Gość: niro IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 12:45 Moze ktoś podać informacje gdzie w okolicy Katowic mógłbym kupić żywą rybę - najchętniej pstrąga ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Żywe pstrągi IP: *.chello.pl 15.03.09, 22:38 Wojkowice Kościelne (nie te zwykłe). Trasa na Siewierz po prawej stronie są stawy hodowlane. No i Złoty Potok - najstarsze stawy w Europie ale to już godzina od Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niro Re: Żywe pstrągi IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 20:28 Złoty Potok - kawał drogi , Wojkowice nieco bliżej . Mieszkam w Zabrzu i sadziłem ze w miescie wojewódzkim to jest pod ręką wszystko . Ale niestety Centrale Rybne poznikały i świerze rybki też chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Żywe pstrągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 23:53 ja kupuje w sklepie rybnym w katowicach jak jest wydzial polonistyki na pl. Sejmu Śląskiego i jak droga prowadzi w strone mopsa, jest sklep rybny i czesto maja swieze rybki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Jak to robisz? 20.03.09, 11:09 A jo radza takij rybki niy jeść. Dowiydz sie czym te pstrongi som karmione zanim je kupisz. Powonchej sie te miynso, cuchnie niyokreślonym odorym. Bo pstrong, tyn hodowlanny, bardzo gupi i bardzo żarłoczny, żre wszysko co mu podstawiom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Jak to robisz? IP: *.chello.pl 20.03.09, 19:27 Co do Złotego Potoku to nie mam pojęcia - tam już jest masówka i w weekendy tłumy. Natomiast w Wojkowicach jest mały prywatny staw i ręczę za niego :) Odpowiedz Link Zgłoś