Gość: Kliken IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.02, 18:27 Baloo... roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narval Profilowa pozycja! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.03.02, 19:12 Baloo!!!! Jestem zrozpaczona, triste, pas/kontenta, zawiedziona, po kiego licha te rzezbione kamyki jak "prezesa" tam ledwo widac! I na dodatek ta profilowa pozycja! Mycka, i ciuchy cala kibic zaslonily!! Prosimy o zmiane fotografa!!( O przychylne rozpatrzenie mojej prosby, nalegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Profilowa pozycja! IP: *.sympatico.ca 11.03.02, 19:20 Na tym zdjeciu nic wie widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Nic nie widac ? coz ... IP: *.ne.ch 12.03.02, 08:31 Reklamacje kierowac do wlasciciela "Kliken Gallery" ... Ja wyslalem zdjecie, na ktorym ma skromna osobka zajmuje prawie caly ekran ... Ale Kliken mial racje, bo nie bardzo jest na co patrzec ;o) A mycka i reszta : taki zawod .... to naprawde nie jest praca dla kolegi Jones'a Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: twarze Forum4 11.03.02, 19:42 Baloo... Ty to na tym koniu? Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: twarze Forum4 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.02, 20:49 No Baloo ty musisz sie niezle odzywiac (schabowe?) skoro przezylez 4000 lat... roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
karelia PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) 12.03.02, 11:12 wyslalam post , ale przez zlosliwosc Prezesa nie doszedl, pisze drugi: a cos pan taki malutki? Patrze przez szklo powiekszajace i nic nie widze. Niby Prezes, a jakby nie prezes. aAw dodatku opatulony w nauszniki, walonki, kufajke. Coz to na Sybir sie wybiera czy co? Panie Prezeszie od tej pory chyba trzebanazywac pana prezesem. Taki maluski, nikt sie GO nie porzestraszy , nie bedzie miec zadnego respektu!!!!Ja protestuje, chce miec duzego PREZESA!!!! Prezesuniu badz pan powazny! I jeszcze jako skamienielina jaks ! To skandal, nasz Prezesunio jest zywy w mowie , pelen wigoru hehehehe i zapalu . Nie zaden beton!!! Pardon granit!! ))))))))))))KKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) IP: *.ne.ch 12.03.02, 13:36 Ty karelita poprzednich postow nie czytalas ? No to pisze jeszcze raz, ze ja, jak to prosty i siermiezny mis, wyslalem zdjecie o rozmiarach normlanych, no i tlo bylo inne, mniej romantycune nieco ... sie nie podobalo, to zostalo zmienione ... A kufajki i mycka - zdjecie wybrane w celach dydaktycznych , coby pokazac, jak wyglada naprawde praca szefa wykopalisk .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: PREZESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.02, 18:09 taaaaaaaaaaa rzeczywiscie mis !!!)))) potfffforny mis !!!!! te rozmiary te 120 kg i ta masa wlosia Boszzzzzzzzz MISSSSSSSSSSS potfffffforny mis hehehehe pozdrawiam student - CUB woooooof hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia RUDA 18.03.02, 00:24 czy to mlode dziewcze to ta mityczna RUDA? on ajakas taka czarniawa mi sie wydaje, no moz eciemny kasztan. Ale RUDA? EEE chyba nie....heheheheDon bez zmylek i lania wody. Gadaj kim jest RUDA. Bo na znak protestu wierne fanki przefarbuja sie na rudo P Odpowiedz Link Zgłoś