana. Trochę chodniczka, burdel na posesji i błoto zamiast trawnika. A całość otoczona ciasno wianuszkiem typowych domków jednorodzinnych, które aż nadto wybitnie podkreślają brak harmonii z otoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniamin O tym domu pisała już prasa na całym świecie IP: *.nap.wideopenwest.com 18.03.09, 12:52 Moze ekologiczny,ale mnie kompletnie sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Przede wszystkim jedno! 18.03.09, 13:46 Ten dom nie jest ekologiczny! Wytsrczy zobaczyc te materialy z jakich go postawiono i te drobiazgi, ktore ktos nazywal ekologia, smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Przede wszystkim jedno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:43 moon-witch-najważniejsze,że TY znasz się na wszystkim "lepiej".Cała reszta świata może się tylko mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka O tym domu pisała już prasa na całym świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 09:15 Katastrofa! wstydziłabym się w tym mieszkać, co za estetyka!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś