Dodaj do ulubionych

Do Barabasza-Tropiciela i obiecywacza

IP: 213.98.114.* 22.08.01, 01:04
I co jak tam szkcesy ? Jak tam z ta pomoca tych wstystkich szkopow co niby
mieli ci pomoc? On dalej sobie uzywa i jakos nic sie nie dzieje.Jak to bylo z
ta zona ? Nazwala cie upartym-hihihi chyba jak nie chciales smieci wyniesc! Ja
cie ostrzegalem ,nie strasz bo sie zesr....Teraz wiesz gdzie mozesz sobie
wsadzic te paragrafy itd.No slowa nie dotrzymales naiwniaku.Nawet jak sie ma
szlachetny ( """) cel to nie mozna strzelac do komara z armaty.Szkoda ,ze nikt
nie moze go uciszyc ! Cos jest nie tak z admin.ale to juz sila wyzsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: barabasz Re: Do Barabasza-Tropiciela i obiecywacza IP: *.bund.de 22.08.01, 10:09
      facet, jak juz ci mialem okazje powiedziec: jestes tylko malym, glupim polacke
      (gwoli symetrii do "szkopow"), ktory nie zasluguje na to, by znizac sie do jego
      poziomu. jesli jednak chcesz udowodnic twoje "dobre checi", mam dla ciebie
      propozycje: zbierz pare nowych "publikacji" uni-ulm i wywlij mi na adres
      barabasz@poczta.gazeta.pl. - ja sam bede mial dosyc roboty z tlumaczeniem tego
      syfu na niemiecki (potrzebne do wszczecia postepowania prokuratorskiego)
      trzymaj sie prosto !
      b.
      • Gość: facet Re: Do Barabasza-Tropiciela i obiecywacza IP: 213.98.114.* 22.08.01, 18:41
        Gość portalu: barabasz napisał(a):

> facet, jak juz ci mialem okazje powiedziec: jestes tylko malym, glupim polacke
        > (gwoli symetrii do "szkopow"), ktory nie zasluguje na to, by znizac sie do jego
        >
        > poziomu. jesli jednak chcesz udowodnic twoje "dobre checi", mam dla ciebie
        > propozycje: zbierz pare nowych "publikacji" uni-ulm i wywlij mi na adres
        > barabasz@poczta.gazeta.pl. - ja sam bede mial dosyc roboty z tlumaczeniem tego
        > syfu na niemiecki (potrzebne do wszczecia postepowania prokuratorskiego)
        > trzymaj sie prosto !
        > b.

No panie barabasz teraz przekroczyles granice dobrego wychowania.Nazwales mnie
        glupi polacke.Czy ja ciebie choc raz nazwalem po narodowosci ? A moge ci
        odplacic pieknym za nadobne i nazwac volks-safandula.Nie ciebie nazwalem szkop.
        Mam cie podac do tego samego prokuratora,za obraze -ty wazeliniarzu wlazacy
        niemcom w dupe.Nie krec düpy tlumaczeniami i prokuratorami jestes starym naiwnym
        pierdola !Uklony dla malzonki-jak mysle jedynemu w waszym domu czlowiekowi w
        spodniach.W dalszym ciagu obserwowac bede jak ty to zalatwiasz,slowo dales !
        • Gość: Vito Re: do Faceta i Barabasza IP: *.mgi.de 23.08.01, 09:13
          ale z Ciebie w goracej wodzie kapany facet - nie rozumiem, czemu sie tak
          goraczkujesz. Z kazdym Twoim i Barabasza listem na powyzszy temat spada ciut
          ciut poziom intelektualny ich tresci, a ten prostak z Uni Ulm zaciera rece.

I co ma do rzeczy pani Barabaszowa? Przestancie sie wzajemnie atakowac, epitety
          typu Polacke i Szwab nie pasuja do Was.

Ja w kazdym razie nadal cierpliwie czekam, az Barabasz powiadomi nas o
          sukcesach niemieckiej prokuratury (choc i moja cierpliwosc ma granice smile ).

Trzymajcie sie, bede dalej Was "obserwowal" !
          • Gość: barabasz Re: do Vito IP: *.bund.de 23.08.01, 09:27
            czesc vito,

odpowiadam Tobie "na goraco", bo akurat jestem "on" i przeczytalem Twoj list.
            nie czuje sie odpowiedzialny za obnizenie poziomu. nie ja wprowadzilem do
            dyskusji wycieczki osobiste. nie ja zaczalem uzywac obrazliwych okreslen. dla
            wyjasnienia: nie przywiazuje wiekszej wagi do narodowosci, nie jestem ani do
            konca polakiem, ani niemcem lub chinczykiem.
            poziom "faceta" nie odpowiada mi po prostu. okreslenie "glupi polacke" uzyty
            zostalo, co explicite napisalem, dla symetrii, aby pokazac facetowi niejako "w
            lustrze", do jakiego poziomu sie zniza.
            druga sprawa jest fakt, ze ja mam duzo innych zajec poza tropieniem adresu "uni
            ulm". jak juz stwierdzilem, administratorzy servera maja ustalic najpierw,
            czy "posty" wysylane sa w ogole z ich servea.
            przy tam "facet" zdaje sie nie zauwazac, ze nie chodzi o "wyeliminowanie"
            nadawcy, lecz tresci antysemickich badz rasistowskich. uzywajac pojec
            typu "szkopy" dmucha w ten sam rog co "uni ulm" i zdaje sie nie rozumiec, ze to
            zupelnie nieistotne, czy dotyka mnie osobiscie.
            na koniec: w tak zwanym "miedzyczasie" wpadly mi w oko 2 -3 nastepne
            posty "uni", ktore utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze czlowiek nadaje sie do
            szpitala raczej niz do wiezienia...
            na razie tyle.
            b.
            • Gość: Facet Re: do Vito IP: 213.98.114.* 23.08.01, 20:29
              Gość portalu: barabasz napisał(a):

> czesc vito,
              >
              > odpowiadam Tobie "na goraco", bo akurat jestem "on" i przeczytalem Twoj list.
              > nie czuje sie odpowiedzialny za obnizenie poziomu. nie ja wprowadzilem do
              > dyskusji wycieczki osobiste. nie ja zaczalem uzywac obrazliwych okreslen. dla
              > wyjasnienia: nie przywiazuje wiekszej wagi do narodowosci, nie jestem ani do
              > konca polakiem, ani niemcem lub chinczykiem.
              > poziom "faceta" nie odpowiada mi po prostu. okreslenie "glupi polacke" uzyty
              > zostalo, co explicite napisalem, dla symetrii, aby pokazac facetowi niejako "w
              > lustrze", do jakiego poziomu sie zniza.
              > druga sprawa jest fakt, ze ja mam duzo innych zajec poza tropieniem adresu "uni
              >
              > ulm". jak juz stwierdzilem, administratorzy servera maja ustalic najpierw,
              > czy "posty" wysylane sa w ogole z ich servea.
              > przy tam "facet" zdaje sie nie zauwazac, ze nie chodzi o "wyeliminowanie"
              > nadawcy, lecz tresci antysemickich badz rasistowskich. uzywajac pojec
              > typu "szkopy" dmucha w ten sam rog co "uni ulm" i zdaje sie nie rozumiec, ze to
              >
              > zupelnie nieistotne, czy dotyka mnie osobiscie.
              > na koniec: w tak zwanym "miedzyczasie" wpadly mi w oko 2 -3 nastepne
              > posty "uni", ktore utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze czlowiek nadaje sie do
              > szpitala raczej niz do wiezienia...
              > na razie tyle.
              > b.

Prawda nie mam tak duzo cierpliwosci i bawi mnie ta personalna wymiana
              zdan.Szczegolnie z czlowiekiem,"ktoremu wpadlo w oko jeszcze 2 lib 3 wypowiedzi"
              Z tego mozna zrobic gruby tom ,tyle postow ten Uni wypisuje co dzien.Jednak
              jak mozna cos wymagac od czlowieka,ktory sam o sobie mowi,ze jest "nie do konca
              polakiem i nie do konca niemcem" Panie toz to ni pies ni wydra ! Albo nie do
              konca ....Pozdrawiam panie Vito-chyba pan pozwoli pisac co chce?Upierdliwy jestem?
              • Gość: Vito Re: do Faceta IP: *.mgi.de 24.08.01, 08:43
                Jasne, mozesz pisac co chcesz - ale czy naprawde chcesz tu pisac co mozesz? Ja
                nie jestem tu dozorca i nie dbam o porzadkek - nie miej obawy, stwierdzilem
                tylko ze ogolny poziom zachowuje sie jak amplituda: raz spada raz sie podnosi.

To miedzy innymi tez Twoja, moja i innych "zasluga", czy spada czy nie....
                Capisci?

Pozdrawiam!
          • Gość: Facet Re: do Faceta i Barabasza IP: 213.98.114.* 23.08.01, 20:33
            Gość portalu: Vito napisał(a):

> ale z Ciebie w goracej wodzie kapany facet - nie rozumiem, czemu sie tak
            > goraczkujesz. Z kazdym Twoim i Barabasza listem na powyzszy temat spada ciut
            > ciut poziom intelektualny ich tresci, a ten prostak z Uni Ulm zaciera rece.
            >
            > I co ma do rzeczy pani Barabaszowa? Przestancie sie wzajemnie atakowac, epitety
            >
            > typu Polacke i Szwab nie pasuja do Was.
            >
            > Ja w kazdym razie nadal cierpliwie czekam, az Barabasz powiadomi nas o
            > sukcesach niemieckiej prokuratury (choc i moja cierpliwosc ma granice smile ).
            >
            > Trzymajcie sie, bede dalej Was "obserwowal" !

PS nigdy nie nazwalem Barabasza "szkopem" moze dlatego,ze wiem kim jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka