Dodaj do ulubionych

Mercedesy na raty

22.11.11, 20:42
Ja rozumiem, ze maly zuczek ze struzowki musi z biedy brac Mercedesa na lease, ale ze bulwiacze ministry taka nedze zaliczaja? W pale sie nie miesci.
To kto tam w koncu NIE jest dziadem? hehehe

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10691068,Zacisna_pasa__Nowi_ministrowie_Tuska_zadluzeni_na.html
Obserwuj wątek
    • herman_wyrwiglowka Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 21:07
      ja ci to wytlumaczem ortalionek bo ty od trzepania skurkop calkiem zes juz zdurnial patrz ortalionek to jest tak samo jak z twoimy kolpakami co je z parkingu kradniesz . zeby ciem policja nie capla to kupujesz na kredy 2 pary i im fakturkiem pokazujesz. jak taky 30 letni minister po kadencji ma kilka domow to zawsze powie ze na kredyt wziente a nie na parkyngu zaebane juz rozumiesz nasz filozofie ze struzufki?
      • donk Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 21:29
        Daj mu spokuj. Robi co moze amoze niewiele. heheheheheheheheheh
        Zwieracz mu puscil i teraz daje czadu. heheheheheheheheh
      • ratpole Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 22:48
        herman_wyrwiglowka napisał:

> ja ci to wytlumaczem ortalionek bo ty od trzepania skurkop calkiem zes juz zdur
        > nial patrz ortalionek to jest tak samo jak z twoimy kolpakami co je z parkingu
        > kradniesz

No dobra. A komu ten wasz top manadziadoment kradnie te kolpaki? Nie wam przypadkiem?
        I wy sie z tego cieszyta? Ze tak chwiejowo kradna, ze w dlugach siedzom? To ciekawe ile ty masz dlugu hehehehe Mercedesy to som drogie auta hehehe
        • herman_wyrwiglowka Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 22:57
          nikt sie nie cieszy poprostu trzeba wiedziec w ktora strone sie ziemia obraca a sie nie dziwic bo inaczej sie reszte zycia na strozuffce spedzi
          • ratpole Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 23:02

> nikt sie nie cieszy poprostu trzeba wiedziec w ktora strone sie ziemia obraca a
            > sie nie dziwic bo inaczej sie reszte zycia na strozuffce spedzi

No to ja bym swojej strozuffki na fotel bulwiaczego premiera nie zamienil. Zarabiam ciut wiecej, a oszczednosci mam duzo wiecej. I zadnych dlugow hehehe
            W dodatku nikt mnie nie ma za co posadzic, ani uciekac na zielona karte juz nie musze
            Po prostu trzeba wiedziec w ktora strone sie ten swiat kreci hehehehe
            A jak tam u ciebie? Od tego obserwowania w ktora strone swiat sie kreci tylko zawrotu glowy dostales? hehehe
            • herman_wyrwiglowka Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 23:07
              pewnie zebys nie zamienil nie mialbys wtedy czasu na to zeby przychodzic na to forum dla topmenadzmentu i opowiadac o tym jakie to wszystkie procz ciebie milionera hotdoga i multimilionera mckrowy nieudaczniki hehe
              • ratpole Re: Mercedesy na raty 22.11.11, 23:09

> pewnie zebys nie zamienil nie mialbys wtedy czasu na to zeby przychodzic na to
                > forum dla topmenadzmentu i opowiadac o tym jakie to wszystkie procz ciebie mili
                > onera hotdoga i multimilionera mckrowy nieudaczniki hehe

Znam wielu bogatszych od siebie. Niestety, ty do nich nie nalezysz hehehe
                • donk Ja nie chcem myslem co ty odkladasz. heheheh 23.11.11, 00:05
                  Ja te tfoje gury piniendzy widzem. heheheheh
                  Gola doopa z ciebie bo tylko gola doopa gada o tem ile ma.
                  hehehehehehehehehehehheheheh
                  Ty chyba czepaniem skorom na tym forumie zarobilbys wiencej.

heheheheheheheheheheheheh
                • herman_wyrwiglowka Re: Mercedesy na raty 23.11.11, 00:13
                  Znam wielu bogatszych od siebie. Niestety, ty do nich nie nalezysz hehehe

z telewizji czy z forbesa ? no bo przeciez nie z budowy hehe
                  • fuck_u Re: Mercedesy po wypadkach z Rajchu 23.11.11, 02:52
                    takimi autami jezdzi 65% Polakow w tym nasz Czosnek !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka