Gość: kaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 13:56 Za 10 dni moj tata ma urodziny. Szczerze mówiąc dwoje się i triję bo nie wiem co kupić. Nadmienie iż kończy 52 lata. Może ktoś ma jakiś fajny pomysł. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siudamac Re: Jaki prezent? Pomóżcie IP: 212.160.172.* 17.04.09, 14:01 zbyt mało danych... Odpowiedz Link Zgłoś
fossoyeur Re: Jaki prezent? Pomóżcie 19.04.09, 21:37 Zależy co lubi i ile kasy chcesz na to przeznaczyć. Może być jakiś kosmetyk (woda toaletowa lub jakiś zestaw). Może skórzany pasek do spodni, firmowe skarpetki, płytę z jakąś muzyką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man52 Re: Jaki prezent? Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:45 droga kasiu nie kupuj wody toaletowej, krawatów, pasków... to zbyt tandetne jestem mezczyzną i wiem cos o tym najlepszym prezentem bedzie ... flaszka w fajnym opakowaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
art4z Zaskakujący gadżet 22.04.09, 00:03 Zaskocz go jakimś fajnym gadżetem. Tylko nie marnuj okazji i kasy na jakieś perfumy, kapcie, krawaty czy inne standardy. Po prostu weź coś co wywoła uśmiech na jego twarzy i go zaskoczy. Na tych stronkach znajdziesz tego mnóstwo - www.2future.pl , www.takapaka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Zaskakujący gadżet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 09:52 Masz cos fajnego na mysli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man52 Re: Zaskakujący gadżet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 10:02 popatrz tu www.toys4boys.pl/ i cos wybierz Odpowiedz Link Zgłoś
bajeranek Re: Zaskakujący gadżet 22.04.09, 11:08 Książka - to będzie zaskakujący gadżet! Chyba że tatko już ma książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siudamac Re: Zaskakujący gadżet IP: 212.160.172.* 22.04.09, 12:14 :)))))) Gratuluję poczucia humoru! Rozbawiło mnie to do łez!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Jaki prezent? Pomóżcie 10.08.09, 19:22 52 lata?,jestem za Lennonem,może Imagine?,może jest za młody?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sporty bez filtra Re: Jaki prezent? Pomó¿cie IP: *.webazilla.com 10.08.09, 21:18 Riko, stary rowerze, do ciebie kozdy co ni mo abrahama je mody karlus, dziynki :D chop w wieku srednim abo mo kryzys sredniego wieku i mu ino dupy w gowie, abo mo pasja i lubi uzywki - najlepi dobra halba i cygara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Jaki prezent? Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 21:49 A może jakiś zabieg dla mężczyzny u kosmetyczki ;) ??? Karnet na basen/siłownię. Jeśli coś trenuje - jakieś niezbędne elementy (np.: kask na rower, licznik etc.) Romantyczną kolację wraz z małzonką ;) Ciuch - inny niż standardowa piżdżama ... Yahh, powiem że sama mam z tym problem. A już szczególnie - jak dana osoba nie ma żadnego hobby ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: Jaki prezent? Pomóżcie 10.08.09, 23:13 ja ostatnio kupilam tacie niewielki szwajcarski scyzoryk, ktory jest bryloczkiem do kluczy :) Odpowiedz Link Zgłoś