lawinia83 04.04.09, 11:52 Witam! Szukam dobrego dentysty w Katowicach, takiego, który leczy profesjonalnie, a zarazem nie za horrendalne kwoty. No i jest czysto i schludnie:) Możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 21:35 watek powtarzany z 10 razy wyszukiwarka nie gryzie, dla kazdego co innego jest dobre... ja np chwale sobie 4 dent w k-cach tlko u nich znieczulenie dziala na mnie tak, ze nic nie czuje, i personel jest miły, a tu jest to wazne;-) a wierz mi bywalam w wielu gabinetach,np. na pogotowiu na krasinskiego jest czysto itp ale...jak dla mnie masakra, dentystka wyrywala mi korzen 4 godziny po czym okazalo sie, ze zeby mi sie zaczynaja krzywic, bo nie powinna tego wyrwac bez zdjecia:(( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.chello.pl 06.04.09, 20:38 polecam dentystę o wdzięcznej nazwie KLOCEK I ŚWIDER na paderewie - doktor Kowal ... a ja jestem bardzo uczulona na wizyty u dentystów więc polecam szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
majkamarwicz Re: Dentysta w Katowicach. 10.04.09, 20:47 a gdzie on przyjmuje? jedni piszą, że na granicznej a inni że na paderewskiego a ja niedawno się sprowadziłam na mikołowską, ale tamta najbliższa dentystka nie przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.chello.pl 12.04.09, 15:52 osiedle paderewskiego . z wyszukiwarce wystarczy wpisać dentysta k-ce "klocek i świder" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
majkamarwicz Re: Dentysta w Katowicach. 12.04.09, 18:06 tak i po wpisaniu wywala ulicę graniczną. czy to ta ulica??? sorki, ale do katowic sprowadziłam się niedawno, mieszkam na mikołowskiej a moja znajomość katowic od mikołowskiej sięga do dworca PKP (w pobliżu którego pracuję) :)no i niestety dentystę w pobliżu mogę tylko odradzać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buźka Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 20:15 Tak, to graniczna, zaraz koło pomnika żołnierza i przystanku autobusowego. Facet jest faktycznie konkretny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.chello.pl 14.04.09, 06:36 NZOZ Stomatologia Klocek & Świder - S. C. Graniczna 45, tel. 2565627 dr Kowal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
majkamarwicz Re: Dentysta w Katowicach. 02.05.09, 18:05 kurcze zwątpiłam... dzwoniłam tam przez 2 dni i... nikt nie odbierał. czy te kowale i spółka tam mają jakąś sekretarkę (recepcjonistkę) czy też jest to telefon prywatny do któregoś z panów??? byłam w międzyczasie w dwóch innych gabinetach, ale... pierwsza pani (asympatyczna totalnie, ale to szczegół) oszacowała koszt tego co chciałabym zrobić z zębami (500 zł od 1 koronki a koronki 4) po czym stwierdziła, że jednak się tego nie podejmie, bo najpierw by się ortodonta przydał... Poszłam do innego gabinetu - tam miło i przyjemnie a przyjmujący mnie gościu stwierdził, że bez problemu zajmie się sprawami estetycznymi moich zebów, ale koszt 1 korony wycnił sobie na 1200zł (mnożąc to razy cztery wychodzi jednak duża różnica między tym co ta babka oszacowała), więc tym razem to ja odpuściłam... nic - po niedzieli ponownie będę próbowac się do tych klocków i kowali dodzwonić choć jakoś wątpię w powodzenie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilijanka Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:08 Ja też polecam pana dr Kowala (jak już napisano wcześniej pracuje w Klocek & Świder na ulicy Granicznej), z bolącym zębem można isc bez umawiania się na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.ofka.int.pl 13.04.09, 21:00 Polecam szczerze Neomed na ulicy Morcinka bardzo profesjonalni i sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:21 polecam w 100% 4dent:)) moje dzieci chodza tam wiec maja naprawde podejscie super:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi828 Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:24 z czystym sumieniem katowice ul.pck 17 prywatny gabinet dr.Wróbel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dentysta w Katowicach. IP: *.katowice.pik-net.pl 18.12.09, 12:11 Zgadzam się z Anulą Neomed jest naprawdę profesjonalny, świetni fachowcy. Ceny bardzo konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
adamitsu Re: Dentysta w Katowicach. 05.05.09, 11:27 Barbara Frankowska na ulicy PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dentysta w Katowicach. IP: 212.244.241.* 24.07.09, 10:16 Teatralna Alfamed dr Janik Odpowiedz Link Zgłoś