Dodaj do ulubionych

twarze Forum4

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.02, 18:27
Baloo...
roscar.hypermart.net/forum.htm

Obserwuj wątek
    • Gość: narval Profilowa pozycja! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.03.02, 19:12
      Baloo!!!! Jestem zrozpaczona, triste, pas/kontenta, zawiedziona, po kiego
      licha te rzezbione kamyki jak "prezesa" tam ledwo widac! I na dodatek ta
      profilowa pozycja! Mycka, i ciuchy cala kibic zaslonily!! Prosimy o zmiane
      fotografa!!sad( O przychylne rozpatrzenie mojej prosby, nalegam!
      • Gość: Biala Re: Profilowa pozycja! IP: *.sympatico.ca 11.03.02, 19:20
        Na tym zdjeciu nic wie widac sad
        • Gość: Baloo Nic nie widac ? coz ... IP: *.ne.ch 12.03.02, 08:31
          Reklamacje kierowac do wlasciciela "Kliken Gallery" ... Ja wyslalem zdjecie,
          na ktorym ma skromna osobka zajmuje prawie caly ekran ... Ale Kliken mial
          racje, bo nie bardzo jest na co patrzec ;o)
          A mycka i reszta : taki zawod .... to naprawde nie jest praca dla kolegi Jones'a

Baloo
    • ro-bert Re: twarze Forum4 11.03.02, 19:42
      Baloo... Ty to na tym koniu?

Pozdrow.
      ro-bert
    • Gość: Kliken Re: twarze Forum4 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.02, 20:49
      No Baloo ty musisz sie niezle odzywiac (schabowe?) skoro przezylez 4000 lat...
      roscar.hypermart.net/forum.htm

• emigrantka Re: twarze Forum4 11.03.02, 21:14
      LOL
    • karelia PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) 12.03.02, 11:12
      wyslalam post , ale przez zlosliwosc Prezesa nie doszedl, pisze drugi:

a cos pan taki malutki? Patrze przez szklo powiekszajace i nic nie widze. Niby
      Prezes, a jakby nie prezes. aAw dodatku opatulony w nauszniki, walonki,
      kufajke. Coz to na Sybir sie wybiera czy co? Panie Prezeszie od tej pory chyba
      trzebanazywac pana prezesem. Taki maluski, nikt sie GO nie porzestraszy , nie
      bedzie miec zadnego respektu!!!!Ja protestuje, chce miec duzego PREZESA!!!!
      Prezesuniu badz pan powazny! I jeszcze jako skamienielina jaks ! To skandal,
      nasz Prezesunio jest zywy w mowie , pelen wigoru hehehehe i zapalu . Nie zaden
      beton!!! Pardon granit!!
      wink))))))))))))KKKKKKKKKKKK
      • Gość: Baloo Re: PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) IP: *.ne.ch 12.03.02, 13:36
        Ty karelita poprzednich postow nie czytalas ? No to pisze jeszcze raz, ze ja,
        jak to prosty i siermiezny mis, wyslalem zdjecie o rozmiarach normlanych, no i
        tlo bylo inne, mniej romantycune nieco ... sie nie podobalo, to zostalo
        zmienione ... A kufajki i mycka - zdjecie wybrane w celach dydaktycznych ,
        coby pokazac, jak wyglada naprawde praca szefa wykopalisk ....

Baloo
        • Gość: student Re: PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 18:09
          taaaaaaaaaaa rzeczywiscie mis !!!smile)))) potfffforny mis !!!!! te rozmiary te
          120 kg i ta masa wlosia Boszzzzzzzzz MISSSSSSSSSSS smile potfffffforny mis tongue_out

hehehehe pozdrawiam smile student - CUB woooooof smile hehehe
    • karelia RUDA 18.03.02, 00:24
      czy to mlode dziewcze to ta mityczna RUDA? on ajakas taka czarniawa mi sie
      wydaje, no moz eciemny kasztan. Ale RUDA? EEE chyba nie....heheheheDon bez
      zmylek i lania wody. Gadaj kim jest RUDA. Bo na znak protestu wierne fanki
      przefarbuja sie na rudo Psmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka