al-kochol-8 19.10.10, 04:43 tak chorych dowodcow to w polskim wojsku nie znajdzie www.smh.com.au/world/secret-life-of-crossdressing-killer-colonel-revealed-20101019-16rt2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno.555 Re: kurde fix canada 19.10.10, 06:29 ciekawe ilu takich jeszcze tam lata luzem i w jakich stopniach. No i te 500 sztuk damskiej garderoby w szafie, poematy z wlaman na komputerze, crossdressing, 'groomed to be top brass in canadian airforce', szef lotow na Haiti, dowodca najwiekszej jednostki wojskowej, dwa morderstwa na podwladnych kobietach, zdjecia w damskich majtkach i biustonoszu (czarnym, hehehehe, mial smak). To przebija synka bylego wiceministra rolujacego kawalki tatusia w tapety dla siostry, przed wycieczka zaglowka na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola To by potwierdzalo .... 19.10.10, 07:40 ... ze wszedzie na swiecie sa swiry i zayoby. Czyli psychicznie chorzy czy zwichrowani. O tempora, o mores ( Nawet na tym forum widze paru takich ...... Obserwator SP Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: To by potwierdzalo .... 19.10.10, 15:18 Chorych dowodcow w polskim wojsku nie ma? No teraz juz moze nie ma, ze przypomne Smolensk gdzie to sie "wykonczyli". Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: To by potwierdzalo .... 19.10.10, 15:28 tez mieli sztuk 500 kobiecej bielizny? ciekawe dla kogo a moze wszyscy robili podjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: To by potwierdzalo .... 19.10.10, 19:29 Bardzo mi sie podoba w tej sukience w kwiatki hehehehe Niezly swir.double life Odpowiedz Link Zgłoś
ertes_yebany Re: To by potwierdzalo .... 23.10.10, 11:14 tobie tez byloby niezle w tym kolrku, mysle ze powinienes zaniesc fotografie garderoby w kwiatki do krawca z hongkongu na raczych walach. kolorkowo uporzadkowany ertes ye..ny Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals taa 20.10.10, 08:28 zeby nie zabil, nie gwalcil to mozna by sie posmiac Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Nie koniecznie 20.10.10, 09:31 Aleksander Macedonski, Cortez, Atahualpa, Napoleon, Stalin-wyzwoliciel (ze juz nie wpomne Nabuchadonozora czy Faraonow) tez zabijali i glwalcili, a dzis sa bohaterami. I nikt im tego nie pamieta (tych zabojstw czy gwaltow). Tyle ze ten Kanadyjczyk byl za maly; tzn, za niska pozycja, za malo gwaltow i za malo zabojstw. Przypomnij sobie innego swira spod Vancouver; ten byl juz lepszy (jakies dwa miesiace temu go w koncu skazali). Bil naszego faceta na glowe bo mu naliczyli ponad 50 zabojstw i gwaltow .... Ale to wszystko trzecia liga; ci na poczatku to pierwsza liga. Cynik SP Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Nie koniecznie 20.10.10, 22:00 nooo, nie sadze aby wielu, ktorych wymieniles a nawet dodajac hitlera osobiscie zabijali i gwalcili noo oprocz hehe nale ty to wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
nahanni Re: Nie koniecznie 22.10.10, 00:32 "niekoniecznie" pisze sie razem analfabeto. A jak tam dajesz sobie rade z erteska fobia? Zaciekawion Odpowiedz Link Zgłoś
ertes_yebany Re: Nie koniecznie 23.10.10, 11:11 kolego, ja sobie radze z ertesem tak ze wykorzystuje go jak kobiete, ty natomiast nadal udajesz chlopca z zapalkami. zatroskany ertes-ye..ny Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 ontarian i ratpole unikaja tego tematu 20.10.10, 23:03 czyzby zgadzali sie z przedstawiona wyzej teza? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: ontarian i ratpole unikaja tego tematu 21.10.10, 01:07 al-kochol-8 napisał: > czyzby zgadzali sie z przedstawiona wyzej teza? Chodzi ci o teze: "tak chorych dowodcow to w polskim wojsku nie znajdzie" Oczywiscie, ze tak, bo gdzie niby szukac tego polskiego wojska? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa ratpole 21.10.10, 01:26 kiedy ortalion czepal skorka zaszedl go cichaczem od tylca i mu zaczal napie...c ORMOfska pala ktoara ortalion na pamiatke sobie pod lozkiem schowal. A tajk swoja droga rat canals to ty teraz musisz miec niezly zgryz ? co zwyciezy nienawisc do kanady i usa czy milosc do kolegi z branzy i mimo ze renegat spierdzielant to jednak swoj chlopak ze sluzb mundurowych. A mosze ten caly ortalion to on nie w kanatce siedzi tylko w piwnicy MSZ wtedy by twoje rozterki moralne zniknely i taka piekna milosc by sie w powietrzu uniosla wymieszana oczywiscie z zapachem ruskiej onucy. Byscie na zmiane pompowali! Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals tata 21.10.10, 01:44 ty kolejny przebieraniec hehe w damskiej bieliznie? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.555 Re: ratpole 21.10.10, 03:11 ortalion sie wygadal ze kupil jakies deski i mu dali 10% za zalozenie karty kredytowej przy kasie. To mogl napisac tylko jakis popraniec z kanatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: ratpole 21.10.10, 05:27 tata_japoxa napisał: > A mosze ten caly ortalion to on nie w kanatce siedzi tylko w piwnicy MSZ wtedy > by twoje rozterki moralne zniknely i taka piekna milosc by sie w powietrzu unio > sla wymieszana oczywiscie z zapachem ruskiej onucy. > Byscie na zmiane pompowali! Bylem w ZOMO, bylem w ORMO, tera jestem za Platformom hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Bylem w ZOMO,bylem w ORMO,tera jestem za Platformo 22.10.10, 23:29 ja tez kurtka licze nato ze opozycje wnet zlikwidujom i znowu bedzie jak za wczesnego Gierka. Co, zle nam wtedy bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.555 Re: Bylem w ZOMO,bylem w ORMO,tera jestem za Plat 23.10.10, 11:09 jezu! Znowu beda warcholy?! Nie strasz ludzi, jeden na forum wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals tata 21.10.10, 06:05 w bikini zupelnie tracisz rozum, oj ty, oj ja kocham ameryke aha a w kanadzie nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.555 Re: tata 22.10.10, 00:01 ja bym sie bal tam jechac bo moze sie jakis spolkownik rzucic na moja kolekcje damskich fatalaszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals bruno 22.10.10, 08:12 a moze wiesz czy cos napisali o swiezosci tej bielizny? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.555 Re: bruno 22.10.10, 20:25 nie pisali ale to wiadomo, w tej lekko uzywanej caly urok taka pani Walewska (nomen omen) to miala prikaz od Napoleona zeby sie kilka dni przed wizyta w wiezy nie myc, tamten general, ten spolkownik, to chyba ten sam gwint. Nastolatki w Japonii sprzedaja zgredom rajstopy popaprane jogurttem, no ale to jest jawne oszustwo, hehehe Teraz powinna wyjsc jeszcze raz sprawa trego zatazarowanego neiszczesnika. Odpowiedz Link Zgłoś
gajowybronek Re: bruno 23.10.10, 01:21 Bylem w ZOMO, bylem w ORMO, tera jestem za Platformom hehehe ........pasuje jak ulal do.... mcov Odpowiedz Link Zgłoś