Dodaj do ulubionych

szukam meza

02.04.02, 01:07
bo ten co mam juz mi sie znudzil smile
..........
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: szukam meza IP: *.5800-7.access.uk.worldonline.com 02.04.02, 01:11
      Kurcze, nie moge sie zalogowac ale jak bedziesz miala za duzo ofert to sie
      podziel wink

Emigrantka (bez logowania)
      • aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 01:13
        Emigrantka - masz jak w banku smile))

Gos´c´ portalu: .. napisa?(a):

> Kurcze, nie moge sie zalogowac ale jak bedziesz miala za duzo ofert to
        sie
        > podziel wink
        >
        > Emigrantka (bez logowania)

• Gość: A27 Re: szukam meza IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 01:17
          A jak Ci Aniutku ten aktualny maz dziewczynke zrobi to tez bedziesz chciala go
          zamienic.
        • Gość: student ______SZUKAM ZONY_____bo jeszcze nie mam !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.04.02, 01:17
          i jakos mnie zadna nie chce !!!!

wiec ????

bastard
        • emigrantka Re: szukam meza 02.04.02, 01:17
          Aniutek - ty nie badz uszczypliwa.. w banku to ja mam £0.00 hyhyhy

Pozdrawiam wink

(zalogowalam sie , hurreyyyyyyyyyyyyyy smile))
          • aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 02:01
            emigrantka napisa?(a):

> Aniutek - ty nie badz uszczypliwa.. w banku to ja mam ?0.00 hyhyhy

no to cos jak ja :smile)) tylko z przodu $

A27 no jak zrobi dziewczynke to sie moze zastanowie smile syn jest super to
            zgaduje ,ze kobita bedzie niesamowita smile
            Poki co dal mi w kosc na snowboardzie, hehehe mierzyl swoja miarka
            lekkoatlety......
            • ya_bolek Re: szukam meza 02.04.02, 02:57
              aniutek, jesli chodzi tylko o Snowboard to, jak juz Ci chyba kiedys pisalem,
              wal do Colorado na qrs intentywny! Teraz w kwietniu mozna znalezc bardzo tanie
              oferty. www.skiwinterpark.com www.keystone.snow.com www.breckenridge.snow.com.

Jesli nie tylko o snowboard, to moze pohandlujemy: ja dam zone Ty dasz meza.

aniutek napisał(a):

> emigrantka napisa?(a):
              >
              > > Aniutek - ty nie badz uszczypliwa.. w banku to ja mam ?0.00 hyhyhy
              >
              > no to cos jak ja :smile)) tylko z przodu $
              >
              > A27 no jak zrobi dziewczynke to sie moze zastanowie smile syn jest super to
              > zgaduje ,ze kobita bedzie niesamowita smile
              > Poki co dal mi w kosc na snowboardzie, hehehe mierzyl swoja miarka
              > lekkoatlety......

• aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 03:19
                ya_bolek napisa?(a):

> aniutek, jesli chodzi tylko o Snowboard to, jak juz Ci chyba kiedys pisalem,
                > wal do Colorado na qrs intentywny! Teraz w kwietniu mozna znalezc
                bardzo tanie
                > oferty. www.skiwinterpark.com www.keystone.snow.com
                www.breckenridge.snow.c
                > om.
                >
                > Jesli nie tylko o snowboard, to moze pohandlujemy: ja dam zone Ty dasz
                meza.

hehehehe i nadzieja, ze wpadna sobie w OKO smile)))

z colorado wrocilam w nocy. piknie bylo panie piknie smile a dupsko boli.....
                poki co poslalam syna na szkolke deskarska bo ojciec wprawial go w
                nerwice..... i chlopak skreca smile ja tez i SAMA sie naumialam podpatrujac
                innych a chlopa poslalam w diably na duble diamond. / uparta jestem,
                nauczyciel nastepnej zimy/
                Teraz sezon skonczony, trzeba z piwnicy windsurfing wyjac i zaczac robic
                pompki smile
                pozdrowki swiateczne,
                aniutek
                • ya_bolek Re: szukam meza 02.04.02, 03:22
                  Sezon skonczony? O nie, u nas w CO, a zwlaszcza w Arapaho-Basin sezon trwa do
                  konca czerwca. Z pozdrowieniem

aniutek napisał(a):

> ya_bolek napisa?(a):
                  >
                  > > aniutek, jesli chodzi tylko o Snowboard to, jak juz Ci chyba kiedys pisale
                  > m,
                  > > wal do Colorado na qrs intentywny! Teraz w kwietniu mozna znalezc
                  > bardzo tanie
                  > > oferty. www.skiwinterpark.com www.keystone.snow.com
                  > www.breckenridge.snow.c
                  > > om.
                  > >
                  > > Jesli nie tylko o snowboard, to moze pohandlujemy: ja dam zone Ty dasz
                  > meza.
                  >
                  > hehehehe i nadzieja, ze wpadna sobie w OKO smile)))
                  >
                  > z colorado wrocilam w nocy. piknie bylo panie piknie smile a dupsko boli..
                  > ...
                  > poki co poslalam syna na szkolke deskarska bo ojciec wprawial go w
                  > nerwice..... i chlopak skreca smile ja tez i SAMA sie naumialam podpatrujac
                  > innych a chlopa poslalam w diably na duble diamond. / uparta jestem,
                  > nauczyciel nastepnej zimy/
                  > Teraz sezon skonczony, trzeba z piwnicy windsurfing wyjac i zaczac robic
                  > pompki smile
                  > pozdrowki swiateczne,
                  > aniutek

• aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 03:25
                    ya_bolek napisa?(a):

> Sezon skonczony? O nie, u nas w CO, a zwlaszcza w Arapaho-Basin
                    sezon trwa do
                    > konca czerwca. Z pozdrowieniem

bylam w Steamboat, CO miejscowi mowili o ostatnich 3 tygodniach i
                    wyciagali kajaki smile a tu na wschodnim wybrzezu juz po ptakach sad

• ya_bolek Ja tez szukam meza! 02.04.02, 02:06
      dla mojej zony.

aniutek napisał(a):

> bo ten co mam juz mi sie znudzil smile
      > ..........

• Gość: bogdan Re: Ja tez szukam meza! IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 02:16
        aniutek nie pierd l
        zastanow sie co piszesz
        • Gość: gurol szukosz chlopa ???? IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 02.04.02, 02:44
          A zieluna karte mosz ???? a w banku dulary ???? i ile chalupow na rent
          wynajetych ?????
          • aniutek Re: szukosz chlopa ???? 02.04.02, 02:51
            Gos´c´ portalu: gurol napisa?(a):

> A zieluna karte mosz ???? a w banku dulary ???? i ile chalupow na rent
            > wynajetych ?????

ZERO
            • drapieznik Aniutek 02.04.02, 03:01
              Stary ci dal w kosc ogonowa i teraz ci niedobrze? Mysle, ze to forum jest
              troche za publiczne zebym mogl dalej pisac...

Obiecuje byc inny niz stary. Wpisz mnie na liste i jakbym odpadl w przedbiegach
              to wiesz, tego, tam, no, emigrantka albo Selma. Z Selma juz dobrze szlo ale
              jeden taki cwany Polak z forum mnie ubiegl.

• aniutek Re: Aniutek 02.04.02, 03:20
                hehehehehe kosc ogonowa jest cacy, raczej o ten wrzask idzie smile))))
                • karelia Re: Aniutek 02.04.02, 14:05
                  czys oszalala aniutkowa, chociaz to nie jest takie glupie, really. A moze cos
                  tam znajdziesz dla mnie? Ale ja mam wymagania , male , ale zawsze sasmile.
                  Aniutek !!!! mam pomysl na biznis: My bedziemy szukac zon i mezow dla
                  forumoviczow i innych : Dla tych z Forum rabat, inni placa podwojnie. Zibi
                  zrobi isame nam wlaza w lapysmile)))AAAA potrzebna siatka agenturalna, ale to sie
                  da zrobic.
                  Na pierwszy ogien pojdzie student.
              • Gość: selma drapieznik IP: *.ppp.get2net.dk 02.04.02, 17:04
                zaraz dobrze szlo ,Ty drapieznik to jestes chyba erotoman -gawedziarz.
                • drapieznik Selma 02.04.02, 18:49
                  czy to znaczy, ze my nadal ze soba na tym forum 'chodzimy'?

czyzbys sie dziwila samotnej meskiej duszy zagubionej na bezkresach zachodu, ze
                  sobie pouzywalem na kosci ogonowej Aniutka i nawet wrzaski byly???
                  • Gość: selma Re: Selma IP: *.ppp.get2net.dk 02.04.02, 18:53
                    chodzimy ze soba na forum -ok,ale uwazaj na perwersje z innymi teraz mam na
                    Ciebie oko!
                    • drapadlo Re: Selma 02.04.02, 22:29
                      Ha jedno oko to za malo-ten pijus zmienia nicki w zaleznosci od stanu
                      blogosci.zzz
                      • Gość: aniutek Juz znalazlam ::))))) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.04.02, 04:33
                        • Gość: maz Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.arach.net.au 04.04.02, 02:55
                          Oj Aniutek !!!!!!
                          I znow sie pospieszylas !!!!!!
                          Nawet nie zdazylem sie zglosic !!!!!!
                          • don2 Re: Juz znalazlam ::))))) 04.04.02, 03:06

Aniutek odpada-takie cieple kluchy to nikt by nie chcial tzn prawdziwy chlop!
                            wrzasku sie boi i zaraz innego szuka.a co bys chciala niemowe?baba to musi
                            wszystko znosic -po to som uny te baby!
                            • Gość: aniutek Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 04.04.02, 03:09
                              don2 napisa?(a):

>
                              > Aniutek odpada-takie cieple kluchy to nikt by nie chcial tzn prawdziwy
                              chlop!
                              > wrzasku sie boi i zaraz innego szuka.a co bys chciala niemowe?baba to
                              musi
                              > wszystko znosic -po to som uny te baby!
                              Don- jesus maria i jozefie ..... ja cieple kluchy........ kula w plot , zupelnie.....
                              masz szczescie, ze nie mozesz mnie slyszec hehehehehehehe
                              acha i powtarzam - to byl zart !!!!!
                              moj chlop jest kawal cholery a ja nie lepsza, a "mnientkich" nie lubie smile

• Gość: maz Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.arach.net.au 04.04.02, 03:12
                              Nie odpada i nie "cieple kluchy"
                              A co ????
                              Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowie
                              przejedzie?????
                              • don2 Re: Juz znalazlam ::))))) 04.04.02, 03:16
                                Gość portalu: maz napisał(a):

> Nie odpada i nie "cieple kluchy"
                                > A co ????
                                > Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowie
                                > przejedzie?????

BUTELKA !!! To jest argument!
                                • Gość: maz Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.arach.net.au 04.04.02, 03:19
                                  No tak !!!
                                  Zapomnialem ze masz nowoczesna zone !!!!!!
                                  A ja i tok wole ogladac dziewczyny przez butelke !!!!!hehehehehe
                                • Gość: aniutek Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 04.04.02, 03:23
                                  don2 napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):
                                  >
                                  > > Nie odpada i nie "cieple kluchy"
                                  > > A co ????
                                  > > Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowie
                                  > > przejedzie?????
                                  >
                                  > BUTELKA !!! To jest argument!

Don Ty sie pozwalasz traktowac butelka ???? Pelna -rozumiem ale
                                  pusta.....
                                  • don2 Re: Juz znalazlam ::))))) 04.04.02, 03:29
                                    Gość portalu: aniutek napisał(a):

> don2 napisa?(a):
                                    >
                                    > > Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):
                                    > >
                                    > > > Nie odpada i nie "cieple kluchy"
                                    > > > A co ????
                                    > > > Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowi
                                    > e
                                    > > > przejedzie?????
                                    > >
                                    > > BUTELKA !!! To jest argument!
                                    >
                                    > Don Ty sie pozwalasz traktowac butelka ???? Pelna -rozumiem ale
                                    > pusta.....

Nio nio ! czasami dla atrakcji-taka 2 litrowa po coli,takie echo idzie z mojej
                                    pustej glowy !
                                    • Gość: Ania szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! IP: *.nq.net 09.04.02, 14:56
                                      • Gość: d Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.105.* 09.04.02, 15:19
                                        ja szukalem w internecie ale bezskutecznie. Nie wiem jak to sie moze udac i czy w ogole
                                        komus sie udalo. Literki na ekranie plus nasze wyobraznia chyba nie wytrzymuja zderzenia z
                                        rzeczywistoscia. Nawet bylem na randce 300 km od domu .... znam faceta ktory zapraszal
                                        rozne panie (przewaznie z rozbitych malzenstw z dziecmi) z roznych krajow i kontynentow.
                                        Za kazdym razem placil za przeloty samolotem i atrakcje na miejscu, aby tylko byc z kims. Do
                                        tej pory szuka wysyla zdjecia, obiecuje przyjazn i jest b. samotny. Zadna pani sie nie odwazyla
                                        radykalnie zmienic zycia sobie i dziecku. Z daleka wszystko wyglada ladnie - na miejscu
                                        szukamy tego co kiedys utracilismy. Pielegnujmy wiec wspomnienia.
                                        • optymistka Re: szukam okularów, ktore mam na nosie.... 14.04.02, 12:38
                                          Gość portalu: d napisał(a):
                                          .... znam faceta ktory zapraszal rozne panie z roznych krajow i kontynentow.
                                          > Za kazdym razem placil za przeloty samolotem i atrakcje na miejscu, aby tylko
                                          byc z kims. Do tej pory szuka i jest b. samotny. >

A może jest to pewien rodzaj hobby ?? A moze własnie to szukanie
                                          jest dla tego pana bardziej ekscytujące aniżeli bliższe poznanie
                                          drugiej osoby. Byc może przebywanie stale z ta sama osobą byłoby dla
                                          tego pana NUDNE. Szukając, wyobrażając sobie daną osobę; adrenalina na
                                          jest wysokim poziomie.
                                          Kiedyś nam mówiono tak; " nie przebieraj za bardzo - bo nic ci nie
                                          zostanie"
                                          I coś w tym jest. Pozdr.

• drapieznik Re: szukam okularów, ktore mam na nosie.... 14.04.02, 14:57
                                            tu chyba chodzi bardziej o to zeby ta druga osoba nie miala za duzych wymagan
                                            pojutrze ktore sa nie do zrealizowania. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o
                                            pieniadze. kazdy sobie cos marzy i oczekuje ale najczesciej sa to sprzeczne
                                            interesy.

Zaslyszane ze sprawy rozwodowej: ja nie po to przyjezdzalam do ameryki zebym
                                            spala na materacu na podlodze. Ja nie spalam w WIetnami na materacu na podlodze
                                            i nie bede tego tego robila w Ameryce. Ale panie sedzio, my nie mielismy
                                            pieniedzy - mu musielismy tak zyc...
                                        • luiza-w-ogrodzie Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! 24.04.02, 13:18
                                          Gość portalu: d napisał(a):

> ja szukalem w internecie ale bezskutecznie. Nie wiem jak to sie moze udac i czy
                                          > w ogole
                                          > komus sie udalo.

Oj, udalo, i jeszcze jak! Ale poki co, meza od Aniutka bym pozyczyla, skoro
                                          chwilowo niepotrzebny. Lubie atletow, takie male zboczenie...

Literki na ekranie plus nasze wyobraznia chyba nie wytrzymuja
                                          > zderzenia z rzeczywistoscia.

Wytrzymuja, jezeli te literki sa odbiciem rzeczywostosci a nie zrecznie zalozona
                                          maska.

Powodzenia poszukujacym
                                          Luiza-w-Ogrodzie
                                          • Gość: tato Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 24.04.02, 14:44
                                            luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> Lubie atletow, takie male zboczenie...
                                            >
                                            > Literki na ekranie plus nasze wyobraznia chyba nie wytrzymuja
                                            > > zderzenia z rzeczywistoscia.
                                            >
                                            > Wytrzymuja, jezeli te literki sa odbiciem rzeczywostosci a nie zrecznie zalozon
                                            > a
                                            > maska.
                                            >
                                            > Powodzenia poszukujacym
                                            > Luiza-w-Ogrodzie

>Luzia.
                                            >Chyba rozbudzilem w tobie instynk rozplodowy.
                                            >Przepraszam.
                                            • luiza-w-ogrodzie Re: do taty 24.04.02, 14:52
                                              mozesz wzbudzic we mnie co najwyzej instynkt macierzynski.
                                              do wzbudzenia rozplodowego potrzebny jest mezczyzna a nie gowniarz, ktory nie
                                              potrafi nawet przeliterowac imienia korespondentki

Nie pozdrawiam
                                              Luiza-w-Ogrodzie
                                              • Gość: tato Re: do taty IP: *.fastres.net 24.04.02, 15:17
                                                luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> mozesz wzbudzic we mnie co najwyzej instynkt macierzynski.
                                                > do wzbudzenia rozplodowego potrzebny jest mezczyzna a nie gowniarz, ktory nie
                                                > potrafi nawet przeliterowac imienia korespondentki
                                                >
                                                > Nie pozdrawiam
                                                > Luiza-w-Ogrodzie

>To zdrobniale.
                                          • 1szlachcic Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! 24.04.02, 15:23
                                            W ogrodzie uprawiasz ekshibicjonizm?
                                            Ogrody milosci?
                                            Wysylasz erotyczne sygnaly,
                                      • huron Re: szukam dobrej kochanki!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 07:42
                                        Jak szukam dobrej kochanki.
                                        To moze sie spikniemy?
                                        Jestem z LA?
                                        Pasuje?
    • emigrantka Re: szukam meza 22.04.02, 01:09
      No i co? Watek umarl??? Bo wlasnie tez zaczynam szukac hyhyhy Znowu... wink
      Wymagan nie mam za duzo - musi znac sie na:

elektryce
      hudraulice
      dekoracji wnetrz
      stolarstwie
      gotowaniu
      praniu
      prasowaniu
      sprzataniu

to nie za wiele wymagam, no nie?

acha - no i ozywiscie musi miec brazowe oczyska... i ciemne geste wlosy... taka
      cyganska urode....

ahhhhhhhhhhhhhh - chyba sobie znowu naleje Tia Maria bo po polnocy to mi sie
      nalezy..hmmmmmm
      • Gość: kanadol Re: szukam meza IP: *.sympatico.ca 22.04.02, 02:07
        emigrantka, Ty szukasz męża czy BOSS'a?
        • emigrantka Re: szukam meza 22.04.02, 02:30
          a ja nie wiem... jak spelnia wszystkie wymagania to nie musi byc maz.. moze
          byc "dochodzacy" wink
      • ya_bolek Re: szukam meza 22.04.02, 03:07
        Po przeczytaniu pierwszych chcialem powiedziec "wypisz, wymaluj - Drapieznik" ale
        chyba jednak nie.

emigrantka napisał(a):

> No i co? Watek umarl??? Bo wlasnie tez zaczynam szukac hyhyhy Znowu... wink
        > Wymagan nie mam za duzo - musi znac sie na:
        >
        > elektryce
        > hudraulice
        > dekoracji wnetrz
        > stolarstwie
        > gotowaniu
        > praniu
        > prasowaniu
        > sprzataniu
        >
        > to nie za wiele wymagam, no nie?
        >
        > acha - no i ozywiscie musi miec brazowe oczyska... i ciemne geste wlosy... taka
        >
        > cyganska urode....
        >
        > ahhhhhhhhhhhhhh - chyba sobie znowu naleje Tia Maria bo po polnocy to mi sie
        > nalezy..hmmmmmm

• Gość: Jurek Szukajcie a znajdziecie... IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 22.04.02, 01:30
      Mam rade:

a moze bys tak wyszorowala podlogi, ugotowala obiad i wyprala mezowi skarpetki?
      Za duzo czasu spedzasz wystukujac kretynskie pytania i odpowiedzi a za malo w
      kuchni. Do garow babo bo cie psami poszczuje...

• Gość: boss Re: Szukajcie a znajdziecie... IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 22.04.02, 01:42
        hihhihi !!! - powyzszy wpis ciekawy !!
        • emigrantka Do Jurka 22.04.02, 01:54
          Jurek - kup se sznurek

tongue_out
          • Gość: aniutek Re: Do Jurka IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 22.04.02, 03:12
            Emigrantka- a niech se chlopak szczuje hehehehhe dupsko mu obgryza i
            tyle, przy takim panu pewnikiem glodne psiska heheheheh
            • Gość: boss szukam meza ? IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 22.04.02, 05:31
              I co ostatecznie odnalazl sie juz ten maz ???
    • huron Re: szukam meza 22.04.02, 07:44
      Hajtne sie z Toba.
      Co prawda w przyszlym tygodniu biore slub ale co mi tam.
      Im wiecej tym lepiej.
      Jestem przystojny!
      Pa.
    • Gość: abc Ok Aniutku, podaj swoje wymiary, wiek ... IP: 131.137.84.* 24.04.02, 15:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka