Gość: hehehe IP: 83.145.84.* 03.08.09, 21:00 dobre skecze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młoda Re: P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Kat IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 21:08 faktycznie Uszok wymyślił hehee warzecha.katowice.pl/?cat=14 Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: kto pierwszy... korowód 03.08.09, 21:24 Gość portalu: młoda napisał(a): > faktycznie Uszok wymyślił hehee > warzecha.katowice.pl/?cat=14 pierwszy z propozycją ubiegania się o tytuł ESK wyskoczył Jodliński i proponował to Gliwicom. :D później się zreflektował i mówił już o aglomeracji śląskiej. miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,6208777,Aglomeracja_slaska_moze_zaczac_drugie_zycie.html hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poka poka katowice maisto falstartów IP: *.c198.msk.pl 03.08.09, 22:06 falstart, a szkoda. Lublin, czy Łódź prowadzą przygotowania i imprezy w ramach promocji swych kandydatur od prawie 2 lat, a Katowice dopiero wybierają zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic IP: *.cus.pl 03.08.09, 22:16 Ale propaganda, aż sie rzygać chce jak sie to czyta. Powiedzmy sobie w oczy, jest powód by zarobić kase w komisjach, radach programowych czy inych tworach biurokracji. Potem zamówi sie ekspertyzy u znajomych królika a kto to wygra to jeden ch.. i tak mało ważne, tym bardziej, że nikt na powaznie tego nie bierze. Pozoranctwo działania. Ot takie tam sołtysowe zarzadzanie wiochą. Odpowiedz Link Zgłoś
peterp P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic 03.08.09, 22:47 "...ale jeśli za coś się zabieram, robię to z pełnym przekonaniem" i oczywiście to spie......ę. Oj Sołtysie Wy to potraficie bery godać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Z przekonaniem to można wierzyć w Boga IP: *.cable.smsnet.pl 03.08.09, 22:51 Tu się rozchodzi o wykonanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery bojki ! P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic IP: *.cable.casema.nl 04.08.09, 00:31 Prezydent niech juz skończy bujac w obłokach tylko niech zabierze sie do roboty! Dworzec PKP, Dworzec PKS i miedzynarodowy dworzec autobusowy, rynek + al. Korfantego, odkorkowanie centrum (Mikołowska) i JEDEN wspólny bilet komunikacyjny (aglomeracyjny). Jak to bedzie zrobione to mozna sie brać za kulturę (nie mówiąc juz o byciem jej europejska stolicą) :))))))))))) bery bojki / wybory / bery bojki / wybory / bery bojki i tak w koło.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.09, 01:10 > jeśli za coś się zabieram, robię to z pełnym przekonaniem > - mówi Piotr Uszok, prezydent miasta. np. za propagande sukcesu, demagogie, populizm i za - slepy widzi: - WAHLKAMPF :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic 04.08.09, 03:58 Ten bezmózgowiec powinien się starać dla wsi katowice o tytuł Europejskiej Stolicy Dziadostwa.Co weźmie to i spier.... Np.Rewitalizacja Załęża przez Holendrów, Biurowiec przy urzędzie na Młyńskiej, Monstrum za Superjednostką, posrane ulice, załatwienie spraw w magistracie np. sprawdzanie operatów w wydziale geodezji pod wodzą róchaczyńskiego 2 miesiące itd,itd,itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
polsz P. Uszok postanowił 04.08.09, 08:48 "Wiadomo, że z roku na rok wydatki będą musiały być coraz wyższe, tak by ich kulminacja nastąpiła w 2016 roku. Na pewno wydam tyle, ile będzie trzeba, by zapewnić miastu sukces." Czyli zgodnie z wolą PU w 2016 wciąż będzie miłościwie panującym prerzydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex A może najpierw dziesięciokilogramowe szczury IP: 80.50.38.* 04.08.09, 09:17 na Placu Wyzwolenia w Nikiszowcu? Może mniej nośny temat, ale wstydliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-tvn P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic IP: 81.168.254.* 04.08.09, 09:21 soltys skoncz pierdo... a glowna atrakcja tej stolicy bedzie co ???? glabie jedne zamknij juz ten otwor paszczowy i zbieraj manele zeby sluch o tobie zaginal !!!! chcesz to mnie za te slowa podaj do sadu glabie !!!! rzygac mi sie chce jak to miasto ogladam " skoncz wasc wstydu oszczedz" !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bex P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic IP: 195.94.208.* 04.08.09, 12:48 Pysznie. Były sztygar z porządkiem na podwórku poradzić sobie nie może, a za takie kosmicznie abstrakcyjne (jak dla niego) sprawy jak kultura się bierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Kat IP: 89.107.158.* 04.08.09, 13:05 czy tylko mnie śmieszy zdjęcie Uszaka w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slonzok spoza Sl. P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic IP: 213.139.155.* 04.08.09, 17:08 No to sie zabier do takich projektów w sposob profesjonalny: miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,6742162,Emiraty_Arabskie_wzorem_dla_Krakowa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolen killer Re: P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Kat IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.08.09, 19:18 Mowcie, co chcecie, ja wiem, ze wiekszosc ludzie sie z powodu Uszola nerwuje, ale do mje, to Uszkowski jest parodia. Zabawny krasnoludek. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio P. Uszok: Poważnie myślę o tytule ESK dla Katowic 10.08.09, 15:53 DOBRY GOSPODARZ: pl.wikipedia.org/wiki/Richard_Holtze a PIEKNOGADACZ: www.uszok.katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś