Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna pobiegać

IP: 198.36.86.* 29.07.09, 18:56
Witam chciałbym pobiegać aby troszke schudnąć , lecz mam troszke krepujące
ubranko a mianowicie leginsy z lycry i specjalny t-shirt nie chciał bym aby
sie ze mnie śmiano .
Obserwuj wątek
    • kashtaniak Re: Gdzie mozna pobiegać 29.07.09, 21:07
      Niestety większość ludzi to idioci, śmieją się z nawet nie wiedząc dlaczego.
      Zauważyłem że nawet gdy biega sie i to ubrany "normalnie" to idioci sie dziwnie
      patrzą... ustało sie bowiem przekonanie że zamiast sie ruszyć i np pobiegać
      należy zasiąść przed TV i oglądać tańce z gwiazdami.
      • Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: 198.36.86.* 29.07.09, 21:50
        Czyli jak będę ubrany w leginsy tzn ubrany nienormalnie ??? przecież one do
        tego służą aby w nich biegać
      • aleksa-ndra14 Re: Gdzie mozna pobiegać 29.07.09, 21:50
        polecam katowicką Dolinę III Stawów..sama tam biegam.W godzinach
        wieczornych dużo biegaczy...z nadwaga i bez...starszych i
        młodszych..Nie ma się czego wstydzić. A strój jak najbardziej
        odpowiedni...tylko trochę więcej odwagi...
        • Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.chello.pl 30.07.09, 08:40
          aleksa-ndra14 napisała:
          > polecam katowicką Dolinę III Stawów..sama tam biegam

Może umówimy sie aby pobiegac razem ??
          • Gość: AnAlPlUg Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:03
            zeby takie rzeczy dziewczynie proponowac no wiesz !!
            wstydz sie a fu !!!
            • Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.chello.pl 30.07.09, 12:39
              A co w tym takiego fu ???

Zeby mieć partnera do biegania
              • Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: 198.36.86.* 31.07.09, 14:18
                Wczoraj poszedłem pobiegać i rzeczywiscie fajna okolica do tego mozna spotkać
                wielu biegających ludzi i nawet spotkałem dwie przesympatyczne dziewczyny z
                którymi to wymieniałem poglądy podczas biegu .
                Pozdrawiam Asie i Katarzynę
                • aleksa-ndra14 Re: Gdzie mozna pobiegać 31.07.09, 15:15
                  Fajnie, że się przekonałeś...ja biegam zazwyczaj bardzo wcześnie
                  rano i chyba trudno komukolwiek o tej porze zwlec sie z łóżka. jak
                  się zaprawisz "w bojach" zapraszam na treningi o 9 rano w soboty -
                  start na katowickim Muchowcu.Jak masz jakieś problemy z treningiem-
                  służę rada i pomocą.
                  • Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: 198.36.86.* 31.07.09, 15:24
                    Jutro rano nie dam rady bo będę w pracy ale jak się nadarzy okazja to
                    skorzystam .
                    Czy przed biegiem stosujesz jakieś ćwiczenia rozciągające ??
                    • emterabel Re: Gdzie mozna pobiegać 31.07.09, 16:14
                      www.doliniarze.com/news.php
                      tutaj masz kontakt do ludzi, którzy biegają na dolinie trzech stawów - jest
                      forum, informacje o wspólnych treningach, zawodach, można zapytać o poradę w
                      sprawie ćwiczeń, sprzętu itd...

Bieganie to fajna sprawa i świetnie, że coraz więcej rodaków biega. Nie przejmuj
                      się ludźmi, dla których jedyną formą aktywności w parku jest zjedzenie pizzy i
                      popicie jej trzema piwami.
                      • Gość: głodomorek Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.09, 16:38
                        bieganie ma jednak jedna wade-uzaleznia.Biegam juz dokladnie rok i jeden miesiac
                        i rzeczywiscie widac sporo biegaczy a biegam w jednym z siedmiu cudów
                        swiata(WPKIW).Pozdro dla forumowiczów bieganie.pl i uczestnikow sciezek
                        biegowych nike.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka