Dodaj do ulubionych

Dentysta w Katowicach.

04.04.09, 11:52
Witam! Szukam dobrego dentysty w Katowicach, takiego, który leczy profesjonalnie, a zarazem nie za horrendalne kwoty. No i jest czysto i schludnie:) Możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 21:35
      watek powtarzany z 10 razy wyszukiwarka nie gryzie, dla kazdego co innego jest dobre...
      ja np chwale sobie 4 dent w k-cach tlko u nich znieczulenie dziala na mnie tak, ze nic nie czuje, i personel jest miły, a tu jest to wazne;-)
      a wierz mi bywalam w wielu gabinetach,np. na pogotowiu na krasinskiego jest czysto itp ale...jak dla mnie masakra, dentystka wyrywala mi korzen 4 godziny po czym okazalo sie, ze zeby mi sie zaczynaja krzywic, bo nie powinna tego wyrwac bez zdjecia:((
      pozdr
      • Gość: madzia Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.chello.pl 06.04.09, 20:38
        polecam dentystę o wdzięcznej nazwie KLOCEK I ŚWIDER na paderewie - doktor Kowal
        ... a ja jestem bardzo uczulona na wizyty u dentystów więc polecam szczerze :)
        • majkamarwicz Re: Dentysta w Katowicach. 10.04.09, 20:47
          a gdzie on przyjmuje? jedni piszą, że na granicznej a inni że na
          paderewskiego a ja niedawno się sprowadziłam na mikołowską, ale
          tamta najbliższa dentystka nie przypadła mi do gustu.
          • Gość: madzia Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.chello.pl 12.04.09, 15:52
            osiedle paderewskiego . z wyszukiwarce wystarczy wpisać dentysta k-ce "klocek i
            świder" :))
            • majkamarwicz Re: Dentysta w Katowicach. 12.04.09, 18:06
              tak i po wpisaniu wywala ulicę graniczną. czy to ta ulica??? sorki,
              ale do katowic sprowadziłam się niedawno, mieszkam na mikołowskiej a
              moja znajomość katowic od mikołowskiej sięga do dworca PKP (w
              pobliżu którego pracuję) :)no i niestety dentystę w pobliżu mogę
              tylko odradzać:(
              • Gość: buźka Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 20:15
                Tak, to graniczna, zaraz koło pomnika żołnierza i przystanku autobusowego. Facet
                jest faktycznie konkretny :)
                • Gość: madzia Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.chello.pl 14.04.09, 06:36
                  NZOZ Stomatologia Klocek & Świder - S. C.
                  Graniczna 45,
                  tel. 2565627
                  dr Kowal :))
                  • majkamarwicz Re: Dentysta w Katowicach. 02.05.09, 18:05
                    kurcze zwątpiłam... dzwoniłam tam przez 2 dni i... nikt nie
                    odbierał. czy te kowale i spółka tam mają jakąś sekretarkę
                    (recepcjonistkę) czy też jest to telefon prywatny do któregoś z
                    panów??? byłam w międzyczasie w dwóch innych gabinetach, ale...
                    pierwsza pani (asympatyczna totalnie, ale to szczegół) oszacowała
                    koszt tego co chciałabym zrobić z zębami (500 zł od 1 koronki a
                    koronki 4) po czym stwierdziła, że jednak się tego nie podejmie, bo
                    najpierw by się ortodonta przydał... Poszłam do innego gabinetu -
                    tam miło i przyjemnie a przyjmujący mnie gościu stwierdził, że bez
                    problemu zajmie się sprawami estetycznymi moich zebów, ale koszt 1
                    korony wycnił sobie na 1200zł (mnożąc to razy cztery wychodzi jednak
                    duża różnica między tym co ta babka oszacowała), więc tym razem to
                    ja odpuściłam... nic - po niedzieli ponownie będę próbowac się do
                    tych klocków i kowali dodzwonić choć jakoś wątpię w powodzenie:(
        • Gość: kilijanka Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:08
          Ja też polecam pana dr Kowala (jak już napisano wcześniej pracuje w Klocek & Świder na ulicy Granicznej), z bolącym zębem można isc bez umawiania się na wizytę.
    • Gość: anula Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.ofka.int.pl 13.04.09, 21:00
      Polecam szczerze Neomed na ulicy Morcinka bardzo profesjonalni i
      sympatyczni.
      • Gość: Oliwka Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:21
        polecam w 100% 4dent:)) moje dzieci chodza tam wiec maja naprawde podejscie super:-)
        • Gość: maxi828 Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:24
          z czystym sumieniem katowice ul.pck 17 prywatny gabinet dr.Wróbel
      • Gość: Beata Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.katowice.pik-net.pl 18.12.09, 12:11
        Zgadzam się z Anulą Neomed jest naprawdę profesjonalny, świetni
        fachowcy. Ceny bardzo konkurencyjne.
    • adamitsu Re: Dentysta w Katowicach. 05.05.09, 11:27
      Barbara Frankowska na ulicy PCK
    • Gość: kk Re: Dentysta w Katowicach. IP: 212.244.241.* 24.07.09, 10:16
      Teatralna Alfamed dr Janik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka