fasolka3 15.02.02, 10:09 Czesc, mieszkam w okolicach Monachium, mam 2 malych dzieci (3 lata i 1,5 roku) i chetnie poznam inne mamusie Polki/rodziny z blizszej i dalszej okolicy. Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A27 Re: Mamusie IP: *.proxy.aol.com 16.02.02, 06:38 A co z tymi kobiecinami, ktore dopiero zaczynajac myslec o macierzynstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Mamusie IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 16:19 Gos´c´ portalu: heavy napisa?(a): > tak tak ?adnie hehehe kolega z polcardu ..... pewnie sie zainteresuje dyskusja pietro nizej o kartach kredytowych w Polsce heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 16:33 Jest chyba specjalne forum dla mamus,bobaskow,pampersow,kaszek i odzywek-ale to nie przeszkadza chetnie poczytam o problemach 3-miesiecznej kolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 17:06 Gość portalu: Don napisał(a): > > Jest chyba specjalne forum dla mamus,bobaskow,pampersow,kaszek i odzywek-ale > to nie przeszkadza chetnie poczytam o problemach 3-miesiecznej kolki. I co? Myslisz, ze podszywajac sie pod mloda mamusie, bedziesz mogl brac udzial w ich spotkaniach? Nieladnie Don, nieladnie Tylko nie zapomnij zgolic wasa bo inaczej Cie rozpoznaja! Pozdr. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 17:38 Gość portalu: Robert napisał(a): > Gość portalu: Don napisał(a): > > > > > Jest chyba specjalne forum dla mamus,bobaskow,pampersow,kaszek i odzywek > -ale > > to nie przeszkadza chetnie poczytam o problemach 3-miesiecznej kolki. > > I co? Myslisz, ze podszywajac sie pod mloda mamusie, bedziesz mogl brac udzial > w > ich spotkaniach? Nieladnie Don, nieladnie Tylko nie zapomnij zgolic wasa bo > > inaczej Cie rozpoznaja! > > Pozdr. > > Robert > Masz racje Robb. Wlasnie zacieram rece z radosci ,jak bede mogl pogadac o zaletach pieluszki tradycyjnej nad perfumowanym pampersem.a wiesz ,ze smoczek powinien byc dopasowany przez specjaliste by nie znieksztalcac zgryzu.okazuje sie ,ze olejek do smarowania pupci moze wywolac alergie-ostroznie z lekkomyslnym zakupem ! Dziecko trzeba przyzwyczajac do tzw domowego jedzenia.Gotowe produkty sa dobre ,ale zbyt zmiksowane i swiadcza zwykle o lenistwie mamusi (lub tatusia).Zreszta o tym pogadamy jak chcesz.Chetnie dowiem sie o nowosciach na tym polu.dawno sie tym nie zajmowalem -moj bobasek ma juz 25 lat,duzo sie zmienilo od tego czasu. PS wnukow jeszcze nie mam-wiadomo nowoczesna kobieta,kariera to glowne ! Pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Mamusie IP: *.proxy.aol.com 16.02.02, 17:41 Apropos smoczka. Ja bylam bardzo dziwnym dzieckiem, praktycznie wychowalam sie bez smoczka. Gdy mi go rodzice wkladali do buzi - to pociagalo mnie na wymioty. A gdy przyniesli mi do domu brata, to ze starachu sie porzygalam. Ale potem doszlam do siebie i z bratem nawet kumplowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 17:51 A slyszeliscie o tym wynalazku: smoczek, ktory zanim upadnie na ziemie (i sie pobrudzi) zamyka sie w specjalne oslonie z tworzywa sztucznego. Po podniesieniu (i oczywiscie otwarciu oslony) mozna go bez zadnych zabiegow prosto do dzioba pakowac. Ten facet co to wymyslil to mial leb! Nie wiem tylko czy to juz w produkcji. Pozdr. Robert PS Don z tych Twoich "mamusiowych" wypowiedzi jakby jakas lekka tesknota tracala? A moze by tak Donne przekonac, ze kariera kariera ale jakis nastepca (ktoremu mozna by bylo bajki opowiadac ha..ha..)by sie przydal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 18:27 Gość portalu: Robert napisał(a): > A slyszeliscie o tym wynalazku: smoczek, ktory zanim upadnie na ziemie (i sie > pobrudzi) zamyka sie w specjalne oslonie z tworzywa sztucznego. Po podniesieniu > > (i oczywiscie otwarciu oslony) mozna go bez zadnych zabiegow prosto do dzioba > pakowac. Ten facet co to wymyslil to mial leb! Nie wiem tylko czy to juz w > produkcji. > > Pozdr. > > Robert > > PS Don z tych Twoich "mamusiowych" wypowiedzi jakby jakas lekka tesknota > tracala? A moze by tak Donne przekonac, ze kariera kariera ale jakis nastepca > (ktoremu mozna by bylo bajki opowiadac ha..ha..)by sie przydal? Juz se wyobrazam moja Taniusze (53 wiosen) z niemowlakiem hi hi hi ,Dzieki za dowcip niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 18:39 No nie, nie przeceniaj mnie ! Taki dowcipny to ja znowu tez nie jestem. Ja mialem na mysli WNUKA! Pozdr. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Mamusie IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.02, 18:42 I jak to z reguly bywa. Zamiast naprawde powaznych ofert, znowu jakies glupoty. Jezeli nie chcecie pisac normalnie na jakis temat, to nie piszcie wcale. Nie po to jest internet aby wypowiadac sie na kazdy temat, a wlasciwie mowic tylko glupoty. I to jest nasza Polonia! Szkoda, ze i ci co sa w Polsce moge czytac wasze glupoty. Zachowujecie sie jak kupa smarkaczy!!! Pozdrowienia i zycze troche wiecej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Mamusie IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.02.02, 18:47 Gość portalu: Magda napisał(a): > I jak to z reguly bywa. Zamiast naprawde powaznych ofert, znowu jakies glupoty. > > Jezeli nie chcecie pisac normalnie na jakis temat, to nie piszcie wcale. Nie po > > to jest internet aby wypowiadac sie na kazdy temat, a wlasciwie mowic tylko > glupoty. I to jest nasza Polonia! Szkoda, ze i ci co sa w Polsce moge czytac > wasze glupoty. Zachowujecie sie jak kupa smarkaczy!!! Pozdrowienia i zycze > troche wiecej rozumu. HI HI HI HI -skad ja to znam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mamusie IP: 134.102.121.* 16.02.02, 18:59 Gość portalu: Magda napisał(a): > I jak to z reguly bywa. Zamiast naprawde powaznych ofert, znowu jakies glupoty. > > Jezeli nie chcecie pisac normalnie na jakis temat, to nie piszcie wcale. Nie po > > to jest internet aby wypowiadac sie na kazdy temat, a wlasciwie mowic tylko > glupoty. I to jest nasza Polonia! Szkoda, ze i ci co sa w Polsce moge czytac > wasze glupoty. Zachowujecie sie jak kupa smarkaczy!!! Pozdrowienia i zycze > troche wiecej rozumu. Mea Culpa! Daje slowo honoru, ze juz nigdy nie bede podawal jako "mamusia"! Z drugiej strony, popatrz, jaki ten watek byl bez nas smutny Pozdrowienia Robert PS Don! Ciebie tez przywoluje niniejszym do porzadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek do Magdy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 19:03 hehehehe Magda- usmiechnij sie to dobrze robi ::)) po co to oburzenie ? jak by bylo po co? dzieki naszemu gadulstwu Twoj watek jest ciagle zywy i jest szansa,ze jakas mamuska sie odezwie. Ja niestety.... za woda, syn dzisiaj konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma. Pozdrowki, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Wszystkiego dobrego 16.02.02, 19:07 Gość portalu: aniutek napisał(a): > hehehehe Magda- usmiechnij sie to dobrze robi ::)) po co to oburzenie ? jak > by bylo po co? dzieki naszemu gadulstwu Twoj watek jest ciagle zywy i jest > szansa,ze jakas mamuska sie odezwie. Ja niestety.... za woda, syn dzisiaj > konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma. > Pozdrowki, > aniutek O Lukasza chodzi? Duzo zdrowka pozdrawiam r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Wszystkiego dobrego IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 19:51 roseanne napisa?(a): > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a): > > > hehehehe Magda- usmiechnij sie to dobrze robi ::)) po co to oburzenie ? > jak > > by bylo po co? dzieki naszemu gadulstwu Twoj watek jest ciagle zywy i jest > > > szansa,ze jakas mamuska sie odezwie. Ja niestety.... za woda, syn dzisiaj > > konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma. > > Pozdrowki, > > aniutek > > O Lukasza chodzi? > Duzo zdrowka > > pozdrawiam > r Dzieki dzieki- wyobraz sobie - schudl !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: do Magdy IP: *.telia.com 16.02.02, 19:08 "syn dzisiaj konczy 10 lat a rodzenstwa nie jeszcze /hehehe/ nie ma" no to do roboty zamiast na sieci siedziec.Biedne dziecko ze rodzenstwa nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: do Magdy IP: 134.102.121.* 16.02.02, 19:12 Zgadza sie, popieram! Co Ty synka na egoiste chcesz wychowac? Nawet Twoja ewentualna, z tym zwiazana, nieobecosc na forum bedzie usprawiedliwiona Pozdr Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: do Magdy IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.02.02, 19:30 hehehe ja bardzo chetnie :) ino chlop w robocie..... spadam na urodzinowa celebracje, pozdrowki, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś