Dodaj do ulubionych

Dobra nowina

27.08.11, 07:52
Po jednym dniu na tym forum odzylam. Do wczoraj nie bylam pewna co robic, na zyciu mi nie zalezalo i bylo mi obojetne czy mnie potraci samochod czy tez jakis przyjemniaczek jak warcholski walnie mnie drzwiami w przejsciu. Ale dzisiaj jest inaczej: mam cel w zyciu, Myslalam ze moje problemy sa wielkie a ja mam wspaniale zycie w porownaniu z tymi warcholskimi, ontarianami, mcovami. Wy jestescie zgryzliwi, starzy cyniczni i wypaleni zyciem- tylko nie wiem ktorym- tym w polsce czy an emigracji. o innych krajach boje sie myslec.

Mimo to zycze wam zebyscie wrocili do normalnego stanu umyslowego. A teraz najmilsze: najlepiej to sie powiescie na jednym powrozie na raz.
Obserwuj wątek
    • rat_canals Re: Dobra nowina 27.08.11, 07:59
      powroza niet, wymienili na parowke
    • pan_zupa Re: Dobra nowina 27.08.11, 23:07
      dobra nowina ale dla mnie bo dla ciebie wywloko mam bardzo zla: plyn japcok szerokim strumieniem i nie daj sie przekrecic dwa raz na tamie wedle kurnika!
      • aldi_king Re: Dobra nowina 28.08.11, 06:46
        czy ty nie pomyliles sobie niku o jedna literke? D:
    • ratpole Re: Dobra nowina 27.08.11, 23:10
      aldi_king napisała:

> Po jednym dniu na tym forum odzylam. Do wczoraj nie bylam pewna co robic, na zy
      > ciu mi nie zalezalo i bylo mi obojetne czy mnie potraci samochod

Mam nadzieje, ze jeszcze nie wszystko stracone i jakis samochod sie w koncu zlituje nad toba
    • japoxx Re: Dobra nowina 28.08.11, 05:14
      hehehehehehehehe

yapuchna , dziewczynko. to nawet kuciapke sobie wymysliles? a moze jakies zdjecia zamiescisz na dowod ze masz . najlepiej w bagazniku na tle pazdziezowego sejfu

Buahahahahahahahahahahahahahahaha
      • aldi_king Re: Dobra nowina 28.08.11, 06:44
        japox i warcholski czy wam sie zmysly pomieszaly z goraca i nedzy na emigracji? Przeciez wy majaczycie gorzej niz Piekarski na mekach.
        • rat_canals Re: Dobra nowina 28.08.11, 07:01
          to tylko silowniki im puscily i stad te klocki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka