mali_m 07.03.02, 11:31 Czy możecie mi poradzić, jak znaleźć staż po skończeniu studiów bądź pracę w USA? Z góry dzięki za pomoc. Może są jakieś biura pośrednictwa pracy wysyłające obcokrajowców do USA? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charissa Re: Praca lub sta? w USA IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:35 moge polecic Apex oraz Interexchange (pytac na Uniwersytecie Warszawskim). ja korzystalam z ich uslug. z Apexu mozna wyjechac majac status absolwenta - czyli nawet po studiach. co prawda sa to organizacje typu work and travel, ale zawsze moze sie udac trafic na prace niekoniecznie przy sprzedazy hot dogow. ja pracowalam w ksiegowosci.co prawda najpierw mialam sprzedawac te hamburgery, ale poszlam sie dowiedziec o inne mozliwoci i sie udalo. Zycze i Tobie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Praca lub sta? w USA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.02, 13:39 nooo ja mam od czerwca zaczac sprzedawac te hot dogi w New Jersey... ale slyszalem, ze warto szukac i wykorzystywac ten czas, ktory tam bede, na cos lepszego, o ile mi sie uda... Wiza 4 miesiace (praca) + 1 miesiac (travel)... zatem kto wie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Praca lub staż w USA IP: 168.9.253.* 07.03.02, 19:05 Hej! Masz pytania na temat stazu w USA pisz: mslavek@interia.pl Jestem w trakcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś