15.02.02, 10:09
Czesc,

mieszkam w okolicach Monachium, mam 2 malych dzieci (3 lata i 1,5 roku) i
chetnie poznam inne mamusie Polki/rodziny z blizszej i dalszej okolicy.

Fasolka
Obserwuj wątek
    • drapieznik Re: Mamusie 16.02.02, 06:31
      Tylko mamusie?
      • Gość: A27 Re: Mamusie IP: *.proxy.aol.com 16.02.02, 06:38
        A co z tymi kobiecinami, ktore dopiero zaczynajac myslec o macierzynstwie?
      • Gość: heavy Re: Mamusie IP: *.polcard.com.pl 16.02.02, 15:50
        tak tak ładnie
        • Gość: aniutek Re: Mamusie IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 16:19
          Gos´c´ portalu: heavy napisa?(a):

> tak tak ?adnie
          hehehe kolega z polcardu ..... pewnie sie zainteresuje dyskusja pietro nizej
          o kartach kredytowych w Polsce heheheheh
          • Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 16:33

Jest chyba specjalne forum dla mamus,bobaskow,pampersow,kaszek i odzywek-ale
            to nie przeszkadza chetnie poczytam o problemach 3-miesiecznej kolki.
            • Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 17:06
              Gość portalu: Don napisał(a):

>
              > Jest chyba specjalne forum dla mamus,bobaskow,pampersow,kaszek i odzywek-ale
              > to nie przeszkadza chetnie poczytam o problemach 3-miesiecznej kolki.

I co? Myslisz, ze podszywajac sie pod mloda mamusie, bedziesz mogl brac udzial w
              ich spotkaniach? Nieladnie Don, nieladnie smile Tylko nie zapomnij zgolic wasa bo
              inaczej Cie rozpoznaja!

Pozdr.

Robert

• Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 17:38
                Gość portalu: Robert napisał(a):

> Gość portalu: Don napisał(a):
                >
                > >
                > > Jest chyba specjalne forum dla mamus,bobaskow,pampersow,kaszek i odzywek
                > -ale
                > > to nie przeszkadza chetnie poczytam o problemach 3-miesiecznej kolki.
                >
                > I co? Myslisz, ze podszywajac sie pod mloda mamusie, bedziesz mogl brac udzial
                > w
                > ich spotkaniach? Nieladnie Don, nieladnie smile Tylko nie zapomnij zgolic wasa bo
                >
                > inaczej Cie rozpoznaja!
                >
                > Pozdr.
                >
                > Robert
                >

Masz racje Robb. Wlasnie zacieram rece z radosci ,jak bede mogl pogadac o
                zaletach pieluszki tradycyjnej nad perfumowanym pampersem.a wiesz ,ze smoczek
                powinien byc dopasowany przez specjaliste by nie znieksztalcac zgryzu.okazuje
                sie ,ze olejek do smarowania pupci moze wywolac alergie-ostroznie z lekkomyslnym
                zakupem ! Dziecko trzeba przyzwyczajac do tzw domowego jedzenia.Gotowe produkty
                sa dobre ,ale zbyt zmiksowane i swiadcza zwykle o lenistwie mamusi (lub
                tatusia).Zreszta o tym pogadamy jak chcesz.Chetnie dowiem sie o nowosciach na tym
                polu.dawno sie tym nie zajmowalem -moj bobasek ma juz 25 lat,duzo sie zmienilo od
                tego czasu. PS wnukow jeszcze nie mam-wiadomo nowoczesna kobieta,kariera to
                glowne ! Pozdraw
                • Gość: A27 Re: Mamusie IP: *.proxy.aol.com 16.02.02, 17:41
                  Apropos smoczka. Ja bylam bardzo dziwnym dzieckiem, praktycznie wychowalam sie
                  bez smoczka. Gdy mi go rodzice wkladali do buzi - to pociagalo mnie na wymioty.
                  A gdy przyniesli mi do domu brata, to ze starachu sie porzygalam. Ale potem
                  doszlam do siebie i z bratem nawet kumplowalismy.
                  • Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 17:51
                    A slyszeliscie o tym wynalazku: smoczek, ktory zanim upadnie na ziemie (i sie
                    pobrudzi) zamyka sie w specjalne oslonie z tworzywa sztucznego. Po podniesieniu
                    (i oczywiscie otwarciu oslony) mozna go bez zadnych zabiegow prosto do dzioba
                    pakowac. Ten facet co to wymyslil to mial leb! Nie wiem tylko czy to juz w
                    produkcji.

Pozdr.

Robert

PS Don z tych Twoich "mamusiowych" wypowiedzi jakby jakas lekka tesknota
                    tracala? A moze by tak Donne przekonac, ze kariera kariera ale jakis nastepca
                    (ktoremu mozna by bylo bajki opowiadac ha..ha..)by sie przydal?
                    • Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 18:27
                      Gość portalu: Robert napisał(a):

> A slyszeliscie o tym wynalazku: smoczek, ktory zanim upadnie na ziemie (i sie
                      > pobrudzi) zamyka sie w specjalne oslonie z tworzywa sztucznego. Po podniesieniu
                      >
                      > (i oczywiscie otwarciu oslony) mozna go bez zadnych zabiegow prosto do dzioba
                      > pakowac. Ten facet co to wymyslil to mial leb! Nie wiem tylko czy to juz w
                      > produkcji.
                      >
                      > Pozdr.
                      >
                      > Robert
                      >
                      > PS Don z tych Twoich "mamusiowych" wypowiedzi jakby jakas lekka tesknota
                      > tracala? A moze by tak Donne przekonac, ze kariera kariera ale jakis nastepca
                      > (ktoremu mozna by bylo bajki opowiadac ha..ha..)by sie przydal?

Juz se wyobrazam moja Taniusze (53 wiosen) z niemowlakiem hi hi hi ,Dzieki za
                      dowcip niedzieli.
                      • Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 18:39
                        No nie, nie przeceniaj mnie ! Taki dowcipny to ja znowu tez nie jestem. Ja
                        mialem na mysli WNUKA!

Pozdr.
                        Robert
                      • Gość: Magda Re: Mamusie IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.02, 18:42
                        I jak to z reguly bywa. Zamiast naprawde powaznych ofert, znowu jakies glupoty.
                        Jezeli nie chcecie pisac normalnie na jakis temat, to nie piszcie wcale. Nie po
                        to jest internet aby wypowiadac sie na kazdy temat, a wlasciwie mowic tylko
                        glupoty. I to jest nasza Polonia! Szkoda, ze i ci co sa w Polsce moge czytac
                        wasze glupoty. Zachowujecie sie jak kupa smarkaczy!!! Pozdrowienia i zycze
                        troche wiecej rozumu.
                        • Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 18:47
                          Gość portalu: Magda napisał(a):

> I jak to z reguly bywa. Zamiast naprawde powaznych ofert, znowu jakies glupoty.
                          >
                          > Jezeli nie chcecie pisac normalnie na jakis temat, to nie piszcie wcale. Nie po
                          >
                          > to jest internet aby wypowiadac sie na kazdy temat, a wlasciwie mowic tylko
                          > glupoty. I to jest nasza Polonia! Szkoda, ze i ci co sa w Polsce moge czytac
                          > wasze glupoty. Zachowujecie sie jak kupa smarkaczy!!! Pozdrowienia i zycze
                          > troche wiecej rozumu.

HI HI HI HI -skad ja to znam !!!
                        • Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 18:59
                          Gość portalu: Magda napisał(a):

> I jak to z reguly bywa. Zamiast naprawde powaznych ofert, znowu jakies glupoty.
                          >
                          > Jezeli nie chcecie pisac normalnie na jakis temat, to nie piszcie wcale. Nie po
                          >
                          > to jest internet aby wypowiadac sie na kazdy temat, a wlasciwie mowic tylko
                          > glupoty. I to jest nasza Polonia! Szkoda, ze i ci co sa w Polsce moge czytac
                          > wasze glupoty. Zachowujecie sie jak kupa smarkaczy!!! Pozdrowienia i zycze
                          > troche wiecej rozumu.

Mea Culpa! Daje slowo honoru, ze juz nigdy nie bede podawal jako "mamusia"! Z
                          drugiej strony, popatrz, jaki ten watek byl bez nas smutny wink

Pozdrowienia
                          Robert

PS Don! Ciebie tez przywoluje niniejszym do porzadku!

• Gość: aniutek do Magdy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 19:03
                          hehehehe Magda- usmiechnij sie to dobrze robi ::smile)) po co to oburzenie ? jak
                          by bylo po co? dzieki naszemu gadulstwu Twoj watek jest ciagle zywy i jest
                          szansa,ze jakas mamuska sie odezwie. Ja niestety.... za woda, syn dzisiaj
                          konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma.
                          Pozdrowki,
                          aniutek
                          • roseanne Wszystkiego dobrego 16.02.02, 19:07
                            Gość portalu: aniutek napisał(a):

> hehehehe Magda- usmiechnij sie to dobrze robi ::smile)) po co to oburzenie ? jak
                            > by bylo po co? dzieki naszemu gadulstwu Twoj watek jest ciagle zywy i jest
                            > szansa,ze jakas mamuska sie odezwie. Ja niestety.... za woda, syn dzisiaj
                            > konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma.
                            > Pozdrowki,
                            > aniutek

O Lukasza chodzi?
                            Duzo zdrowka

pozdrawiam
                            r
                            • Gość: aniutek Re: Wszystkiego dobrego IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 19:51
                              roseanne napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a):
                              >
                              > > hehehehe Magda- usmiechnij sie to dobrze robi ::smile)) po co to oburzenie
                              ?
                              > jak
                              > > by bylo po co? dzieki naszemu gadulstwu Twoj watek jest ciagle zywy i
                              jest
                              >
                              > > szansa,ze jakas mamuska sie odezwie. Ja niestety.... za woda, syn
                              dzisiaj
                              > > konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma.
                              > > Pozdrowki,
                              > > aniutek
                              >
                              > O Lukasza chodzi?
                              > Duzo zdrowka
                              >
                              > pozdrawiam
                              > r
                              Dzieki dzieki- wyobraz sobie - schudl !!!!!
                          • Gość: hehehe Re: do Magdy IP: *.telia.com 16.02.02, 19:08
                            "syn dzisiaj
                            konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma"
                            no to do roboty zamiast na sieci siedziec.Biedne dziecko ze rodzenstwa nie ma
                            • Gość: Robert Re: do Magdy IP: 134.102.121.* 16.02.02, 19:12
                              Zgadza sie, popieram! Co Ty synka na egoiste chcesz wychowac? Nawet Twoja
                              ewentualna, z tym zwiazana, nieobecosc na forum bedzie usprawiedliwionawink

Pozdr
                              Robert
                              • Gość: aniutek Re: do Magdy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 19:30
                                hehehe ja bardzo chetnie :smile) ino chlop w robocie.....
                                spadam na urodzinowa celebracje,
                                pozdrowki,
                                aniutek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka