Gość: Cariño Do Studenta - na pomoc! IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:29 Student, ty juz prawie inteligent, a z tego co piszesz matematycznie uzdolniony jestes tez. Czy wiesz jak sie mowi po polsku: partial derivative (derywatywa?), dot product, covariance, standard deviation (tylko nie mow ze to 'zwykle zboczenie', bo ubije kak sobaku). I czy matrix algebra to 'algebra matrycowa'? Ja sie tych rzeczy tu nakumalam, a teraz jak usiluje cos w jezyku ojczystym wytlumaczyc, to brzmi troche dziwnie. Moj slownik przestarzaly, a ty mlody i zdolny... Dzieki Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do Studenta - na pomoc! 15.02.02, 10:32 hehe Karina , nie wiesz w co sie pakujesz!!! On jeszcze zazyczy sobie zaplaty za korki. Widzialas jakie wyklady dawal o sexie? No ja zdebialam, taki mlody a jaki oblatany, qurka wodna!!! No gadal jak asystent Wislockiej, musi niezle trenowac w te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Do Karelii - nie gadaj! IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:38 Kara-manalia! Ktory watek? Juz tam lece. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do Studenta - na pomoc! 15.02.02, 10:38 poczytaj sobie "Sex w PRL" , to inaczej spojrzysz na studenta, studiuje on ci te frakcje, a pod spodem ma ksiazke zupelnie inna, hehehe a moze i nawet obiekt do studiow i cwiczen!gdzies na boczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia zdolna bestia , co? 15.02.02, 10:54 w nervositetet wymsknelo mi sie. I co powiesz? jaka zdolna mlodziez , taka powiedzialabym flexibel, tu matematyka, tu co innego. Ma podzielna uwage chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: zdolna bestia , co? IP: 193.133.143.* 15.02.02, 11:07 Zdolna ze az strach! i taka wszechstronna, i mame swoja kocha (choc watpie czy mama wie o wszystkich zdolnosciach pociechy) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: zdolna bestia , co? 15.02.02, 11:10 mama to chyba nie wie, boby padla z wrazenia ze syn ma taaaakie zdolnosci) oj te mamy polskie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Studenta - na pomoc! IP: *.ne.ch 15.02.02, 11:12 Hej , ja tu tylko przelotem jestem standard deviation - odchylenie standardowe matrix - macierz (eiwc moze . algebra macierzowa , ale lepiej sie spytaj studenta) covariance - bylo chyba cos takiego , jak kowariancja, ale ... derivative - moze by "pochodna", moze byc "derywatywa", zalezy od tematu , moze sa jeszcze jakies inne znaczenia ... dot product - zabij, nie wiem !!!! Student - pomoz !!! Baloo PS : zaloz watek, statystycznie na dziesiec postow z obelgami przypad aprawie jeden konkretny ... Sciele sie wycieraczka u twych stop ... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
karelia wycieraczka 15.02.02, 11:15 a co tak sie tarzasz po ziemi, Baloo, Prezes ma byc godny i czysty. A nie w jakims wyswiechtanym garniturku, nie tarzaj sie na Boga tak po tej ziemi ni nie udawaj wycieraczki. Troche godnosci!!! A teraz ide sprzatac ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Hmm IP: 193.133.143.* 15.02.02, 11:20 cos mi sie palce trzesa.. Baloo - nigdy bym nie pomyslala o macierzy odnosnie algebry! Muchas gracias z odchyleniem macierzowym (proponuje uzywac jako alternatywnego pozdrowienie klubowego) Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 15.02.02, 13:53 ale sie nasz Prezesunio pieknie o Przewodniczacym wyrazil, napisal mu sliczna laurke ( Bruksela) a ja sie podpisalam. Nie damy zniszczyc Przewodniczacego! Bedziemy go chwalic i uwielbiac, a co? oficer lacznikowy K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia do czlonkow klubu IP: *.telia.com 16.02.02, 00:24 nie chce duzo mowic, ale wydaje mi sie ze odkrylam falszywke. Carina bylabys ze mnie dumna, ja juz wiem kto to ten upierdliwy typ Robbi, co to naszego Przewodniczacego osmielal sie krytykowac. Nic nie mowie, jak sie poprawi i bedzie zalowac za grzechy, pojdzie mu w zapomnienie, ale musze sie jeszcze poradzic Prezesa. pust wsiegda budiet pravda K., oficer lacznikowy na stanowisku wywiadowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: do czlonkow klubu IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.02, 00:38 Z D R A J C A ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student A O SO TU HODŹI !?!?!? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 00:57 witam w sobote rano/w nocy jak kto woli... tak sobie mysle, zanim pojde spac zobacze co sie dzialo no i dzialo sie... tak mi tyleczek obsmarowac na SEXPL ... teraz juz wiem dlaczego caly dzien tak strasznie mi sie czkalo !!! Ojjjj Karela Ty to miec radocha z moja osoba alech nie ch Ci na zdrowie wyjdzie w Twoim wieku, ja mam jeszcze duzo sil i mi to nie potrzebne, ale Ty seniorko trzymaj sie/ musisz sie trzymac tak aby my sie mogli kiedys w tej Twojej Szwecji uwidziec :o) ok ide juz, bo jeszcze cos glupiego plane, a juz tylko moje rece pisze, oczy spia i polowa glowy... paapaopapapap dobranoc...... ADAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia Re: A O SO TU HODŹI !?!?!? IP: *.telia.com 16.02.02, 01:02 synu, jak ci kiedy podesle moje photo to ci szczeka pojdzie w dol i bedziesz mnie na kolanach przepraszac za ten wiekowy harastment, i nie OSMIELISZ sie napomknac ani nawet zajaknac na temat mego statecznego wieku hihihuihi, spij juz spij, szare oczka zmroz))))a niech ci sie sni jaka Bernardetka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia Re: do czlonkow klubu IP: *.telia.com 16.02.02, 01:04 o wypraszam sobie obelgi. Jeszcze nic nie powiedzialam , a tak w ogole to jestem lojalnym czlonkiem KLUBU , ale nic nie mowie,: OKODOKI jakos zalagodzimy sytuacje. Ja sie wszystkiego wypre , troche namotam, i pieknie skrecimy dyskusje)))))))))))))))))) Ahoj, el capitano portowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student hmmm chcesz moje foto Karlinko :))))? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 01:23 oto jest pytanie ))))))))) mysle, ze ... a z reszta nic nie powiem Jesli masz ochote poogladac mlode cialo (ubrane - oczywiscie) to daj znac... wysle Ci kilka moich podobizna hehehehe.... zobaczysz... misia papapapa...ide pod prysznic... ADAS Odpowiedz Link Zgłoś
karelia a ten znowu zaczyna..... 16.02.02, 01:26 swoje, no pomysle czy chce czy nie chce , tak na moj gust troche za mlody jestes i nie uchodzi, bo co ludzie powiedza, ale jako czlonek klubu, no moze moze.... a umyj sie dobrze i ubierz. Goly student w najmniejszym stopniu mnie nie interesuje. Jestem zainteresowana glowa, a reszte ciala olewam. Howgh Careee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student jam zarośniety :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 01:36 ok..no wiec tak, jeszcze nie poszedlem sie myc, ale sprawa ma sie tak... goly to ja nie jestem, bo jak juz napisalem, jestem misiem <=== a pod tym slowem moze kryc sie tylko pare rzeczy:o)wiec futro mi wystarcza.... Ojjjjjjjjjjjj Karelinko ZDZIWISZ sie moja dorosloscia na moim FOTO gwarantuje Ci to hehehe... moze nawet przestraszysz sie mojej urody hehehehehhe, ale ja bredze, to chyba ta godzina i dwie noce w tyl nie przespane... ok ide sie myc jak wroce to licze na jakies posty od Ciebie nocny MARKU ! tak wlasciwie Seniorko, co Seniorka robi o tej porze w necie? Czyzy jakies strony XXX z panami/ mezczyznami/ chlopcami ? nooooooooooo mysle, ze to nie to, a raczej cos jak " slowo na niedziele " pod wydaniem Radia Maryja ide bo gadam od rzeczy.......... ale wroce... adas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaskuuu Re: jam zarośniety :) IP: *.telia.com 16.02.02, 10:40 ja juz sie przestraszylam!!! dorosly , no moze cos tam i masz doroslego, sadzac z tych postow na "Sexw PL" hehehe. Radia M, nie slucham bo jakos mi tak nie po drodze. Wole spokojniejsze tony. dziecko, uspokoj sie i nie podniecaj sie tak bardzo, bo to niezdrowo, tak szybko....chociaz czasami .... Student!!!!do skryptow, do nauki, wyspac sie , umyc, sniadanko, mamie pomoc, i do pisania!!!!Bo magistrem nie zostaniesz!!! Ahoj K. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: jam zarośniety :) 16.02.02, 11:36 zwariowales , jakie strony, z jakimi panami???? Ja to sie panicznie tego boje , bo oni kusza panami ale czasami podsylaja chorobe zlosliwa, chyba ze masz cos w notatniku , jakis super adresik hihihi dla pan hihihiTyp: panowie z netu tylko dla pan z netu)) To znaczy co, ze masz futro? aha, no niezle niezle, ale co? masz zamiar robic konkurencje Baloo??? Prezesowi??? no znowu jakis odlam sie szykuje? a na buzce tes masz futro? Nastepny wilk morski, ? Mamy 2 Zibi i el capirano Roberto, wystarczy. Buzke ogolic, zebys wygadal jak czlek cywilizowany, juhasie.Nie musisz juz leciec na calkowitego dzikusa, wystarcza twoje dzikie/niekontrolowane posty, adaskuuuuu Ahoj, oficer moralno -oswiatowy K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student You've got MAIL !!! my pics :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 12:12 Ok jako ze nie mam czasu bo sprzatam...ale Karelinko sprawdz poczte... ino uwazaj Seniorko.... co bys zawalu nie dostala Adas Odpowiedz Link Zgłoś
karelia adaskuuu 16.02.02, 12:33 no jak Ty masz 22.5 to ja jestem chinska ksiezniczka. Ludzie on wyglada bbb dojrzale i powaznie. Daje mu 30., znowu jakis udawacz, Carina ja juz nie mam sily. Ciagle na stanowiski i ciagle musze odkrywac jakies matactwa.Nawet w sobote musze pracowac, nie wiem czy Prezes zaplaci za nadgodziny. Tjaa, rzeczywiscie mozesz robic konkurencje Baluu, taki Baloo-bis. A to zdjecie w brzozkach takie sliczne -romantyczne. Carina , ja to bym sie bala z tym studentem zostac tak sam na sam, on jak wyglada jak brat tego ,no Ladina , taki dziki juhas. Ale tak na marginesie, Adasku a moze mniej paczkow? Bo na 1 zdj jeszcze linie trzymasz , a na ostatnim to juz paczusio jestes hihihihi No wiesz co? za kogo mnie masz, ja nie sprzedaje zdjec, Cara )) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: adaskuuu 16.02.02, 14:21 i jeszcze Ci powiem Carina , ze ma ci on taka posepna urode. Jakbym go spotkala w ciemnym kacie , to moze i bym sie przestraszyla, a jakby zaczal gadac, no wiessz sama o czym ...o paczkach...to pewnie dyla bym dala i to szybko hihihihi On to pewnie z jakichs wegierskich gorali nizinnych sie wywodzi, bo taki carniawy)))juhas Oj, gory moje gory oj, pod samiutkim lasem oj, tesknis ty Kasiulko oj, za twoim juhasem .....hihihihi czuwaj, bo wrog nie spi K. oficer naszego wywiadu K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: adaskuuu IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 19:05 Ja nic tylko notuje! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia notatnik 16.02.02, 20:04 Panie Przewodniczacy, a jaki kolor ma notatnik? Czerwony? To moze pozniej bedzie to taka Czerwona ksiazeczka -bis hihihihi. Prosze notowac skrupulatnie i niczego nie przekrecac na druga strone. 1. rozdzial proponuje zatytulowac "O wyzszosci psa nad kotem"( ja sie moge ew, tego rozdzialu nauczyc na pamiec.-)))) Podobaja mi sie jamnisie ))) A kiedys dzieciaki w centrum mialy takiego malutkiego labradorka, szczeniaczka, nio ciudooooo, futerko jak aksamit, lapki tlusciutkie, mordka taka , ze choc morde lizac, ciudooooo. Tak, chyba pies stoi wyzej niz kot, szczegolnie jak wejdzie na stolek))))) A pies Ci buzke lizal, Panie Przewodniczacy, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student KARELINKO ja naprawde mam 22 latka:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 20:47 Dziekuje za e-mail'a i sorki ze nie odpisalem, ale dzis mnie czas gonil... niebawem wysle jakas "swieza" fotke z moim licem Tymczasem dziekuje za szczera wypowiedz w sprawie "poczkow 69", ale ja nie jestem gruby ino zarosniety, to wszystko hehehehehehe.... NO I NAJWAZNIEJSZE ----> MAM 22 lata !!! w tym roku skoncze 23 !!! musisz uwierzyc... z drugiej strony to przykre zeby mnie az tak postarzac???!!! za co ? :o((((((((((((((((((( Adas Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: KARELINKO ja naprawde mam 22 latka:) 16.02.02, 20:57 Adasku, bo to jest tak , ze mezczyzna sobie lat dodaje( zeby sie wydac powazniejszym, bardziej doswiadczonym, madrzejszym,zasobniejszym...) kobieta sobie lat ujmuje( zeby byc glupiutka, naiwna, biedniutka....) i w ten genialny sposob uzupelniaja sie nawzajem. Bilans wychodzi na 0. A co jest prawda a co fantazja , tego nawet sami zainteresowani nie wiedza)) Adasku, paczusiu, ucz sie zeby mi sie promotor nie skarzyl, ze ostatnimi czasy jestes jakis taki zamyslony, rozkojarzony, zdenerwowny hur hue hue Carellaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Student , Zdjecia i marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 21:56 ja tez chce studenta obejrzec. Zwlaszcza jak uroda ciemna i posepna (brzmi lekko Morawiansko - przodkowie z Jaworzna albo Myslenic lub okolicznych kotlin moze? - my antropologiczny guess). Troche szkoda ze nie blondyn bo ja sie w Janosiku od malego kochalam. A-ha zdemaskowalam 'Roberta' tez. DO KItu tralalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia Re: Student , Zdjecia i marmolada IP: *.telia.com 16.02.02, 22:23 kobito, a gdzie sie podziewasz???zyjesz??? co robisz?? no moge co najwyzej opowiedziec jak juhas wyglada, ale nie moge pokazac, bo to funkar tylko w jedna strone. I`m so sorry, ale chyba rozumiesz sytuacje. No wiec taki ciemnyyy, wyglada bbbbbb dojrzale, ja to sie nawet nie dziwie , ze go te meskie hormony roznosza, bo chyba ma ich duzo hehehehe . Obciety na krotko, zeby nie powiedziec na zapalke, podejrzewam , ze lubi dobrze zjesc, bo wyglada na kawal chlopa heheehe , ale glos ma miluuuski, jakby Ci tak zaczal trajlowac przez tele, nio, nio . Taki ci on juhas hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Student , Zdjecia i marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:29 Hello Sveriga, this London, this is London, do you read me. Over zyje, zyje, rozumie przyczyny, ale b. pragne obejrzec ta meskosc, LOL (rozwinieteta lub nie, hahahaha) moze jak spotkanie wyjdzie to go obejrzymy w calosci (dlatego przebiegle zasugerowalam plazowy klimat poludniowej Espanii). Glodnemu marmolada na mysli Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
karelia marmolada 16.02.02, 22:34 ta marmolada mnie intryguje, co ma ona do piernika?No, chyba ze tak excentrycznie)) No wiesz, ja tam uwazam ze student bezpieczny na odleglosc, bo w blizszych kontaktach moze sie stac , ze tak powiem , namolny. Bedzie sie domagac ciastek, paczkow, babki, piernika, sernika ... a ja nie bede stac przy kuchni i piec ciast i tortow))))) Ahoj K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:42 to takie moje dziwactwo-cudactwo (Londyn tak wplywa na czlowieka) Troche sie studenta obawiam po tych jego nienasyconych zberezniach na Sex PL. Ale kick boxing dalej trenuje (ku chwale towarzysza Don Senora Dona), wiec o mnie sie nie boj. Ja sie tylko sama siebie czasami obawiam. Tralalalala. A namietnosc to polskich wypiekow to ja b. dobrze rozumie - skonsumowalam dzisiaj 3 paczki i 2 napoleonki. Ale popilam Cola light, wiec bilans zerowy. tralalalal Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: marmolada 16.02.02, 22:45 tak trzymac!!!! tylko cola light, bo inaczej moglabys przytyc i stracic linie!!! tylko napoje LIGHT!!! A co? jestes w pracy? over K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:47 karelia napisał(a): > tak trzymac!!!! tylko cola light, bo inaczej moglabys przytyc i stracic linie!! > ! > tylko napoje LIGHT!!! > A co? jestes w pracy? > over K. no costy w Sobote? Z domu pisze. Maz ululany, kochanek sie obrazil (lol), wiec tylko komp mi pozostal bo jeszcze nie wysiadl. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: marmolada 16.02.02, 22:53 no moze tak glosno nie krzycz o tych swoich , ten tego, tutaj rozni sie kreca i tylko patrza jak zarobic brudne pieniadze, jakis szantazyk, ze powiedza kochankowi , ze masz meza i co wtedy? Bedziesz bulic, zeby ten na stronie sie nie dowiedzial, ze masz prawowitego heheheTakie sprawy to cicho i dyskretnie, zeby maz wiedzial, ale kochanek na stronie nie mial pojecia hehehe over K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:59 karelia napisał(a): > no moze tak glosno nie krzycz o tych swoich , ten tego, tutaj rozni sie kreca i > > tylko patrza jak zarobic brudne pieniadze, jakis szantazyk, ze powiedza > kochankowi , ze masz meza i co wtedy? Bedziesz bulic, zeby ten na stronie sie > nie dowiedzial, ze masz prawowitego heheheTakie sprawy to cicho i dyskretnie, > zeby maz wiedzial, ale kochanek na stronie nie mial pojecia hehehe > over K. If you've got it flaunt it. He,he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Dobrej nocy IP: 62.7.30.* 16.02.02, 23:04 Karelia, Ja juz sie wylaczam bo cos mi sie slipia lepia a zapalek nie mam coby podeprzec (troche wczoraj pobalowalam a musialam wstac wczesnie bo znajomi sie zwalili, a zdrowie juz nie to samo, wiec lavender salts do wanny i do lozeczka z kurami) wesolej reszty lykendu. O Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Paaaaaa kobranocka 16.02.02, 23:14 idziemy w objecia MORFEUSZA paaaaaa K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student nieprzytomny student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 23:19 jako ze juz tutaj prawie spie, ogranicze sie tylko do tego: CARINOOO podaj maila i napisze + cos wysle... pa Adas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: witam... IP: *.arach.net.au 17.02.02, 00:39 Witam caly Zarzad Klubu......... Witam wszystkich Czlonkow....... Oj co tu sie narobilo przez te pare dni mojej nieobecnosci ???? Nawet Najwyzszy Prezes Baloo zaniemowil...... Wygryzliscie Go ,czy jak ??????? A gdzie Wasze zdjecia na Spotkaniu???????? Obserwujacy narady Rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: witam... IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.02, 03:52 Gość portalu: maz napisał(a): > Witam caly Zarzad Klubu......... > Witam wszystkich Czlonkow....... > Oj co tu sie narobilo przez te pare dni mojej nieobecnosci ???? > Nawet Najwyzszy Prezes Baloo zaniemowil...... > Wygryzliscie Go ,czy jak ??????? > A gdzie Wasze zdjecia na Spotkaniu???????? > Obserwujacy narady Rady. Wtracam sie tylko kozystajac z przywilejow mojej tytynowo-platynowej Karty Klubu: Wszyscy leza pewnie pijani w lozku,tylko ja,glupi,"pobieglem" prosto z mojej sluzbowj podrozy z Leipzig na Zebranie Klubu,gdzie:...pocalowalem klamke! Przeprosiny na pismie w 4 egzemplarzach,oraz zalaczniki przyjmuje Frau Schneider. Godz09.00-15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
karelia pijani 17.02.02, 11:51 Troy mow za siebie, nie pijam i sie nie upijam. Nigdy nie leze pijana jak bela gdzies w kacie ewentualnie zwieszajac sie ze stolu z glowa w talerzu. Co za niecne insynuacje. Ale to typiskt polskt, jak sie czlowiek nie urznie porzdanie , to przyjecie do bani. Trzezwa jak norka, oficer lacznikowy C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student po kosciele.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 12:46 Wwwitam Wszystkich zagramanica... Ja juz po Kosciele, teraz tradycyjny polski obiad ( rosol z kury + ziemniaki i kotlet (ale nie schabowy) z piersi kurczaka i pozniej jakis podwieczorekkkkkk.... Klubowicze cos dzis marnawo... tylko nie mowcie, ze Wy tam za granica tez jak Polaczki tutaj, ino z pracy mozecie korzystac No przynajmniej Karlica ma kompa w domu, jak sadze Co by tu jeszcze dzis napisac.... hmmm ... aha pewnie wiecie jak wyglada WIOSNA w Polsce - zatem dzis taki dzien tutaj mamy - SLONCE + temperatura w sloncu okolo 20 stopni - uroooooczoooo dla Tych, ktorzy nie musza pisac pracy , hehehehehehe... ok ide cos przekasic ze slodkosci i Karelniko nie martw sie, to mi nie zaszkodzi Jestem przeciez szczuply Adas Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: po kosciele.... 17.02.02, 16:07 nio, przynajmniej ktos zyje. A ja sobie komarka ucinalam, zeby miec sily na robote w tygodniu. Tak przyjemnie sobie pospac w niedziele po poludniu. Co do kosciola, to nie bywam, nie zebym byla totalnym niedowiarkiem, albo jakas tam poganka, ale...Sam wiesz , atmosfera mi troche tam nie odpowiada. To taksowanie, te futra, te kapelusze, auta pod kosciolem, no typiskt polskt , jak na sumie w Parzeczewie, a pozniej suty obiadek, obowiazkowo podlany sosem %...i ploty na temat tego, co sie widzialo, komu sie powiodlo( k...urka skad na to ma) ewentualnie komu sie noga podwinela( a dobrze mu tak, )czasami wstepuje na medytacje i zapalenie swieczki do sw. Klary. Czasami latem wyslucham koncertu, pomysle nad marnosciami tego swiata...sam wiesz, bos nieglupi chlopak Pan Bocek wszedzie jest i wkrzaczku jalowca, i w kamieniu przybrzeznym i w nas...amen. Nie mowie, ze jestes tluscioszkiem, ale uwazaj i odzywiaj sie zdrowo, salatki, orzeszki, a nie jakies tam rosol+sztuka mies!!!!Chociaz jak sie uczysz, to tez ciezka praca+ lekcje nadobowiazkowe , no musisz miec duuuzo energii))) Agento especiale jest bardzo ciekaw twej szanownej buzki, opisalam jak moglam, prawda ,ze wiernie skopiowalam foto? Szkoda , ze nie mieszkasz w poblizu, bo moj comp+scanner potrzebuje dottoreee, o ja nieszczesliwa, a znam sie na tym jak niedzwiedz na nalesnikach, o ja biednaaa Pozdrawlaju , takze mame , agent niespecjalny K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: po kosciele.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 16:17 ..jesli ja znac adres Carino czy jak jej tam )))))))))) to wyslalbym, ale ja nie znac adresu student ;o) PS. uwazaj na linie - Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: po kosciele.... 17.02.02, 16:11 ja ci dam Karlice, nie pozwalaj sobie za duzo. Moze nie jestem wielka, ale swoj wzrost mam, 161, a rano 162, a jak zaloze buciki na obcasiku to troszke wiecej..nie kazdemu natura dala tak wyrosnac na wysokosc i na szerokosc ))))) pozdrawlaju, mame tez K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: po kosciele.... IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 17:58 Cooo ! Niedzieli lenistwa wam sie zachciewa ! Tu czlowiek d...e sobie zrywa by rachunki Zony za szalenstwa wyprzedazy zaplacic a wy o popoludnowych drzemkach mowicie-samych faktur Visa jest ze 20 ,nie mowiac o gotowce !AAle to nie mozna opuscic bez kupna-buty "bally" ze 120 Euro na 20 Eur.To by serce peklo!I od cholery i nazad innych ciuchow "no tego bym sobie nie darowala"!!! cd nastapo jak sie dolicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: po kosciele.... IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 18:58 Gość portalu: Don napisał(a): > > Cooo ! Niedzieli lenistwa wam sie zachciewa ! Tu czlowiek d...e sobie zrywa > by rachunki Zony za szalenstwa wyprzedazy zaplacic a wy o popoludnowych > drzemkach mowicie-samych faktur Visa jest ze 20 ,nie mowiac o gotowce !AAle to > nie mozna opuscic bez kupna-buty "bally" ze 120 Euro na 20 Eur.To by serce > peklo!I od cholery i nazad innych ciuchow "no tego bym sobie nie darowala"!!! > cd nastapo jak sie dolicze doliczylem sie -knajpa dzis otwarta . A myslalem,ze kulturalniw spedze wieczor.Zamiast tego bedzie rozpijanie tubylcow i turystow.Tlusty obiadek !ha ha ha -cos na szybko i w samochod by zrobic te 120 km.i zaczac mile sie usmiechac do personelu i gosci.Od tego usmiechu to juz mam zmarszczki.Karelio zastrzel studenta albo Cie zauroczy i bedzie skandal obyczajowy na forum.Carino pewnie siedzi w jakim pubie i mruga zielonymi uwodzicielsko i niewinnie zarazem.K&P Odpowiedz Link Zgłoś
karelia agento de la especiale und Prezes 17.02.02, 17:56 cos chlapnelam jezorem studentowi, oj czuje ze teraz mam przechlapane. Agent , ratuj , on mnie teraz zamorduje, jeszcze zacznie gadac o przeznaczeniu, losie i woli boskiej i skrzypcach... Co ja narobilam , biada miiiii Prezesie , ratuj!!!!!!!!!! KARELIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student hmmmm IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 18:43 wszystko jest ok i dziekuje za maila... bardzo sobie to cenie ok juz sie nie rozwodze na ten temat a skad ja taki "carniawy" ??? Nie ja taki nie jestemino webcam oszukuje no i kat padania swiatla musial byc nie odpowiedni i oswietlil chyba wszystkie brudne miejsac na mojej twarzy, ze te zdjecia takie czarne wychodza Moj tato mial jedna sklonnosc !!! mianowicie - zanim zaczelo sie lato to On wygladal juz jak MULAT !!!! promienie wiosennego slonca potrafily z Niego zrobic doslownie - MULATA !!!! no i moze troszku i mi z Niego zostalo )) ok uciekam do swoich zajec...jutro jade na podboj uczelnii... papapapa Adas Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 17.02.02, 21:36 nio nio, buciki Bally, niestety nie stac mnie na takowe, nawet po przecenie. Chociaz jakbym sie uparla , to czemu nie. Ale sie nie upieram. Jestem samodzielna , pracujaca, zadnej pracy sie nie bojaca kobieta szwedzka,rachunki place sama i na kredyt nic nie kupuje. OOO sklamalabym, zastanawiam sie nad nowa pralka , bo w starej system ogrzewczy wysiadl i chyba bedzie taniej i ekonomiczniej kupic nowa niz reperowac stara. Butow, ciuchow i innych dobr damskich na kreche nie kupuje. Jak nie mam , to daje spokoj.Z karty korzysta, ostroznie i rozsadnie. No, teraz pomyslicie sobie , ze jakby sklepy mialy takich klientoe to by zbankrutowaly. No, cos w tym jest ))) Adaskuuuu a kuku, a moze jabluszkiem sie poczestujesz? Leza na stole takie ladne , rumiane))A skad sie wywodzicie wlasciwie? Jestescie stamtad , gorale? Czy naplywowi skads z Polski? No, cos TYYY DONNNN ja zabic studenta? a za co??? jeszcze nic zlego mi nie zrobil, ale.....ja tez mam krew goralska w zylach heheheeh w nerwach moge scyzorykiem jak ciupazka wywijac. A niech nam on zyje 100 lat , a my bedziemy sie chwalic, jak zostanie Prezydentem!!!I przypomnimy to i owo z czasow jak pisal magisterke i wcinal niedzielne kotleciki i przesladowal internetowo niejaka Karelcie hehehehe Ahoj , pozdravlaju K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 21:53 No wiec jak juz sam tytul post'u mowi: rodzice z roznych zakatkow, a spotkali sie we Wroclawiu ... a ja juz od dziecka tutaj - ni to gory ni to slask, w sumie to nie wiem kim sie moge okreslac... do gor mam z 10 km, na Slask 70km.. no chyba, ze potraktowac to jako Slask Cieszynski .... pozdrawiam... obliczam momenty sil czy czegos tam w manipulatorze...brrr co za g......! papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 22:31 Gość portalu: student napisał(a): > No wiec jak juz sam tytul post'u mowi: rodzice z roznych zakatkow, a spotkali > sie we Wroclawiu ... a ja juz od dziecka tutaj - ni to gory ni to slask, w > sumie to nie wiem kim sie moge okreslac... do gor mam z 10 km, na Slask 70km.. > no chyba, ze potraktowac to jako Slask Cieszynski .... > > pozdrawiam... obliczam momenty sil czy czegos tam w manipulatorze...brrr co za > g......! > > papapa Ucz sie ucz,bo nauka to potegi klucz.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: 134.102.121.* 17.02.02, 22:34 To nie tak... Ucz sie ucz bo nauka to POTEZNY klucz! Pozdro Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: *.telia.com 17.02.02, 22:43 Albo: Ucz sie i pracuj a garb sam ci wyrosnie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student 17.02.02, 23:22 ewentualnie , jak sie nie bedziesz uczyl to 1.bedziesz ulice zamiatac 2.pojdziesz do szewca do terminu student, jestesmy z Toba , wierze ze cos tam dodasz, odejmiesz, pomanipulujesz, bo w koncu to kto rzadzi? Ty ? Czy jakies tam cyferki? No pomysl sam, nieglupi chlopak jestes )) Carella Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Do Pana Prezesa 18.02.02, 01:30 Dzien dobry panie Prezesie, lyk_end minal przyjemnie? A dzionek sie zaczal tez ciekawie? Buleczka poranna i kawka smakowaly? No to teraz do roboty! spiacy czlonek K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! IP: *.ne.ch 18.02.02, 09:20 Alescie sie rozgadaliw ten lykend - jak niemowy w sadzie ! Poddaje sie, wszystkiego nie przeczytam - same "wyrywki" zabraly ponad godzine !! litosci ! Szereg pytan i refleksji : 1. karelia - kim jest Robert ? tak dziwnie zaczal, a potem taaaaki fajny pomysl na watek rzucil , ze az strach (przy okazji - pozdowienia dla Roberta i do zobaczenia u Dona) 2. I zadnych krzesel ustawiac nie bede !!! Dona knajpa porzadna (chyba jednak) i stoliki stoja rowniutko, podloga umyta i posypana trocinami jak nalezy (?), obrusiki czysciutki, kontuar lsni ... Pozotaje tylko zagaic ! 3. Kawusia i rogalik - OK ! Teraz ide zarobic na szyneczke ... Caluski dla wszystkich spragnionych spotkania forumowiczow , a dla Czlonkow naszego puebla w szczegolnosci. Pa i szalom Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! 18.02.02, 09:43 Prezesuniu kochany, zyjesz chlopie bez ziemi!!!!no to dobrze.Anio uzibielalo sie hihihuihi. Jak Prezesa nie ma to my tacy troche gadatliwi, a przy Panu Prezesie wstydzimy sie gadac, jak to bywa najciekawsze dyskusje sa po zebraniu hihihi Robetr to Robert, jakby to powiedziec aby nie sklamac. Tutaj trzeba przenikliwosci i przebieglosci kobiecej zeby sie zorientowac w tej dzunglii. Ja tam kiedys powiem, ale teraz moze zostawmy go w stanie spokoju, no chyba ze sam powie Panu Prezesowi na uszko hihihi Robbi? No i cio? Bo rozzloscisz Prezesa ta partyzantka , w wtedy on w swym slusznym gniewie wysle Ci 5 kotow w kartonie po czekoladzie !!! Pozdravlaju K. Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! 18.02.02, 10:22 No to jedziemy z tym koksem: Karelio: wybacz. Widze ze bylas w lekkim korku i ja cie zawiodlam. Ale ja w lyk_endy sie udzielam na froncie towarzyskim nievirtualnym, bo w ciagu tygodnia b. zajeta w pracy lol lol. Mam nadzieje ze mi wybaczysz. Re: buty Bally - moze i ladne ale drogie i skora za twarda na moje delikatne stopki, wiec nie ma czego zalowac. A swoja droga to niezle rebajas w tej Hiszpanii - tu tylko 50% a jak wiecej to na takie rzeczy ze i za darmo bym nie nosila. Ach i nastawienie do kredytu mam dokladnie takie jak i ty: jak mnie nie stac nie kupuje i juz (poza pozyczka na dom, ktora traktuja jako necessary evil i jak widze ile ci zlodzieje na mnie zarabiaja to mnie slowianska krew zalewa). Student: email: jak powyzej tylko bez zberezienstw (ja wiem do czego takie mieszane slaskie gorale sa zdolne) skad sie wywodze? File z drzewem genealogicznym za duze zeby przeslac mailem (ha, haha)a miasto urodzin i sielskiego/anielskiego dziecinstwa to samo co Kiepury i Gierka. No to juz wiecie. Noz do tej pory w torebce nosze. Trallallalala. Baloo: nie za duzo tych buleczek i szyneczek bo pozniej misi brzuszek bedziesz wsysal na plazy . a poza tym caluski (siostrzencze need I add) Do wszystkich: choc e-mail na gw mam to raczej go czesto uzywac nie bede do logowania bo mnie draznie ze tildy nie ma. A ja bez tildy i tuszu do rzes zyc nie moge. Z poniedzialkowym pozdrowieniem (Monday, bloody Monday) Cariño Agente SuperEspecial Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! 18.02.02, 10:31 Carina nam ozyla tak z poniedzialkiem, Tak tak, masz racje te zlodzieje chca mnie z torbami puscic i takie ceny wywieszaja , ze ja ich czniam i nic nie kupuje. No czasami "mietkne" , bandyci , zetez kary na nich nie ma, oszustow sklepowych. Nieeee student correct jest i zadnych tam takich....grzeczny i dobrze wychowany. szanuje mame i sie pilnie uczy. Prezes jak to Prezes pokrzyczal, huknal i polecial do roboty. Ahoj K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Carino IP: *.ne.ch 18.02.02, 10:43 Od buleczki z szyneczka jestem niestety uzalezniony jak od foruma ;o) a etap wciagania brzucha juz mam za soba .... stety / niestey Pa baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 10:32 Za ta odpowiedz (jej fragment dotyczacy mej skromnej osoby) wystepuje o przyznanie Tobie nagrody Europejskiego Korpusu Dyplomatycznego. No, no... to juz nie tylko kobieca zmyslnosc i przebieglosc, to juz prawdziwa DYPLOMACJA! Pozdrowienia po spokojnej nocce (dlatego juz na nogach) Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Roberta IP: *.ne.ch 18.02.02, 10:53 Jaka dyplomacja ? ja to taki misio jestem, co nie lubi, kiedy ludzie na siebie krzycza , bo mi to zdrzemke zakloca, ot i wszystko .... Szalom Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 11:06 Eeee... lepiej zmienmy temat. Moze by tak szanowny Prezes jakas fotke (na Przewodniczacego juz nie licze, on chyba swoj scanner to kamieniem obciazyl i do Zatoki Biskajskiej wrzucil)? Pozdro. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Do Baloo IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 11:12 A jak fotki nie wyslesz to... lepiej poczytaj osobiscie: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=POLONIA&wid=1096492&aid=1101427 Pozdr. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Do Roberta IP: *.ne.ch 18.02.02, 11:50 Fotke wysle, jak sie scannera i modema w domciu dorobie ...moze w tym tygodniu, tylko butelki sprzedam ... na razie kolekcjonuje zolte sztabki :o) Co do linku : no to ci dogadal nasz ulubiony Czlowiek Sukcesu Z Karnecikiem Z Adresami ... i jak sie teraz czujesz ? dochodzisz jakos do siebie ? Szalom Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Montags Stress IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 13:07 Witam wszystkich. Jak tam po Lykend? Chyba musze mojego nicka zarejestrowac,bo jakis palant (majacy offenbar ten sam Provider) podszywa sie podemnie ( Odpowiedz Link Zgłoś
karelia imiona 18.02.02, 16:21 no chyba najwyzsza pora , zeby niektorzey sie zarejestrowali. Bedzie wygodniej i szybciej meldunki przesylac. Z raczki do uszka, i rozniste tajemnice i hihihi intrygi wymyslac, zeby tylko Prezesunio sie nie polapal, bo da nam po lapach hihihihi tu soosenka over K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: niektorzy ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 16:26 ktorzy "niektorzy" ? a prezesunio i tak juz skolowany jak koala po eukaliptusonaliach ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: niektorzy ... 18.02.02, 18:07 no tacy nieftorzy, nie bede wskazywac palcem , bo to nieladnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: imiona IP: 193.133.143.* 18.02.02, 17:04 karelia napisał(a): > no chyba najwyzsza pora , zeby niektorzey sie zarejestrowali. Bedzie wygodniej > i szybciej meldunki przesylac. Z raczki do uszka, i rozniste tajemnice i hihihi > > intrygi wymyslac, zeby tylko Prezesunio sie nie polapal, bo da nam po lapach > hihihihi > tu soosenka over K. Tu brzoza, tu brzoza. Ja sie zarejestrowalam (carino@poczta.gazeta.pl), ale nie chce sie logowac, bo mi tilde zzera. A ja do tyldy b. przywiazana jestem. Cariññññññño Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: imiona 18.02.02, 18:10 ok, zapisze w tajnym kapowniku, a nawet moze w mojej skolowanej , jak Prezesunia, glowie. Jak cos pokrece i wysle meldunek do zibi zamiast do carinio, zamiast do Baloo, zamiest do siebie samej to nie miejcie do mnie pretensji. I tak wszystko wyladuje u studenta a on to utopi w nefralach, tak to sie nazywa, bo juz mi sie wszystko pomylelo)) O, to byly naftale!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia juz rano:-) 19.02.02, 00:30 Panie Prezesie, kawka, croissant, marmelada, gazetka poranna. Wszystko , zeby sie Pan Prezes dobrze czul i za Boga nie rezygnowal z chudej prezesury. O tlustym bonusie pomyslimy. Zlozymy sie wszyscy i cos tam damy, takie extra. Ale niech nas , nieboraczkow , Pan prezes nie opuszcza, bo my to jak pijane dzieci we mgle, bez Prezesunia)) A teraz do roboty !!!! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: juz rano:-) IP: *.ne.ch 19.02.02, 09:29 karelia, czy to mnie tak ten poranny Absolut zacmil, czy to Ciebie na przeciwlegly biegun teleportowalo, ze o wpol do pierwszej czasu warszawskiego masz juz poranek ? Na zrazie Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: juz rano:-) IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 09:32 Gość portalu: Baloo napisał(a): > karelia, czy to mnie tak ten poranny Absolut zacmil, czy to Ciebie na > przeciwlegly biegun teleportowalo, ze o wpol do pierwszej czasu warszawskiego > masz juz poranek ? > > Na zrazie > > Baloo Poranny Absolut??? LOL! Znowu byl "szwedzki bufet"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: juz rano:-) IP: 193.133.143.* 19.02.02, 09:36 juz forumujemy Dobrego dzionka wszystkim zwlaszcza wychudzonemu Prezesuniomi (a moze tak jeszcze jedna buleczke? a moze plastereczek szyneczki (najlepiej honey roasted bo z miodem dla misia) tralalalalala (to moj udzial w morning chorus) ptaszki trzepocza skrzydelkami, ja rzesami a reszta czym ma tralallalaalala Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: juz rano:-) IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 09:42 Gość portalu: Cariño napisał(a): > juz forumujemy > Dobrego dzionka wszystkim zwlaszcza wychudzonemu Prezesuniomi (a moze tak > jeszcze jedna buleczke? a moze plastereczek szyneczki (najlepiej honey roasted > > bo z miodem dla misia) > tralalalalala (to moj udzial w morning chorus) > ptaszki trzepocza skrzydelkami, ja rzesami a reszta czym ma > tralallalaalala > Cariño Ja dorzucam kawalek bagietki serowej, dzemik truskawkowy Schwartau,oraz kawalek pasznego omletu(jak sie odmienia to paskudne slowo?) oraz moj dobry poranny humor,aczkolwiek nie wywolany Absolutem,ani inna skandynawska "pocieszycielka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: juz rano:-) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.02, 11:44 a ja dorzuce cos na obiad, bo na sniadanie nie znalalzlem czasu... ahhhhh to szybkie i stresujace zycie w Polsce... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: juz rano:-) IP: *.abo.wanadoo.fr 19.02.02, 14:34 jam sie tak Wam zza winkla przygladam, i az slow nie moge pomiarkowac takim piknym slownictwem wladata!..po walenciaku, ledwom doszla do siebie, bom grogami sie leczyla, a za studentem ino spoziram bo to moj telepatyczny ulubieniec!..nawet i neuronowo Gustlika z "czterech pancernych i owczarka niemieckiego" zdradzilam coby tego fotkowego mlodzienca zmiarkowac!..wiem, wiem zem do klubu waszego niegodna!..ale mnie jak oku Big Brathera ckli sie za waszema gadkami, tylko dlugo po drabinie zjezdzac, zeby rozszyfrowac wasza pisownia...czasami i pol noca siedze ze slownikami i tych wielkopanskich slow ani rozwiklac...beda sie uczyc!! tylko drabina zmienta bo ja jusci i nie jestem panna na wydaniu, a czas w takim wieku to jak pieniadz.. zwracam sie z uprzejma prosba o przychylne ustosunkowanie sie do moja odzywka...to by jush bylo tyle no to na wieki wiekow! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia narvalova 19.02.02, 18:05 a trenuj se trenuj dzoucha, a wez do pomocy studenta, on tak cos jakoby z twoich stron, to moze tam znajdzieta wspolny jezor. A faktum zes juz nie panienka mloda niech ci mysli nie maci, tu niektorzy ulubowwali sobie takie. Mowiom, ze dojrzale lepiej smakujom, ja tam nie wiem. co prawda zielenizny nie trawie, alec mlode/ swieze to smakuje dobrze.Jeden lubi gruszki a drugi jabluszka, ahoj student A co do listy obecnosci, to trzeba do Prezesa sie zglosic, pogadac po ludzku, dac cosik tam w lape)) ( rekomendowany miod pitny, trojniacek) i najwazniejsze-chwalic zawsze i wszedzie niejakiego Dona, naszego duchowego wodza. I tak w ogole piknie sie wyrazac, duzo pisac, a nie klamac . Ahoj K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Zraniony IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.02.02, 21:18 Po wolnym poniedzialku-melduje sie .Pisze powoli .bo palec od pisania przytrzasnelem drzwiami samochodu !Te nowiczesne samochody,drzwi wysmarowaneogladalem samochod by kupic cos w zamian mojego .(mania zyciowa) i lzej niz moim zamykajace sie drzei zrobily klik i ppalec zostal przycisniety- AUUU !Pieknie pisze co? ranny palec sam znajdowal litery a ten jeszcze niezwyczajna.Zdjecie w przygotowaniu-ucze sie scannera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Zraniony IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.02, 22:15 ...podmuchac...dac pocalowac (kobiecie lub jak wolisz: mezczyznie) i samo sie zagoi hehehe... Ja kiedys mojej siostrze przytrzasnalem reke... a wygladalo to tak, ze usiadlem za kierownica "maluszka" i chcialem zamknac drzwi, w miedzy czasie ona jakos niefortunnie wlozyla reke tak, ze ja z calej sily uderzylem drzwiami i bylo po dloni..paluszki polamane.......a ile WRZASKU bylo.........Boszzzzzzzzz nigdy wiecej juz tego nie zrobie... dodam - siostra starsza ode mnie papapa........... niech paluszek sie goi jak nic nie pomoze to czlonkowie pomoga, ino daj znac pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Zraniony IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.02.02, 00:22 Mistrzu, No to samochod oddac i niech gady odszkodowanie placa. No jak oni tak mogli. A Student, vampir jeden juz by palce lizal. Tylko moje slipka zmruze/odwroce od ekranu, bo zboczony BOSS mysli ze mi placi zebym pracowala, to juz sie drakule chca przyssac. A tak ladnie na zdjeciu wygladal (do Karelii - no tiene 22anos, te lo juro). Ach przepraszam za dygresje, do rzeczy: Ja z Generalem Franco seans mam za chwileczke to sie wypytam kogo w tej Espanii najlepiej przystrzelic coby oporu biernego/aktywnego i pulapek samochodowych nie stawiali. Tylko Panu Bogu dziekowac ze bomby nie bylo (niby to Andalucia, ale tych Basqow, baskijek wszedzie pelno - czytalam w Cosmopolitan - nowy trend na wiosne. Oni pewnie Versace zastrzelili bo sobie inny fason wymyslil. A teraz sie za nasz Obiekt Uwielbienia zabieraja. Zobaczymy co powiedza na paski plecione z INdonezji. No to ja lece, zanim dwunasta wybije. Z przymruzeniem zielonego oka Cariño Agente SuperEspecial Odpowiedz Link Zgłoś
karelia trafiony, zraniony , zatopiony 20.02.02, 00:56 Don, jak to jest , powiedz mi , bom strasznie ciekawa. Zona kupuje sobie jakies buty z przeceny a ty samochod . No to ja sie pytam - co jest ze sprawiedliwoscia dziejowa? Jest czy tez w ogole nie ma? Przeciez te dwie rzeczy- buty contra samochod maja sie nijak do siebie. A ten paluch przytrzasniety to jeszcze jeden dowod, ze jednak jakas boska sprawiedliwosc i skrzypce istnieja :- )))) Student, ja to Cie podejrzewalam o jakies ukryte sado i nie wykrecaj sie , ze niechcacy, ze nie widziales, ze drzwi same...bo w zyciu nie uwierze. Po prostu byles ciety na siostrzyczke i walnales drzwiami w rozsierdzieniu strasznym. Carina a ja ci powiem, ze nic nie zastapi polskiego berecika z antenka , zaden tam baskijski nalesnik na glowie. Za nic bym sobie nie zalozyla takiego talerza z paponem na globus. Tylko bym sie osmieszyla ))) Adios, agent tymczasowo przebywajacy w Pampelunie K. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia odszkodowanie 20.02.02, 01:00 ale mam "mietkie" serce Don i dam Ci cenna rade. Nie skap kosztow i zatrudnij jakiegos adwokacine z Ameryki. Juz on bedzie wiedzial , jak wycisnac pesetas . On udowodni, ze drzwi sie same zamknely na skutek zlosliwosci materialu, ze drzwi byly krzywo zmontowane, ze zawiasy nie z tej strony, ze te drzwi od innego samochodu byly, ze nie bylo zadnej gumy zmiekczajacej efekt przytrzasniecie.............. mowie Ci juz jestes milioner. Cos mi skapniesz za dobre rady? Adios z Barceluny , K. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 01:28 co tak sie wylegujecie, wstawac spiochy i do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadna tam kawka, szyneczke, soczki, jajo sadzone na kielbasie zwyczajnej. Umyc facjate, wskoczyc w portki i kurc galopkiem do roboty!!!!!!!!!!!! A ja sobie pospie hehehe Pozdrowienia z Saragossy ( zgubilam rekopis ((((K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student UWAGA! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 02:02 patrz next watek ...........!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Zraniony Don IP: *.ne.ch 20.02.02, 11:13 "... Niech ryczy z bolu ranny Don zdrowy zwierz przebiega knieje ktos musi pisac , zeby spac mogl ktos Oto "foruma" dzieje ..." No to teraz roj klubowiczek powinien runac do Hiszpanii, coby Obiektowi Uwielbienia paluszek kurowac i sekretarzyc ... No, ale jest problem : cos czuje , ze z nienawyklym paluszkiem, pyskowki nie beda juz takie jako drzewiej bywaly ... Zmartwiony Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student 300 POST --- i znow ja STUDENT, hehehe :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 02:04 ja to mam szczescie znow jestem tworca rocznicowego post'u...pozdrawiam i ide nyny :o) papappaa P.S. TAK TAK lubie S/M !!!!!!! SLAVE and MASTER yeahhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: 300 +1 20.02.02, 02:08 ten to ma szczescie, moze bys zagral w TOTO, chyba specjalnie siedzi i czatuje na okragle posty, cwaniaczek) no i ja lulu, a zjedz jabluszko przed snem, to tak zdrowo jestem juz Bilbao ,dla niepoznaki mam berecik baskijski i baskinke przy bluzce K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student do Karelii - no tiene 22anos, te lo juro ---??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 02:16 Co Wy Kobity kombinujecie !!!??? Jutro sie dowiem ino sie kolezanki spytam co to znaczy........ ja Wam dam jak to jakas obelga na mnie!!!! ja Wam pokaze hehehehehehehehe.....................ise spac, juz lulu zrobione pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 20.02.02, 13:35 przecie Don nie inwalida, ma druga reke. A wlasciwie ma personel, on bedzie dyktowac a personel stukac. + tego przedsiewzieciajest to , ze personel prawdopodobnie nic nie kuma po polsku. Student, ale sie zrobiles czuly i podejrzliwy na wlasnym punkcie. Wszedzie wietrzsz , spisek, zdrade, niecne knucia... wyluzuj sie , uspokuj, napisz pare stron textu o fragmentalach, policz do 1000 i full relax. Jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej)))) ahoj , K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ahhh ten SENTYMENT !!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 13:12 Sentyment do tego watku nadal we mnie siedzi i dlugo bedzie siedziec jeszcze... w koncu od tego watku zaczynalem a teraz czuje sie juz jak w rodzinie - czyz to nie zasluguje na pamiec ???? bede ten watek co jakis czas popychal w gore... co by gdzies daleko sie nie stracil z oczu.... STUDENT Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 Re: ZEBRANIE KLUBU 08.08.02, 21:33 jak mniemam ..to zebranie nr1..podrzucam by poczytac w wolnych chwilach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Up... IP: *.ipt.aol.com 07.12.02, 03:12 Karelia to dla Ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Up... 07.12.02, 21:43 i znowu trzeba wziac miotle i sprzatac. A ja myslalam, ze tak przy sobocie bedzie po robocie. Nic z tego, rob i rob, 7 dni w tygodniu((( czyscic Forum!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 25.12.02, 11:07 --hahahahaha ale sie ubawilam czytajac, to byly czasyyyyy, mozna sie splakac ze smiechu. strasznei WAS lubie))))))))))))))))) co za czasy, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_lewandowski Re: ZEBRANIE KLUBU 13.06.03, 04:55 karelia napisał(a): > prosze o udzielenie mi glosi i zarazem dziekuje. Mam cos na zdrowej watrobie , > co mi sie nie podoba. Otoz niejaka C. , czlonkini klubu, dziewcze , co to > ledwie przekroczylo latek 18 upilo sie bylo w ostatni lyk_end. Konsekwencja byl > > niesamowity kociokwik w glowie, slabosc w czlonkach i ogolne wiosenne > zmeczenie. Oczywiscie odezwal sie prezesunio B. i ochoczo doradzac , co ma > dziewcze zrobic aby poczulo sie lepiej, a to taka kuracja a to siaka , a to > plyn taki a to inny. Zamieszal w ten coctail jeszcze niejakiego Doki, czleka > poczciwego, coby samemu sie wykrecic w razie potrzedby i dac tyly, asekurant > jeden. > Zamiast udzielic ojcowskiej porady, zeby pila tylko cacao i mineralke, lekkiej > nagany, zeby nie zniechecac tak calkowicie kol. C., on jej doradza, co ma robic > > zeby czuc sie lepiej!!!I tu nastepuje to , co mna ruszylo! My nie czlonkowie > Klubu Milosnikow Napojow Wyskokowych I Lemoniady Nagazowanej. I co by prezes na > > to powiedzial? On, ktory propaguje kulturalne picie i tak ladnie opowiada o > vinie w ktorym veritas tkwi. A tu co? czlonkowie sie upijaja, bez kondycji > pojawiaja sie w pracy, migaja sie w robocie, zamiast robic swoje to siedza i > klikaja, oczym? O gramatyce, nowe deklinacje usiluja stworzyc, jakby stara byla > > latwa. Mnie sie to nie podoba . Uwazam, ze kol. C , jest niewinna, ale kolega > Prezes zluguje na nagane, mimo ze jest wysoko postawiona fiura i ojcem 5 corek, > > to powinaien siasc i sie wstydzic! Odpowiedz Link Zgłoś