Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 05:35 Witam chcę kupić na prezent lampę solną ale nie wiem, gdzie mam jej w Katowcicach szukać:( Może ktoś wie i mi doradzi. Z góry ślicznie dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: lampa solana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:11 Lampy solne można kupic w M1 na stoisku przy wejściu do Media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala nieduża Re: lampa solana IP: *.chello.pl 10.07.09, 11:20 a gdzie ty zuza masz w Katowicach M1 ? Bo Ewa o Katowice pytała. Do szkoły naucz się czytać, a potem na posty odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: lampa solana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:30 nieduża lalo to M1 nie znajduje się na zadupiu Czeladzi ,tylko leży rzut kamieniem od Rozdzieńskiego . Koleżanka która szuka lampy ,pewnie jest bardziej od ciebie kumata i może informacja się jej przyda. Jak nie masz żadnych namiarów na takie lampy to ucichnij ,bo wtracasz się do wszystkiego co napiszę pod różnymi nickami ,co jest śmieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś