Gość: Morgun IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 06.07.04, 12:11 CO mozna kupic dla Anglika? Chodzi o drobny prezent który kojarzylby sie z Polska (oprocz wodki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 zawiez mu pare burakow, hehehe (n/t) IP: *.cwshs.com 06.07.04, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 14:06 wiesz co może nie wódkę ale jest dużo takich polskich alkoholi jak Krupnik, wiśniówka, to zawsze dobrze schodzi.. a kim jest ten Anglik dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 14:56 jagienka.harrison napisała: > a kim jest ten Anglik dla Ciebie? dla vipka bylby chlopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Prezent dla Anglika IP: *.cwshs.com 06.07.04, 15:01 znowu doupa pierdnela i smrodem powialo, hehehe dla ciebie bylby dostawca lodow loda codziennie by ci dawal, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 15:10 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > dla ciebie bylby dostawca lodow > loda codziennie by ci dawal, hehehe to zupelnie odwrotnie niz ty, bo ty bys mu loda codziennie robil hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 16:45 jagienka.harrison napisała: > wiesz co może nie wódkę ale jest dużo takich polskich alkoholi jak Krupnik, > wiśniówka, to zawsze dobrze schodzi.. > a kim jest ten Anglik dla Ciebie? Hehe, kandydatem na podwieszenie, tak jak i dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracujący Re: Prezent dla Anglika IP: *.range81-153.btcentralplus.com 06.07.04, 17:35 wszystkie doupy/zupy/ciupy/vipy - wam się kurde chyba nudzi. Czy wy gdzieś w ogóle pracujecie? i skąd tyle zawiście i durnowatych haseł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Prezent dla Anglika IP: *.cwshs.com 06.07.04, 17:45 Gość portalu: pracujący napisał(a): > wszystkie doupy/zupy/ciupy/vipy - wam się kurde chyba nudzi. mnie to sie nudzi, ale gliniactwo to z urzedu zaglusza > Czy wy gdzieś w ogóle pracujecie? no pewnie, toc ja z pracy nadaje bo mi sie wlasnie nudzi > i skąd tyle zawiście jakiej zawisci? taki donk, czy doupa_nazi to moze i zawistne ale ja? nigdy > i durnowatych haseł? jakby doupa_nazi z donk_ey pisac przestali to i durnowatych hasel by nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi ze zacytuje 06.07.04, 19:19 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > jakby doupa_nazi z donk_ey pisac przestali > to i durnowatych hasel by nie bylo pierwszy lepszy cytat z vipa-cipa: "no, w twoje galoty moge ci tam jeszcze nasrac chociaz nie, lepiej jak ci nasram do tego pustego lba ktory na swym zabim karku nosisz" ewidentnie namacalna obsesja analno-kalowa hehehe. ty, vip, a jak na kurewski kanadyjski mroz idziesz zrobic klocka (bo kibla w domu nie masz, a jedzenia tez nie wyrzucasz) to w dupie ci zamarza i od razu mrozonke masz nie? na pare tygodni starczy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p vipek, powinienes to opublikowac!! ROTL....! 06.07.04, 20:38 "no, w twoje galoty moge ci tam jeszcze nasrac chociaz nie, lepiej jak ci nasram do tego pustego lba ktory na swym zabim karku nosisz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: vipek, powinienes to opublikowac!! ROTL....! IP: *.cwshs.com 06.07.04, 20:42 alez nie ma takiej potrzeby czesto sie zdarza ze ci moi "wielbiciele" na pamiec sie moich tekstow ucza i jak gebe im sie przytka, ze nie wiedza co napisac to moja tfurczosc na forumie cytuja, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p tylko nie osiadaj na laurach..heheh 06.07.04, 20:48 bo cie zaraz jakis pierwszy lepszy przydupas przegoni..he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: tylko nie osiadaj na laurach..heheh IP: *.cwshs.com 06.07.04, 20:51 poprobowac zawsze moze, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 18:05 Gość portalu: pracujący napisał(a): > wszystkie doupy/zupy/ciupy/vipy - wam się kurde chyba nudzi. Kurde, troche. Czy wy gdzieś w > ogóle pracujecie? Kurde, tak. I, kurde, z pracy piszemy. Wyobraz sobie, kurde, ze tu wszyscy prawie pisza z pracy. Wlacznie z toba, hehehe, kurde. Jeden tylko, kurde, palant, pisze z biblioteki. i skąd tyle zawiście i durnowatych haseł? ? Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 19:06 Gość portalu: pracujący napisał(a): > wszystkie doupy/zupy/ciupy/vipy - wam się kurde chyba nudzi. Czy wy gdzieś w > ogóle pracujecie? i skąd tyle zawiście i durnowatych haseł? ty ewidentnie nigdzie, chyba ze nedzny bt broadband macie w pracy. co do vipa: jak to kurew, po latatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Prezent dla Anglika IP: *.cwshs.com 06.07.04, 19:13 gowna sie za duzo nalykales, hehehe co to jest latatnia? tlumok bezmozgowy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 19:15 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > co to jest latatnia? tlumok bezmozgowy, hehehe literowka cie chooyu kaczy przerosla? hehehe, strasznies tempy, musieli cie robic w przeciagu, wszystko co dobre wywialo i ostal sie taki jakis nijaki vipek-cipek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Prezent dla Anglika IP: *.cwshs.com 06.07.04, 19:20 srutu tutu kawal drutu literowka, hehehe ci rozum z gownem we lbie sie wymieszal a nie literowka, co za debil, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 19:24 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > ci rozum z gownem we lbie sie wymieszal > a nie literowka, co za debil, hehehe nie ci, tylko tobie i nie literowka, tylko chooyowka, hehehe, won kaczy chooyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Prezent dla Anglika IP: *.cwshs.com 06.07.04, 19:41 doupa_nazi napisała: > nie ci, tylko tobie i nie literowka, tylko chooyowka, no wlasnie, nie literowka tylko hooyowka CI wyszla, hehehe wole "ci", bo to tak jakos z cipom mi sie kojarzy a ze ty jestes glupia cipa wiec pisze CI > hehehe, won kaczy chooyu spierdalaj gownozjadzie Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 15:38 Album o Polsce, miod pitny (troche egzotyki)... Moze ma jakies hobby zbierackie i mozesz jego zbiory czyms polskim wzbogacic? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 15:47 opty13 napisał: > Album o Polsce, miod pitny (troche egzotyki)... to troche wesole! miod (mead) moze nie jest tradycyjnym angielsklim trunkiem, ale byl tam znany od "zawsze" (ma o wiele dluzsza historie niz w polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 16:05 pewnie, ze wesole. Nawet wydaje mi sie (moze faktycznie mi sie wydaje), ze probowalem angielski. Ale to chyba mniej powszednie niz wodka. A co do "dluzszej historii", mimo ze nie jestem ekspertem, nie ryzykowalbym takiego stwierdzenia. Podobnie o piwie, ktorego historia w Polsce wcale nie zaczela sie 100-200 lat temu . Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 16:10 > to troche wesole! miod (mead) moze nie jest tradycyjnym angielsklim trunkiem, > ale byl tam znany od "zawsze" (ma o wiele dluzsza historie niz w polsce) LOL Arystoteles tez musial byc Angolem w takim razie bo takze go pil. Miod pitny byl tez napojem Celtow (na ziemiach polskich mozna znalezc slady osadnictwa celtyckiego), wiec moze Angole wzieli to od nich? Tylko z nazwa cos nie tak, bo "mead" ma pochodzenie indoeuropejskie. Sami Angole mysla, ze mead przywiezli im wikingowie. Moim zdaniem mozna smialo przywiezc kawe zbozowa - rolnictwo (i osiadly tryb zycia) na ziemiach polskich bylo jakies 500 lat przed Wyspami a moze krowki (cukierki?) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 16:12 xiv napisał: > LOL ty sie hiv tak nie smiej bo kociej mordy dostaniesz, spierdalaj do getta. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 16:15 Przepraszam o Wielki Rozumie, Sloncu Forum, Radosci Najwyzsza... jakzem ja smial oczy podniesc... Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 16:17 xiv, zapomniales dodac na poczatku Moj Ksieciuniu i podpisac ja Toldi )))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 20:46 Krowki lepiej nie. Oni tam maja tony tego oblesnie slodkiego fudge.. yuck. Najlepiej jakis alkohol - "typowo polski". Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Prezent dla Anglika 06.07.04, 20:54 hermione_p napisała: > Najlepiej jakis alkohol - "typowo polski". Wodki z kartofelkow, znaczy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowydobromir Re: Prezent dla Anglika IP: *.dialtelecom.cz 06.07.04, 16:54 Oczywiscie koszulke polskiej reprezentacji na ktora mozna naniesc markerem: 8 Sept 2004 Remember Tomaszewski, you c'''s?! Get ready for ... football stayin' home, again!!!! wojowniczo pozdrawiam ktos kto wlasnie wyjechal z a. Odpowiedz Link Zgłoś