Dodaj do ulubionych

ZEBRANIE KLUBU

• Gość: Cariño Do Studenta - na pomoc! IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:29
      Student,
      ty juz prawie inteligent, a z tego co piszesz matematycznie uzdolniony jestes
      tez. Czy wiesz jak sie mowi po polsku: partial derivative (derywatywa?), dot
      product, covariance, standard deviation (tylko nie mow ze to 'zwykle
      zboczenie', bo ubije kak sobaku). I czy matrix algebra to 'algebra
      matrycowa'? Ja sie tych rzeczy tu nakumalam, a teraz jak usiluje cos w jezyku
      ojczystym wytlumaczyc, to brzmi troche dziwnie. Moj slownik przestarzaly, a ty
      mlody i zdolny...

Dzieki

Cariño
      • karelia Re: Do Studenta - na pomoc! 15.02.02, 10:32
        hehe Karina , nie wiesz w co sie pakujesz!!! On jeszcze zazyczy sobie zaplaty
        za korki. Widzialas jakie wyklady dawal o sexie? No ja zdebialam, taki mlody a
        jaki oblatany, qurka wodna!!! No gadal jak asystent Wislockiej, musi niezle
        trenowac w te klockiwink
        • Gość: Cariño Re: Do Karelii - nie gadaj! IP: 193.133.143.* 15.02.02, 10:38
          Kara-manalia!

Ktory watek? Juz tam lece.
      • karelia Re: Do Studenta - na pomoc! 15.02.02, 10:38
        poczytaj sobie "Sex w PRL" , to inaczej spojrzysz na studenta, studiuje on ci
        te frakcje, a pod spodem ma ksiazke zupelnie inna, hehehe a moze i nawet obiekt
        do studiow i cwiczen!gdzies na boczku!!!
        • karelia zdolna bestie co? 15.02.02, 10:53
        • karelia zdolna bestia , co? 15.02.02, 10:54
          w nervositetet wymsknelo mi sie. I co powiesz? jaka zdolna mlodziez , taka
          powiedzialabym flexibel, tu matematyka, tu co innego. Ma podzielna uwage
          chlopakwink
          • Gość: Cariño Re: zdolna bestia , co? IP: 193.133.143.* 15.02.02, 11:07
            Zdolna ze az strach! i taka wszechstronna, i mame swoja kocha (choc watpie czy
            mama wie o wszystkich zdolnosciach pociechy)

• karelia Re: zdolna bestia , co? 15.02.02, 11:10
              mama to chyba nie wie, boby padla z wrazenia ze syn ma taaaakie zdolnosciwink)
              oj te mamy polskie smile)))
      • Gość: Baloo Re: Do Studenta - na pomoc! IP: *.ne.ch 15.02.02, 11:12
        Hej , ja tu tylko przelotem jestem

standard deviation - odchylenie standardowe
        matrix - macierz (eiwc moze . algebra macierzowa , ale lepiej sie spytaj
        studenta)
        covariance - bylo chyba cos takiego , jak kowariancja, ale ...
        derivative - moze by "pochodna", moze byc "derywatywa", zalezy od tematu ,
        moze sa jeszcze jakies inne znaczenia ...
        dot product - zabij, nie wiem !!!!

Student - pomoz !!!

Baloo

PS : zaloz watek, statystycznie na dziesiec postow z obelgami przypad aprawie
        jeden konkretny ...

Sciele sie wycieraczka u twych stop ...
        Pa
        • karelia wycieraczka 15.02.02, 11:15
          a co tak sie tarzasz po ziemi, Baloo, Prezes ma byc godny i czysty. A nie w
          jakims wyswiechtanym garniturku, nie tarzaj sie na Boga tak po tej ziemi ni nie
          udawaj wycieraczki. Troche godnosci!!! A teraz ide sprzatac wink)))
          • Gość: Cariño hm.. IP: 193.133.143.* 15.02.02, 11:18
          • Gość: Cariño Hmm IP: 193.133.143.* 15.02.02, 11:20

cos mi sie palce trzesa..
            Baloo - nigdy bym nie pomyslala o macierzy odnosnie algebry! Muchas gracias

z odchyleniem macierzowym (proponuje uzywac jako alternatywnego pozdrowienie
            klubowego)

Cariño
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 15.02.02, 13:53
      ale sie nasz Prezesunio pieknie o Przewodniczacym wyrazil, napisal mu sliczna
      laurke ( Bruksela) a ja sie podpisalam. Nie damy zniszczyc Przewodniczacego!
      Bedziemy go chwalic i uwielbiac, a co?
      oficer lacznikowy K.
    • Gość: karelia do czlonkow klubu IP: *.telia.com 16.02.02, 00:24
      nie chce duzo mowic, ale wydaje mi sie ze odkrylam falszywke. Carina bylabys ze
      mnie dumna, ja juz wiem kto to ten upierdliwy typ Robbi, co to naszego
      Przewodniczacego osmielal sie krytykowac. Nic nie mowie, jak sie poprawi i
      bedzie zalowac za grzechy, pojdzie mu w zapomnienie, ale musze sie jeszcze
      poradzic Prezesa.
      pust wsiegda budiet pravda K., oficer lacznikowy na stanowisku wywiadowcy
      • Gość: Robert Re: do czlonkow klubu IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.02, 00:38
        Z D R A J C A ! ! !
        • Gość: student A O SO TU HODŹI !?!?!? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 00:57
          witam w sobote rano/w nocy jak kto woli... tak sobie mysle, zanim pojde spac
          zobacze co sie dzialo no i dzialo sie... tak mi tyleczek obsmarowac na
          SEXPL ... teraz juz wiem dlaczego caly dzien tak strasznie mi sie czkalo !!!

Ojjjj Karela Ty to miec radocha z moja osoba smile alech nie ch Ci na zdrowie
          wyjdzie w Twoim wieku, ja mam jeszcze duzo sil i mi to nie potrzebne, ale Ty
          seniorko trzymaj sie/ musisz sie trzymac tak aby my sie mogli kiedys w tej
          Twojej Szwecji uwidziec :o)

ok ide juz, bo jeszcze cos glupiego plane, a juz tylko moje rece pisze, oczy
          spia i polowa glowy... paapaopapapap

dobranoc......

ADAS
          • Gość: karelia Re: A O SO TU HODŹI !?!?!? IP: *.telia.com 16.02.02, 01:02
            synu, jak ci kiedy podesle moje photo to ci szczeka pojdzie w dol i bedziesz
            mnie na kolanach przepraszac za ten wiekowy harastment, i nie OSMIELISZ sie
            napomknac ani nawet zajaknac na temat mego statecznego wieku hihihuihi, spij
            juz spij, szare oczka zmrozwink))))a niech ci sie sni jaka Bernardetka wink)))
        • Gość: karelia Re: do czlonkow klubu IP: *.telia.com 16.02.02, 01:04
          o wypraszam sobie obelgi. Jeszcze nic nie powiedzialam , a tak w ogole to
          jestem lojalnym czlonkiem KLUBU , ale nic nie mowie,: OKODOKI jakos zalagodzimy
          sytuacje. Ja sie wszystkiego wypre , troche namotam, i pieknie skrecimy
          dyskusjesmile))))))))))))))))))
          Ahoj, el capitano portowy wink
          • Gość: student hmmm chcesz moje foto Karlinko :))))? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 01:23
            oto jest pytanie smile))))))))) mysle, ze ... a z reszta nic nie powiem smile Jesli
            masz ochote poogladac mlode cialo (ubrane - oczywiscie) to daj znac... smile wysle
            Ci kilka moich podobizna smile hehehehe.... zobaczysz... misia smile papapapa...ide
            pod prysznic... ADAS
            • karelia a ten znowu zaczyna..... 16.02.02, 01:26
              swoje, no pomysle czy chce czy nie chce , tak na moj gust troche za mlody
              jestes i nie uchodzi, bo co ludzie powiedza, ale jako czlonek klubu, no moze
              moze.... a umyj sie dobrze i ubierz. Goly student w najmniejszym stopniu mnie
              nie interesuje. Jestem zainteresowana glowa, a reszte ciala olewam.
              Howgh Careee
              • Gość: student jam zarośniety :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 01:36
                ok..no wiec tak, jeszcze nie poszedlem sie myc, ale sprawa ma sie tak... goly
                to ja nie jestem, bo jak juz napisalem, jestem misiem smile<=== a pod tym slowem
                moze kryc sie tylko pare rzeczy:o)wiec futro mi wystarcza....

Ojjjjjjjjjjjj Karelinko ZDZIWISZ sie moja dorosloscia na moim FOTO smile
                gwarantuje Ci to smile hehehe... moze nawet przestraszysz smile sie mojej urody smile
                hehehehehhe, ale ja bredze, to chyba ta godzina i dwie noce w tyl nie
                przespane... ok ide sie myc jak wroce to licze na jakies posty od Ciebie nocny
                MARKU !smile tak wlasciwie Seniorko, co Seniorka robi o tej porze w necie? Czyzy
                jakies strony XXX z panami/ mezczyznami/ chlopcami ?

nooooooooooo mysle, ze to nie to, a raczej cos jak " slowo na niedziele " pod
                wydaniem Radia Maryja smile

ide bo gadam od rzeczy..........

ale wroce...

adas
                • Gość: adaskuuu Re: jam zarośniety :) IP: *.telia.com 16.02.02, 10:40
                  ja juz sie przestraszylam!!! dorosly , no moze cos tam i masz doroslego, sadzac
                  z tych postow na "Sexw PL" hehehe. Radia M, nie slucham bo jakos mi tak nie po
                  drodzewink. Wole spokojniejsze tony.
                  dziecko, uspokoj sie i nie podniecaj sie tak bardzo, bo to niezdrowo, tak
                  szybko....chociaz czasami .... Student!!!!do skryptow, do nauki, wyspac sie ,
                  umyc, sniadanko, mamie pomoc, i do pisania!!!!Bo magistrem nie zostaniesz!!!
                  Ahoj K.
                • karelia Re: jam zarośniety :) 16.02.02, 11:36
                  zwariowales , jakie strony, z jakimi panami???? Ja to sie panicznie tego boje ,
                  bo oni kusza panami ale czasami podsylaja chorobe zlosliwa, chyba ze masz cos w
                  notatniku , jakis super adresik hihihi dla pan hihihiTyp: panowie z netu tylko
                  dla pan z netuwink))
                  To znaczy co, ze masz futro? aha, no niezle niezle, ale co? masz zamiar robic
                  konkurencje Baloo??? Prezesowi??? no znowu jakis odlam sie szykuje? a na buzce
                  tes masz futro? Nastepny wilk morski, ? Mamy 2 Zibi i el capirano Roberto,
                  wystarczy. Buzke ogolic, zebys wygadal jak czlek cywilizowany, juhasie.Nie
                  musisz juz leciec na calkowitego dzikusa, wystarcza twoje
                  dzikie/niekontrolowane posty, adaskuuuuu
                  Ahoj, oficer moralno -oswiatowy K.
                  • Gość: student You've got MAIL !!! my pics :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 12:12
                    Ok jako ze nie mam czasu bo sprzatam...ale Karelinko sprawdz poczte... ino
                    uwazaj Seniorko.... co bys zawalu nie dostalasmile

Adas
                    • karelia adaskuuu 16.02.02, 12:33
                      no jak Ty masz 22.5 to ja jestem chinska ksiezniczka. Ludzie on wyglada bbb
                      dojrzale i powaznie. Daje mu 30., znowu jakis udawacz, Carina ja juz nie mam
                      sily. Ciagle na stanowiski i ciagle musze odkrywac jakies matactwa.Nawet w
                      sobote musze pracowac, nie wiem czy Prezes zaplaci za nadgodziny. Tjaa,
                      rzeczywiscie mozesz robic konkurencje Baluu, taki Baloo-bis. A to zdjecie w
                      brzozkach takie sliczne -romantyczne. Carina , ja to bym sie bala z tym
                      studentem zostac tak sam na sam, on jak wyglada jak brat tego ,no Ladina , taki
                      dziki juhas. Ale tak na marginesie, Adasku a moze mniej paczkow? Bo na 1 zdj
                      jeszcze linie trzymasz , a na ostatnim to juz paczusio jestes hihihihi
                      No wiesz co? za kogo mnie masz, ja nie sprzedaje zdjec,
                      Cara wink))
                      • karelia Re: adaskuuu 16.02.02, 14:21
                        i jeszcze Ci powiem Carina , ze ma ci on taka posepna urode. Jakbym go spotkala
                        w ciemnym kacie , to moze i bym sie przestraszyla, a jakby zaczal gadac, no
                        wiessz sama o czym ...o paczkach...to pewnie dyla bym dala i to szybko hihihihi
                        On to pewnie z jakichs wegierskich gorali nizinnych sie wywodzi, bo taki
                        carniawywink)))juhas
                        Oj, gory moje gory
                        oj, pod samiutkim lasem
                        oj, tesknis ty Kasiulko
                        oj, za twoim juhasem .....hihihihi

czuwaj, bo wrog nie spi K. oficer naszego wywiadu winkK.
                        • Gość: Don Re: adaskuuu IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 19:05

Ja nic tylko notuje!
                          • karelia notatnik 16.02.02, 20:04
                            Panie Przewodniczacy, a jaki kolor ma notatnik? Czerwony? To moze pozniej
                            bedzie to taka Czerwona ksiazeczka -bis hihihihi. Prosze notowac skrupulatnie i
                            niczego nie przekrecac na druga strone. 1. rozdzial proponuje zatytulowac "O
                            wyzszosci psa nad kotem"( ja sie moge ew, tego rozdzialu nauczyc na pamiec.-))))
                            Podobaja mi sie jamnisie smile))) A kiedys dzieciaki w centrum mialy takiego
                            malutkiego labradorka, szczeniaczka, nio ciudooooo, futerko jak aksamit, lapki
                            tlusciutkie, mordka taka , ze choc morde lizac, ciudooooo. Tak, chyba pies stoi
                            wyzej niz kot, szczegolnie jak wejdzie na stolekwink)))))
                            A pies Ci buzke lizal, Panie Przewodniczacy, K.
    • Gość: student KARELINKO ja naprawde mam 22 latka:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 20:47
      Dziekuje za e-mail'a i sorki ze nie odpisalem, ale dzis mnie czas gonil...
      niebawem wysle jakas "swieza" fotke z moim licem smile

Tymczasem dziekuje za szczera wypowiedz w sprawie "poczkow 69", ale ja nie
      jestem gruby smile ino zarosniety, to wszystko smile hehehehehehe....

NO I NAJWAZNIEJSZE ----> MAM 22 lata !!! w tym roku skoncze 23 !!! musisz
      uwierzyc... z drugiej strony to przykre zeby mnie az tak postarzac???!!! za
      co ? :o(((((((((((((((((((

Adas
      • karelia Re: KARELINKO ja naprawde mam 22 latka:) 16.02.02, 20:57
        Adasku, bo to jest tak , ze mezczyzna sobie lat dodaje( zeby sie wydac
        powazniejszym, bardziej doswiadczonym, madrzejszym,zasobniejszym...) kobieta
        sobie lat ujmuje( zeby byc glupiutka, naiwna, biedniutka....) i w ten genialny
        sposob uzupelniaja sie nawzajem. Bilans wychodzi na 0. A co jest prawda a co
        fantazja , tego nawet sami zainteresowani nie wiedzawink))

Adasku, paczusiu, ucz sie zeby mi sie promotor nie skarzyl, ze ostatnimi czasy
        jestes jakis taki zamyslony, rozkojarzony, zdenerwowny hur hue hue Carellaaa
        • Gość: Cariño Student , Zdjecia i marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 21:56
          ja tez chce studenta obejrzec. Zwlaszcza jak uroda ciemna i posepna (brzmi lekko
          Morawiansko - przodkowie z Jaworzna albo Myslenic lub okolicznych kotlin moze? -
          my antropologiczny guess). Troche szkoda ze nie blondyn bo ja sie w Janosiku od
          malego kochalam. A-ha zdemaskowalam 'Roberta' tez. DO KItu

tralalalalala
          • Gość: karelia Re: Student , Zdjecia i marmolada IP: *.telia.com 16.02.02, 22:23
            kobito, a gdzie sie podziewasz???zyjesz??? co robisz??

no moge co najwyzej opowiedziec jak juhas wyglada, ale nie moge pokazac, bo to
            funkar tylko w jedna strone. I`m so sorry, ale chyba rozumiesz sytuacje.
            No wiec taki ciemnyyy, wyglada bbbbbb dojrzale, ja to sie nawet nie dziwie , ze
            go te meskie hormony roznosza, bo chyba ma ich duzo hehehehe . Obciety na
            krotko, zeby nie powiedziec na zapalke, podejrzewam , ze lubi dobrze zjesc, bo
            wyglada na kawal chlopa heheehe , ale glos ma miluuuski, jakby Ci tak zaczal
            trajlowac przez tele, nio, nio . Taki ci on juhas hehehe
            • Gość: Cariño Re: Student , Zdjecia i marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:29
              Hello Sveriga, this London, this is London, do you read me. Over

zyje, zyje,
              rozumie przyczyny, ale b. pragne obejrzec ta meskosc, LOL (rozwinieteta lub
              nie, hahahaha)
              moze jak spotkanie wyjdzie to go obejrzymy w calosci (dlatego przebiegle
              zasugerowalam plazowy klimat poludniowej Espanii). Glodnemu marmolada na mysli

Cariño
              • karelia marmolada 16.02.02, 22:34
                ta marmolada mnie intryguje, co ma ona do piernika?No, chyba ze tak
                excentryczniewink))
                No wiesz, ja tam uwazam ze student bezpieczny na odleglosc, bo w blizszych
                kontaktach moze sie stac , ze tak powiem , namolny. Bedzie sie domagac ciastek,
                paczkow, babki, piernika, sernika ... a ja nie bede stac przy kuchni i piec
                ciast i tortowwink)))))
                Ahoj K.
                • Gość: Cariño Re: marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:42
                  to takie moje dziwactwo-cudactwo (Londyn tak wplywa na czlowieka)

Troche sie studenta obawiam po tych jego nienasyconych zberezniach na Sex PL.
                  Ale kick boxing dalej trenuje (ku chwale towarzysza Don Senora Dona), wiec o mnie
                  sie nie boj. Ja sie tylko sama siebie czasami obawiam. Tralalalala. A
                  namietnosc to polskich wypiekow to ja b. dobrze rozumie - skonsumowalam dzisiaj 3
                  paczki i 2 napoleonki. Ale popilam Cola light, wiec bilans zerowy.

tralalalal
                  • karelia Re: marmolada 16.02.02, 22:45
                    tak trzymac!!!! tylko cola light, bo inaczej moglabys przytyc i stracic linie!!!
                    tylko napoje LIGHT!!!
                    A co? jestes w pracy?
                    over K.
                    • Gość: Cariño Re: marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:47
                      karelia napisał(a):

> tak trzymac!!!! tylko cola light, bo inaczej moglabys przytyc i stracic linie!!
                      > !
                      > tylko napoje LIGHT!!!
                      > A co? jestes w pracy?
                      > over K.

no costy w Sobote? Z domu pisze. Maz ululany, kochanek sie obrazil (lol), wiec
                      tylko komp mi pozostal bo jeszcze nie wysiadl.

• karelia Re: marmolada 16.02.02, 22:53
                        no moze tak glosno nie krzycz o tych swoich , ten tego, tutaj rozni sie kreca i
                        tylko patrza jak zarobic brudne pieniadze, jakis szantazyk, ze powiedza
                        kochankowi , ze masz meza i co wtedy? Bedziesz bulic, zeby ten na stronie sie
                        nie dowiedzial, ze masz prawowitego heheheTakie sprawy to cicho i dyskretnie,
                        zeby maz wiedzial, ale kochanek na stronie nie mial pojecia hehehe
                        over K.
                        • Gość: Cariño Re: marmolada IP: 62.7.30.* 16.02.02, 22:59
                          karelia napisał(a):

> no moze tak glosno nie krzycz o tych swoich , ten tego, tutaj rozni sie kreca i
                          >
                          > tylko patrza jak zarobic brudne pieniadze, jakis szantazyk, ze powiedza
                          > kochankowi , ze masz meza i co wtedy? Bedziesz bulic, zeby ten na stronie sie
                          > nie dowiedzial, ze masz prawowitego heheheTakie sprawy to cicho i dyskretnie,
                          > zeby maz wiedzial, ale kochanek na stronie nie mial pojecia hehehe
                          > over K.

If you've got it flaunt it. He,he, he

• Gość: Cariño Dobrej nocy IP: 62.7.30.* 16.02.02, 23:04
                            Karelia,

Ja juz sie wylaczam bo cos mi sie slipia lepia a zapalek nie mam coby podeprzec
                            (troche wczoraj pobalowalam a musialam wstac wczesnie bo znajomi sie zwalili,
                            a zdrowie juz nie to samo, wiec lavender salts do wanny i do lozeczka z kurami)

wesolej reszty lykendu.

O
                            • karelia Paaaaaa kobranocka 16.02.02, 23:14
                              idziemy w objecia MORFEUSZA paaaaaa K.
                              • Gość: student nieprzytomny student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 23:19
                                jako ze juz tutaj prawie spie, ogranicze sie tylko do tego:

CARINOOO podaj maila i napisze + cos wysle... pa

Adas
                                • Gość: maz Re: witam... IP: *.arach.net.au 17.02.02, 00:39
                                  Witam caly Zarzad Klubu.........
                                  Witam wszystkich Czlonkow.......
                                  Oj co tu sie narobilo przez te pare dni mojej nieobecnosci ????
                                  Nawet Najwyzszy Prezes Baloo zaniemowil......
                                  Wygryzliscie Go ,czy jak ???????
                                  A gdzie Wasze zdjecia na Spotkaniu????????
                                  Obserwujacy narady Rady.
                                  • Gość: Troy Re: witam... IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.02, 03:52
                                    Gość portalu: maz napisał(a):

> Witam caly Zarzad Klubu.........
                                    > Witam wszystkich Czlonkow.......
                                    > Oj co tu sie narobilo przez te pare dni mojej nieobecnosci ????
                                    > Nawet Najwyzszy Prezes Baloo zaniemowil......
                                    > Wygryzliscie Go ,czy jak ???????
                                    > A gdzie Wasze zdjecia na Spotkaniu????????
                                    > Obserwujacy narady Rady.

Wtracam sie tylko kozystajac z przywilejow mojej tytynowo-platynowej Karty Klubu:
                                    Wszyscy leza pewnie pijani w lozku,tylko ja,glupi,"pobieglem" prosto z mojej
                                    sluzbowj podrozy z Leipzig na Zebranie Klubu,gdzie:...pocalowalem klamke!
                                    Przeprosiny na pismie w 4 egzemplarzach,oraz zalaczniki
                                    przyjmuje Frau Schneider. Godz09.00-15.00

• karelia pijani 17.02.02, 11:51
                                      Troy mow za siebie, nie pijam i sie nie upijam. Nigdy nie leze pijana jak bela
                                      gdzies w kacie ewentualnie zwieszajac sie ze stolu z glowa w talerzu. Co za
                                      niecne insynuacje. Ale to typiskt polskt, jak sie czlowiek nie urznie
                                      porzdanie , to przyjecie do bani.
                                      Trzezwa jak norka, oficer lacznikowy C.
    • Gość: student po kosciele.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 12:46
      Wwwitam Wszystkich zagramanica...

Ja juz po Kosciele, teraz tradycyjny polski obiad ( rosol z kury + ziemniaki
      i kotlet (ale nie schabowy) z piersi kurczaka i pozniej jakis
      podwieczorekkkkkk....

Klubowicze cos dzis marnawo... tylko nie mowcie, ze Wy tam za granica tez jak
      Polaczki tutaj, ino z pracy mozecie korzystacsmile No przynajmniej Karlica ma
      kompa w domu, jak sadzesmile

Co by tu jeszcze dzis napisac.... hmmm ... aha pewnie wiecie jak wyglada WIOSNA
      w Polsce - zatem dzis taki dzien tutaj mamy - SLONCE + temperatura w sloncu
      okolo 20 stopni - uroooooczoooo dla Tych, ktorzy nie musza pisac pracy ,
      hehehehehehe...

ok ide cos przekasic ze slodkosci i Karelniko nie martw sie, to mi nie
      zaszkodzi smile Jestem przeciez szczuply smile

Adas
      • karelia Re: po kosciele.... 17.02.02, 16:07
        nio, przynajmniej ktos zyje. A ja sobie komarka ucinalam, zeby miec sily na
        robote w tygodniu. Tak przyjemnie sobie pospac w niedziele po poludniu.

Co do kosciola, to nie bywam, nie zebym byla totalnym niedowiarkiem, albo jakas
        tam poganka, ale...Sam wiesz , atmosfera mi troche tam nie odpowiada. To
        taksowanie, te futra, te kapelusze, auta pod kosciolem, no typiskt polskt , jak
        na sumie w Parzeczewie, a pozniej suty obiadek, obowiazkowo podlany sosem %...i
        ploty na temat tego, co sie widzialo, komu sie powiodlo( k...urka skad na to ma)
        ewentualnie komu sie noga podwinela( a dobrze mu tak, )czasami wstepuje na
        medytacje i zapalenie swieczki do sw. Klary. Czasami latem wyslucham koncertu,
        pomysle nad marnosciami tego swiata...sam wiesz, bos nieglupi chlopak Pan Bocek
        wszedzie jest i wkrzaczku jalowca, i w kamieniu przybrzeznym i w nas...amen.

Nie mowie, ze jestes tluscioszkiem, ale uwazaj i odzywiaj sie zdrowo, salatki,
        orzeszki, a nie jakies tam rosol+sztuka mies!!!!Chociaz jak sie uczysz, to tez
        ciezka praca+ lekcje nadobowiazkowewink , no musisz miec duuuzo energiiwink)))
        Agento especiale jest bardzo ciekaw twej szanownej buzki, opisalam jak moglam,
        prawda ,ze wiernie skopiowalam foto?
        Szkoda , ze nie mieszkasz w poblizu, bo moj comp+scanner potrzebuje dottoreee,
        o ja nieszczesliwa, a znam sie na tym jak niedzwiedz na nalesnikach, o ja
        biednaaa
        Pozdrawlaju , takze mame , agent niespecjalny K.
        • Gość: student Re: po kosciele.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 16:17
          ..jesli ja znac adres Carino czy jak jej tam smile)))))))))) to wyslalbym, ale ja
          nie znac adresu sad

student ;o)

PS. uwazaj na linie -
          • karelia TATA 17.02.02, 16:44
            wzruszyles mnie, wiesz?
      • karelia Re: po kosciele.... 17.02.02, 16:11
        ja ci dam Karlice, nie pozwalaj sobie za duzo. Moze nie jestem wielka, ale swoj
        wzrost mam, 161, a rano 162, a jak zaloze buciki na obcasiku to troszke
        wiecej..nie kazdemu natura dala tak wyrosnac na wysokosc i na szerokosc smile)))))
        pozdrawlaju, mame tez K.
        • Gość: Don Re: po kosciele.... IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 17:58

Cooo ! Niedzieli lenistwa wam sie zachciewa ! Tu czlowiek d...e sobie zrywa
          by rachunki Zony za szalenstwa wyprzedazy zaplacic a wy o popoludnowych
          drzemkach mowicie-samych faktur Visa jest ze 20 ,nie mowiac o gotowce !AAle to
          nie mozna opuscic bez kupna-buty "bally" ze 120 Euro na 20 Eur.To by serce
          peklo!I od cholery i nazad innych ciuchow "no tego bym sobie nie darowala"!!!
          cd nastapo jak sie dolicze
          • Gość: Don Re: po kosciele.... IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 18:58
            Gość portalu: Don napisał(a):

>
            > Cooo ! Niedzieli lenistwa wam sie zachciewa ! Tu czlowiek d...e sobie zrywa
            > by rachunki Zony za szalenstwa wyprzedazy zaplacic a wy o popoludnowych
            > drzemkach mowicie-samych faktur Visa jest ze 20 ,nie mowiac o gotowce !AAle to
            > nie mozna opuscic bez kupna-buty "bally" ze 120 Euro na 20 Eur.To by serce
            > peklo!I od cholery i nazad innych ciuchow "no tego bym sobie nie darowala"!!!
            > cd nastapo jak sie dolicze

doliczylem sie -knajpa dzis otwarta . A myslalem,ze kulturalniw spedze
            wieczor.Zamiast tego bedzie rozpijanie tubylcow i turystow.Tlusty obiadek !ha
            ha ha -cos na szybko i w samochod by zrobic te 120 km.i zaczac mile sie usmiechac
            do personelu i gosci.Od tego usmiechu to juz mam zmarszczki.Karelio zastrzel
            studenta albo Cie zauroczy i bedzie skandal obyczajowy na forum.Carino pewnie
            siedzi w jakim pubie i mruga zielonymi uwodzicielsko i niewinnie zarazem.K&P
    • karelia agento de la especiale und Prezes 17.02.02, 17:56
      cos chlapnelam jezorem studentowi, oj czuje ze teraz mam przechlapane. Agent ,
      ratuj , on mnie teraz zamorduje, jeszcze zacznie gadac o przeznaczeniu, losie i
      woli boskiej i skrzypcach... Co ja narobilam , biada miiiii
      Prezesie , ratuj!!!!!!!!!! KARELIA
      • Gość: student hmmmm IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 18:43
        wszystko jest ok i dziekuje za maila... bardzo sobie to cenie smile
        ok juz sie nie rozwodze na ten temat smile

a skad ja taki "carniawy" ??? Nie ja taki nie jestemsmileino webcam oszukuje smile no
        i kat padania swiatla musial byc nie odpowiedni i oswietlil chyba wszystkie
        brudne miejsac na mojej twarzy, ze te zdjecia takie czarne wychodzasmile

Moj tato mial jedna sklonnosc !!! mianowicie - zanim zaczelo sie lato to On
        wygladal juz jak MULAT !!!! promienie wiosennego slonca potrafily z Niego
        zrobic doslownie - MULATA !!!!

no i moze troszku i mi z Niego zostalo smile))

ok uciekam do swoich zajec...jutro jade na podboj uczelnii...

papapapa
        Adas
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 17.02.02, 21:36
      nio nio, buciki Bally, niestety nie stac mnie na takowe, nawet po przecenie.
      Chociaz jakbym sie uparla , to czemu nie. Ale sie nie upieram. Jestem
      samodzielna , pracujaca, zadnej pracy sie nie bojaca kobieta szwedzka,rachunki
      place sama i na kredyt nic nie kupuje.
      OOO sklamalabym, zastanawiam sie nad nowa pralka , bo w starej system
      ogrzewczy wysiadl i chyba bedzie taniej i ekonomiczniej kupic nowa niz
      reperowac stara. Butow, ciuchow i innych dobr damskich na kreche nie kupuje.
      Jak nie mam , to daje spokoj.Z karty korzysta, ostroznie i rozsadnie.
      No, teraz pomyslicie sobie , ze jakby sklepy mialy takich klientoe to by
      zbankrutowaly. No, cos w tym jest smile)))

Adaskuuuu a kuku, a moze jabluszkiem sie poczestujesz? Leza na stole takie
      ladne , rumianewink))A skad sie wywodzicie wlasciwie? Jestescie stamtad ,
      gorale? Czy naplywowi skads z Polski?
      No, cos TYYY DONNNN ja zabic studenta? a za co??? jeszcze nic zlego mi nie
      zrobil, ale.....ja tez mam krew goralska w zylach heheheeh w nerwach moge
      scyzorykiem jak ciupazka wywijac. A niech nam on zyje 100 lat , a my bedziemy
      sie chwalic, jak zostanie Prezydentem!!!I przypomnimy to i owo z czasow jak
      pisal magisterke i wcinal niedzielne kotleciki i przesladowal internetowo
      niejaka Karelcie hehehehe
      Ahoj , pozdravlaju K.
      • Gość: student mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.02, 21:53
        No wiec jak juz sam tytul post'u mowi: rodzice z roznych zakatkow, a spotkali
        sie we Wroclawiu smile... a ja juz od dziecka tutaj - ni to gory ni to slask, w
        sumie to nie wiem kim sie moge okreslac... do gor mam z 10 km, na Slask 70km..
        no chyba, ze potraktowac to jako Slask Cieszynski ....

pozdrawiam... obliczam momenty sil czy czegos tam w manipulatorze...brrr co za
        g......!

papapa
        • Gość: Don Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 22:31
          Gość portalu: student napisał(a):

> No wiec jak juz sam tytul post'u mowi: rodzice z roznych zakatkow, a spotkali
          > sie we Wroclawiu smile... a ja juz od dziecka tutaj - ni to gory ni to slask, w
          > sumie to nie wiem kim sie moge okreslac... do gor mam z 10 km, na Slask 70km..
          > no chyba, ze potraktowac to jako Slask Cieszynski ....
          >
          > pozdrawiam... obliczam momenty sil czy czegos tam w manipulatorze...brrr co za
          > g......!
          >
          > papapa

Ucz sie ucz,bo nauka to potegi klucz.!!!
          • Gość: Robert Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: 134.102.121.* 17.02.02, 22:34
            To nie tak...
            Ucz sie ucz bo nauka to POTEZNY klucz! wink

Pozdro
            Robert
            • Gość: Szwedka Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student IP: *.telia.com 17.02.02, 22:43
              Albo: Ucz sie i pracuj a garb sam ci wyrosnie wink)))
              • karelia Re: mum (pyry) + dad (slask cieszynski) = student 17.02.02, 23:22
                ewentualnie , jak sie nie bedziesz uczyl to
                1.bedziesz ulice zamiatac
                2.pojdziesz do szewca do terminu

student, jestesmy z Toba , wierze ze cos tam dodasz, odejmiesz, pomanipulujesz,
                bo w koncu to kto rzadzi? Ty ? Czy jakies tam cyferki? No pomysl sam, nieglupi
                chlopak jestes wink))
                Carella
    • karelia Do Pana Prezesa 18.02.02, 01:30
      Dzien dobry panie Prezesie, lyk_end minal przyjemnie? A dzionek sie zaczal tez
      ciekawie? Buleczka poranna i kawka smakowaly? No to teraz do roboty!
      spiacy czlonek K.
      • Gość: Baloo Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! IP: *.ne.ch 18.02.02, 09:20
        Alescie sie rozgadaliw ten lykend - jak niemowy w sadzie ! Poddaje sie,
        wszystkiego nie przeczytam - same "wyrywki" zabraly ponad godzine !! litosci !
        Szereg pytan i refleksji :

1. karelia - kim jest Robert ? tak dziwnie zaczal, a potem taaaaki fajny pomysl
        na watek rzucil , ze az strach (przy okazji - pozdowienia dla Roberta i do
        zobaczenia u Dona)

2. I zadnych krzesel ustawiac nie bede !!! Dona knajpa porzadna (chyba jednak)
        i stoliki stoja rowniutko, podloga umyta i posypana trocinami jak nalezy (?),
        obrusiki czysciutki, kontuar lsni ... Pozotaje tylko zagaic !

3. Kawusia i rogalik - OK ! Teraz ide zarobic na szyneczke ...

Caluski dla wszystkich spragnionych spotkania forumowiczow , a dla Czlonkow
        naszego puebla w szczegolnosci.

Pa i szalom

Baloo
        • karelia Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! 18.02.02, 09:43
          Prezesuniu kochany, zyjesz chlopie bez ziemi!!!!no to dobrze.Anio uzibielalo
          sie hihihuihi. Jak Prezesa nie ma to my tacy troche gadatliwi, a przy Panu
          Prezesie wstydzimy sie gadac, jak to bywa najciekawsze dyskusje sa po zebraniu
          hihihi
          Robetr to Robert, jakby to powiedziec aby nie sklamac. Tutaj trzeba
          przenikliwosci i przebieglosci kobiecej wink zeby sie zorientowac w tej
          dzunglii. Ja tam kiedys powiem, ale teraz moze zostawmy go w stanie spokoju, no
          chyba ze sam powie Panu Prezesowi na uszko hihihi
          Robbi? No i cio? Bo rozzloscisz Prezesa ta partyzantka , w wtedy on w swym
          slusznym gniewie wysle Ci 5 kotow w kartonie po czekoladzie !!!
          Pozdravlaju K.
          • carino Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! 18.02.02, 10:22
            No to jedziemy z tym koksem:
            Karelio: wybacz. Widze ze bylas w lekkim korku i ja cie zawiodlam. Ale ja w
            lyk_endy sie udzielam na froncie towarzyskim nievirtualnym, bo w ciagu tygodnia
            b. zajeta w pracy lol lol. Mam nadzieje ze mi wybaczysz. Re: buty Bally - moze
            i ladne ale drogie i skora za twarda na moje delikatne stopki, wiec nie ma
            czego zalowac. A swoja droga to niezle rebajas w tej Hiszpanii - tu tylko 50%
            a jak wiecej to na takie rzeczy ze i za darmo bym nie nosila. Ach i
            nastawienie do kredytu mam dokladnie takie jak i ty: jak mnie nie stac nie
            kupuje i juz (poza pozyczka na dom, ktora traktuja jako necessary evil i jak
            widze ile ci zlodzieje na mnie zarabiaja to mnie slowianska krew zalewa).

Student: email: jak powyzej tylko bez zberezienstw (ja wiem do czego takie
            mieszane slaskie gorale sa zdolne)
            skad sie wywodze? File z drzewem genealogicznym za duze zeby przeslac mailem
            (ha, haha)a miasto urodzin i sielskiego/anielskiego dziecinstwa to samo co
            Kiepury i Gierka. No to juz wiecie. Noz do tej pory w torebce nosze.
            Trallallalala.

Baloo: nie za duzo tych buleczek i szyneczek bo pozniej misi brzuszek bedziesz
            wsysal na plazy . a poza tym caluski (siostrzencze need I add)

Do wszystkich: choc e-mail na gw mam to raczej go czesto uzywac nie bede do
            logowania bo mnie draznie ze tildy nie ma. A ja bez tildy i tuszu do rzes zyc
            nie moge.

Z poniedzialkowym pozdrowieniem (Monday, bloody Monday)

Cariño
            Agente SuperEspecial

• karelia Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! 18.02.02, 10:31
              Carina nam ozyla tak z poniedzialkiem, Tak tak, masz racje te zlodzieje chca
              mnie z torbami puscic i takie ceny wywieszaja , ze ja ich czniam i nic nie
              kupuje. No czasami "mietkne" , bandyci , zetez kary na nich nie ma, oszustow
              sklepowych.
              Nieeee student correct jest i zadnych tam takich....grzeczny i dobrze
              wychowany. szanuje mame i sie pilnie uczy.
              Prezes jak to Prezes pokrzyczal, huknal i polecial do roboty.
              Ahoj K.
            • Gość: Baloo Re: Do Carino IP: *.ne.ch 18.02.02, 10:43
              Od buleczki z szyneczka jestem niestety uzalezniony jak od foruma ;o) a etap
              wciagania brzucha juz mam za soba .... stety / niestey

Pa

baloo
          • Gość: Robert Re: Do wszystkich (bez wyjatku) !! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 10:32
            Za ta odpowiedz (jej fragment dotyczacy mej skromnej osoby) wystepuje o
            przyznanie Tobie nagrody Europejskiego Korpusu Dyplomatycznego. No, no... to
            juz nie tylko kobieca zmyslnosc i przebieglosc, to juz prawdziwa DYPLOMACJA!

Pozdrowienia po spokojnej nocce (dlatego juz na nogach)

Robert
            • Gość: Baloo Re: Do Roberta IP: *.ne.ch 18.02.02, 10:53
              Jaka dyplomacja ? ja to taki misio jestem, co nie lubi, kiedy ludzie na siebie
              krzycza , bo mi to zdrzemke zakloca, ot i wszystko ....

Szalom

Baloo
              • Gość: Robert Re: Do Roberta IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 11:06
                Eeee... lepiej zmienmy temat. Moze by tak szanowny Prezes jakas fotke (na
                Przewodniczacego juz nie licze, on chyba swoj scanner to kamieniem obciazyl i
                do Zatoki Biskajskiej wrzucil)?

Pozdro.
                Robert
                • Gość: Robert Do Baloo IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 11:12
                  A jak fotki nie wyslesz to... lepiej poczytaj osobiscie:
                  www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                  dzial=0511&forum=POLONIA&wid=1096492&aid=1101427

Pozdr.
                  Robert
                  • Gość: Baloo Re: Do Roberta IP: *.ne.ch 18.02.02, 11:50
                    Fotke wysle, jak sie scannera i modema w domciu dorobie ...moze w tym tygodniu,
                    tylko butelki sprzedam ... na razie kolekcjonuje zolte sztabki :o)
                    Co do linku : no to ci dogadal nasz ulubiony Czlowiek Sukcesu Z Karnecikiem Z
                    Adresami ... i jak sie teraz czujesz ? dochodzisz jakos do siebie ?

Szalom

Baloo
                    • Gość: Troy Montags Stress IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.02, 13:07
                      Witam wszystkich. Jak tam po Lykend?
                      Chyba musze mojego nicka zarejestrowac,bo
                      jakis palant (majacy offenbar ten sam
                      Provider) podszywa sie podemnie sad(
                      • karelia imiona 18.02.02, 16:21
                        no chyba najwyzsza pora , zeby niektorzey sie zarejestrowali. Bedzie wygodniej
                        i szybciej meldunki przesylac. Z raczki do uszka, i rozniste tajemnice i hihihi
                        intrygi wymyslac, zeby tylko Prezesunio sie nie polapal, bo da nam po lapach
                        hihihihi
                        tu soosenka over K.
                        • Gość: Baloo Re: niektorzy ... IP: *.ne.ch 18.02.02, 16:26
                          ktorzy "niektorzy" ? a prezesunio i tak juz skolowany jak koala po
                          eukaliptusonaliach ...

Baloo
                          • karelia Re: niektorzy ... 18.02.02, 18:07
                            no tacy nieftorzy, nie bede wskazywac palcem , bo to nieladniewink)
                        • Gość: Cariño Re: imiona IP: 193.133.143.* 18.02.02, 17:04
                          karelia napisał(a):

> no chyba najwyzsza pora , zeby niektorzey sie zarejestrowali. Bedzie wygodniej
                          > i szybciej meldunki przesylac. Z raczki do uszka, i rozniste tajemnice i hihihi
                          >
                          > intrygi wymyslac, zeby tylko Prezesunio sie nie polapal, bo da nam po lapach
                          > hihihihi
                          > tu soosenka over K.

Tu brzoza, tu brzoza.
                          Ja sie zarejestrowalam (carino@poczta.gazeta.pl), ale nie chce sie logowac, bo mi
                          tilde zzera. A ja do tyldy b. przywiazana jestem.

Cariññññññño

• karelia Re: imiona 18.02.02, 18:10
                            ok, zapisze w tajnym kapowniku, a nawet moze w mojej skolowanej , jak
                            Prezesunia, glowie. Jak cos pokrece i wysle meldunek do zibi zamiast do
                            carinio, zamiast do Baloo, zamiest do siebie samej to nie miejcie do mnie
                            pretensji. I tak wszystko wyladuje u studenta a on to utopi w nefralach, tak to
                            sie nazywa, bo juz mi sie wszystko pomylelowink))
                            O, to byly naftale!!!!!
                            • karelia juz rano:-) 19.02.02, 00:30
                              Panie Prezesie, kawka, croissant, marmelada, gazetka poranna. Wszystko , zeby
                              sie Pan Prezes dobrze czul i za Boga nie rezygnowal z chudej prezesury. O
                              tlustym bonusie pomyslimy. Zlozymy sie wszyscy i cos tam damy, takie extra.
                              Ale niech nas , nieboraczkow , Pan prezes nie opuszcza, bo my to jak pijane
                              dzieci we mgle, bez Prezesuniawink))
                              A teraz do roboty !!!! K.
                              • Gość: Baloo Re: juz rano:-) IP: *.ne.ch 19.02.02, 09:29
                                karelia, czy to mnie tak ten poranny Absolut zacmil, czy to Ciebie na
                                przeciwlegly biegun teleportowalo, ze o wpol do pierwszej czasu warszawskiego
                                masz juz poranek ?

Na zrazie

Baloo
                                • Gość: Troy Re: juz rano:-) IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 09:32
                                  Gość portalu: Baloo napisał(a):

> karelia, czy to mnie tak ten poranny Absolut zacmil, czy to Ciebie na
                                  > przeciwlegly biegun teleportowalo, ze o wpol do pierwszej czasu warszawskiego
                                  > masz juz poranek ?
                                  >
                                  > Na zrazie
                                  >
                                  > Baloo

Poranny Absolut??? LOL!
                                  Znowu byl "szwedzki bufet"?

• Gość: Cariño Re: juz rano:-) IP: 193.133.143.* 19.02.02, 09:36
                                    juz forumujemy
                                    Dobrego dzionka wszystkim zwlaszcza wychudzonemu Prezesuniomi (a moze tak
                                    jeszcze jedna buleczke? a moze plastereczek szyneczki (najlepiej honey roasted
                                    bo z miodem dla misia)
                                    tralalalalala (to moj udzial w morning chorus)
                                    ptaszki trzepocza skrzydelkami, ja rzesami a reszta czym ma
                                    tralallalaalala
                                    Cariño
                                    • Gość: Troy Re: juz rano:-) IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 09:42
                                      Gość portalu: Cariño napisał(a):

> juz forumujemy
                                      > Dobrego dzionka wszystkim zwlaszcza wychudzonemu Prezesuniomi (a moze tak
                                      > jeszcze jedna buleczke? a moze plastereczek szyneczki (najlepiej honey roasted
                                      >
                                      > bo z miodem dla misia)
                                      > tralalalalala (to moj udzial w morning chorus)
                                      > ptaszki trzepocza skrzydelkami, ja rzesami a reszta czym ma
                                      > tralallalaalala
                                      > Cariño

Ja dorzucam kawalek bagietki serowej,
                                      dzemik truskawkowy Schwartau,oraz kawalek
                                      pasznego omletu(jak sie odmienia to paskudne slowo?)
                                      oraz moj dobry poranny humor,aczkolwiek nie wywolany
                                      Absolutem,ani inna skandynawska "pocieszycielka".

• Gość: student Re: juz rano:-) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.02, 11:44
                                        a ja dorzuce cos na obiad, bo na sniadanie nie znalalzlem czasu... ahhhhh to
                                        szybkie i stresujace zycie w Polsce...

pozdrawiam...
                                        • Gość: narval Re: juz rano:-) IP: *.abo.wanadoo.fr 19.02.02, 14:34
                                          jam sie tak Wam zza winkla przygladam, i az slow nie moge pomiarkowac takim
                                          piknym slownictwem wladata!..po walenciaku, ledwom doszla do siebie, bom
                                          grogami sie leczyla, a za studentem ino spoziram bo to moj telepatyczny
                                          ulubieniec!..nawet i neuronowo Gustlika z "czterech pancernych i owczarka
                                          niemieckiego" zdradzilam coby tego fotkowego mlodzienca zmiarkowac!..wiem,
                                          wiem zem do klubu waszego niegodna!..ale mnie jak oku Big Brathera ckli sie
                                          za waszema gadkami, tylko dlugo po drabinie zjezdzac, zeby rozszyfrowac wasza
                                          pisownia...czasami i pol noca siedze ze slownikami i tych wielkopanskich slow
                                          ani rozwiklac...beda sie uczyc!! tylko drabina zmienta bo ja jusci i nie
                                          jestem panna na wydaniu, a czas w takim wieku to jak pieniadz.. zwracam sie z
                                          uprzejma prosba o przychylne ustosunkowanie sie do moja odzywka...to by jush
                                          bylo tyle
                                          no to na wieki wiekow!
                                          • karelia narvalova 19.02.02, 17:59
                                          • karelia narvalova 19.02.02, 18:05
                                            a trenuj se trenuj dzoucha, a wez do pomocy studenta, on tak cos jakoby z
                                            twoich stron, to moze tam znajdzieta wspolny jezor. A faktum zes juz nie
                                            panienka mloda niech ci mysli nie maci, tu niektorzy ulubowwali sobie takie.
                                            Mowiom, ze dojrzale lepiej smakujom, ja tam nie wiem. co prawda zielenizny nie
                                            trawie, alec mlode/ swieze to smakuje dobrze.Jeden lubi gruszki a drugi
                                            jabluszka, ahoj studentwink A co do listy obecnosci, to trzeba do Prezesa sie
                                            zglosic, pogadac po ludzku, dac cosik tam w lapewink)) ( rekomendowany miod
                                            pitny, trojniacek) i najwazniejsze-chwalic zawsze i wszedzie niejakiego Dona,
                                            naszego duchowego wodza. I tak w ogole piknie sie wyrazac, duzo pisac, a nie
                                            klamac .
                                            Ahoj K.
                                            • Gość: Don Re: Zraniony IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.02.02, 21:18
                                              Po wolnym poniedzialku-melduje sie .Pisze powoli .bo palec od pisania
                                              przytrzasnelem drzwiami samochodu !Te nowiczesne samochody,drzwi
                                              wysmarowaneogladalem samochod by kupic cos w zamian mojego .(mania zyciowa) i
                                              lzej niz moim zamykajace sie drzei zrobily klik i ppalec zostal przycisniety-
                                              AUUU !Pieknie pisze co? ranny palec sam znajdowal litery a ten jeszcze
                                              niezwyczajna.Zdjecie w przygotowaniu-ucze sie scannera
                                              • Gość: student Re: Zraniony IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.02, 22:15
                                                ...podmuchac...dac pocalowac (kobiecie lub jak wolisz: mezczyznie) i samo sie
                                                zagoi smile hehehe...

Ja kiedys mojej siostrze przytrzasnalem reke... a wygladalo to tak, ze usiadlem
                                                za kierownica "maluszka" i chcialem zamknac drzwi, w miedzy czasie ona jakos
                                                niefortunnie wlozyla reke tak, ze ja z calej sily uderzylem drzwiami i bylo po
                                                dloni..paluszki polamane.......a ile WRZASKU bylo.........Boszzzzzzzzz nigdy
                                                wiecej juz tego nie zrobie... dodam - siostra starsza ode mnie smile

papapa........... niech paluszek sie goi smile jak nic nie pomoze to czlonkowie
                                                pomoga, ino daj znacsmile

pozdrawiam...
                                                • Gość: Cariño Re: Zraniony IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.02.02, 00:22
                                                  Mistrzu,

No to samochod oddac i niech gady odszkodowanie placa. No jak oni tak mogli.
                                                  A Student, vampir jeden juz by palce lizal. Tylko moje slipka zmruze/odwroce od
                                                  ekranu, bo zboczony BOSS mysli ze mi placi zebym pracowala, to juz sie drakule
                                                  chca przyssac. A tak ladnie na zdjeciu wygladal (do Karelii - no tiene 22anos,
                                                  te lo juro). Ach przepraszam za dygresje, do rzeczy: Ja z Generalem Franco
                                                  seans mam za chwileczke to sie wypytam kogo w tej Espanii najlepiej przystrzelic
                                                  coby oporu biernego/aktywnego i pulapek samochodowych nie stawiali. Tylko Panu
                                                  Bogu dziekowac ze bomby nie bylo (niby to Andalucia, ale tych Basqow, baskijek
                                                  wszedzie pelno - czytalam w Cosmopolitan - nowy trend na wiosne. Oni pewnie
                                                  Versace zastrzelili bo sobie inny fason wymyslil. A teraz sie za nasz Obiekt
                                                  Uwielbienia zabieraja. Zobaczymy co powiedza na paski plecione z INdonezji. No
                                                  to ja lece, zanim dwunasta wybije.

Z przymruzeniem zielonego oka

Cariño
                                                  Agente SuperEspecial

• karelia trafiony, zraniony , zatopiony 20.02.02, 00:56
                                                    Don, jak to jest , powiedz mi , bom strasznie ciekawa. Zona kupuje sobie jakies
                                                    buty z przeceny a ty samochod . No to ja sie pytam - co jest ze
                                                    sprawiedliwoscia dziejowa? Jest czy tez w ogole nie ma? Przeciez te dwie rzeczy-
                                                    buty contra samochod maja sie nijak do siebie. A ten paluch przytrzasniety to
                                                    jeszcze jeden dowod, ze jednak jakas boska sprawiedliwosc i skrzypce istnieja :-
                                                    ))))
                                                    Student, ja to Cie podejrzewalam o jakies ukryte sado i nie wykrecaj sie , ze
                                                    niechcacy, ze nie widziales, ze drzwi same...bo w zyciu nie uwierze. Po prostu
                                                    byles ciety na siostrzyczke i walnales drzwiami w rozsierdzieniu strasznym.

Carina a ja ci powiem, ze nic nie zastapi polskiego berecika z antenka , zaden
                                                    tam baskijski nalesnik na glowie. Za nic bym sobie nie zalozyla takiego talerza
                                                    z paponem na globus. Tylko bym sie osmieszyla smile)))

Adios, agent tymczasowo przebywajacy w Pampelunie wink K.
                                                  • karelia odszkodowanie 20.02.02, 01:00
                                                    ale mam "mietkie" serce Don i dam Ci cenna rade. Nie skap kosztow i zatrudnij
                                                    jakiegos adwokacine z Ameryki. Juz on bedzie wiedzial , jak wycisnac pesetas .
                                                    On udowodni, ze drzwi sie same zamknely na skutek zlosliwosci materialu, ze
                                                    drzwi byly krzywo zmontowane, ze zawiasy nie z tej strony, ze te drzwi od
                                                    innego samochodu byly, ze nie bylo zadnej gumy zmiekczajacej efekt
                                                    przytrzasniecie.............. mowie Ci juz jestes milioner. Cos mi skapniesz za
                                                    dobre rady?
                                                    Adios z Barceluny , K.
                                                  • karelia Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 01:28
                                                    co tak sie wylegujecie, wstawac spiochy i do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadna
                                                    tam kawka, szyneczke, soczki, jajo sadzone na kielbasie zwyczajnej. Umyc
                                                    facjate, wskoczyc w portki i kurc galopkiem do roboty!!!!!!!!!!!!
                                                    A ja sobie pospie hehehe
                                                    Pozdrowienia z Saragossy ( zgubilam rekopis sad((((K.
                                                  • Gość: student UWAGA! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 02:02
                                                    patrz next watek ...........!!!!
                                              • Gość: Baloo Re: Zraniony Don IP: *.ne.ch 20.02.02, 11:13
                                                "... Niech ryczy z bolu ranny Don
                                                zdrowy zwierz przebiega knieje
                                                ktos musi pisac , zeby spac mogl ktos
                                                Oto "foruma" dzieje ..."

No to teraz roj klubowiczek powinien runac do Hiszpanii, coby Obiektowi
                                                Uwielbienia paluszek kurowac i sekretarzyc ...
                                                No, ale jest problem : cos czuje , ze z nienawyklym paluszkiem, pyskowki nie
                                                beda juz takie jako drzewiej bywaly ...

Zmartwiony Baloo
    • Gość: student 300 POST --- i znow ja STUDENT, hehehe :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 02:04
      ja to mam szczescie smile znow jestem tworca rocznicowego post'u...pozdrawiam i
      ide nyny :o)

papappaa

P.S. TAK TAK lubie S/M !!!!!!! SLAVE and MASTER yeahhhhhhhhhh
      • karelia Re: 300 +1 20.02.02, 02:08
        ten to ma szczescie, moze bys zagral w TOTO, chyba specjalnie siedzi i czatuje
        na okragle posty, cwaniaczekwink)
        no i ja lulu, a zjedz jabluszko przed snem, to tak zdrowo wink
        jestem juz Bilbao ,dla niepoznaki mam berecik baskijski i baskinke przy bluzce
        K.
      • Gość: student do Karelii - no tiene 22anos, te lo juro ---??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 02:16
        Co Wy Kobity kombinujecie !!!??? Jutro sie dowiem ino sie kolezanki spytam co
        to znaczy........ ja Wam dam jak to jakas obelga na mnie!!!! ja Wam pokaze smile
        hehehehehehehehe.....................ise spac, juz lulu zrobionewink

pozdrawiam
    • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 20.02.02, 13:35
      przecie Don nie inwalida, ma druga reke. A wlasciwie ma personel, on bedzie
      dyktowac a personel stukac. + tego przedsiewzieciajest to , ze personel
      prawdopodobnie nic nie kuma po polsku.
      Student, ale sie zrobiles czuly i podejrzliwy na wlasnym punkcie. Wszedzie
      wietrzsz , spisek, zdrade, niecne knucia... wyluzuj sie , uspokuj, napisz pare
      stron textu o fragmentalach, policz do 1000 i full relax. Jest dobrze a bedzie
      jeszcze lepiejsmile))))
      ahoj , K.
    • Gość: student ahhh ten SENTYMENT !!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.02, 13:12
      Sentyment do tego watku nadal we mnie siedzi i dlugo bedzie siedziec jeszcze...
      w koncu od tego watku zaczynalem a teraz czuje sie juz jak w rodzinie - czyz to
      nie zasluguje na pamiec ????

bede ten watek co jakis czas popychal w gore... co by gdzies daleko sie nie
      stracil z oczu....

STUDENT
    • theend3 Re: ZEBRANIE KLUBU 08.08.02, 21:33
      jak mniemam ..to zebranie nr1..podrzucam by poczytac w wolnych chwilach..
    • Gość: student Up... IP: *.ipt.aol.com 07.12.02, 03:12
      Karelia to dla Ciebie smile

pozdrawiam
      • karelia Re: Up... 07.12.02, 17:20

• karelia Re: Up... 07.12.02, 21:43
          i znowu trzeba wziac miotle i sprzatac. A ja myslalam, ze tak przy sobocie
          bedzie po robocie. Nic z tego, rob i rob, 7 dni w tygodniusad((( czyscic
          Forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • jan.kran Re: hop (ntxt) 08.12.02, 12:39
    • don5 Re: ZEBRANIE KLUBU 25.12.02, 10:35
      • karelia Re: ZEBRANIE KLUBU 25.12.02, 11:07

--hahahahaha ale sie ubawilam czytajac, to byly czasyyyyy, mozna sie splakac
        ze smiechu. strasznei WAS lubiesmile)))))))))))))))))
        co za czasy, co za ludziewink
    • Gość: Suomi Re: ZEBRANIE KLUBU IP: *.aokk.fi 24.05.03, 02:15
      Popieram.
    • zbigniew_lewandowski Re: ZEBRANIE KLUBU 13.06.03, 04:55
      karelia napisał(a):

> prosze o udzielenie mi glosi i zarazem dziekuje. Mam cos na zdrowej
      watrobie ,
      > co mi sie nie podoba. Otoz niejaka C. , czlonkini klubu, dziewcze , co to
      > ledwie przekroczylo latek 18 upilo sie bylo w ostatni lyk_end. Konsekwencja
      byl
      >
      > niesamowity kociokwik w glowie, slabosc w czlonkach i ogolne wiosenne
      > zmeczenie. Oczywiscie odezwal sie prezesunio B. i ochoczo doradzac , co ma
      > dziewcze zrobic aby poczulo sie lepiej, a to taka kuracja a to siaka , a to
      > plyn taki a to inny. Zamieszal w ten coctail jeszcze niejakiego Doki, czleka
      > poczciwego, coby samemu sie wykrecic w razie potrzedby i dac tyly, asekurant
      > jeden.
      > Zamiast udzielic ojcowskiej porady, zeby pila tylko cacao i mineralke,
      lekkiej
      > nagany, zeby nie zniechecac tak calkowicie kol. C., on jej doradza, co ma
      robic
      >
      > zeby czuc sie lepiej!!!I tu nastepuje to , co mna ruszylo! My nie czlonkowie
      > Klubu Milosnikow Napojow Wyskokowych I Lemoniady Nagazowanej. I co by prezes
      na
      >
      > to powiedzial? On, ktory propaguje kulturalne picie i tak ladnie opowiada o
      > vinie w ktorym veritas tkwi. A tu co? czlonkowie sie upijaja, bez kondycji
      > pojawiaja sie w pracy, migaja sie w robocie, zamiast robic swoje to siedza i
      > klikaja, oczym? O gramatyce, nowe deklinacje usiluja stworzyc, jakby stara
      byla
      >
      > latwa. Mnie sie to nie podoba . Uwazam, ze kol. C , jest niewinna, ale kolega
      > Prezes zluguje na nagane, mimo ze jest wysoko postawiona fiura i ojcem 5
      corek,
      >
      > to powinaien siasc i sie wstydzic!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka