Gość: Kotek123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 09:55 Szukam dobrej kosmetyczki-może cos doradzicie :) a przy okazji podacie stronke internetową Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajeranek Re: Kosmetyczka Katowice 24.04.09, 11:12 A po co, zaraz sama podasz stronkę swojego zakładziku, Kotku-Kosmetyczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dania Re: Kosmetyczka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 11:30 ja chodze www.nailcenter.pl/index.php albo czasem na ordona ale nazwy nie pamietam:-(jestem bardzo zadowolona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carla Re: Kosmetyczka Katowice IP: *.ratnet.pl 26.04.09, 12:57 polecam bardzo fajna kosmetyczkę w Katowicach chyba ul. konopnickiej niedaleko dworca PKP naprawdę świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirakle Re: Kosmetyczka Katowice IP: *.welnowiec.net 05.05.09, 09:20 Ja polecam gabinet kosmetyczny na ul. Brynowskiej 65 w Katowicach kosmetyczke p.Kasie - bardzo mila i sympatyczna osobka. www.gabinet-fk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Kosmetyczka Katowice IP: *.chello.pl 06.05.09, 19:48 A jakim konkretnie zabiegiem jesteś zainteresowana? bo jeśli chodzi o zabieg na cellulit to polecam gabinet modelowania sylwetki ( www.odnowa.katowice.pl ), dziewczyna ma tam żelazko antycellulitowe a jeden zabieg na ciało kosztuje 70 zł. Efekt super, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Pieknosc dnia w Katowicach IP: *.siodemka.waw.pl 27.06.09, 12:49 naprawde bardzo dobra fachowa obsluga www.pieknoscdnia.com.pl nie wciskaja kitow i nie naciagaja Odpowiedz Link Zgłoś
peter.sweter Re: Pieknosc dnia w Katowicach 01.10.13, 12:07 Hej. Może ktoś polecić sprawdzoną kosmetyczkę. Po tym jak ostatnia mnie skrzywdziła nie pójdę w ciemno. Proszę!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek888 Re: Pieknosc dnia w Katowicach 03.10.13, 15:46 A jak cenowo? Słyszałam, że Prestige ma konkurencyjne ceny, to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka545 Re: Pieknosc dnia w Katowicach 04.10.13, 12:33 Ceny mają przystępne. Byłam na makijażu okolicznościowym i nie zapłaciłam dużo - około 100 zł. A wyglądałam naprawdę ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś