Dodaj do ulubionych

Regiony; "A", "B", "C" w Polsce

IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 27.11.03, 19:29
ciekawy jestem do kto`rej kategorii zalicza sie G. S`loonsk?
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 22:53
      Rybnickie wsie do "A", Bytom and co.do "D". czyli-roztomajcie
      • Gość: builder Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 28.11.03, 08:52
        to by sie zgadzalo z wsia Rybnik, tak czy owak lezy na zachodniej czesci
        obszaru, ktorego granica jest rz. Wisla

Autor: Gość: az IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl
        Data: 27.11.2003 22:53 + odpowiedz na list

-------------------------------------------------------------------------------
        -
        Rybnickie wsie do "A", Bytom and co.do "D". czyli-roztomajcie

• Gość: f Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.podchorazych.katowice.pl 27.11.03, 22:54
      W Faktach mowili wczoraj ze śląskie całe do B
      • Gość: settembrini Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.swic.dialup.inetia.pl 27.11.03, 23:01
        w faktach mowili tez, ze gagarin dotarl do marsa a nie tylko na ksiezyc
        • Gość: f Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.podchorazych.katowice.pl 27.11.03, 23:04
          co ma piernik do wiatraka?
          • Gość: settembrini Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: 213.77.1.* 28.11.03, 12:30
            to ma piernik do wiatraka, ze i to i to jest wytworem ludzkich rak. ale
            powaznie i ad rem
            woj slaskie jest tak zroznicowane pod wzgledem rozwoju- sytuacji ekonomicznej,
            infrastruktury, ze kwalifikowanie calego regionu do jakiejs kategorii jest moim
            zdaniem smieszne i dyskwalifikuje opiniodawce. patrz chocby wskaznik bezrobocia
            dla poszczegolnych miast regionu.
            mam nadzieje, ze fakty nie sa twoim jedynym opiniotworczym zrodlem informacji.
            sa baaardzo selektywne
            • Gość: f Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.podchorazych.katowice.pl 28.11.03, 19:49
              Dlatego została uwzględniona wartość średnia(!) Zauważ, że metody rachunku
              statystycznego służą ku temu, by uśrednić i zespolić, a nie rozbijać.
              Fakty nie są moim jedynym źródłem opiniotwórczym, choć cenię je sobie.
    • Gość: builder Re: Regiony; "A", "B", "C" w Polsce IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 29.11.03, 00:09
      Regiony; "A", "B", "C" w Polsce
      Autor: Gość: builder IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk
      Data: 27.11.2003 19:29 + odpowiedz na list
      wiecie co mnie najbardziej denerwuje w mentalnos`ci Polakow (..), no wlas`nie
      choc`by takie glupie sformuowania typu; "A","B","C", itp.,
      no tak?, hmmm, lecz ktos` powie, ze S`loonzoki to kategoria "A" a te Gorole to
      chyba "Z"

-------------------------------------------------------------------------------
      -
      ciekawy jestem do kto`rej kategorii zalicza sie G. S`loonsk?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka