Dodaj do ulubionych

co robić w Londynie?

22.05.04, 09:21
Jedziemy za tydzień do Londynu na 2 tygodnie i bardzo bym chciała żeby były
to niezapomniane wakacje.Poradzcie jak tam zorganizować czas 3-latkowi? Co
warto zobaczyć, gdzie się można wyszaleć..itp.Piszcie jak najwięcej ...z góry
dziękuję.Pozdrawiam Kaha
Obserwuj wątek
    • rubi21 Re: co robić w Londynie? 22.05.04, 10:35
      Można wejsć do Muzeum Historii Naturalnej, można wejsć na London Eye, popłynąć
      statkiem Tamizą. Odradzam Tower. Podobno w jakimś muzeum są takie zajecia dla
      dzieci , ubrane w takie fajne kombinezoniki malują i lepią tylko nie wiem
      gdzie? Poza tym swietny plac zabaw w Hyde Parku - częśc pólnocno zachodnia plac
      zabaw księżnej Diany (jest tam ogromny statek i wiele atrakcji). Poniewaz rok
      temu w Londynie w sierpniu były upały wiec najwiecej czasu spedzałam na swiezym
      powietrzu. Jest jeszcze ale pod Londynem taki park a'la disnayland. Moze stałe
      mieszkanki L cos wiecej o nim powiedzą, pozdrawiam
      • sugar_mama_danielcia Re: co robić w Londynie? 22.05.04, 10:53
        Chyba chodzi o Legoland. MOj znajomy byl tam z dzieckiem i malemu sie podobalo.
        Ale ponoc dlugie kolejki do wszytskiego. To jest chyba w Windsor, ale na 100%
        nie jestem pewna.

Na deszczowy dzien polecam wizyte w Akwarium, a na sloneczny Kew Gargens.
        Oprocz slicznych roslin i tropikalnych rybek zawsze dodatkowo sie tam cos
        dzieje dla dzieci. Lub tez Richmond Park - piknik w towarzystwie jelenii i plus
        taki, ze RP jest za darmo.

Sugar
        • mrufkaa Re: co robić w Londynie? 22.05.04, 16:28
          ZOO jest w ten sposob zorganizowane, ze z biletem dostaje sie przewodnik o
          ktorej godzinie gdzie karmia jakie zwierzaki. Z dziecmi mozna isc tym szlakiem,
          beda mialy frajde ogladajac zwierzeta jedzace z reki etc. Przy kazdym karmieniu
          opiekun opowiada przez mikrofon o danym zwierzaku, jesli znasz jezyk, mozesz
          dziecku tlumaczyc. Przy kazdym takim punkcie karmienia o danej godzinie jest
          tlum dzieciakow i wielka imprezasmile moja Julka miala 8 m-cy a bardzo jej sie
          podobalo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka